Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok. Miért érzem (2 db)

23 hetes terhes vagyok. Miért érzem úgy mintha ki akarna esni belölem valami?

Legjobb válasz: szerintem ezt írd át mert igy nem elég érthetõ hogy mit is érzel fáj valamid ?

szerintem ezt írd át mert igy nem elég érthetõ hogy mit is érzel fáj valamid ?
Olyan érzésed van, mintha feszülne húzódna lefelé a hasad, a méhed, ?Nekem akkor van fõleg ha kelek , vagy fekszem, ha ilyesmi a gond, próbélj meg elõször oldalra fordulni, és úgy kelni, de ha másra gondoltál ne hari érte, akkor kérlek írj kommentet.
Szia! Sajna a pontos okát én sem tudom, de én is szoktam ilyet érezni (újabban elég sokszor). Én olyankor más testhelyzetet veszek fel, vagy lasabban megyek, ha épp sétálásnál jön elõ. Szerintem pl. a kelleténél gyorsabban állsz fel, legalábbis én nagyjából olyankor szoktam érezni. Arra saccolok, hogy ezt az érzést a méhszalagok nyúlása okozza. Pár nappal ezelõtt volt hasonló kérdés itt, esetleg keress rá. Ott megnyugtatták a kérdezõt, hogy normális. Remélem tudtam azért segíteni.

Miért csak reggel és este érzem hogy mocorog a babám? És csak akkor mikor a hátamon fekszem! Mikor fogom már napközbe is érezni hogy rugdos? 23 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Szia, Ne aggódj, hamarosan naponta többször is :) Én sem mindig érzem napközben, fõleg, ha lustább napja van. Ülõmunkát végzek, számítógép elõtt, és sokszor nem tetszik neki ahogy ülök, mert valószínûleg kényelmetlen neki, olyankor jelez. És hát estem amikor megpihenek, szintén jelentkezik, apukája nagy örömére. Én még csak 19 hetes vagyok, de már 3 hete rendesen érezni. Mondjuk függ a testalkattól is. Jó mocorgást :)

Szia, Ne aggódj, hamarosan naponta többször is :) Én sem mindig érzem napközben, fõleg, ha lustább napja van. Ülõmunkát végzek, számítógép elõtt, és sokszor nem tetszik neki ahogy ülök, mert valószínûleg kényelmetlen neki, olyankor jelez. És hát estem amikor megpihenek, szintén jelentkezik, apukája nagy örömére. Én még csak 19 hetes vagyok, de már 3 hete rendesen érezni. Mondjuk függ a testalkattól is. Jó mocorgást :)
mozog õ napközben is, de mivel te is tevékenykedsz, kevésbé érzed, ez nálam is így van! azonban pár hét múlva már úgy sem tud úgy mozdulni, hogy ne érezd!28 heteske
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is már 17 hetes voltam mikor elöször éreztem:) ! De még mindig csak este és reggel rugdos:(! Napközbe is figyelem de csak néha-néha érzem hogy 1-2 enyhébbet mocorog! Boldog babavárást!
Szia, nem tudok válaszolni, de nálam is pont így van, csak akkor érzem ha lefekszem este, és reggel. Fura de ha odateszem a kezem, akkor kész, nem rugdos.. Ha elveszem a kezem várok pár percet akkor elkezdi:) én is várom már hogy kirugja a bordámat:) Boldog Babavárást!22 hetes kismami
szia.ne aggodj erezni fogod minden nap erosebben fog rugni.es foleg akkor erzed a pici mozgasat mikor pihensz.nekem sokan azt mondtak hogy mikor mozogsz a baba elringassa magat es alszik, vagy pihen, aztan mikor te pihensz o erre felebred es elkezd mocorogni.nemtom hogy van e benne valami, nekem is ezt mondtak.
Szia! Én 28 hetes vagyok, és legjobban még most is esténként érzem. Napközben csak nagyon halvány rugdosásokat produkál:) Talán a 26. héttõl kezdtem érezni napközben , de csak nagyon ritkán. Mostanában már kidomborítja egy-egy testrészét, olyankor azon a részen ki lehet tapintani (de csak esténként, amikor hanyatt fekszem) azt nagyon szeretem. :) Sok anyuka írja, hogy már 23 hetesen majd "szétrúgja" az oldalukat a babóca, az enyém nagyon rendes, mert eddig még megkímélt a fociedzésektõl. Talán azért, mert kislány :) Boldog babavárást, és ne izgulj, minden terhesség és baba más!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!