Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok a (227 db)

Van olyan nap hogy nem nagyon érzem a baba mozgását! Baj lehet vagy mi történik? 23 hetes vagyok! A hasam nől rendesen, de tegnap nagyon virgonc volt ma meg.! 2 napja széklet rekedésem is van! Mi lehet?

Legjobb válasz: én is 23 hetet betöltött km vagyok,és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást,akkor azért fordulj orvoshoz,hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném,és másnap reggel se,tuti aznap elmennék orvoshoz!

én is 23 hetet betöltött km vagyok, és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást, akkor azért fordulj orvoshoz, hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném, és másnap reggel se, tuti aznap elmennék orvoshoz!

23 hetes vagyok, a dokim még mindig nem tudja megmondani, hogy fiú vagy lány a pocaklakó, mert szégyenlős! Van hasonló vagy nagyobb korú kismami, aki ugyanebben a cipőben jár (t)?

Természetesen nekem is az a lényeg,hogy egészséges legyen,de azért már szeretném tudni,hogy ki lakik odabent!

Legjobb válasz: Jövõ héten megyek a 23. heti uh-ra. Nekem sem tudta megmondani még a 18. héten, hogy fiú vagy lány lesz. Az elsõ babám csak a 30. héten látszott, hogy lány. Pedig már szeretnék vásárolgatni! Fõleg akkor, ha fiú! :)

Jövõ héten megyek a 23. heti uh-ra. Nekem sem tudta megmondani még a 18. héten, hogy fiú vagy lány lesz. Az elsõ babám csak a 30. héten látszott, hogy lány. Pedig már szeretnék vásárolgatni! Fõleg akkor, ha fiú! :)
Nekünk egészen a 28. hétig kellett arra várni, hogy végre tuti legyen a neme. Szégyenlõ volt a kisfiam. Bár egyszer a 19. héten mondta a doki, hogy mintha fiút látna, de nem tuti. Szóval már nagyon vártuk, hogy végre megtudjuk. Nem is azért, mert esetleg inkább lányt szerettünk volna és vártuk, hogy végre kiderüljön, hanem mert így az egyszedrûbb vásárolni! Nos a 28. héten nagyon biztos bizonyítékot láttunk arra, hogy kisfiúnk van! :) 34 hetes kismami
Mi is "csak" a 26. héten tudtuk meg a 4D-s ultrahangon. Ha arra nem tudtam volna elmenni, ekkor legközelebb csak esetleg a 28. hetin tudom meg. Elhiszem, hogy nagyon szeretnéd tudni, én is így voltam. :) Boldog babavárást!
Anno nekem is csak a 28. héten mutatta meg magát a kisfiam. De mi olyan színekbõl vásároltunk ami jó fiúnak is lánynak is! 5 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Örülök, hogy nem vagyok egyedül ebben a dologban! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!:)
Szia! én 22hetes+6napos terhes vagyok. 18 hetesen a 3D-n azt mondták, kisfiú, 22hetesen szintén sima 2d-n és tegnap voltunk megint ultrahangon ahol a doki 95%ra kislányt mondott! Persze nekünk is az a lényeg, hogy egészséges legyen, de már mi is szeretnénk tudni ki lakik a pocakomban és én is úgy érzem, nem birom ki a következö ultrahangig! :-)
Én 25 hetes vagyok , de még mindig nem tudom , hogy mi lesz. 18 ÉS 20 hetesen is voltam UH-n , de mind a kétszer összezárta a lábit. Remélem a következõn már megmutatja magát.
Szia! 23 hetes kismama vagyok és még csak most megyek 4D-s ultrahangra de nekem se mutatta meg magát 18hetes ultrahangon!De nem számít fiú-e vagy lány az a fõ hogy egészséges legyen. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Voltunk megint Uh-n!Állítólag leányzó, a doki nagyon biztos volt benne!!!:D Boldog babavárást!
Szia! 1. válaszoló vagyok. Ma voltam uh-on. FIÚ!!! További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Kedves 1-eske!!!:) GRATULÁLOK A FIÚHOZ!!!! Remek ha az lett amit szerettetek volna!Nálunk is a párommal madarat lehet fogatni mióta megtudta, hogy lányos apa lesz! Nagyon boldog babavárást és immár jó vásárlást Nektek!!

23 hetes vagyok. A babám egyre többet nyomja ki magát egy pontban, már éjjel is arra ébredek, úgy feszit. Nektek is gyakran csinálja? Ez jó neki? ilyenkor helyezkedik?

nem nagyon zavar,mert érzem,h van,ha keveset rugdal.csak arra lennék kiváncsi,hogy ez jo e neki?

Legjobb válasz: Nyújtózkodik, helyezkedik. :) Ne aggódj, még bõven elfér. Késõbb még jobban fogja magát nyomkodni és egyszerre több helyen! :) Sok boldogságot! 35 hetes pocis

Nyújtózkodik, helyezkedik. :) Ne aggódj, még bõven elfér. Késõbb még jobban fogja magát nyomkodni és egyszerre több helyen! :) Sok boldogságot! 35 hetes pocis

23 hetes vagyok a munkahelyemen még nem vették észre hogy terhes vagyok. Mondjuk elég pici a hasam. Tietek mekkora? mikor mondjam el ha nem veszi észre senki?

Legjobb válasz: 22 hetes vagyok, nekem már elég nagy, 95 cm kb a körfogat, le sem tagadhatnám. Nem vagyunk egyformák. :) Szép napot!

22 hetes vagyok, nekem már elég nagy, 95 cm kb a körfogat, le sem tagadhatnám. Nem vagyunk egyformák. :) Szép napot!
elsõ vagyok, nem értek egyet a 3. válaszolóval, mert a terhesség legelejétõl védve vagy, nem függ össze azzal mikor mondod el!
Mért nem mondod el? Onnantól él a védettség, nem rúghatnak ki, ha határozatlan s szerzid.
Én 25 hetesen szóltam:)
én 9 hetes vagyok, kezd látszani. szerintem szólj, h terhes vagy, úgysem úszod meg, és korrektebb is szerintem, mintha észreveszik rajtad
Én 14 hetesen mondtam el a fönökömnek, de aki nem tudja az még nem vette észre most 25 hetes kismama vagyok.
szerintem is mondd el! szemrehányást fognak tenni, talán már így is, ha normálisak, merthogy kíméltek volna, stb, mondom, ha normálisak.mit dolgozol amúgy? -mert ha fizikai terheléssel is jár, akkor fõleg mondd el, nehogy gond legyen, hogy olyat csinálsz, , amit nem kéne!
Hmmm...Nem mindenkinek kell tudnia, de a fönöködet mindenképp tájékoztasd.Sok esetleges bonyodalomtól és kinos percektõl kiméled meg magad, ha a fönököd minél hamarabb tudja.Már túl vagy a félidõn:) Megillet a könnyitett munka, és nem tudom hány alkalommal de az orvosi vizsgálatokra is igazoltan tudsz elmenni, ha az munkaidõbe esik, jobb lenne ha utána néznél milyen jogai vannak a dolgozó kismamának.Arról meg nem is beszélve, hogy ha ne adj isten rosszul lennél, akkor is megértõbben néznének rád, ha tudják babát vársz.Ez nem szégyen.
Ezzel a mikortól jár a védettség dologgal vigyázni kell. A munkáltató érvelhet azzal, hogy nem tudott a terhességrõl ....aztán lehet vele pereskedni. Nem egy ilyen eset van. A legbiztosabb egy szemétláda cégnél, ha írásba adod. Gondolom, ha normális cégnél dolgoznál, már szóltál volna. Magyarországon kevés a normális cég. Ismerõsömet pld kirúgták, pedig ügyvédnél dolgozott és közölték vele, hogy nem ezt várták tõle és ez egy nagyon szemét húzás volt és nem nézte a cég érdekeit.....
A kérdező hozzászólása: 14:19 es ..és mit szóltak hozzá hogy olyan késõn

23 hetes vagyok. A babam feje mar most beekelödött, teljesen lecsuszott. Megirna valaki, szakszeruen, hogy ez most mit is jelent? Vagy hol tudnek pontosan utanaolvasni? Minden erdekel, szeretnem vilagosan, es targyilagosan latni/ tudni.

Tegnap allapitotta meg a doki, miutan mar egy jo ideje erösebb görcseim, illetve szuro erzesem volt a szemeremcsontomban. Azt mondta a mehtarto szallagok elernyedtek, valamint a korabbi terhessegem soran kilazultak a medenceben levö porcok, es ezek sem tartanak, ezert lejjebb csuszott a mehem, ezaltal ugye a babam is szinte beekelödött, es ebböl adodik a feszito erzes a csontomban. Nagyon szigoru pihenest kert tölem, nem emelhetek, nem setalhatok, mindentöl el vagyok tiltva. Volt mar mas is ebben a helyzetben? Mikor született meg a babaja? Mert ugye nekem most ez a legfontosabb, hogy minel tovabb maradjon a babam a biztonsagban... Ijratok kerlek!

Legjobb válasz: Szia! Sajnos okosat nem tudok neked írni,de én is ebben a helyzetben vagyok.. Tegnap mondta uh-on a doki,h befordúlt és lent van eléggé.Sokszor a szeméremcsontnál érzem h emelgeti a fejét. Nekem is ágynyugalomra van szükségem és 30cm-re emeltük meg az ágyat. Teljesen kivagyok én is,megértem a helyzeted. Sajnos mást nem tudunk csinálni,mint betartani az orvosi utasítást és beszélni a bébinek,h még nagyon kicsi és még maradnia kell:)) Kitartást kívánok neked és próbálj ne nagyon idegeskedni! Egyébként uh-on látta vagy kézzel vizsgált téged?

Szia! Sajnos okosat nem tudok neked írni, de én is ebben a helyzetben vagyok.. Tegnap mondta uh-on a doki, h befordúlt és lent van eléggé.Sokszor a szeméremcsontnál érzem h emelgeti a fejét. Nekem is ágynyugalomra van szükségem és 30cm-re emeltük meg az ágyat. Teljesen kivagyok én is, megértem a helyzeted. Sajnos mást nem tudunk csinálni, mint betartani az orvosi utasítást és beszélni a bébinek, h még nagyon kicsi és még maradnia kell:) ) Kitartást kívánok neked és próbálj ne nagyon idegeskedni! Egyébként uh-on látta vagy kézzel vizsgált téged?
Szia!! De aranyos vagy h írtál! Hála Istennek, semmi gond!Az utolsó hsz-od annyira energikus és lendületes volt, h ezen felbuzdúlva összekaptam magam és elhagytam az ágyam:) Bár tegnap kicsit megijedtem, mert elég sokat keményedtem, pedig semmi különöset nen csináltam csak kint ültem a levegõn. Napi 2*1 magnézium citrátot szedtem eddig, most megemeltem 3*1-re. Veled mi újság? Jól vagy? Remélem igen! Sokat gondoltam rád az elmúlt pár napban-a hozzáállásod a dologhoz sok erõt adott:) ) Hol fogsz szülni? Apa is bent lesz? Vigyázz magatokra:)
A kérdező hozzászólása: Szia, kicsit aggodok, mert nem valaszoltal a napokban semmit... Remelem, hogy nem törtent meg a koraszüles!! Kerlek, ha tudsz legalabb a megnyugtatasomert irjal vissza... Köszi. L.
A kérdező hozzászólása: Julius 30-ra vagyok kiirva. Te? Rosszul irtam az elöbb : a hormonok KREALTAK azt a nyavajat, azt a viszketest... Az egesz napos fekvest en nem tudom kivitelezni, merthat van ugye az ovis gyermekem, meg hat a haztartas, meg minden, de szepen lassan teszek-veszek, aztan pihenek, aztan megint... A baba szobatok nektek teljesen "fogado" kepes mar? Persze meg ne jöjjön, csak azert kerdezem, hogy azzal nincs gond mar? Vagyis az nem igenyel takaritast, ramolast, elökeszületeket? Mert nalunk a nagyteso butorai (kisagy, pelenkazo, szekreny) ugyan meg vannak, dehat a szoba meg nincs berendezve, szeretnek "lanyositani", szoval böven lenne meg azzal is feladat...
Még elsõ vagyok: Szóval elsõ baba és kislányt várunk:) ) Mikorra vagy kiírva? Elsõ bébinél nem volt semmi gondod?
Elsõ vagyok. Nekem a kezével nem érzett semmit, még meg is nyugodtam, h minden rendben. Aztán másnap mentem uh-ra -egy másik dokihoz, és õ mondta, h befordúlt a baba, az arcát már nem is láttuk. Még meg is jegyezte, h ha ilyenkor befordúl, már kicsi a valószínûsége h "átfordúlna"farosba. Aztán nézegette uh-on és mondta, h eléggé lent van, jó lenne ha mégtöbbet pihennék. Megjegyzem: 18.héten voltam egy hetet kórházban, mert begörcsõltem-és mióta kiengedtek naponta max.5 órát vagyok fent, de akkor se csinálok semmit.A nap többi részét ágyban töltöm, tehát ennél többet pihenni...na mindegy, hát gondoltam megpróbálom. Aztán még azt is mondta, h az ágy vége alá rakjunk téglát vagy valamit-15-20 cm.re emeljük meg, h a medencém feljebb legyen. Ezt azért kell, h a baba a súlyánál fogva ne terhelje a méhszájat, nehogy kinyíljak. Úgyh most lógok a levegõbe, borzalmas rossz így feküdni. Le tudnád írni, h milyen érzés h érzed a babaát??? Kíváncsi lennék. Mert ha én nem megyek önszántamból uh-ra, ki se derûl h annyira lent van.Ezért is vagyok mérges.
Szia Szerintem ne izgulj ha rendesen betartod az orvos utasítását nem lesz semmi baj.Nekem 19 hetesen ugyan ez volt kinyíltam szigorúan feküdnöm kellett nem csinálhattam semmit.Azért fontos feküdni hogy a baba ne nehezedjen a méhszájra én így tudom.Most 36 hetes vagyok.Nyugi feküdj és minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Szia, igen, erezte a kezevel, aztan nezte uh-val is. Azt mondta a dokim, hogy ha betartom a "szabalyokat", akkor nem lesz semmi baj, hiszen tulajdonkeppen "csak" anatomialig van gond, tehat a babanak az most teljesen mindegy, hogy kb. 5 cm-el lejjebb van... hiszen ö a kis vedett burkaban teljesen jol elvan. Ez megnyugtato, hogy neki ebbol nem szarmazik baja. A szuro, fajo, feszülö erzessel nekem kell megbirkoznom. Az agyat en nem emelgettem, nem is teljesen ertem, hogy ti mit csinaltatok vele? Nekünk mondjuk nincs rajta mas magassagi lehetöseg... :) Az elsö babad? Neked mit mondott a doki? Erezte a kezevel ö is? Nekem kislanyom lesz. Illetve VAN !!!! :) Neked?
Én 26hetes vagyok.930gr a becsûlt súlya. A kezével nem érezte a babát? Hogy érzed h lent van?Pontosan mit érzel? És ha mozog a bébi, érzel valami furcsát? Mivel nyugtatott a dokid? Megemelted az ágyad? Bocsi a sok kérdésért, de én is teljesen kivagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia, te hany hetes vagy? Irjad meg ezt is kerlek! Elöször kezzel vizsgalt, mert en attol is aggodtam, hogy mi van ha mar a mehszajam is kinyilt, de hala az Egnek, azzal minden rendben van. De en is teljesen erzem, hogy a buksija hol van. A doki is a szemeremcsontomhoz közvetlen szinte ra tette azt a "kütyüt" amivel az uh.-t csinalja, es teljesen ott van a fejecskeje. Olyan jo hogy van egy sorstarsam. Egy aprocska vigasz, es igy talan könnyebb, hogy probaljuk egymast optimizmussal feltölteni. Mekkora a babad? Nekem 330 gramm, es 21 centi.
A kérdező hozzászólása: Szia, nem vartam delutanig meg most atolvastam a leveleidet. Bocs, rosszul emlekeztem, azt hittem mar a 29. hetben vagy, de latom, hogy a 27. heted jön csupan, mostmar megjegyzem, hogy juli 05 a datumod. Meghat persze azt is egyertelmuen tudom, hogy nektek is lanykatok lesz! A neve meg van mar? Nekunk igen. A babaszobaval kapcsolatos kerdesem is targytalan, merthat ugye majus... (hu de nem lesz könnyü... vagy persze lehet, hogy pont jo is lesz, mert akkor pikk-pakk elmegy ket honap, hiszen annyi minden feladatod lesz.)A költözesre amugy pont a baba miatt volt szükseg? Hany eves vagy? Miota vagy együtt a paroddal? (inkabb ezekre cserelnem a korabbi "felesleges" kerdeseimet) :) En 34 leszek, 10 eve vagyunk együtt, a kisfiam 5 es fel eves. :) Akkor ezt most küldöm, irany a konyha, ebedelek valamit. :) Szia.

23 hetes vagyok. A Ti babátok is nagyon lusta az elmúlt 2 napban? Alig egyet egyet mozog. Reggel volt kicsit aktívabb. A korábbi hetekhez képest nagyon keveset mozog.

Legjobb válasz: szia!nekem szerda éjjel,hajnalban úgy bulizott,mint még soha,több órán keresztül,de azóta alig-alig érzem,ha mégis megrugdos,csak pár percig tart.igyekszem ezen nem aggódni,tisztában vagyok vele,hogy õ is pihen(biztos még a szerdai bulit)

szia!nekem szerda éjjel, hajnalban úgy bulizott, mint még soha, több órán keresztül, de azóta alig-alig érzem, ha mégis megrugdos, csak pár percig tart.igyekszem ezen nem aggódni, tisztában vagyok vele, hogy õ is pihen(biztos még a szerdai bulit)
nekem egész 26-héten ilyen a babám alig érzem egy kicsit.aktiv baba én erröl csak álmodok
Szia Mi 21 hetesek vagyunk, de nekem tegnap egész nap aktív volt. Eddig napközben nem is nagyon vettem észre, hogy mozog, de tegnap egész nap éreztem, fogy ficánkol... nem tudom mitõl van. Lehet, hogy már õ is érzi a tavaszt? :)
Elsõ vagyok! Egyébként nem kell megijedni ha nem mindig mozog, a babák is alszanak néha. :) Tuti, hogy semmi baj nincs, csak kicsit lustább mint szokott. Nyugi, idõ kérdése és ismét beindul :)
Szia! Az én babám is lusta az elmúlt napokban. Ilyenkor beszélek hozzá meg egy kicsit megmozgatom a hasam, hogy tudjam biztos jól van :) Ilyenkor ad jelet magáról. De mostanába éjszakát végig alszom. Inkább nappal aktívabb. 30 hetes kismama

23 hetes vagyok, a bál mennyire zavarná a pocaklakómat?

Árthatok neki vele?A kislányom ovis jótékonysági bálja lenne két hét múlva!

Legjobb válasz: Nem ártasz vele neki,menj nyugodtan és érezd jól magad! :)

Nem ártasz vele neki, menj nyugodtan és érezd jól magad! :)
Jó bulizást nektek! Én koncerten voltam, és nem volt baj.
Szia! Én is 23 hetes vagyok és szintén megyek bálba két hét múlva, csak én iskolába! :) Jó szórakozást! :)
Én is voltam bálba, 23-24 hetes voltam, semmi gond nem volt, pedig én is tartottam tõle:) Érezzétek jól magatokat!:) 26hkm
nyugodtan menj! most használd ki, mert ha ujra ujszülött baba lesz, egy darabig megint szobafogságon leszünk:) én a nagyfiammal végig jártam bálba, koncertre, moziba 38hetesen szinházba voltam még, szóval hajrá:) most h ujra babát várok már nem nagyon megyek, hisz ott a nagyfiam s már nincs olyan igényem menni inkább vele vagyok. persze néha 2-3havonta kell egy kis kikapcs, olyankor a mamáééknál alszik, mig mi apával programozunk:)

23 hetes vagyok. A lábaim és hátul a csípőmnél a forgóm sokszor fáj. Nem lesz ebből bajom később?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is voltak medencetájéki fájdalmaim, eljártam gyógytornára, a 36. héttõl már nem fájt. Ha meglesz a baba, rendezõdnek bent a dolgok. A lábad hol fáj? Lehet, hogy a megnövekedett terhelést bírja nehezen. Nyugodtan mondd meg a házidokidnak, borogasd. Pihenj sokat! Boldog babavárást!

Szia! Nekem is voltak medencetájéki fájdalmaim, eljártam gyógytornára, a 36. héttõl már nem fájt. Ha meglesz a baba, rendezõdnek bent a dolgok. A lábad hol fáj? Lehet, hogy a megnövekedett terhelést bírja nehezen. Nyugodtan mondd meg a házidokidnak, borogasd. Pihenj sokat! Boldog babavárást!
Kb ennyi idösen nekem is nagyon fájt hátul a fenekem alatt a lábam tövénél. Alig birtam menni. Aztán elmúlt magától. Most 33 hetesen kezd megint fájdogálni. Biztos a csontok feszülnek, tágulnak, na meg a súly is terheli.
A kérdező hozzászólása: A térdeimnél fájnak a lábaim.Nem igen híztam eddig , 49 -el kezdtem most vagyok 54 kg.Lehet, hogy ez már megterhelõ lenne a lábaimnak?

23 hetes vagyok, a babamat mindig a hasam aljan erzem mozogni, ritkan felül, akkor az jelenti hogy lent van a laba es felül a feje?

vagyis ül a dragam?mert a köldök es a szemeremcsont közt feluton erzem allandoan,biztos az a laba mert igen nagyokat is rug.miert nem fordul meg gyakrabban?meg nem kell tudom de neki igy jo mindig?vagy meg a gravitaciot követi?

Legjobb válasz: Én a 24. hét közepén tartok, de amióta érzem Õt, szinte mindig a köldökön alatti sávban rugdos. 1,5 hete voltam a dokimnál, s azt mondta, hogy gyönyörû fejfekvésû, s lehet, hogy úgyis marad, bár még megfordulhat. Azóta utánajártam/kérdeztem, elméletileg a 32. hét után fordulnak a helyükre, de több kismama is mondta, hogy a 20. hét környékén (sõt volt 18. is!) már fejjel lefelé volt, s úgy is maradt szülésig. Én sem értem, hogy így hogy tud annyira lent bökdösni, de igaza lehet a dokimnak, mert sokszor érzem a kis fejét is ott lent, mikor nekifeszül. Tegnap emiatt alig tudtam megágyazni:-) Szerintem Te se aggódj, a Kicsi úgy helyezkedik, ahogy neki a legkényelmesebb!

Én a 24. hét közepén tartok, de amióta érzem Õt, szinte mindig a köldökön alatti sávban rugdos. 1, 5 hete voltam a dokimnál, s azt mondta, hogy gyönyörû fejfekvésû, s lehet, hogy úgyis marad, bár még megfordulhat. Azóta utánajártam/kérdeztem, elméletileg a 32. hét után fordulnak a helyükre, de több kismama is mondta, hogy a 20. hét környékén (sõt volt 18. is!) már fejjel lefelé volt, s úgy is maradt szülésig. Én sem értem, hogy így hogy tud annyira lent bökdösni, de igaza lehet a dokimnak, mert sokszor érzem a kis fejét is ott lent, mikor nekifeszül. Tegnap emiatt alig tudtam megágyazni:-) Szerintem Te se aggódj, a Kicsi úgy helyezkedik, ahogy neki a legkényelmesebb!
Ebben az idõszakban még bizony lent vannak a lábacskák és fent a fej, ahogy Te is írtad. A 30. hét táján fordul irányba a manó, mert akkor már a fordított helyzetben több helye van. A belsõ szerveid bizonyos korlátot képeznek, hogy merre tud mocorogni, még akkor is, mikor még nem túl nagy baba. Nálam a leányzó szinte végig a jobb oldalamon fekszik és a bal oldalamon rúg, motoszkál :-) Ha valamilyen alvási pozícióm nem tetszik neki, akkor azt jó nagy rúgásokkal értésemre adja, hogy anya forduljon meg :-) úgyhogy nyugodj meg, úgy helyezkedik a manód, ahogy neki a legkényelmesebb :-) jó babázást! 38+3 hetes km

Nem értem! Az utolso mensi szerint 24 hetes vagyok, a nögyógyászom szerint 25 hetes vagyok! A védönö ma mégis azt mondta hogy csak 23 hetes kismama vagyok! Most akkor hány hetes vagyok?

Augusztus 23-án volt meg az utcso mensim akkor most számoljam ki?

Legjobb válasz: Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!

Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Az utolsó szerint 24+2 hetes vagy, a doki gondolom az UH méretek alapján kalkulál többet. A védõnõt nem értem, nem hiszem, hogy annyira "amatõr", hogy nem tudja, hogy kell számolni. Az meg egy külön történet, hogy a védõnõnek a terhességi heteket a doki által írtak szerint kell tudomásul vennie, és nem hiszem, hogy ezt neki felül kell bírálni.
Nekem az orvosom azt mondta hogy a kórházi uh amit kimutatott dátum ahhoz kell számolni.Nekem pl.van 3 dátumom amire "kivagyok írva" de a kórházi uh-t nézem így tudom majdnem biztosan hány hetes vagyok.Kellemes babavárást:) 37 heteske
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket! Az augusztus 23 az az elsõ napja volt a mensidnek?
A kérdező hozzászólása: Igen az volt a mensim elsö napja!
Szia, Számolva 24w2ds vagy, méret szerint lehetsz 25, de a harmadik 23 sehogy sem stimmel...(22re azt mondom belefér, de a 23?) Nem lehet, hogy a védõnõ levonta a 2hét nemterhes terhességed? Mert ott a méretek alapján lehetne, de ott is a számolttól kéne néznie... Szerintem maradj a 24hetesnél:) azt tudod számolni, a méretek meg változnak +-:) 20heteske:) (méret alapján 22heteske)
szia, nekem 3, 5 hét különbség van a 2 dátum között!!! szóval ne aggódj amiatt a 2 hét miatt, majd jön amikor akar a baba. De szerintem az uh szerintit nézd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!