Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok. Kicsi (23 db)

Kismamik, akik rutinos babavárok! Lehet érezni a baba csuklását 23 hetesen? Vagy ez hülyeség, mást éreztem egy kicsit huzamosabb ideig?

Legjobb válasz: lehet csuklás! Nekem is mindig csuklott a lányom, elég sokat. 23 hetesen már elég nagy ahhoz. ritmikus összerándulások. késõbb mikor nagyobb 35 hét felé elég mókásan néz ki:-)

lehet csuklás! Nekem is mindig csuklott a lányom, elég sokat. 23 hetesen már elég nagy ahhoz. ritmikus összerándulások. késõbb mikor nagyobb 35 hét felé elég mókásan néz ki:-)
Szia! Igen :) elvileg 23.héttõl érezni már!Olyan cuki olyankor :) !
Igen érezheted! Gratula
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !

Olyan oldalakat keresek ahol lehet ismerkedni kismamákkal? Itthol vagyok egyedül, sokat unatkozomJó lenne néha csevegni kicsit:-) 23 hetes vagyok.

Legjobb válasz: szia 35 hetes kismamai vagyok ha felmész a picibaba.hu-ra és ott regisztrálsz akkor chatehetsz rengeteg kismamákkal nagyon aranyos ott mindenki én szinte egészb nap fent lennék ha tehetném

szia 35 hetes kismamai vagyok ha felmész a picibaba.hu-ra és ott regisztrálsz akkor chatehetsz rengeteg kismamákkal nagyon aranyos ott mindenki én szinte egészb nap fent lennék ha tehetném
Én is így vagyok, az elsõ perctõl itthon... Én próbálom lekötni magam, de nem teszi ki az egész napomat a fõzés-takaritás-bevásárlás. Babaholmikat szoktam nézegetni a neten, az sok idõmet elvesz:)
Elsõ vagyok, azt még elfelejtettem, hogy munkát keresek napi pár órában, de lehetetlenség. Pedig bármit elvállalnék hogy pénzt keressek.
Szia. 33 hetes mami vagyok privibe dumálhatunk ha akarod én is magányos vagyok vagy esetleg msn-en is lehet.
A kérdező hozzászólása: Szivesen beszélgetek, priviben is vagy msn en is, Férjem dolgozik, én itthol vagyok a 6. héttõl.Nézegetem én is babás oldalakat, de az az igazság szinte mindegyik majdnem egyforma:-))

23 hetes vagyok. Reggelente az ujjaim bedagadnak egy kicsit, és sokszor elzsibbadnak, de csak a bal kezemen (ezen az oldalon szoktam aludni) ). egy-két napja az ujjizületeim is fájnak. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, de én már hosszú hetek óta. A vizesedés okozza ezt. Próbáld meg a sótlan, fûszertelen étkezést, mert ha erõsödik a vizesedés (ödéma) az komoly gondokat okoz. Nekem napközben is sokszor zsibbad a kezem, estére meg a lábaim is dagadtabbak, mint általában. (35 hetes)

Én is így vagyok, de én már hosszú hetek óta. A vizesedés okozza ezt. Próbáld meg a sótlan, fûszertelen étkezést, mert ha erõsödik a vizesedés (ödéma) az komoly gondokat okoz. Nekem napközben is sokszor zsibbad a kezem, estére meg a lábaim is dagadtabbak, mint általában. (35 hetes)
Nem tesz jót az se hogy a bal oldaladon alszol, mert azon az oldalon van a szived és így nem jó a vérkeringésed.Én is zsibbadok és még szédülök is ha néha úgy alszok.Próbálj meg áttérni a jobbos alvásra, vagy hanyat, de úgy hogy legyél fölpolcolva rendesen.29 hetes Boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: A vizesedés lehet úgy is, hogy csak a ujjaim dagadnak meg reggelre, napközben lemegy, a bokámon meg sehol máshol nincs dagadás (meg az az ujjnyom)? És amúgy sótlanul eszem, meg fûszermentesen. Nálam az alvás úgy van, hogy mikor hogy jó a babáknak, mivel hárman vannak. Nem olyan egyszerû megtalálni azt a pozíciót, ami mind a négyünknek megfelel. Aki bal oldalon van, õ egy kicsit lentebb van, ezért tudok azon az oldalamon könnyebben elaludni. A vizesedésre még: vékony is vagyok, eddig úgy gondoltam, ha vizesedek, akkor azt látni is fogom, ennek semmi köze hozzá?
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Még egy kérdés: ha a vérnyomásom 110/60-70 körül van, a vizeletemet két hete nézte a védõnõ, rendben volt, akkor ha most vizesedem is, nem lehet toxémia, ugye?

23 hetes vagyok minden rendben a terhessegemmel, szabad mennem strandolni? Nem ugy gondoltam hogy uszkalok csak kimennek sütkerezni meg kicsit lubickolni, nem termalvizbe mennek.

a parom nem akarja engedni.

Legjobb válasz: Szia!Fúúú,nehéz kérdés :) Szerintem abból biztosan nem lehet baj,ha combközépig érõ vízben sétálgatsz kicsit,vagy locsolgatod magad a vízzel.Képzeld én is imádtam strandolni,tavaly a Balcsin nyaraltunk és amellett hogy nálam is minden rendben volt,az orvos azt mondta,hogy jobb ha inkább nem kockáztatok.Még ilyen korú várandósságnál is veszélyes lehet a fertõzés. Na de nálad a döntés,én csak a saját tapasztalatom szerint próbáltam segíteni! Kellemes babavárást!

Szia!Fúúú, nehéz kérdés :) Szerintem abból biztosan nem lehet baj, ha combközépig érõ vízben sétálgatsz kicsit, vagy locsolgatod magad a vízzel.Képzeld én is imádtam strandolni, tavaly a Balcsin nyaraltunk és amellett hogy nálam is minden rendben volt, az orvos azt mondta, hogy jobb ha inkább nem kockáztatok.Még ilyen korú várandósságnál is veszélyes lehet a fertõzés. Na de nálad a döntés, én csak a saját tapasztalatom szerint próbáltam segíteni! Kellemes babavárást!
én is pont errõl kérdeztem a védõnöm, és azt mondta, hogy sima vízbe uszkálni lehet.termálvíz tilos, és napozni sem szabad egyáltalán!!
Szia ha zárt a méhszájad, úszkálj nyugodtan, én a 37. hétig jártam úszni rendszeresen. A nõgyógyász ajánlotta, szerinte az a legjobb mozgásfajta. A termál 36 fokig volt nekem engedélyezve. Én csak azért nem mentem tovább úszni, mert már nem esett jól, egyébként lehetett volna. Kellemes babavárást! 40hetes

23 hetes vagyok és pár napja azt vettem észre ha eszek utána valami keserűt böfizek fel és kicsit rosszul vagyok! Ez mitöl van?

Legjobb válasz: Valószínûleg a gyomorsav okozza. Én ilyenkor eszek egy kis háztartási kekszet az egy kicsit segít.

Valószínûleg a gyomorsav okozza. Én ilyenkor eszek egy kis háztartási kekszet az egy kicsit segít.

23 hetes vagyok. A Ti babátok is nagyon lusta az elmúlt 2 napban? Alig egyet egyet mozog. Reggel volt kicsit aktívabb. A korábbi hetekhez képest nagyon keveset mozog.

Legjobb válasz: szia!nekem szerda éjjel,hajnalban úgy bulizott,mint még soha,több órán keresztül,de azóta alig-alig érzem,ha mégis megrugdos,csak pár percig tart.igyekszem ezen nem aggódni,tisztában vagyok vele,hogy õ is pihen(biztos még a szerdai bulit)

szia!nekem szerda éjjel, hajnalban úgy bulizott, mint még soha, több órán keresztül, de azóta alig-alig érzem, ha mégis megrugdos, csak pár percig tart.igyekszem ezen nem aggódni, tisztában vagyok vele, hogy õ is pihen(biztos még a szerdai bulit)
nekem egész 26-héten ilyen a babám alig érzem egy kicsit.aktiv baba én erröl csak álmodok
Szia Mi 21 hetesek vagyunk, de nekem tegnap egész nap aktív volt. Eddig napközben nem is nagyon vettem észre, hogy mozog, de tegnap egész nap éreztem, fogy ficánkol... nem tudom mitõl van. Lehet, hogy már õ is érzi a tavaszt? :)
Elsõ vagyok! Egyébként nem kell megijedni ha nem mindig mozog, a babák is alszanak néha. :) Tuti, hogy semmi baj nincs, csak kicsit lustább mint szokott. Nyugi, idõ kérdése és ismét beindul :)
Szia! Az én babám is lusta az elmúlt napokban. Ilyenkor beszélek hozzá meg egy kicsit megmozgatom a hasam, hogy tudjam biztos jól van :) Ilyenkor ad jelet magáról. De mostanába éjszakát végig alszom. Inkább nappal aktívabb. 30 hetes kismama

Kicsi lehet a babám? Azt mondják hogy elveszik bennem, pedig már 23 hetes vagyok.

Az orvos azt mondta hogy minden rende van a méretekkel de a hasam az szinte egyáltalán nem n?l,még a farmeromat is simán betudom gombolni.Igaz hogy nemvagyok vékony inkább kövér,de az els? babámmal azért jókora hasam volt.Tapasztalatok?Ki volt már ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Ha az orvos azt mondta, hogy rendben vannak a méretei, akkor ne aggódj. Minden terhesség más, a hasad is lehet kisebb az elsõhöz képest. És különben is, ha pici a bab, akkor sincs baj, ha az lenne, a doki szólna.

Ha az orvos azt mondta, hogy rendben vannak a méretei, akkor ne aggódj. Minden terhesség más, a hasad is lehet kisebb az elsõhöz képest. És különben is, ha pici a bab, akkor sincs baj, ha az lenne, a doki szólna.
Én vékony fajta vagyok de rajtam sem látszott a gyerek!Mikor szülni mentem hívni akarták a koraszülött osztályt, mert azt hitték huszonegy-két hetes vagyok!Csak ámultak mikor mondtam hogy 39 elmúltam és elfolyt a vizem!2850grammos babám lett!Makk egészségesen!Ja és 15 kilót híztam vele!60kiló voltam mikor szültem!
Ezen ne aggódj! Én 22 hetes vagyok és beleférek a régi nadrágjaimba. Engem anyósom szokott azzal idegesíteni, hogy neked nem lesz nagy hasad, mert elég derék vagy. Nem vagyok kövér, de sovány sem. Sõt eddig csak fogytam. Ha a doki mindent rendben talál, az a fontos.
Szia ha a doki szerint minden rendben akkor ne aggodj. En 24 hetes vagyok es tolem is mindenki azt kerdi hogy hol hordom, mert nem latszik, de a dokim szerint pont akkora mint amekkora kell legyen a kicsi. Ezert en fel sem veszem a kerdeseket. A lenyeg hogy jol legyunk. Boldog babavarast.
Anyu egyik kolléganõje ikrekkel volt terhes és elég sovány csaj és semmi nem látszot rajta hogy terhes mikor betelefonált melóhelyre hogy megszülte az ikreket mindenki csak nézettt hogy biztos viccel mert semmi hasa nem volt
30 hetesen még mindig a régi nadrágjaimat hordom, mindegyiket be tudom gombolni.És nagyon-nagy babát jósolnak:)
Egyik ismerõsömnek akkora hasa volt mikor szülni ment mint nekem 4-5hónaposan. Alíg látszott. Szinte nem is hízott, mindössze 5kg-ot. 36.héten szült és 3kg felett volt a pici. A kettõ nem függ össze, ne aggódj :)
Szia 39 hetes 4 naposan mikor megjelentem a szülõszoba ajtajába és közöltem, hogy szülni jöttem a szülésznõ teljesen elsápadt. A fél lépcsõház aggódott a "koraszülött" babámért. Az tény, hogy akkora hasam volt mint másoknak félidõsen, nah de nagyon fitt tudtam lenni végig :) 3350g és 54 cm lett a lánykám
Az utolsó vagyok. Azt még hozzáteszem, hogy 172 cm vagyok és 70 kg-val szültem. Bennem tényleg nagyon elbújt!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszát egy kicsit csillapodott az aggodalmam.Ma is rengeteget mozgott ugyhogy akkor remélem nektek van igazatok és minden rendben van odabent.

23 hetes vagyok kb mikor fog megfordulni a baba? úgy tudom még harántfekvéses. Észreveszik időben ha nem fordul meg? Kicsit izgulok a szülés előtt ez miatt.

Legjobb válasz: Hát a te babádnak még rengeteg ideje van rá és helye is. Miért ne vennék észre? A barátnõm babája a szülés elõtti napon fordult be.

Hát a te babádnak még rengeteg ideje van rá és helye is. Miért ne vennék észre? A barátnõm babája a szülés elõtti napon fordult be.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi a választ!
meg van ideje, de peldaul nekem 24 hetesen tünt fel hogy valahogy szokatlanul van mert nyomta hugyholyagom, masnap UH-n is ugy feküdt.most 26 hetes vagyok es mindennap erzem hogy elvezi fejjel lefele a vilagot, nagyon gyakran fekszik igy.nem tul kellemes erzes. sok boldogsagot

23 hetes vagyok. Esténként zsiborog a lábam, ami egy kicsit kellemetlen. Normális ez?

Legjobb válasz: mit jelent az, hoyg zsiborog? Talán zsibbad?

mit jelent az, hoyg zsiborog? Talán zsibbad?
A kérdező hozzászólása: Igen vagyis majdnem zsibbad.Olyan mitha egyfolytában bizseregne!
nem olyan mintha magától életre kellne?úgy értem ilyen tök fura, bizsergõs, zsibbadós és mozgatni kell.én legalábbis így érzem.tv-zés közben este kezdi és akkor kicsit mászkálnom kell.hogy mitõl van , azt nem tudom :( 27hetes kismama boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, igen erre gondoltam.
úgy tudom, erre jó a magnézium! szedsz? A Béresbõl napi egyet kell bevenni.

Most 23 hetes vagyok, 2 hete kinyíltam egy kicsit. Ugye nem nyílok tovább?

Most 23 hetes vagyok, 2 hete kinyíltam egy kicsit. A jöv? héten megint mennem kell vizsgálatra, mert utána 3 hétig szabin lesz az orvosom. Félek a vizsgálattól. Ugye nem nyílok tovább?

Legjobb válasz: Nem!!!Az orvos vizsgálat közben nagyon óvatosan tapintja ki a méhed és így szinte 1005-os biztonsággal nem lesz gond!!!Nekem is nyitva volt és pont idõre szültem a csemetémet!!!Sok sikert és ne izgulj mert azzal még rontesz a helyzeten!!!

Nem!!!Az orvos vizsgálat közben nagyon óvatosan tapintja ki a méhed és így szinte 1005-os biztonsággal nem lesz gond!!!Nekem is nyitva volt és pont idõre szültem a csemetémet!!!Sok sikert és ne izgulj mert azzal még rontesz a helyzeten!!!
A vizsgálattól szerintem nem nyílsz tovább. Pihenj sokat nem emelj nehezet! Elsõ babaámmal 24 hetesen én is nyíltam és beindult a szülés is de feküdnöm és pihennem kellett. Próbálj ne idegeskedni!
Próbáld meg a jó oldalát nézni a dolognak. Lehet, hogy kinyíltál egy kicsit, de olyan nagy baj mégsem lehetett, ha nem kellett befeküdnöd az osztályra. Lazíts, pihenj sokat, ha lehet, akkor emeld meg az ágy lábad felõli végét és úgy feküdj. Ez a méhszájra van jó hatással, mert ahogy növekszik majd a babád, a súlya nem nyomódik a méhszájra. Ne símogasd a hasad, mert attól bekeményedik, amitõl esetleg tovább nyílhat a méhszáj. Hirtelenében ennyi jutott eszembe. Vigyázz magatokra.
Hallottam, hogy létezik olyan homeopátiás szer, ami segíthet ilyenkor, kérdezz rá egy homepátiás orvosnál!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!