Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes normális az (18 db)

23 hetesen normális az ilyen folyás?

Vannak gondjaim a pisivel mostanába köhögédre tüsszentésre jön egy kicsi most inkább fehér tojás fehérje szerű folyás volt a bugyin..ez gond lehet vagy normális?

Legjobb válasz: ez normális,míg nem büdi! terhesség alatt amúgy is megnövekszik a folyás mennyisége.amíg szintelen szagtalan ,nem viszket nincs gond

ez normális, míg nem büdi! terhesség alatt amúgy is megnövekszik a folyás mennyisége.amíg szintelen szagtalan , nem viszket nincs gond

23 hetesen normális, hogy csak gyengén érzem a baba mozgását azt is csak ritkán?

20 hetesen éretem el?dzör.

Legjobb válasz: Én már 18 hetesen érzem. Van, hogy egésznap, van mikor két napig semmi. Még nemrég kezdetd te is érezni a mozgásokat, ne aggódj, nincsen semmi gond ezzel. Késõbb erõsebb lesz. De minden baba más, van aki sokat ficánkol, van aki nem.

Én már 18 hetesen érzem. Van, hogy egésznap, van mikor két napig semmi. Még nemrég kezdetd te is érezni a mozgásokat, ne aggódj, nincsen semmi gond ezzel. Késõbb erõsebb lesz. De minden baba más, van aki sokat ficánkol, van aki nem.
Lehet hogy neked is háttal van kifelé, tehát befele rugdos és ez kevésbé érezhetõ.
Szia! Én 19. hetes vagyok. Nem minden este mocorog a picim, de amikor úgy fondolja, akkor úgy, hogy egy nagy, picit fájdalmas dudor lesz a pocakomon, ami lassan elsimul. Pár óra múlva ugyanilyen érzés a hasam másik oldalán. Aztán reggelig nyugi, délelõtt semmi, majd este, ha úgy gondolja ismétli az elõzõ esti "manõvert".

23 hetesen normális ez az állandó vizelési inger?

Mostanában elmúlt már,és pár napja megint azt veszem észre,hogy pisilés után szinte pár perccel megint mennem kell.Van hogy alig jön valami,van hogy jön rendesen.Más is van igy?Ennyi id?sen akár a baba is nyomhatja a hólyagot,vagy ez még korai?

Legjobb válasz: A terhességem elejétõl ez van nálam is.Nyom a baba,sokat iszok szerintem ez normális.

A terhességem elejétõl ez van nálam is.Nyom a baba, sokat iszok szerintem ez normális.
:) Tegnao vettem észre, hogy többet kell pisilni járni. Holnap leszek 23 hetes:)
normális sõt ahogy nõ a baba egyre gyakoribb az inger:)
a biztonság kedviért csináltass egy vizelet tesztet
Igen, normális. Nekem szinte az egész (és mindkét) terhességem alatt így volt. Úgy tudom, eleinte hormonális okból, késõbb meg a baba nyomja a hólyagot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a múlt héten volt tesztem , egy pici eltérés volt, de a doki nem mondott rá semmit.
A kérdező hozzászólása: :-))Akkor megnyugodtam, hogy mások is igy vannak ezzel.Boldog babavárást kivánok mindenkinek!
minek kéne vizelet tesztet csináltatnia?felesleges.23 hetesen már azért eléggé természetes a vizelési inger.én pont ma vagyok 23 hetes és kb 1-2 hete érzem h sûrûbben kell pisilnem.
Nekem si van iylen. 21 hetes vagyok. Kimegyek a wc-bõl, aztán 2 perc, és rohanok vissza... :) Akkor éreztem is, hogy a baba nyom a szeméremcsont közelében, tehát Õ volt, de a vizeletteszt tényleg nem árt! Nekem már többször kijött ez a terhesség alatt, a 18. hét körül is, akkor néhány napon belül elkezdtem viszketni, szóval, az meg gomba volt, az okozta a sok pisilést... Sok mindne lehet, de ha egyéb kellemetlenség nincs, akkor a baba a ludas.
A kérdező hozzászólása: A múlt héten voltam teszten.Néha nyom ha pisilek, fõleg reggel, de amúgy semmi panaszom nincs hál istennek!


Hétfőn voltam ultrahangon. A gép kiírta, hogy aznap vagyok 23. hetes, 0 napos. Ez így is van. Az adatok amiket mértek 22hetes, pár naposnak felelt meg, kivéve egy a haskörfogat az 21h, 3naposnak. Kissé zavar, hogy picike! Normális ez?

Nem tudom ilyenkor mikor elkezdek egy hetet,melyik adatot kell nézni, a 22 hetet amit betöltöttem, vagy a 23-mat amit kezdek.Mindenki arról ír, hogy a babájuk nagyobb 1-2 héttel, nekem viszont mindig kissebb egy héttel.

Legjobb válasz: én napra pontosan tudom, mikor estem teherbe, s e szerint 28 hetes és 6 napos vagyok. elvileg aug 8-ra vagyok kiirva. Na az ultrahangos gép júli 11-re számolja a szülést az adatok szerint, mert nagy a baba. s elvileg már 32 hetesnek felelne meg... :-) szerintem ne aggódj emiatt, a babák nem egyformák, de mindenképp egészséges és szép lesz a Tied is. Orvosom szerint ezek az adatok csak a kismamák rettegtetésére valók, valójában semmi értelme..

én napra pontosan tudom, mikor estem teherbe, s e szerint 28 hetes és 6 napos vagyok. elvileg aug 8-ra vagyok kiirva. Na az ultrahangos gép júli 11-re számolja a szülést az adatok szerint, mert nagy a baba. s elvileg már 32 hetesnek felelne meg... :-) szerintem ne aggódj emiatt, a babák nem egyformák, de mindenképp egészséges és szép lesz a Tied is. Orvosom szerint ezek az adatok csak a kismamák rettegtetésére valók, valójában semmi értelme..
A baba méreteit a nagy átlaghoz hasonlítják. Nekem az elején mindig 1-1, 5 héttel nagyobb volt, aztán a 26.hétre pont 26 hetesnek feleltek meg a méretei. Ne aggódj emiatt, simán behozza a lemaradást, sõt, lehet, hogy mikor legközelebb mész, már nagyobb lesz, mint a terhességi heted :-) A mensid elsõ napja a kezdés, nekem okt.4. csütörtök volt, így ma töltöttem a 33.hetet. Holnap 33 hetes + 1 napos leszek :-)

19-23 hetig 4kg szedtem fel, nem sok ez egy kicsit, vagy ebben az idoszakban ez normalis? Igy most 8kg plussznal tartok.23 hetes kismama

Legjobb válasz: Nem erzem tehernek ezeket a kilokat,az eredmenyeimmel minden rendben.Elvezem ezt az allapotot!

A kérdező hozzászólása: Nem erzem tehernek ezeket a kilokat, az eredmenyeimmel minden rendben.Elvezem ezt az allapotot!
Hát a "nagykönyv" szerint sok, mert a tényleges hízása a babának még csak a 28. héttõl kezdõdik el. Te mit gondolsz? Sok ez a 8 kiló, mert nehezedsz és akadályoz a munkádban, magas a vércukor szinted, rossz a vérnyomásod? Vagy pedig virulsz és élvezed a kismamaságot?
20. hét után megiondulnak a kilók, de ne ess kétségbe, mert változó minden hónap. A 20. hétig 1 kg-t, aztán 26. hétig 4-et AZ utolsó 2 hónapban 3-t híztam. Összesen 9kg-t. Ebbõl a 20-26 ig volt a legtöbb. Mindenki más, így ebben is.
Szia. Szerintem ne aggodj mind addig míg nem érzed a kilók hátrányát. Alig merem leírni hogy én 50kg-voltam mikor teherbe estem. Most a 18.hétben vagyok és eddig 13 kg-ot szedtem fel. A védõnöm annyit mondott mosolyogva hogy figyeljek ...a dokim hogy rámfért már ez a jó pár kiló. De oda kell figyelnem mert érzem hogy minden nehezebb lett, de eddig minden eredményem tök jó lett. Szóval a 8 kg miatt ne aggódj ha nem okoz panaszt. A trendi csontkollekciók meg sanyargassák magukat ahogy a nagykönyv megírja. Életed legszebb idõszakát éled meg... és ami feljön az majd le is megy. Boldog babavárást.
En is 8 kilonal tartottam 23 hetesen. Most 29 hetes vagyok 13 kg plusszal. Ketszer is elofordult, hogy 1 honap alatt 4 kg-ot szedtem fol. Pedig odafigyelek, sok gyumolcsot eszem es estere mar keveset.

23 hetes tehes vagyok.1 hete elindult az előtejem. Normális, hogy 1 hétre rá már folyik? Ez mostmár így marad, vagy enyhülni fog?

Ha itthon vagyok, és nem veszek fel melltartót néhány percen belül tenyérnyi tejfoltok lesznek a pólómon.

Legjobb válasz: Szia Nem baj,örülj neki,és ne aggódj.Nekem is szivárog már jó rég,szerintem már a 23. hét elõtt bõven.így marad,persze nem minden nap fog ugyanennyi,sõt lehet,hogy egyáltalán,aztán másnap megint.Vegyél a patikában mellartóbetétet,az ezért van,és tedd be,ha mész valahova,nehogy elázzál. Boldog babavárást

Szia Nem baj, örülj neki, és ne aggódj.Nekem is szivárog már jó rég, szerintem már a 23. hét elõtt bõven.így marad, persze nem minden nap fog ugyanennyi, sõt lehet, hogy egyáltalán, aztán másnap megint.Vegyél a patikában mellartóbetétet, az ezért van, és tedd be, ha mész valahova, nehogy elázzál. Boldog babavárást

23 hetes kismama vagyok es mostanaban eleg gyakran erzek tompa fajdalmat a farcsontomnal. Sokszor kenyelmetlen az ules. Ez normalis?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen.Én azt hallotam hogy a farokcsont kampós és befelé áll és a terhesség alatt pedig kiegyenesedik.Vagy valami ilyesmi.Lehet hogy hülyeség ez. Szóval ne aggódj nekem is volt vagyis még olykor most is van ilyen.Fõleg ha sokat ülök. 36 hetes

Nekem is volt ilyen.Én azt hallotam hogy a farokcsont kampós és befelé áll és a terhesség alatt pedig kiegyenesedik.Vagy valami ilyesmi.Lehet hogy hülyeség ez. Szóval ne aggódj nekem is volt vagyis még olykor most is van ilyen.Fõleg ha sokat ülök. 36 hetes
Nekem is volt ilyen gondom a 25.het kornyeken, de teljesen normalis. Valtozik a tested. Probalj tornazni, uszni, az segit. En most vagyok a 34. hetben, es miota uszni jarok, semmim sem faj.

23 hetes kismama vagyok. Az utóbbi 2 napban éjszaka arra keltem, hogy nagyon fáj a bal oldalamon a hasam a gyomrom tájékán. Mitől lehet? És normális, ha néha úgy érzem, hogy eléggé ingadozik a vérnyomásom?

Legjobb válasz: szia én 17 hetes vagyok és nekem is szokot fájni a bal oldalam ha azon az oldalon fekszem,szerintem ugy nem igazán kényelmes a babának és azért lehet,de meg kell kérdezni az orvost is.

szia én 17 hetes vagyok és nekem is szokot fájni a bal oldalam ha azon az oldalon fekszem, szerintem ugy nem igazán kényelmes a babának és azért lehet, de meg kell kérdezni az orvost is.
Szia! Most olvastam ( én is 23 hetes vagyok), hogy mostantól kell számítani a gyomor fájdalmatlan, de azért kellemetlen megkeményedésére, ami kb. 20 percenként jön elõ és végigkíséri az egész terhességet. Én is éreztem ma reggel, de azért a hasam nem fájt. Nem tudom hogy ez lehet e nálad is, de figyelgesd hogy mennyire rendszeres. A vérnyomásod pedig ingadozhat, sokan el is ájulnak hirtelen. Ha terhesség elõtt kávéztál, most sem fog megártani egy fél naponta, nem teszel vele rosszabbat, mintha összeesnél... Remélem tudtam segíteni! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Boldog babavárást!

23 hetes vagyok normális az hogy már van előtejem de csak az egyik mellemből jön ez baj?

Mikortól van a harmadik trimeszter?

Legjobb válasz: A 28-29. héttõl. Van akinek van ilyenkor már elõteje van akinek csak szülés elõtt pár nappal. A tej termelõdõsére azt olvastam, hogy a harmadik harmadban kezd a szervezet felkészülni hormonálisan. Szerintem egy telefont meg ér vagy a dokidat vagy a védõnõdet hívd fel. 28 hetes kismama

A 28-29. héttõl. Van akinek van ilyenkor már elõteje van akinek csak szülés elõtt pár nappal. A tej termelõdõsére azt olvastam, hogy a harmadik harmadban kezd a szervezet felkészülni hormonálisan. Szerintem egy telefont meg ér vagy a dokidat vagy a védõnõdet hívd fel. 28 hetes kismama
Szia! Nekem is csak az egyikbõl jött. Szülés utés után a 3. napon beindult a tejem, persze elõtej az volt addig. Azóta is van tejem mind a két mellemben hála Istennek! Szerintem nem kell aggódni:) 6 hetes kislány anyukája
Szia! Semmi esetre sem aggódj, az nem baj. Nekem már a 16-héttõl van elõtejem, kezdetben nekem is csak az egyik mellembõl de mostanra már a másikból is kezd folyni tehát ne aggódj minden rendben lesz meglásd. Jó babavárást! 33 hetes kismama

23 hetesen szoktak zsibbadni a jobb kezemen az ujjaim, ey normális?

Legjobb válasz: nekem a bal karom és lábam zsibbadt folyamatosan. erre az orvos azt mondta, normális. szerintem nálad sincs gond, de ha legközelebb mész a nõgyógyászodhoz, feltétlen mondd neki.

nekem a bal karom és lábam zsibbadt folyamatosan. erre az orvos azt mondta, normális. szerintem nálad sincs gond, de ha legközelebb mész a nõgyógyászodhoz, feltétlen mondd neki.
A kérdező hozzászólása: a tegnap a házidoki azt mondta ne aggódjak, de nem volt túl meggyõzõ. nõdokihoz majd 4 hét mulva megyek.neked hány hetesen kezdõdött?
húú, már nem igazán emlékszem...de kb 25-30. hét között valahogy. állítólag természetes, de én is aggódtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!