Találatok a következő kifejezésre: 23 hetesen hogy nyilal a jobb (2 db)

23 hetesen normális, hogy nyilal a jobb petefészkem?

Legalábbis az alhasam lenn, nem tudom, hogy ott mi van:)

Legjobb válasz: szia, addig amíg nincs vérzés szerintem minden nyilallás, szúrkálás normális.Még nõ a méhed és a méhtartó szallagok nyúlását is érezheted ilyen formában. Sok boldogságot a bébihez és könnyû szülést kívánok.

szia, addig amíg nincs vérzés szerintem minden nyilallás, szúrkálás normális.Még nõ a méhed és a méhtartó szallagok nyúlását is érezheted ilyen formában. Sok boldogságot a bébihez és könnyû szülést kívánok.

23-24 hetes kismama vagyok 3 babámat várom napok óta nyílalik feszít a hasam lent ha felkelek akkor ha megfogom a hasam talán valamivel jobb első két kislányomnál nem volt ilyen szerintetek lehet hogy elkezdtem kinyílni?

keményedni nem nagyon csak ritkán szoktam .magzatvizem több valamivel dec 20 i lelet.Holnap megyek dokihoz remélem minden oké lesz.valaki hasonló cip?ben?

Legjobb válasz: Én is hasonló cipõben járok. Nekem délutánonként van ilyen nyilalgatás, de nem minden nap. Szilveszter éjjel volt nagyon durva, vagyis már éjfél után, le kellett feküdnöm, úgy jobb volt valamivel. Meg sem mertem mozdulni, habár nem is tudtam volna, annyira fájt. Én csak hétfõn megyek dokihoz. Remélem semmi baj nincs. Én 28 hetes vagyok. nekem az elsõ gyermek kisfiú, de nála semmi tünetem nem volt. Most kislány lesz.Nem hiszem, hogy kezdesz nyílni, de kíváncsi vagyok mit mondd a doki. Írj majd mi volt. Én dec.17.-én voltam utoljára dokinál, akkor még 3000-es volt a méhszájértékem.

Én is hasonló cipõben járok. Nekem délutánonként van ilyen nyilalgatás, de nem minden nap. Szilveszter éjjel volt nagyon durva, vagyis már éjfél után, le kellett feküdnöm, úgy jobb volt valamivel. Meg sem mertem mozdulni, habár nem is tudtam volna, annyira fájt. Én csak hétfõn megyek dokihoz. Remélem semmi baj nincs. Én 28 hetes vagyok. nekem az elsõ gyermek kisfiú, de nála semmi tünetem nem volt. Most kislány lesz.Nem hiszem, hogy kezdesz nyílni, de kíváncsi vagyok mit mondd a doki. Írj majd mi volt. Én dec.17.-én voltam utoljára dokinál, akkor még 3000-es volt a méhszájértékem.
nekem ez kb a 20 héttõl van. mindig attól félek nyílok, de eddig nem. nekem fõleg éjjel van ez, amikor felállok, fordulok, elsõ lépéseknél. valamint a frontokat nagyon érzem. nem tudom szedsz-e magnéziumot, az segít sokat. nekem a magne B6 ilyenkor már nem ért semmit, a magnerot sokkal jobb, napi 3x1el kezdtem a 22 hét körül, most már napi 3x2t szedek, az a max. illetve én kapok dyaphilint is. ne izgulj, nem nyíltál, csak a méh feszíti remélhetõleg, de a dokid majd megnyugtat. jó babavárást! kitartás! 33 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!