Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes vagyok, és néha a (4 db)

23 hetes kismama vagyok, és néha a cicimből folyik valami, főként akkor veszem észre amikor oldalt fekszem, de előfordul akkor is amikor éppen ülök. Mit jelent ez? Megindult a tejtermelődésem?

Legjobb válasz: Szia! Bizony ez az elõtej.Nekem elég korán jelentkezett 15. hét, ez teljesen normális 23 hetesen.Ne izgulj semmi rosszat nem jelent,de sajna az se tuti,hogy lesz tejed.Boldog babavárást!

Szia! Bizony ez az elõtej.Nekem elég korán jelentkezett 15. hét, ez teljesen normális 23 hetesen.Ne izgulj semmi rosszat nem jelent, de sajna az se tuti, hogy lesz tejed.Boldog babavárást!

23 hetes terhes vagyok, és néha majd leszakad a derekam. Természetes?

Kb. egy hete a gerincem mellett bal oldalt alul olyan, mintha be lenne csíp?dve egy ideg, és ha úgy lépek, össze akarok rogyni a fájdalomtól. Este néha alig tudok olyan pózt találni, ami kicsit enyhít rajta. Soklszor fáj még a bal lábam is róla. Ez normális, vagy menjek dokihoz vele? Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Igen természetes. Még lehet rosszabb is. Én 12 hetes vagyok és a bal oldalam akar szétesni, de a doki azt mondta, nem baj mennek acsontjaim.

Igen természetes. Még lehet rosszabb is. Én 12 hetes vagyok és a bal oldalam akar szétesni, de a doki azt mondta, nem baj mennek acsontjaim.
Szia! teljesen normális a méhet tartó szalagok a gerincedhez vannak rögzülve és a súly kezdi húzni a gerinc pedig nem bírja úgy.Nekem sokszor a könnyem folyt, de szerencsére ez a fajta tünet elmúlt.Én vettem egy szopis párnát és azzal alszok , ráteszem a lábamat feloldalt fekve és így tehermentesítõdik a gerinc éjjel ez fontos, mert különben nagyon fájhat-nekemvolt, hogy be is csípõdött de mikor párnázni kezdtem akkor megszüntek utánna.Ha a dokidnál jársz azért rákérdezhetsz de ezzel külön nem kell menni, terhességi tünet.34hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok! Boldog és problémamentes babavárást kívánok mindenkinek!

23 hetes kismama vagyok. Az utóbbi 2 napban éjszaka arra keltem, hogy nagyon fáj a bal oldalamon a hasam a gyomrom tájékán. Mitől lehet? És normális, ha néha úgy érzem, hogy eléggé ingadozik a vérnyomásom?

Legjobb válasz: szia én 17 hetes vagyok és nekem is szokot fájni a bal oldalam ha azon az oldalon fekszem,szerintem ugy nem igazán kényelmes a babának és azért lehet,de meg kell kérdezni az orvost is.

szia én 17 hetes vagyok és nekem is szokot fájni a bal oldalam ha azon az oldalon fekszem, szerintem ugy nem igazán kényelmes a babának és azért lehet, de meg kell kérdezni az orvost is.
Szia! Most olvastam ( én is 23 hetes vagyok), hogy mostantól kell számítani a gyomor fájdalmatlan, de azért kellemetlen megkeményedésére, ami kb. 20 percenként jön elõ és végigkíséri az egész terhességet. Én is éreztem ma reggel, de azért a hasam nem fájt. Nem tudom hogy ez lehet e nálad is, de figyelgesd hogy mennyire rendszeres. A vérnyomásod pedig ingadozhat, sokan el is ájulnak hirtelen. Ha terhesség elõtt kávéztál, most sem fog megártani egy fél naponta, nem teszel vele rosszabbat, mintha összeesnél... Remélem tudtam segíteni! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Boldog babavárást!


Ha megszülsz biztos jobb lesz:-)))
Nem akarlak elkeseríteni, de ne hagyd el így magad, mert sokkal rosszabb és nehezebb is lesz és akkor még jobban szétcsúszol. Foglald le magad, vegyél szoptatóspárnát (nekem bevált)és feküdj azzal, csak ne mindig azzal foglalkozz, hogy milyen kényelmetlen, meg nehéz. Én sokat mentem sétálni , olvasgattam, neteztem, pihentem (amikor megszületik a baba, már nem tudsz)
Még csak most jön a java!:) )Mozogj sokat, ne hagyd az izmaidat ellanyhulni, mert akkor a végére már fel sem tudsz kelni az ágyból!Csinálj terhestornát, sok séta, házimunka. 39+6hkm
A kérdező hozzászólása: Nem hagyom el magam nagyon mert a házimunka meg a kutya itt van nekem:) De köszönöm mindenkinek a tanácsokat, és a biztató szavakat:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!