Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok, valószinű, hogy (2 db)

23 hetes kismama vagyok, valószinű, hogy megfáztam, próbálok teázni, halls cukorkát szopogatni, mivel kapar a torkom, árthat ez az állapot a bébinek?

Igazán úgy érzem, hogy a hátamat érte egy kis h?vösebb leveg?, ha esetleg tüd?gyulladásom lenne az mindenképp járna lázzal, mert viszont szerencsére lázam nincs.

Legjobb válasz: Ne félj, nem fog ártani. Igyál hársfavirág teát, teát sok citrommal és mézzel, ha köhögsz, szedhetsz Stodal szirupot, ez egy homeopátiás szer, kismamák is szedhetik. Gyógyulást! 15 hetes kismama

Ne félj, nem fog ártani. Igyál hársfavirág teát, teát sok citrommal és mézzel, ha köhögsz, szedhetsz Stodal szirupot, ez egy homeopátiás szer, kismamák is szedhetik. Gyógyulást! 15 hetes kismama
szia én is most estem át egy csúnya köhögéssel járó nyavaján. Kérdeztem a dokim nem gond ha ennyit rázkódik a hasam a sok köhögéstõl? azt mondta a babák kicsit ugrálnak de bajuk nem lesz tõle. Amúgy sok tea, c vitamín, méz, gyógy cukorka a torokra. Ha már fel tudod köhögni a lerakódásokat akkor nincs gond, ne aggódj. üdv 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Nagyon rendesek vagytok:)

33 hetes vagyok. Ha már a 23. héttől koponyafekvésű a babám, akkor nem valószínű, hogy császározni fognak ugye?

Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Nekem is így volt, beindult szépen a szülés, de magasan maradt a baba, és 10 órás nyomkodás után megcsászároztak. Kívánom, hogy minden jól menjen, de ne hibáztasd magad, ha császár lesz. (mindenki ezt teszi ugyanis :))

Nekem is így volt, beindult szépen a szülés, de magasan maradt a baba, és 10 órás nyomkodás után megcsászároztak. Kívánom, hogy minden jól menjen, de ne hibáztasd magad, ha császár lesz. (mindenki ezt teszi ugyanis :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!ja nem fogom, nekem mindegy milyen módon születik meg csak rendben legyen vele minden!:)
Sajnos nem. :( Én is rendben vajúdtam, de valahogy a medencémen nem kart keresztül menni a baba. Ezért több mint 10 órás vajúdás után császároztak. Készülj fel minde lehetõségre.
Nem ettõl függ a császár, hisz faros babát is lehet normál módon szülni.Nekem is magasan maradt a baba és sos császár lett.
Valószínûleg faros baba miatt nem lesz császárod, de még vagy 20 mások okból lehet (reméljük, nem lesz).
Nekem a 20. héttõl koponyafekvésû volt, aztán a végén keringési gondok miatt sos császáros lettem, de nem bánom!
szia!Én is 33 hetes vagyok és a 19.héttõl koponya véggel fekszik. Szerintem nem fordul át, de ki tudja! Félsz a császártól?
A kérdező hozzászólása: Nem félek egyik félétõl sem, meg a szüléstõl alapból nem félek(bár elsõ baba nincs tapasztalatom:) )Csak azért jó lenne természetes úton szülni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!