Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok, ma voltam (2 db)

Ma voltam genetikai uh.23-hetes vagyok. Ezek az adatok. Jók?

afp:28.0 bpd:54.0mm fronto:63.0mm cerebellum:19.5mm thorax:43.5mm femur:35.5mm talp:35.0mm humerus:35.0mm mag,viz.meny:normál sziv,m?:szabályos mozgás:élénk arc.kop:szab,látszó agy,kop:szab:látszó végtag:hosszú csöves csontok láthatóak gerinc:épnek látszó sziv:épnek látszó hasfal:zártnak látszó mellkas:zártnak látszó hasi echo:normál rekesz:zártnak látszó gyomor:telödés látható hólyag:telödés látható köldökzsinór:3-ér,vastagság:11.5mm.

Legjobb válasz: Nagyon jó, gratulálok! Jó részletesen leírtak mindent. Nekem alig van rajta valami.

Nagyon jó, gratulálok! Jó részletesen leírtak mindent. Nekem alig van rajta valami.
Fogadd el amit az orvos mond, ha mindent rendben talált nincs okod aggodalomra. A leletek értékelése szerintem orvosi feladat, mi itt gyakorlatilag 100 %-ban laikusok vagyunk, ezért érdemben hozzászólni nem is tudunk.

23 hetes terhes vagyok, ma voltam a terheléses vércukor vizsgálaton, viszont a süllyedés határértéke:1-20 nekem pedig 33 mm/h ez nagyon nagy baj?

Legjobb válasz: nem baj, mert terhesség alatt megnõ a süllyedés értéke. akár 80 is lehet. a háziorvosom úgy magyarázta, hogy a kismama szervezete érzékeli, hogy "idegen test" van benne, ezért magasabb az érték.

nem baj, mert terhesség alatt megnõ a süllyedés értéke. akár 80 is lehet. a háziorvosom úgy magyarázta, hogy a kismama szervezete érzékeli, hogy "idegen test" van benne, ezért magasabb az érték.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!