Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok és az ultrahangon (2 db)

23 hetes kismama vagyok és az ultrahangon a bal szívkamrájában egy hyperechogén papilláris izmot találtak. Mi lehet az? Ez baj? Orvoshoz csak jövőhéten megyek.

Legjobb válasz: azt jelenti, hogy az izom egy területen denzebb, mint a környezete. Ennek nem szokott lenni semmi különösebb oka, szerintem banális dolog, valami miatt láthatták denzebbnek. Az orvosod is meg fog nyugtatni! Boldog babavárást!! A papilláris izmok egyébként a billentyûk mozgásában játszanak szerepet!!!!Tehát, ha a szívfrekvencia jó volt és a billentyûknél sem írtak le semmi különöset, akkor minden ok!!!

azt jelenti, hogy az izom egy területen denzebb, mint a környezete. Ennek nem szokott lenni semmi különösebb oka, szerintem banális dolog, valami miatt láthatták denzebbnek. Az orvosod is meg fog nyugtatni! Boldog babavárást!! A papilláris izmok egyébként a billentyûk mozgásában játszanak szerepet!!!!Tehát, ha a szívfrekvencia jó volt és a billentyûknél sem írtak le semmi különöset, akkor minden ok!!!
A kérdés hogy mitõl fél?
Mi miatt van félelme?
A kérdező hozzászólása: attol, hogy lát szenvedni, de nagyon bennt akar lenni velünk!!de nem akarom hogy félellemmel legyen bennt!!!miben tudok neki segiteni???
Mért, azt gondolja, hogy ultrahangozás közben szenvedsz? Ne haragudj, nagyon nem értem a szitut.
Amúgy a gyomorégés nem szenvedés.De ha a párod ennyitõl kivan, akkor ne nagyon menjen be veled a szülõszobára.
mitõl félt, hogy szendvedsz? az uh-tól? nem mondtad el neki, hogy az nem fáj?
HUH, én ezt nem értem.
Ahol én szültem, ott be sem engedték a férjeket az ultrahangra. Bár mi szerettük volna, de nem lehetett. Az elsõ terhességemnél egyedül intéztem mindent. Sajnos a 12 hetes UH -nál kiderült, hogy nem fejlõdik rendesen a magzat, és közölték, hogy meg kell ismételni az UH-ot. 13 hetesen sem lett jobb a helyzet, ezért megszakították a terhességet. Borzasztóan hiányzott, hogy nem volt ott a férjem a váróban. Egyedül kellett sírnom, összetörnöm. Mindenki mosolyogva jött ki, csak én egyedül sírva. Kegyetlen érzés. A második terhességemnél ragaszkodtam, hogy a férjem minden vizsgálatra elkisérjen. Sokkal megnyugtatóbb volt a közelsége. Nem engedték be, de sebaj, minden alkalommal készítettünk felvételt, és otthon elemezgettük ki a dolgokat. 23 hetesen már minden rendben szokott lenni, ne aggódjatok. Tudjátok, hogy fiú, vagy lány? vagy most fog majd kiderülni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!