Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes Mostanában a pocim (2 db)

23 hetes vagyok. Mostanában a pocim legalján, egy pontban nyilaló fájdalmat érzek. Majd elmúlik pár napra, aztán újra érzem. De csak egy pontban fáj legalul, középen. Mi lehet ez?

Sokan azt mondják, hogy a Picur nyomja a húgyhólyagomat.

Legjobb válasz: Szia. Valószínü,hogy a pocaklakó nyom valamit,de ha az megnyugtat,ke´rdezd meg az orvosodat.

Szia. Valószínü, hogy a pocaklakó nyom valamit, de ha az megnyugtat, ke´rdezd meg az orvosodat.
Azt mondják, amíg nem görcsöl, nem vérzik és nem vagy lázas, nincs gond. Nekem a hasam bal oldalában van egy fájdalom már nagyon rég óta, és most terhességnél is elõjött. Minden leletem harmadszorra is negatív, a nõgyógyász sem foglalkozott vele... Amíg nem elviselhetetlen és nem vérzel, próbálj meg nem foglalkozni vele..

23 hetes vagyok. Mostanáig nem paráztam a szüléstöl, most sem attol felek. Hanem az utolso hetektöl. , lattam par hatalmas pocit. Felek hogy fogom birni fizikálisan. Nagyon megterhelo az utolso idöszak? Ti hogy birtatok? .

Nekem nem valami erös a szivem. Hamar kifulladok. Gyors a szivritmusom. Mostanáig jol viselem a terhességet.

Legjobb válasz: Szerintem az sose lehet rossz, aminek tudod, hogy vége lesz egyszer. Elõre félni pedig csacsiság. Nem egy leányálom, de lebegjen a szemed elõtt, hogy hamarosan vége lesz. Amúgy erre a nõgyógyászom azt mondta, hogy kell ilyen, hogy rossz legyen a vége, annál erõsebbé teszi a várakozást és az örömöt. Menni fog, hidd el. Foglald le magad és ne gondolj rá.

Szerintem az sose lehet rossz, aminek tudod, hogy vége lesz egyszer. Elõre félni pedig csacsiság. Nem egy leányálom, de lebegjen a szemed elõtt, hogy hamarosan vége lesz. Amúgy erre a nõgyógyászom azt mondta, hogy kell ilyen, hogy rossz legyen a vége, annál erõsebbé teszi a várakozást és az örömöt. Menni fog, hidd el. Foglald le magad és ne gondolj rá.
38 hetes, elsõ babás kismami vagyok. A 25. hét környékétõl minden bajom volt, fulladtam, gyorsan vert a szívem, hamar kifáradtam, ráadásul feküdnöm is kellett elég sokáig, így nagyon legyengültem. Két hete annyi energiám van, hogy csuda! Nekem kevésbé megerõltetõ a vége, mint hittem, pedig a doki szerint elég nagy a baba is.
A kérdező hozzászólása: kedves utolso, azt mondjak azoknak akiknek az utolso idöszakban hirtelen visszatér az energiaja ..hamarossan megerkezik a baba..azaz bármelyik pillanatban megindulhat a szules
Igen, én is hallottam, meglátjuk... :) Nem bánnám, ha jönne, de ha még marad, az sem baj. Õ dönt. :)
Én már 4-et szültem, és minden esetben felpörögtem az utolsó hetekben. Beindult a fészekrakó ösztön:) Takarítottam, rendezkedtem, állandóan úton voltam. Nálam inkább az elsõ 3 hónap kómás. Amúgy minden gyereknél belevágtam valami nagy volumenû dologba. Az utolsónál például átalakítottuk a konyhát, falbontás, járólapozás, stb... 1 hónapig az udvaron fõztem, mosogattam, cuccok ki-be. Alig lett kész, jött a nagyfiam ballagása. Mindez 2 hónappal a szülés elõtt. Biztosan van olyan, akit nagyon megvisel, de én hiszek abban, hogy nem szabad elpuhulni, mert ha egyszer elkezded, szülésig nem tudsz kimászni a fotelból:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!