Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok, de (63 db)

Még csak 23 hetes vagyok, de már borzasztóan fáj a derekam. Mit tegyek ellene?

Figyelek a testtartásomra és mégis. Mit?l van ez? És mi lesz kés?bb, ha már most majd leszakad a derekam...

Legjobb válasz: Nekem nagyon sokat segít, hogy tornázok. Ha nem vagy veszélyeztetett és van kedved, esetleg próbáld ki. Vannak remek derékgyakorlatok, amiket terhesen is lehet csinálni. 33 heteske

Nekem nagyon sokat segít, hogy tornázok. Ha nem vagy veszélyeztetett és van kedved, esetleg próbáld ki. Vannak remek derékgyakorlatok, amiket terhesen is lehet csinálni. 33 heteske
Probald naponta tobbszor is bekenni, masziroztatni pl levendula olajjal, vagy barmivel amit a patikaban adnak allapotos noknek.
Mindenképp mozogj valamit, tornázz vagy menj el úszni, az tökéletes. Mert így a vége elég kegyetlen lesz, ha már most ennyire fáj.

23 hetes vagyok de viszonylag alacson 155 cm. Bár az orvosom még nem mondta, nem hallottatok olyat, hogy az alacsony nőknek elejétől ajánlják a császáros szülést? Spontán szeretnék szülni de ha nekem igy biztosabb a baba érdekében vállalnám? !

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat! Én orvosom sem mondott még semmit,anyukám aggódik ez miatt bár szerintem fölöslegesen,legalábbis eddig úgy néz ki. Kellemes babavárást nektek!

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én orvosom sem mondott még semmit, anyukám aggódik ez miatt bár szerintem fölöslegesen, legalábbis eddig úgy néz ki. Kellemes babavárást nektek!
Ennek én is utána jártam már, bár sem terhes sem anyu nem vagyok:) Állítólag nem kell császár, csak ha téraránytalanság van, szal ha a gyerek feje nagyobb mint amin kiférne(itt értelemszerûen a csontra gondolok:) )
Én még alacsonyabb vagyok és normálisan szültem, minden gond nélkül, gyorsan és simán. Egyébként mi köze a mgasságnak a szülés módjához? Én nem látom az összefüggést.
A kérdező hozzászólása: ez jó, köszi! lehet igazad van.
Én is 153 cm-es kismama vagyok. Nekem a védõnõm mondta, hogy aggódik miattam, nem akarja, hogy sokat szenvedjek. Az orvosem szerint kár feleslegesen aggódni, ez annyi mindentõl függ /pl: mennyire fogsz gyorsan tágulni, mekkora lesz a bébi, hogy fog elhelyzkedni...stb./. Én is jobban örülnék a sima szülésnek, de ha a Pinduri érdeke azt kívánja, akkor legyen a császármetszés! -31. hetes kismama-
Szia! 153 cm magas vagyok.Az orvosom eddig 1 szóval sem említette, hogy a magasságom miatt lehet császározás.Igaz nem is kérdeztem :-)mert nekem természetes, hogy simán szülök. De szerintem tutira mondta volna, mert már beszéltem vele a szülésrõl. Boldog Babavárást! 34 hetes
Annyi miatt lehet császár ha nem ugy fekszik a baba ahogy kéne!!ugyanis egyik ismerõsömnek mondta a doki most 21-22hetes lehet hogy ha nem fordul meg a baba, akkor tuti a császár mert keresztbe fekszik mert nem fér el máshogy!!28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi! Kb mikor kell megfordulnia? 24. hetes vagyok úgy tudom még haránt fekszik legalább is két hete úgy volt. Remélem megfordul. Van annak jele?

Derékfájásra mi jó? 23 hetes vagyok, de sokat fáj a derekam. Nagyon rossz.

Legjobb válasz: Szia.Nem tudom szedsz-e Magne B6-ot,nekem az segített.Probáld meg,azzal nem árthatsz!Boldog babavárást!:)

Szia.Nem tudom szedsz-e Magne B6-ot, nekem az segített.Probáld meg, azzal nem árthatsz!Boldog babavárást!:)
A kérdező hozzászólása: Nem szedek, de megprobálom, köszi szépen!
Szia! Én vettem egy nagy labdát, azon szoktam ülni, nagyon sokat segít! Próbáld ki! Sima aerobic labda, de a szülészeteken is ilyet használnak a vajúáshoz, aki kéri.


23 hetes vagyok. Mar 3 hete mozog a babam napi rendszeresseggel. De egy hete 2-3 napig abbahagyta majd most 3 napja megint sokat mozog, mi volt ez a kis szünet?

azota ficankol ha kell ha nem,nagyon örülök, de mi lehetett a baj elöbb??

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Van olyan nap hogy nem nagyon érzem a baba mozgását! Baj lehet vagy mi történik? 23 hetes vagyok! A hasam nől rendesen, de tegnap nagyon virgonc volt ma meg.! 2 napja széklet rekedésem is van! Mi lehet?

Legjobb válasz: én is 23 hetet betöltött km vagyok,és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást,akkor azért fordulj orvoshoz,hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném,és másnap reggel se,tuti aznap elmennék orvoshoz!

én is 23 hetet betöltött km vagyok, és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást, akkor azért fordulj orvoshoz, hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném, és másnap reggel se, tuti aznap elmennék orvoshoz!

23 hetes vagyok. Reggelente az ujjaim bedagadnak egy kicsit, és sokszor elzsibbadnak, de csak a bal kezemen (ezen az oldalon szoktam aludni) ). egy-két napja az ujjizületeim is fájnak. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, de én már hosszú hetek óta. A vizesedés okozza ezt. Próbáld meg a sótlan, fûszertelen étkezést, mert ha erõsödik a vizesedés (ödéma) az komoly gondokat okoz. Nekem napközben is sokszor zsibbad a kezem, estére meg a lábaim is dagadtabbak, mint általában. (35 hetes)

Én is így vagyok, de én már hosszú hetek óta. A vizesedés okozza ezt. Próbáld meg a sótlan, fûszertelen étkezést, mert ha erõsödik a vizesedés (ödéma) az komoly gondokat okoz. Nekem napközben is sokszor zsibbad a kezem, estére meg a lábaim is dagadtabbak, mint általában. (35 hetes)
Nem tesz jót az se hogy a bal oldaladon alszol, mert azon az oldalon van a szived és így nem jó a vérkeringésed.Én is zsibbadok és még szédülök is ha néha úgy alszok.Próbálj meg áttérni a jobbos alvásra, vagy hanyat, de úgy hogy legyél fölpolcolva rendesen.29 hetes Boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: A vizesedés lehet úgy is, hogy csak a ujjaim dagadnak meg reggelre, napközben lemegy, a bokámon meg sehol máshol nincs dagadás (meg az az ujjnyom)? És amúgy sótlanul eszem, meg fûszermentesen. Nálam az alvás úgy van, hogy mikor hogy jó a babáknak, mivel hárman vannak. Nem olyan egyszerû megtalálni azt a pozíciót, ami mind a négyünknek megfelel. Aki bal oldalon van, õ egy kicsit lentebb van, ezért tudok azon az oldalamon könnyebben elaludni. A vizesedésre még: vékony is vagyok, eddig úgy gondoltam, ha vizesedek, akkor azt látni is fogom, ennek semmi köze hozzá?
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Még egy kérdés: ha a vérnyomásom 110/60-70 körül van, a vizeletemet két hete nézte a védõnõ, rendben volt, akkor ha most vizesedem is, nem lehet toxémia, ugye?

23 hetes vagyok normális az hogy már van előtejem de csak az egyik mellemből jön ez baj?

Mikortól van a harmadik trimeszter?

Legjobb válasz: A 28-29. héttõl. Van akinek van ilyenkor már elõteje van akinek csak szülés elõtt pár nappal. A tej termelõdõsére azt olvastam, hogy a harmadik harmadban kezd a szervezet felkészülni hormonálisan. Szerintem egy telefont meg ér vagy a dokidat vagy a védõnõdet hívd fel. 28 hetes kismama

A 28-29. héttõl. Van akinek van ilyenkor már elõteje van akinek csak szülés elõtt pár nappal. A tej termelõdõsére azt olvastam, hogy a harmadik harmadban kezd a szervezet felkészülni hormonálisan. Szerintem egy telefont meg ér vagy a dokidat vagy a védõnõdet hívd fel. 28 hetes kismama
Szia! Nekem is csak az egyikbõl jött. Szülés utés után a 3. napon beindult a tejem, persze elõtej az volt addig. Azóta is van tejem mind a két mellemben hála Istennek! Szerintem nem kell aggódni:) 6 hetes kislány anyukája
Szia! Semmi esetre sem aggódj, az nem baj. Nekem már a 16-héttõl van elõtejem, kezdetben nekem is csak az egyik mellembõl de mostanra már a másikból is kezd folyni tehát ne aggódj minden rendben lesz meglásd. Jó babavárást! 33 hetes kismama

23 hetes vagyok és úgy érzem mintha teljesen a hasam alján (de nagyon lenn) lenne a baba? Ez nem baj? Hogy fekszik ilyenkor?

Legjobb válasz: nekem is lenn van csak annyi különbséggel hogy én 34 hetes vok !harántfekvés nekem lenn a két oldalamat nyomja!Te pontosan hol érzed lenn két oldalt vagy csak lenn ?ha harántos még van idõd hogy megforduljon!Boldog babavárást!

nekem is lenn van csak annyi különbséggel hogy én 34 hetes vok !harántfekvés nekem lenn a két oldalamat nyomja!Te pontosan hol érzed lenn két oldalt vagy csak lenn ?ha harántos még van idõd hogy megforduljon!Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ott érzem ahol a bugyi eltakarta a "hasam". Szóval bugyi terület. És inkább bal oldalon. ?
A rugdosását érzed lent? 23 hetes vagyok én is Nekem tegnap elõtt egész nap lent (bugyi alatt) rúgkapált, tegnap, meg "ma"(-: egészen fent a gyomromnál. (ezzel ébresztett hajnali 2-kor a kis Drágám) Szerintem még sok helye van, ezért össze vissza ficánkol.

23 hetes vagyok és 37, 2 a höm. Hütöm magam de nem megy lejebb. mit tegyek ha ne adj1Isten feljebb megy?

Legjobb válasz: Szia! Neked ez a normális höd a terhesség alatt. Miért kellene hüteni? Terhesség alatt mindig magasabb a hönk mint normál. Nálam 37,0! 34 hetes kismama

Szia! Neked ez a normális höd a terhesség alatt. Miért kellene hüteni? Terhesség alatt mindig magasabb a hönk mint normál. Nálam 37, 0! 34 hetes kismama
Remélhetõleg nem influenzás vagy, csatlakozom az elõttem szólóhoz, nézd folyamatosan, pihenj, de ha gyorsan megugrik 37, 8 nál már beveheted a fél Algopyrint. Én bekaptam tavaly az influenzát, bevettem az Algo t igaz hogy nekem már volt vagy 38, 4, mire csökkenni kezdett. Picurnak nem lett semmi baja, cca 30 hetes voltam. Az elsõ trimeszter ahol igazán problémát okozhat az influenza. Egy laza langyos fürdõ is jó, szintén 37, 7 felett.
Ha betegség kizárva, akkor semmi gond ez így normális .Nekem 37.5-ig is felment terhességeim alatt.
37, 2 nem sok, terhesség alatt amúgy is magasabb a hõd. Ha 38 fölé megy, akkor be kell venned egy gyógyszert, mert a láz ártalmasabb, mint a gyógyszer. Én ilyenkor bevennék egy fél algopyrint.
Ez a hõ még abszolút nem veszélyes! Igaz nekem a terhességem alatt eddig nem igazán ment 37 fölé. :) Most viszont igen. Nem rég mértem és 37, 4 volt. Elkaptam valami nyavaját, így többet nézem a hõm majd és ha feljebb megy, én is beveszek valamit. 23 hetes kismami
Szia, nekem azt mondta a doki hogy 38 fölé már nem jó ha megy ezért a te pinduri höemelkedéseddel tuti nem kell aggódni !

Kb Félidős kismamik, 23 hetes vagyok és egyre jobban izgatott vagyok! Hogy vagytok ezzel? Élvezem a terhességet de már be vagyok sózva hogy október legyen!

Az elején azt vártam hogy mikor lesz nagy pocim meg hogy érezzem a picicm! Már jó ideje mozog kb a 17. hétt?l egyértelm?en, és nagyon jókat nevetek rajta, és évezem a pocakom, büszke vagyok rá. De egyre jobban elfog már az izgatottság hogy de jó lesz októberben babázni! Ilyenkor sürgetném az id?t, pedig annyira jó várandósnak lenni. A héten már vásárolgattunk 1-2 dolgot, olyan jó volt! Csak én vagyok így besózva ilyenkor?

Legjobb válasz: Szia, én október 22-re vagyok kiírva, és pontosan ugyan úgy érzek mint Te(Ti).Elõször a pocinövekedést vártam, majd azt hogy érezzem a babót, most meg már, hogy a kezemben tarthassam, persze tudom hogy utólag visszatekintve majd úgy érzem, hogy elrohant az idõ, de akkor is, most úgy érzem nagyon lassan megy az idõ :) Nekünk kislányunk lesz... Mi már elég sok mindent megvettünk, TEGNAP :D és azóta is gyönyörködöm bennük :)

Szia, én október 22-re vagyok kiírva, és pontosan ugyan úgy érzek mint Te(Ti).Elõször a pocinövekedést vártam, majd azt hogy érezzem a babót, most meg már, hogy a kezemben tarthassam, persze tudom hogy utólag visszatekintve majd úgy érzem, hogy elrohant az idõ, de akkor is, most úgy érzem nagyon lassan megy az idõ :) Nekünk kislányunk lesz... Mi már elég sok mindent megvettünk, TEGNAP :D és azóta is gyönyörködöm bennük :)
Én is ugyanígy voltam, mint Te! De az utolsó hetek, napok lesznek a legnehezebbek!!!! Én a mai napra vagyok kiírva, de már napok óta nagyon türelmetlen vagyok. Néha már saját magamat is nehezen tudom elviselni... :-) Sok boldogságot!
Szia!!!! Nyugi én si igy vagyok!!!! Elsõ baba és nagy az izgalom, milyen lesz hogy lesz?? Én mindig azt mondom, úgy átaludnám ezt az idõt hogy minél hamarabb láthassam a kislányomat....de az sem lenne jobb, mert akkor lemaradnánk minden nap csodáiról, hogy rúg, csuklik, mocorog.....a várakozás ideje van, természetes hogy be vagy zsongva!!!! Én szeptemberre vagyok kiírva, még 103napom van!!!:) :) BOLDOG BABAVÁRÁST NEKED!!!!! 25+2kismami!!!!!
en is 23 hetes vagyok, tegnap en is vasarolgattam, nagyon jo erzes ugye?en is igy gondolom, szamomra is nagyon kellemes a terhesseg, mert ilyen jol meg sosem ereztem magam, barmi kellemetlenseg legyen az a gyomrom vagy a derekfajas, semmi nem zavar es semmi nem rossz.persze mar azt is alig varom hogy megszülessen, mert az eletem teljesen egesz lesz a babaval, semmi massal nem fogok törödni, csak vele...neha azt mondom barcsak sose erne veget a terhesseg, olyan jo, de azt is mondom barcsak meglenne mar a fiam, en sem tudom mi a jobb....persze az a jobb hogy meglenne mar, es en annyira kedvet kaptam hogy aztan jöhet a masodik.hala isten "szepen"kerekedek, nem hiztam el, kifejezetten csinosnak mondanak, ugyhogy tenyleg minden remek.remelem te is ilyen jol vagy. neked fiu vagy lany lesz?es mikorra irtak ki?engem okt.20-ra. szia
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! De jó hogy nem vagyok egyedül, azt hittem már túlzásba viszem. Elsõ kismaminak nagyon könnyû szülést kívánok! Nekünk kislányunk lesz. :) Bár mindegy is soha nem preferáltuk egyiket sem jobban mint a másikat. Mostanában sokat álmodok is a babámmal és olyankor nem is akarok felkelni, csak álmodni :) Ti is szoktatok Vele álmodni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!