Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok, egy pár nappal (4 db)

23 hetes kismami vagyok. Egy pár napja, mikor rugdos a babám, egészen a hüvelyemig érzek valami érdekeset (olyan mintha a záróizmok összehúzódnának), pedig általában a köldökömnél rugdos. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! 23 hetesen még bõven van helye forgolódni, nem mindig rugdos azonos helyen. Amikor "érdekeset" érzel,szerintem akkor a méhszályat rudgossa. Ez késõbb fájni is fog, de nem tudsz ellene tenni, másnál is elõfordul.

Szia! 23 hetesen még bõven van helye forgolódni, nem mindig rugdos azonos helyen. Amikor "érdekeset" érzel, szerintem akkor a méhszályat rudgossa. Ez késõbb fájni is fog, de nem tudsz ellene tenni, másnál is elõfordul.
Szia! Igen, valószínû, hogy a méhszájadat rugdossa. nekem ütögeti mostanában, + a hólyagommal játszadozik:) 23 heteske
Én is mesélhetnék, hogy mit lemûvel sokszor a drágám odabent! :) Nekem is sokszor üt-rúg nagyokat, már nagyon erõs! A hólyagomat nekem is nagyon szereti. Nekem is van, hogy olyat belevág ott lent, hogy szinte a hüvelyemben érzem. És már egészem fent, a bordámnál is sokat rugdos. Volt olyan, hogy egyszerre éreztem lent egy fent is, hogy üt-vág! Még nem tudom, hogy boxoló vagy focista lesz. :) 25 hetes kismami
Édesapám szerint az én babókám urológus lesz, azért üti-veri a hólyagomat. Na meg a veseköveim is szépen megindultak kifelé:) )

23 hetes kismama vagyok, egy pár nappal ezelőtt "lebénult"az arcom bal fele. Voltam fül orr gégésznél aki semmi gyulladást nem talált, a papíromra azt írta Bell-bénulás. Árt ez a babának?

Legjobb válasz: Szia! Én a helyedben elmennék egy ideggyógyászhoz is. Ki tudja hogy mitõl lehet. Lehet hogy megcsipett valam és nem vetted észre. Egy teljes nagylabor nem ártana szerintem, kérdezd meg a háziorvosodat mi errõl a véleménye.

Szia! Én a helyedben elmennék egy ideggyógyászhoz is. Ki tudja hogy mitõl lehet. Lehet hogy megcsipett valam és nem vetted észre. Egy teljes nagylabor nem ártana szerintem, kérdezd meg a háziorvosodat mi errõl a véleménye.
Nekem is volt ilyen. Elektormos áramos kezeléssel kell helyre tenni, ami nem árt a picurnak. Nekem a SZent Lászlóban csinálták. Érdemes lenne õket felhívni, ott pedig keresd a gyógytornászt. Valamilyen Julianna, nagyon aranyos, segítõkész, és biztosan segíteni fog hogy hol indulj el. Ne hagyd ennyiben mert igy maradhatsz, és akkor nem tudsz szépen mosolyogni a picurkádra. Nekem 4-5 kezeléssel helyre jött teljesen. Hajrá
Szia, érdeklödni szeretnék, énis ugyanigy jártam!Lebénult a bal arcom 35-hetesen, igy ébredtem, voltam a szülészeten, aztmonták a babával minden rendben, tovább kültek az idegklinikára , õk+továbbkültek a fülorgégére, nemtaláltak semmi bajomat, aztmondták biztos huzatot kaptam, nelegyek elkeseredve, párhonap nap és elmullik!Monták hogy vegyük + a Tenszféle tappancsokat ami mozgatja az arcomat, tegnap megvettük, használjuk napi2*.Ha valaki többet tud errõl irjon.köszi
az elözö kérdezö vagyok, azis érdekel mi történt azota veled, javult az arcod?köszi

23 hetes terhes vagyok és pár napja nem olyan aktív a babám mint előtte. Nagyon sokat mocorgott most naponta egyet-kettőt rúg csak. Baj van?

Lehet hogy attól van hogy mostanában egy kicsit többet idegeskedtem?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, nem minden nap olyan aktívak a babák. Az én kislányom is amikor elõször éreztem, szinte mindig mocorgott, aztán volt olyan nap, hogy csak este éreztem két három rugást. Aztán a 9. hónapban ismét aktív lett, de nagyon. Az én babám is lusta baba volt, most annál mozgékonyabb. Tudom könnyû mondani, hogy ne idegeskedj, de tényleg próbálj meg lazítani. Én is sokat stresszeltem sok dolog miatt, de minden rendben volt a babával. Ne aggódj nincsen semmi baja a kicsinek, az én babám is ugyanezt csinálta velem. Sok sikert a babához! Egy 2 hónapos kislány anyukája

Szia! Ne aggódj, nem minden nap olyan aktívak a babák. Az én kislányom is amikor elõször éreztem, szinte mindig mocorgott, aztán volt olyan nap, hogy csak este éreztem két három rugást. Aztán a 9. hónapban ismét aktív lett, de nagyon. Az én babám is lusta baba volt, most annál mozgékonyabb. Tudom könnyû mondani, hogy ne idegeskedj, de tényleg próbálj meg lazítani. Én is sokat stresszeltem sok dolog miatt, de minden rendben volt a babával. Ne aggódj nincsen semmi baja a kicsinek, az én babám is ugyanezt csinálta velem. Sok sikert a babához! Egy 2 hónapos kislány anyukája
Szia. Biztosan nincsen semmi probléma.A babák nem mindíg egyforma aktívak.valoszínü, hogy most a passzív idöszakában van.az én babám is ezt csina´lja. Egyre kissebb lessz a heje a mozgásra, az is befolyásolja. Fö a nyugalom. 30 hetes kismama.
a babák is szoktak aludni, és van hogy a nap 90%át át alusszák.hidd el semmi baja a babánk, az én fiam is eljátszotta velem, ugy kellett neki könyörögni, hogy mozduljon meg, csak egy kicsit, és egyet belém rugott de ugy hogy "nesze, te némber még aludni se hagysz"ekkor volt 23 hetes, másnap elakartam menni a védõnõhöz, hogy nézze meg van e szívhangja, és másnap egésznap rugott.
Szia! Ne idegeskedj, nekem a 4. lányom volt hogy 1 hétig meg sem moccant, néha (gondolom én) fordult egyet a másik oldalára, állandóan ultrahangozták, de pozitív életjeleket adott minden alkalommal. Én már sejtem mire készült, mert amióta megszületett olyan aktív, hogy azt nem lehet elmondani. Úgyhogy ne izgulj, rá pihen arra ha majd megszületik!!! Nagyon jó egészságet kívánok mindkettõtöknek!


23 hetes vagyok. Mostanában a pocim legalján, egy pontban nyilaló fájdalmat érzek. Majd elmúlik pár napra, aztán újra érzem. De csak egy pontban fáj legalul, középen. Mi lehet ez?

Sokan azt mondják, hogy a Picur nyomja a húgyhólyagomat.

Legjobb válasz: Szia. Valószínü,hogy a pocaklakó nyom valamit,de ha az megnyugtat,ke´rdezd meg az orvosodat.

Szia. Valószínü, hogy a pocaklakó nyom valamit, de ha az megnyugtat, ke´rdezd meg az orvosodat.
Azt mondják, amíg nem görcsöl, nem vérzik és nem vagy lázas, nincs gond. Nekem a hasam bal oldalában van egy fájdalom már nagyon rég óta, és most terhességnél is elõjött. Minden leletem harmadszorra is negatív, a nõgyógyász sem foglalkozott vele... Amíg nem elviselhetetlen és nem vérzel, próbálj meg nem foglalkozni vele..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!