Találatok a következő kifejezésre: 23 hetesen a (328 db)

Lehetseges hogy 23 hetesen a babam mozgasait az oldalbordamnal erzem?

Mar 2 napja hogy csak az oldalbordamnal erzem,annyira fent lenne?Valaszaitokat elore is koszonom.

Legjobb válasz: szia!é 27 hetes vagyok és nálunk is elõfordul,nem is kevésszer!Szerintem lehetséges!:)

szia!é 27 hetes vagyok és nálunk is elõfordul, nem is kevésszer!Szerintem lehetséges!:)
en 23+4 vagyok ma es en is egyre feljebb erzem, szerintem ez normalis, ne aggodj. raadasul en a jobb es a bal oldalon egyszerre erzem neha, vegul is mar 30 cm korul van! boldog babavarast!

23 hetesen a c2100 mennyire baj? Lehet még házaséletet élni?

Legjobb válasz: Szia. Nekem a 16-ik héttõl ennyi a méhszájam, és az orvos nem mondta, hogy nem lehet szeretkezni, én rendszeresen együtt vagyok a párommal, és még semmi gond nem volt belõle. Esetleg használjatok gumit, mert a sperma oxitocint tartalmaz, ami méhösszehúzodásokat eredményezhet, fõleg mivel picit nyitva vagy. Ja és én nem nyíltam azóta tovább, és most már 34 hetes vagyok. Minden jót!

Szia. Nekem a 16-ik héttõl ennyi a méhszájam, és az orvos nem mondta, hogy nem lehet szeretkezni, én rendszeresen együtt vagyok a párommal, és még semmi gond nem volt belõle. Esetleg használjatok gumit, mert a sperma oxitocint tartalmaz, ami méhösszehúzodásokat eredményezhet, fõleg mivel picit nyitva vagy. Ja és én nem nyíltam azóta tovább, és most már 34 hetes vagyok. Minden jót!
Hát sajnos, ez nem jó. Ha csak 2000 lenne, akkor azt mondom nem gáz, nekem az 5. héttõl ennyi, de a külsõ méhszájad 1 cm-re nyitva van. Ilyenkor már jobb, ha kerültitek a házaséletet, nehogy az orgazmus hatására tovább nyíljon. Feküdj sokat, pihengess, és próbálj ne aggódni!

Ti megvennétek 23 hetesen a babakocsit?

Legjobb válasz: Az elsõnél a 26. héten vettük meg a babakocsit. Akkor szerencsére olyan jót választottunk, amit most 3 év elteltével is használni tudunk.

Az elsõnél a 26. héten vettük meg a babakocsit. Akkor szerencsére olyan jót választottunk, amit most 3 év elteltével is használni tudunk.
Simán megvenném!Csak pozitívan!
Vedd meg persze..legalább nem kell a végén kapkodni mindenért.Sok mindent kell majd még venned, legalább ez letudva:) )boldog babavárást! 35hetes kismama
18 hetes körül vettük meg. Használtan vettük, akkor kínálták egész jó áron, így nem is gondolkodtunk rajta. ;)
14 hetesen vettük meg a babakocsit
20 hetesen hozzájutottam egy kisebb összeghez babakocsit , kiságyat egyéb apróságokat már akkor megvettem.Viszont a csomagolásból kisem bontottam. 25hkm
Én 14 hetes vagyok de már megvan. Alkalmi vétel volt és megvettem. Erre vágytam és kevesebb mint a feléért megtudtuk venni. Kihagyhatatlan volt.
Még szép! Ne foglalkozz a babonákkal. Én 30 hetes vagyok, de már a 25. hét óta vásárolgatok, és már majdnem megvan minden.
Mi talán még korábban vettük meg, mert akkor volt jó alkalmi vétel egy ismerõs pártól, ahol kinõtte a baba. Különben eladták volna másnak, és én meg vagyok vele elégedve, nyilván a bolti ár töredékéért vettük nagyon jó állapotban. De ha vadiújat akartok venni, az mindig van akcióban, vagy jó árban, szóval én azt lehet hogy nem vettem volna meg korábban, ki tudja. De nem jelent semmit sem, én nem voltam babonás :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a segítséget!
Mi kiságyat vettünk 20. héten, mert annyira jó vétel volt, hogy nem akartuk megvárni míg minden drágább lesz :D Azóta meg nincs megállás a vásárlással :) 27 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!azóta megvettük a babakocsit és nem bántam meg!:)


Létezik, hogy 23 hetesen gyomormagasságban érzem a baba mozgását? Ütemesen, ez már a csuklása lenne?

Legjobb válasz: Az én babám is sokat csuklik. Simán lehet, hogy 23 hetesen már azt érzed. 27 hetes kismami

Az én babám is sokat csuklik. Simán lehet, hogy 23 hetesen már azt érzed. 27 hetes kismami
létezik. gondolom vékony vagy. én is mindig röhögök, ha írják a hírlevélben, hogy már 5 centivel a köldököd felett van a méhed.. és már 10zel fölötte érzem. a csuklást még látni is lehet, meg kézzel érezni. nem tudom, nekem mikor kezdte, de állandóan csuklik. ha szemmel nem látni, meg kitapintani se lehet, akkor meg gondolom vmi ér lüktet.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem vagyok olyan vékony...amúgy látni és kitapintani is lehet.De van, hogy folyamatosan érzem, sokszor egymás után, valahol meg azt olvastam, hogy kb. 5-6-szor csuklik egy nap.Így nem igazán értem!
Szerintem érezheted, ennyi idõsen én már éreztem hol lejjebb hol feljebb, "úszkált"...:) Lehet, hogy még nem a csuklás, csak ütemesen a kis kezével vagy a lábával kalimpál.Én lassan 27 hetes leszek de a csuklást biztosan csak 1-2hete érzem és tudom, hogy az.:) Sokkal kisebb erõsségû mint a "rúgdosása"....:) 26hkm
mint ahogy nálunk sem, úgy a babáknál sem ugyanannyiszor van csuklás. az elsõ gyerekem alig csuklott a terhesség alatt. most a második minden nap csuklik legalább egyszer, de van hogy kétszer háromszor is

A méhszájelégtelenség szűrése is fáj 23 hetesen?

Most picit megijedtem, hogy sokan írják, hogy a szülés el?tt fáj a méhszáj vizsgálat. Biztos, nem ugyanaz, de a 23. heti vizsgálatnál, mikor vizsgálnak is fáj vagy az is olyan, mint egy szimpla n?doki vizsgálat?

Legjobb válasz: Nem tudom, 23 hetesen fáj-e, én még csak 19 hetes vagyok. Viszont a dokim többször nézte már a méhszájat, és eddig még sohasem fájt, még csak kellemetlen sem volt. Nekem ez eléggé új, hogy van, akinek fájdalmas az ilyen vizsgálat, bár az igaz, hogy sokan vannak, akiknek a rákszûrés is fájdalommal jár, én még sosem éreztem.

Nem tudom, 23 hetesen fáj-e, én még csak 19 hetes vagyok. Viszont a dokim többször nézte már a méhszájat, és eddig még sohasem fájt, még csak kellemetlen sem volt. Nekem ez eléggé új, hogy van, akinek fájdalmas az ilyen vizsgálat, bár az igaz, hogy sokan vannak, akiknek a rákszûrés is fájdalommal jár, én még sosem éreztem.
A kérdező hozzászólása: Gondolom, a szülés elõtti vizsgálat más, rendesen benyúlnak és az nagyon tud fáj, nekem azt mondták. De a méhszájelégtelenséget csak nem ugyanúgy nézik, gondolom, olyan, mint a normál vizsgálat. Vagy még csinálnak mást is?
Nem fáj sima vizsgálat az egész. 29 hetes km
Elsõ vagyok. Nyilván a szülés más tészta, de addig, amíg nem akar tágítani a doki, minek kéne fájnia? Márpedig 23 hetesen nem fog ujjal tágítani, az fix.
Nekem minden hónapban megnézi a dokim, nem szokott fájni.Szerintem alig ér hozzá, így is érzi, h nincs ott nagyobb "lyuk".Azért írom így, mert régebben én is kitapintottam a méhszájam-term. terhesség elõtt-, és alapból kb. akkora kis nyílás van rajta, mint a hímvesszõn.
A kérdező hozzászólása: És a szülés elõtti vizsgálatokkor tényleg fáj? Valaki azt mondja, hogy észre sem vette, valaki azt, hogy nagyon fájt. Nekem nagy epidurál reményeim vannak, erre kiderül, hogy lesznek fájdalmas részek így is:)

Mennyire normalis ha "lassul" a baba 23 hetesen? !

2 napja alig mozog, vagyis csak kicsit erotlenul! Most csak lustabb hangulatban lehet v orvoshoz kell menni ???

Legjobb válasz: Nekem 23 hetesen alig-alig mozgott, a 27. héttõl indult be. Mindig ahhoz viszonyíts, hogy a szokásoshoz képest milyen aktív. De vannak olyan napok, pl. front miatt mikor a kicsik amúgy sem mozognak olyan sokat. A lényeg az, hogy minden nap érezd õt! 37 hetes kismama

Nekem 23 hetesen alig-alig mozgott, a 27. héttõl indult be. Mindig ahhoz viszonyíts, hogy a szokásoshoz képest milyen aktív. De vannak olyan napok, pl. front miatt mikor a kicsik amúgy sem mozognak olyan sokat. A lényeg az, hogy minden nap érezd õt! 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! Erezni erzem , Csak olyan kis gyengen magahoz kepest. Meg varok kicsit, mielott dokihoz megyek, hatha o is Csak fazik! :) x

Holnap leszek 23 hetes. Akkor ez pontosan hány hónapos terhességet jelent? Mert ugye a terhesség 40 hetes, arra jön ki a 9 hónap.

Legjobb válasz: én úgy számolok, hogy egy hónap 4 és fél hét. Ezek szerint te 23/4,5= 5 + (egy pici) hónapos terhes vagy. én 29hetes vagyok most, vagyis 6,5 hónapos. Remélem segitettem.

én úgy számolok, hogy egy hónap 4 és fél hét. Ezek szerint te 23/4, 5= 5 + (egy pici) hónapos terhes vagy. én 29hetes vagyok most, vagyis 6, 5 hónapos. Remélem segitettem.
utolsó vagyok, az elõbb hülyeséget mondtam, de jól számoltam. 40 hét az 10, és nem 9 holdhónap. A lényeg nem változik: 5 és fél hónapos vagy (vagy legalábbis leszel pár napon belül)
én úgy számolom, hogy öt és fél hónapos vagyok, mert holnap leszek 24 hetes. Ápr. 23-án jött meg utoljára, május 23-án 1, június 23-án 2, július 23-án 3, augusztus 23-án 4, szeptember 23-án 5 hónapos voltam. Ha valaki megkérdezi, azt mondom, 5 és fél hónapos vagyok. A 40 hét az holdhónapban van, vagyis 28 napos holdhónapokkal számolva. Ha így 9 hónap a terhesség, akkor 20 hetesen vagy 4, 5 hónapos, 24 hetesen pedig 5, 5 hónapos. Pár nap ide vagy oda nem számít. 5 és fél hónapos vagy.
5 hónapos.
Utolso valaszolo vagyok: egyebkent te a hatodikban vagy, kb ket hettel vagy nagyobb terhes, mint en, tehat te mar betoltotted az ot (naptari) honapot, a hatodikban vagy.
23 hetes az 6 hónapos. 21-tõl 24-ig 6 hónapos terhesség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
En azt szoktam nezni, hogy az utolso mensim ota hany (naptari) honap telt el. Peldaul nekem majus kozepen volt az utolso mensim elso napja, tehat oktober kozepen leszek ot honapos terhes, akkor lepek a hatodik honapba. A holdhonapokkal en egyaltalan nem szamolok, mert altalaban "kulsosok" kerdezik honapokban a terhessegi koromat es ciki lesz nekik az utolso negy hetben azt mondani, hogy a tizedik honapban vagyok (ha holdhonappal szamolnek). Naptari szerint meg akkor pont a kilencedikben leszek es igy nem fognak az akkor kerdezoskodok sem furcsan nezni ram...

Kismamik, akik rutinos babavárok! Lehet érezni a baba csuklását 23 hetesen? Vagy ez hülyeség, mást éreztem egy kicsit huzamosabb ideig?

Legjobb válasz: lehet csuklás! Nekem is mindig csuklott a lányom, elég sokat. 23 hetesen már elég nagy ahhoz. ritmikus összerándulások. késõbb mikor nagyobb 35 hét felé elég mókásan néz ki:-)

lehet csuklás! Nekem is mindig csuklott a lányom, elég sokat. 23 hetesen már elég nagy ahhoz. ritmikus összerándulások. késõbb mikor nagyobb 35 hét felé elég mókásan néz ki:-)
Szia! Igen :) elvileg 23.héttõl érezni már!Olyan cuki olyankor :) !
Igen érezheted! Gratula
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !

Mikor kezd el úgy igazán nőni a pocakom? 23 hetes 3 napos vagyok, de még nem nagyon növöget.

Már látszik, hogy pocakos vagyok, de azt hittem, gyorsabban fog n?ni a hasam... másfél hónap alatt két centi... nekem olyan kevésnek t?nik... vagy csak türelmetlen vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Milyen magas vagy? Magasabb lányoknak késõbb kezd el nõni, én pici vagyok (158 cm) és ezért látszik jobban (97 cm). Amúgy nekem egy hétrõl a másikra nõtt, van amikor megállt egy kicsit! Boldog Babavárást! 23 hetes kismama

Szia! Milyen magas vagy? Magasabb lányoknak késõbb kezd el nõni, én pici vagyok (158 cm) és ezért látszik jobban (97 cm). Amúgy nekem egy hétrõl a másikra nõtt, van amikor megállt egy kicsit! Boldog Babavárást! 23 hetes kismama
A 28.héttõl rohamosan megindul, ált.az utolsó 2 hónapban nõl a baba a legjobban. Légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok túl magas, 153 cm. Én 97 cm-rõl indultam, és most 102-103.
Ez teljesen alkatfüggõ. Aki alacsonyabb/vékonyabb, annál hamarabb fog látszani. Én 172 cm vagyok és mikor bementem szülni, a felvételkor azt kérdezte az orvos, hogy: - Hányadik hónap? 6? ... Szóval vannak, akiknek alkati adottságból kevésbé feltûnõ, mert mondjuk széles a csípõje és a medencerészben jobban elfér a baba.
Én holnap töltöm be a 27. hetet és ha nagyon akarom el tudomúgy takarni h ne lehessen látni.Mondjuk én magas is vagyok meg kövér is. Persze az is lehet h csak Te nem látod magadon ahogy én sem és csak a párom meg a környezetem mondjah h két mell vagyok meg egy nagy has.:) ))))
Azt olvastam valahol, hogy aki szereti a pocakot, annak elõbb látszik meg...Ezek szerint ez sem igaz :) , mert úgy tûnik, te éppenhogy szeretnéd, hogy látszódjon. Nekem nagyon hamar látszott, én már a 12. héten láttam változást, és általában a 6. hónaptól azt kérdezgetik, mikor szülök már. Alapból 54 kilós és 170 centis vagyok, de eddigi 2 és mostani terhességem alatt is feljön a 15 kg, ebbõl 10 biztos pocak :) . Én szeretem, hogy nagy szokott lenni, de pl anyu mindig elmondja, hogy róla sem akarták elhinni, hogy szülni ment, amikor bezuhant a kórházba. Szóval valaki nagyon büszke lenne arra, hogy nem nagyon nõ a pocakja, szerencsére a baba egészsége nem ettõl függ. Én is úgy tudom, hogy ezután kezd úgy igazán beindulni a növekedés, de ruhákkal is lehet hangsúlyozni-takargatni a pocit, bár én a takargatásról nem sokat tudok. Könnyû terhességet!

23 hetes vagyok ma az uh-n az orvos 52mm-es BPD-t mért és a papírra azt, hogy 21 hetes terhesség, a magzati hétnek megfelelően legalább egy fél centiméterrel nagyobbnak kellene lennie a BPD-nek. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Szia! Elöször is ne aggódj! Senki sem gép. Az adatok nem is tudom hány terhesség átlagából vannak kiszámítva. És mindenki hasában másképp fejlödik a baba. Lehet, hogy a te babád majd a következö hetekben fog gyorsabban fejlödni. Nálam pl.az elsö terhességnél (18hét + 6nap) 46 mm volt. A kisfiam 36,5 cm-es fejátmérövel született (sajna nem fért ki). Egy szintén 23 hetes kismama

Szia! Elöször is ne aggódj! Senki sem gép. Az adatok nem is tudom hány terhesség átlagából vannak kiszámítva. És mindenki hasában másképp fejlödik a baba. Lehet, hogy a te babád majd a következö hetekben fog gyorsabban fejlödni. Nálam pl.az elsö terhességnél (18hét + 6nap) 46 mm volt. A kisfiam 36, 5 cm-es fejátmérövel született (sajna nem fért ki). Egy szintén 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató szavakat!
Sziasztok! Az elsö válaszoló vagyok! Bocsi, igazatok van. Szóval a fejnek a kerülete (ahogy ezt már születéskor mérni szokás). De azért köszi, hogy így is megértettetek.
Az elõzõ hozzászólónak: 36, 5 cm-es fejátmérõjû újszülött? Én 28 éves vagyok és csak 24 cm-es a fejátmérõm... Nem tévesztetted össze a fej kerületével?
FEJKÖRFOGAT


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!