Találatok a következő kifejezésre: 23 hetesen hogy csak (15 db)

4d ultrahangot vagy 3d ultrahangot hol lehet pest megyéhez közel olcson csináltatni? A dokim miért nem látja még 23 hetesen hogy mi lesz? Igaz ugy vagyok vele hogy mindegy csak egészséges legyen! De még is kiváncsi vagyok!

Legjobb válasz: nagyjából egy áron futnak 10.000 körül. a dokim a saját régi UH gépével nekem sem látta, de bent a kórházban (II. Nõi) a 18. hetes genetikai UH-n, már egyértelmûen megmondták a nemét, mondjuk a doki nagyon alapos volt az tény. aztán a Péterfybe mentünk 4D-re, 9900 ft volt, ott is megerõsítették, hogy kislány. a magánrendelésen szerintem még mindig nem látszódna, igazából ott semmit nem tudok kivenni a képbõl, annyira rossz minõségû.

nagyjából egy áron futnak 10.000 körül. a dokim a saját régi UH gépével nekem sem látta, de bent a kórházban (II. Nõi) a 18. hetes genetikai UH-n, már egyértelmûen megmondták a nemét, mondjuk a doki nagyon alapos volt az tény. aztán a Péterfybe mentünk 4D-re, 9900 ft volt, ott is megerõsítették, hogy kislány. a magánrendelésen szerintem még mindig nem látszódna, igazából ott semmit nem tudok kivenni a képbõl, annyira rossz minõségû.
Nyáron még 7000 volt..., most 8900. http://www.humanhealth.hu/pid3/akciok

Nem értem! Az utolso mensi szerint 24 hetes vagyok, a nögyógyászom szerint 25 hetes vagyok! A védönö ma mégis azt mondta hogy csak 23 hetes kismama vagyok! Most akkor hány hetes vagyok?

Augusztus 23-án volt meg az utcso mensim akkor most számoljam ki?

Legjobb válasz: Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!

Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Az utolsó szerint 24+2 hetes vagy, a doki gondolom az UH méretek alapján kalkulál többet. A védõnõt nem értem, nem hiszem, hogy annyira "amatõr", hogy nem tudja, hogy kell számolni. Az meg egy külön történet, hogy a védõnõnek a terhességi heteket a doki által írtak szerint kell tudomásul vennie, és nem hiszem, hogy ezt neki felül kell bírálni.
Nekem az orvosom azt mondta hogy a kórházi uh amit kimutatott dátum ahhoz kell számolni.Nekem pl.van 3 dátumom amire "kivagyok írva" de a kórházi uh-t nézem így tudom majdnem biztosan hány hetes vagyok.Kellemes babavárást:) 37 heteske
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket! Az augusztus 23 az az elsõ napja volt a mensidnek?
A kérdező hozzászólása: Igen az volt a mensim elsö napja!
Szia, Számolva 24w2ds vagy, méret szerint lehetsz 25, de a harmadik 23 sehogy sem stimmel...(22re azt mondom belefér, de a 23?) Nem lehet, hogy a védõnõ levonta a 2hét nemterhes terhességed? Mert ott a méretek alapján lehetne, de ott is a számolttól kéne néznie... Szerintem maradj a 24hetesnél:) azt tudod számolni, a méretek meg változnak +-:) 20heteske:) (méret alapján 22heteske)
szia, nekem 3, 5 hét különbség van a 2 dátum között!!! szóval ne aggódj amiatt a 2 hét miatt, majd jön amikor akar a baba. De szerintem az uh szerintit nézd

Miért csak reggel és este érzem hogy mocorog a babám? És csak akkor mikor a hátamon fekszem! Mikor fogom már napközbe is érezni hogy rugdos? 23 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Szia, Ne aggódj, hamarosan naponta többször is :) Én sem mindig érzem napközben, fõleg, ha lustább napja van. Ülõmunkát végzek, számítógép elõtt, és sokszor nem tetszik neki ahogy ülök, mert valószínûleg kényelmetlen neki, olyankor jelez. És hát estem amikor megpihenek, szintén jelentkezik, apukája nagy örömére. Én még csak 19 hetes vagyok, de már 3 hete rendesen érezni. Mondjuk függ a testalkattól is. Jó mocorgást :)

Szia, Ne aggódj, hamarosan naponta többször is :) Én sem mindig érzem napközben, fõleg, ha lustább napja van. Ülõmunkát végzek, számítógép elõtt, és sokszor nem tetszik neki ahogy ülök, mert valószínûleg kényelmetlen neki, olyankor jelez. És hát estem amikor megpihenek, szintén jelentkezik, apukája nagy örömére. Én még csak 19 hetes vagyok, de már 3 hete rendesen érezni. Mondjuk függ a testalkattól is. Jó mocorgást :)
mozog õ napközben is, de mivel te is tevékenykedsz, kevésbé érzed, ez nálam is így van! azonban pár hét múlva már úgy sem tud úgy mozdulni, hogy ne érezd!28 heteske
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is már 17 hetes voltam mikor elöször éreztem:) ! De még mindig csak este és reggel rugdos:(! Napközbe is figyelem de csak néha-néha érzem hogy 1-2 enyhébbet mocorog! Boldog babavárást!
Szia, nem tudok válaszolni, de nálam is pont így van, csak akkor érzem ha lefekszem este, és reggel. Fura de ha odateszem a kezem, akkor kész, nem rugdos.. Ha elveszem a kezem várok pár percet akkor elkezdi:) én is várom már hogy kirugja a bordámat:) Boldog Babavárást!22 hetes kismami
szia.ne aggodj erezni fogod minden nap erosebben fog rugni.es foleg akkor erzed a pici mozgasat mikor pihensz.nekem sokan azt mondtak hogy mikor mozogsz a baba elringassa magat es alszik, vagy pihen, aztan mikor te pihensz o erre felebred es elkezd mocorogni.nemtom hogy van e benne valami, nekem is ezt mondtak.
Szia! Én 28 hetes vagyok, és legjobban még most is esténként érzem. Napközben csak nagyon halvány rugdosásokat produkál:) Talán a 26. héttõl kezdtem érezni napközben , de csak nagyon ritkán. Mostanában már kidomborítja egy-egy testrészét, olyankor azon a részen ki lehet tapintani (de csak esténként, amikor hanyatt fekszem) azt nagyon szeretem. :) Sok anyuka írja, hogy már 23 hetesen majd "szétrúgja" az oldalukat a babóca, az enyém nagyon rendes, mert eddig még megkímélt a fociedzésektõl. Talán azért, mert kislány :) Boldog babavárást, és ne izgulj, minden terhesség és baba más!

23 hetes vagyok normális az hogy már van előtejem de csak az egyik mellemből jön ez baj?

Mikortól van a harmadik trimeszter?

Legjobb válasz: A 28-29. héttõl. Van akinek van ilyenkor már elõteje van akinek csak szülés elõtt pár nappal. A tej termelõdõsére azt olvastam, hogy a harmadik harmadban kezd a szervezet felkészülni hormonálisan. Szerintem egy telefont meg ér vagy a dokidat vagy a védõnõdet hívd fel. 28 hetes kismama

A 28-29. héttõl. Van akinek van ilyenkor már elõteje van akinek csak szülés elõtt pár nappal. A tej termelõdõsére azt olvastam, hogy a harmadik harmadban kezd a szervezet felkészülni hormonálisan. Szerintem egy telefont meg ér vagy a dokidat vagy a védõnõdet hívd fel. 28 hetes kismama
Szia! Nekem is csak az egyikbõl jött. Szülés utés után a 3. napon beindult a tejem, persze elõtej az volt addig. Azóta is van tejem mind a két mellemben hála Istennek! Szerintem nem kell aggódni:) 6 hetes kislány anyukája
Szia! Semmi esetre sem aggódj, az nem baj. Nekem már a 16-héttõl van elõtejem, kezdetben nekem is csak az egyik mellembõl de mostanra már a másikból is kezd folyni tehát ne aggódj minden rendben lesz meglásd. Jó babavárást! 33 hetes kismama

23 hetesen normális, hogy csak gyengén érzem a baba mozgását azt is csak ritkán?

20 hetesen éretem el?dzör.

Legjobb válasz: Én már 18 hetesen érzem. Van, hogy egésznap, van mikor két napig semmi. Még nemrég kezdetd te is érezni a mozgásokat, ne aggódj, nincsen semmi gond ezzel. Késõbb erõsebb lesz. De minden baba más, van aki sokat ficánkol, van aki nem.

Én már 18 hetesen érzem. Van, hogy egésznap, van mikor két napig semmi. Még nemrég kezdetd te is érezni a mozgásokat, ne aggódj, nincsen semmi gond ezzel. Késõbb erõsebb lesz. De minden baba más, van aki sokat ficánkol, van aki nem.
Lehet hogy neked is háttal van kifelé, tehát befele rugdos és ez kevésbé érezhetõ.
Szia! Én 19. hetes vagyok. Nem minden este mocorog a picim, de amikor úgy fondolja, akkor úgy, hogy egy nagy, picit fájdalmas dudor lesz a pocakomon, ami lassan elsimul. Pár óra múlva ugyanilyen érzés a hasam másik oldalán. Aztán reggelig nyugi, délelõtt semmi, majd este, ha úgy gondolja ismétli az elõzõ esti "manõvert".

A légszomjat hogy lehet enyhiteni vagy könnyiteni? Nagyon kivagyok, pedig még csak 23 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Én is akörül éreztem elöször....nekem irt a dokim rá gyógyszert de mivel az a dilibogyó a pulzust is felviszi/nekem meg amugy is magas pahzsmirigy-betegségem miatt/ így nem váltottam ki, de lehet hogy használna neked. Én kitapasztaltam hogy milyen testhelyzet jó rá:) 29 hetes kismama

Én is akörül éreztem elöször....nekem irt a dokim rá gyógyszert de mivel az a dilibogyó a pulzust is felviszi/nekem meg amugy is magas pahzsmirigy-betegségem miatt/ így nem váltottam ki, de lehet hogy használna neked. Én kitapasztaltam hogy milyen testhelyzet jó rá:) 29 hetes kismama

23 hetes vagyok, az lehetséges, hogy csak apró rebbenéseket érzek, és nem erőteljesebb mocorgásokat a babám részéről? Ugye minden rendben a babómmal, az első gyerkőcöt várjuk.

Legjobb válasz: Szia. Ezek az elsõ mozgásai? Eleinte még alig érzed õket és inkább rebbenések vagy buborékok, mint határozott mozgások. Sõt eleinte még nem is érzed mindennap, de késõbb ahogy növekszik egyre erõsebbek lesznek a rúgásai, és gyakrabban fogod érezni. Üdv, 33 hetes kismama

Szia. Ezek az elsõ mozgásai? Eleinte még alig érzed õket és inkább rebbenések vagy buborékok, mint határozott mozgások. Sõt eleinte még nem is érzed mindennap, de késõbb ahogy növekszik egyre erõsebbek lesznek a rúgásai, és gyakrabban fogod érezni. Üdv, 33 hetes kismama
Ne aggódj, egy darabig ez lesz. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Nem; ezek az elsõ mozgásai, 17hetesen éreztem elõször. Azután nem igazán, majd újra éreztem a rebbenéseket, 21 hetesen voltunk UH-on és akkor a dokim azt mondta, hogy minden ok a manócskával.
Szia. (1 válaszoló vagyok) Akkor meg nyugodj meg, ha a vizsgálaton minden rendben volt. Ez a nagy meleg õket is megzavarhatja. A lényeg az, hogy legalább naponta egyszer érezd Õt.
Szió!Én is 23 hetes vagyok, és ha ülök vagy állok, akkor én is csak jó nagy buborékoknak érzem a mozgásait, de próbáld ki hogy hanyatt fekszel, és akkor sokkal jobban fogod érezni.Nekem azért már tud fájdalmas rúgásokat is produkálni, de nem baj, én örülök neki. :)
Szia! Én 25 hetes vagyok, és csak néha érzek mozgásokat. Pedig a dokim szerint adktív a baba, de van még bõven helye. Azt mondta, hogy erõteljesebb mozgásra csak késõbb számíthatok. Szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, boldog babavárást kívánok nektek!

23 hetes vagyok minden rendben a terhessegemmel, szabad mennem strandolni? Nem ugy gondoltam hogy uszkalok csak kimennek sütkerezni meg kicsit lubickolni, nem termalvizbe mennek.

a parom nem akarja engedni.

Legjobb válasz: Szia!Fúúú,nehéz kérdés :) Szerintem abból biztosan nem lehet baj,ha combközépig érõ vízben sétálgatsz kicsit,vagy locsolgatod magad a vízzel.Képzeld én is imádtam strandolni,tavaly a Balcsin nyaraltunk és amellett hogy nálam is minden rendben volt,az orvos azt mondta,hogy jobb ha inkább nem kockáztatok.Még ilyen korú várandósságnál is veszélyes lehet a fertõzés. Na de nálad a döntés,én csak a saját tapasztalatom szerint próbáltam segíteni! Kellemes babavárást!

Szia!Fúúú, nehéz kérdés :) Szerintem abból biztosan nem lehet baj, ha combközépig érõ vízben sétálgatsz kicsit, vagy locsolgatod magad a vízzel.Képzeld én is imádtam strandolni, tavaly a Balcsin nyaraltunk és amellett hogy nálam is minden rendben volt, az orvos azt mondta, hogy jobb ha inkább nem kockáztatok.Még ilyen korú várandósságnál is veszélyes lehet a fertõzés. Na de nálad a döntés, én csak a saját tapasztalatom szerint próbáltam segíteni! Kellemes babavárást!
én is pont errõl kérdeztem a védõnöm, és azt mondta, hogy sima vízbe uszkálni lehet.termálvíz tilos, és napozni sem szabad egyáltalán!!
Szia ha zárt a méhszájad, úszkálj nyugodtan, én a 37. hétig jártam úszni rendszeresen. A nõgyógyász ajánlotta, szerinte az a legjobb mozgásfajta. A termál 36 fokig volt nekem engedélyezve. Én csak azért nem mentem tovább úszni, mert már nem esett jól, egyébként lehetett volna. Kellemes babavárást! 40hetes

Nagyon lent van a hasam azt mondják, hogy mehetnénk szülni pedig csak 23 hetes vagyok ez bajt jelent?

Legjobb válasz: Ki mondja?A doki?Ha csak az ismerõsök akkor szerintem ne foglalkozz vele,sokmindent mondanak.Ha baj lenne a doki úgyis szólna!

Ki mondja?A doki?Ha csak az ismerõsök akkor szerintem ne foglalkozz vele, sokmindent mondanak.Ha baj lenne a doki úgyis szólna!
Nekem sosem volt fenn a hasam, nem jelent semmit! Különben is, még jelentõsen nõni fog, így mehet még fentebb is ;)
Én is 23 hetes vagyok, és nekem sincs fent a hasamnem vagyunk egyformák, a méh kinek hogyan van, a placenta kinek hogy tapadt meg, és milyen a testformánk.Amíg a dokinál minden oké, ne törõdj mással. Boldog babavárást!
Milyen kedvesek tudnak lenni a "kedves" ismerõsök, h ilyen hülyeségekkel riogatnak!Nekem is lenn van a pocim, teljesen alkatfüggõ a has formája, mérete.Ha a méhszájad rendben, semmi gond, azt meg úgyis a doki nézi.
Nekem is nagyon lennt volt a pocakom ráadásúl elég nagy is két hete CSNT-n megkérdezték , mikor kerülök sorra NST-re, amit ugye 36. héttõl végeznek.(26hetes+2voltam). Kb. 1 hete látványosan feljebb van a pocim , azóta talán könnyebben is mozgom , a derekam sem fáj annyit, és nem érzem azt a kellemetlen nyomást ágyékban , mint eddig. Szerintem semmi gáz nincs ezzel, nekem is megjegyezte a doki , kb24 hetesen , h. eléggé lent van a babim , de semmi t nem javalt v. ellenjavalt.Úgyhogy nyugodjál meg. További szép babavárárst 28hetes kismama
Szia.én az elevitet azota szedem miota terhes lettem, a folsavat pedig a nõgyógyász a 18 héten irta ki, és a védõnõm azt mondta már most ne váltsam ki mert ezt terhesség elején kellene szedni.a vasat most kezdem el 22hetes terhesen.eléggé érthetetlen hogyha tényleg fontos a folsav miért nem idöbe szedetik a kismamákkal?!
sziasztok. Jaj ne is mondjátok...rám is a frászt hozták a hülye ismerösök, hogy valami baj van biztos mert jujj nagyon lent van a hasam. De most megnyugodtam hogy olvastam a kommenteket, hogy ha az orvos nem mond semmit akkor nincs ok aggódni, hisz sok mindentõl függ kinek milyen a hasa.Közeleg a szülés , már csak másfél hónap van hátra.És bevallom nagyon aggódom hogy ne hogy valami baj legyen.Elsõ terhességemnél tartok szóval talán igy érthetõ az aggódás és a bizonytalanság. Nekem is lent volt végig a hasam, jó csúcsos is, kisfiút várok.:33 hetes kismama

Mennyit mozog a babátok ebben a rossz időben? Nekem 2-napja alig akar, páűrszor érzem csak hogy mocorog. 23 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Az idõ befolyásolja nagyon.Bár nekem ma épp ellenkezõleg.Egész nap rengeteget mozog. Ide-oda kinyomja magát.A bordám alá is ami nem kellemes! 32+1

Szia! Az idõ befolyásolja nagyon.Bár nekem ma épp ellenkezõleg.Egész nap rengeteget mozog. Ide-oda kinyomja magát.A bordám alá is ami nem kellemes! 32+1
Szia! Az én babám ugyan már megszületett, de õ is alszik egész nap. Valószínûleg a te pocaklakód is húzza a lóbõrt.
Az én babám is alig akar mocorogni 2 napja. Ha már nagyon hiányolom, akkor eszek egy kis csokit, attól mindig beindul.:) 24 hetes km.
Szia! Nekem nagyon aktív babóca van a pocakomban és nekni jót tett ez az idõ. Pénteken a melegben és éjszaka is rengeteget mozgott. Tegnap és ma is mozog rendesen, de meg sem közelíti az eddigieket. Te babócád is biztosan csak pihizik, vagy épp erõt gyûjt a következõ rúgáshullámhoz :-) Kellemes babavárást!
Szia! Az én babám is keveset is mozog ilyenkor, inkább csak éjjel van fenn, meg hajnalban.Ne félj, csak lustika:) 30+6
Szintén 23 hetes vagyok és nekem sem nagyon mocorog a picurka. Mondjuk lehet, hogy azért is nem érzem, mert egész nap pörgök. A nagy melegben nem bírtam szinte semmit csinálni, így most pótolom! Kellemes babavárást!
sziasztok! az én picurom nagyon eleven, 2 napja egész nap , hajnalban is :) Sõt még reklamált is amikor elõregörnyedtem pár percre :D KIs tündérem ...
utolsó válaszoló vagyok, 22 hetesek vagyunk :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!