Találatok a következő kifejezésre: 23 napja 14 nap alatt (2 db)

23 napja fogyózom. 14 nap alatt leadtam 7 kg-ot, és azóta semmit .Miért nem fogyok tovább?

Legjobb válasz: Ez aztán a teljesítmény! 14 nap alatt 7 kiló!? Hát ez sztem egy kicsit ijesztõ. Ne haragudj nem akarlak megbántani, csak nekem túl drasztikusnak tûnik, h ilyen rövid idõ alatt ennyit fogytál. De a lényeg az, h nagy súlyfelesleged van-e. Gondolom igen. Mert akkor természetesen érthetõ. Ne izgulj, a fogyás újra be fog indulni, ha kitartó vagy, és tovább csinálod. A szervezeted megpróbál hozzászokni a megváltozott étrendhez, kisebb adagokhoz, stb. Ezért stagnál a súlyod most. Tehát én arra bíztatlak, h csináld tovább, tarts be mindent, és mozogj, amennyit csak tudsz. És hidd el, újra el fog indulni a mérleg nyelve lefelé! Tapasztalatból beszélek! Szal kitartás! Üdv.

Ez aztán a teljesítmény! 14 nap alatt 7 kiló!? Hát ez sztem egy kicsit ijesztõ. Ne haragudj nem akarlak megbántani, csak nekem túl drasztikusnak tûnik, h ilyen rövid idõ alatt ennyit fogytál. De a lényeg az, h nagy súlyfelesleged van-e. Gondolom igen. Mert akkor természetesen érthetõ. Ne izgulj, a fogyás újra be fog indulni, ha kitartó vagy, és tovább csinálod. A szervezeted megpróbál hozzászokni a megváltozott étrendhez, kisebb adagokhoz, stb. Ezért stagnál a súlyod most. Tehát én arra bíztatlak, h csináld tovább, tarts be mindent, és mozogj, amennyit csak tudsz. És hidd el, újra el fog indulni a mérleg nyelve lefelé! Tapasztalatból beszélek! Szal kitartás! Üdv.

Hogyan lehetne (kb) 20-23 nap alatt 10-14 kilót fogyni?

Lehetetlen vagy van rá mód? Fontos lenne !!! :S Ha lehetséges akkor milyen módszert használjak?

Legjobb válasz: Nem eszel semmit 23 napig és keményen edzel! Ha elájulsz és sikeren felvakartad magad a földrõl ihatsz 2 korty cukros-sós vizet! Nem többet, mert akkor nem ér az egész semmit! Így talán sikerül 3 hét alatt leadnod 15 kg vizet,izmot miegymást. Ha szerencséd van még épségben túl is éled a következõ idõszakot.:)

Nem eszel semmit 23 napig és keményen edzel! Ha elájulsz és sikeren felvakartad magad a földrõl ihatsz 2 korty cukros-sós vizet! Nem többet, mert akkor nem ér az egész semmit! Így talán sikerül 3 hét alatt leadnod 15 kg vizet, izmot miegymást. Ha szerencséd van még épségben túl is éled a következõ idõszakot.:)
levágod az egyik lábad :)
Nem a láblevágós válaszoló a bunkó, hanem akinek hirtelen és minden áron szüksége van a nagy fogyásra...eddig nem volt sürgõs?...Mi lesz húsz nap múlva?...Semmi esélyed rá amúgy, mégha le is fogynál valamennyit addig, utána úgyis visszaszednéd...
sehogy. 2-3 hónap alatt is bajosan nemhogy 1
2.válaszolo ez nagyon õszinte és hasznos volt .. legalább nem flegmásztál :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat !!! Akkor maradok az eredeti tervnél, ha ez nem mûködhet. Egyébként 100 kiló vagyok most :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces, de tényleg. Igazán sokat segítettél. Bunkó.
Úgy szoktuk ezt mondani, hogy a 100 kilót sem 20 nap alatt érte el az ember. Ez eléggé szemléletes. Leadni sem lehet ilyen gyorsan, még a heti 1 kilós fogyást sem mindig tudja követni a bõr. Szépen, türelmesen, ha már döntöttél, hogy egészségesen élsz, fogyni fogsz akkor nem sürget semmi, a lényeg megtörtént, a döntésedet meghosztad maga az eredmény már csak idõ kérdése! :)
Sehogy. De ha 100 kiló vagy (én 98 voltam), akkor hosszabb távon muszáj ezzel foglalkoznod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!