Találatok a következő kifejezésre: 23 hetesen a következő (3 db)

09.23. -án /csütörtökön/ született a babám, tehát ma 6 hetes. Az oltást 2 hónapos korban fogja megkapni: Kérdésem a következő: 11.18. -án lesz 8 hetes akkor vagy pedig 11.23. -án kapja-e meg? Hogy kell számolni?

Legjobb válasz: én pont 2 hónaposan vittem, dátum szerint. utána meg sz a lényeg, hogy 4 hét teljen el legalább. legalábbis nekem ezt mondta a védõnõnk.

én pont 2 hónaposan vittem, dátum szerint. utána meg sz a lényeg, hogy 4 hét teljen el legalább. legalábbis nekem ezt mondta a védõnõnk.
11.23.-a után fogja megkapni!ilyenkor a hónapot kell nézni és nem a heteket. 24N
hívd fel a védõnõt/dokit, úgyis kell idõpont tanácsadasra és majd õk megmondják. egyébként mindegy, pár nap nem számít, de 2 hónapos 23-án lesz, nem 18-án. szerintem 23-a után kell majd vinni.
Nekem ök adtak idöpontot mindig, ugyhogy nem szamolgattam, de sztem legalabb 4 het. a rotas oltasnal kerdeztem egyedül mert akkor mentünk nyaralni es azt 5 hetre kapta, akkor mondtak hogy minimum 4 max. 6 het. de ez lehet, hogy különbözö oltasoknal elterö.
nekem a többi oltásnál is azt mondták, hogy a betöltött hónap számít. betöltött 2, 3 illetve 4 hónap. szóval 23-ánál elõbb nem fogja megkapni.

23 hetes kismamák, a terheléses vércukorra mikor mentek, mekkorát nőt a pocitok, és mennyit mozog a babátok? Mikor lesz a következő kötelező uh?

Legjobb válasz: Szia!Én tegnap voltam a terheléses vérvételen,23+1hetesen.Azért most,mert mennem kellett úgyis uhra,és igy egyszerre letudtam a kettõt:-)A pocim szépen kerekedik,a kislányom változó mennyire aktiv.Tegnap egész nap rugdosott,ma meg néha néha jelentkezik csak.Te hogy vagy?Tudod már a nemét?

Szia!Én tegnap voltam a terheléses vérvételen, 23+1hetesen.Azért most, mert mennem kellett úgyis uhra, és igy egyszerre letudtam a kettõt:-)A pocim szépen kerekedik, a kislányom változó mennyire aktiv.Tegnap egész nap rugdosott, ma meg néha néha jelentkezik csak.Te hogy vagy?Tudod már a nemét?
22+2hetes vagyok. február 4én megyek terheléses cukorra(az az 24+3hetesen).Mivel a 2.baba, már hatalmas a hasam.És kb 1hete már kívülrõl is látszik, ha mocorog.Mondjuk tegnap/ma nem olyan aktív-de ebben a nyekenyóka idõben én is csak aludnék :-) amúgy 71-rõl indultam és most 75, 8kg vagyok Ha jól emlékszem itt a 30 vagy 31.heti UH a következõ, egyben az utolsó kötelezõ.
A kérdező hozzászólása: nekem kisfiú, a 18. heti uh mondták (4D+2D), valamikor nagyon sokat rúg , ma pedig csak egyszer-kétszer mozgott , és amit ma vettem észre hogy valmikor átmehetett a jobb oldalamra, mert ott jobban kicsúcsosodik a hasam, a bal kevésbé, a pocim nekem is kerekedik, mindenki mondja, hogy már nagyon látszik, de nekem nem tûnik nagynak, igaz csak kb: 2kg híztam, és csak a hasam nõt meg.
Holnap leszek 23 hetes és hétfõn megyek a terhelésesre, akkor leszek 23+4 hetes. A következõ uh 1-én lesz. A baba elég sokat mocorog, most éjjel meg se állt, még hajnalban is nyomta, sõt reggel is. Nem minden nap ilyen aktív, de szerencsére egyre többet érzem. :) A pocim nem nõtt olyan rengeteget, 8-10 centit talán, de mindig is nagy belem volt, tehát amikor kövér voltam, volt ilyen kerületû a hasam, csak más volt a formája. Te hogy vagy?
szia.én pont ma vagyok 23 hetes.jövõ hét kedden és szerdán megyek a cukros vérvételre.nekem mostanság kezd egyre aktívabb lenni a babám.bár ma alig éreztem, meg is ilyedtem egy kicsit.a pocim már szépen gömbölyödik, már mindenki látja rajtam h babám lesz, kabátban is látszik.én még nem tudom h kisfiú e vagy kislány.a következõ kötelezõ uh nem tudom h hány hetesen lesz.ha jól tudom talán olyan 31.-32. hetesen.

23 hetesen jók a következő eredmények: bpd: 57, thd: 49, 9 fc: 39, 2.

a doki azt mondta, hogy nagy a baba.

Legjobb válasz: az jó,ha a hátsó falon tapad

az jó, ha a hátsó falon tapad
Ezek az értékek még a normál tartományban vannak. Nálam a bpd 51mm volt.
http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 itt megtalálod az átlagos magzati méreteket, ezek a betöltött heteket írják le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!