Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok. Ma ki (2 db)

23 hetes kismama vagyok. Ma ki kellett húzni a bölcsesség fogamat, kaptam érzéstelenítő injekciót. Ugye nem lesz baja a babámnak a szuritól?

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj, nem lesz baja. Gondolom látták, hogy babát vársz. Nekem is kellett húzni fogamat, és azt mondta a fogorvos, hogy ettõl nem lesz semmi baja a babának. Minden jót. 25 hetes kismama.

Szia. Ne aggódj, nem lesz baja. Gondolom látták, hogy babát vársz. Nekem is kellett húzni fogamat, és azt mondta a fogorvos, hogy ettõl nem lesz semmi baja a babának. Minden jót. 25 hetes kismama.
Szia. Nem lesz semmi baja, ez csak helyi érzéstelenités. Nekem egyszerre kettõ bölcsesség fogamat húzták ki, probléma mentesen. 39hetes kismama

23 hetes vagyok, és ma vettem észre hogy nagyobbodik a köldököm. Jobban "belelátok". Másnak is? Ez lehet annak a jelen hogy ki fog dudorodni?

Legjobb válasz: Csupán annak a jele, hogy növekszik a pocakod, húzódik a hasadon a bõr. A terhesség végére a köldök általában teljesen ellaposodik, hisz annyira megnyúlik a hason minden szövet.

Csupán annak a jele, hogy növekszik a pocakod, húzódik a hasadon a bõr. A terhesség végére a köldök általában teljesen ellaposodik, hisz annyira megnyúlik a hason minden szövet.
nekem már teljesen ellaposodott a köldököm, pedig gödrös eredetileg :) nm hiszem, hogy kifog fordulni... 23hetes
Amikor már nagyon bele lehetett látni mi csak mókus odunak hívtuk:) Nekem eddig nem fordult ki. 37 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!