Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok, és néha majd (1 db)

23 hetes terhes vagyok, és néha majd leszakad a derekam. Természetes?

Kb. egy hete a gerincem mellett bal oldalt alul olyan, mintha be lenne csíp?dve egy ideg, és ha úgy lépek, össze akarok rogyni a fájdalomtól. Este néha alig tudok olyan pózt találni, ami kicsit enyhít rajta. Soklszor fáj még a bal lábam is róla. Ez normális, vagy menjek dokihoz vele? Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Igen természetes. Még lehet rosszabb is. Én 12 hetes vagyok és a bal oldalam akar szétesni, de a doki azt mondta, nem baj mennek acsontjaim.

Igen természetes. Még lehet rosszabb is. Én 12 hetes vagyok és a bal oldalam akar szétesni, de a doki azt mondta, nem baj mennek acsontjaim.
Szia! teljesen normális a méhet tartó szalagok a gerincedhez vannak rögzülve és a súly kezdi húzni a gerinc pedig nem bírja úgy.Nekem sokszor a könnyem folyt, de szerencsére ez a fajta tünet elmúlt.Én vettem egy szopis párnát és azzal alszok , ráteszem a lábamat feloldalt fekve és így tehermentesítõdik a gerinc éjjel ez fontos, mert különben nagyon fájhat-nekemvolt, hogy be is csípõdött de mikor párnázni kezdtem akkor megszüntek utánna.Ha a dokidnál jársz azért rákérdezhetsz de ezzel külön nem kell menni, terhességi tünet.34hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok! Boldog és problémamentes babavárást kívánok mindenkinek!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek a Laura és a Konrád nevek, hogy hangzanak?

9

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!