Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes Ha (67 db)

23 hetesen milyen lesz, ha elmegyünk 4D-re?

Volt valaki ennyi id?sen 4D-n?

Legjobb válasz: Nekünk a 24-28 hét között ajánlották leginkább, már ha mozizni akarunk. Szerintem a 4d minden esetben nagy élmény tud lenni. 23 hetesen már az arcocskája is kezd babásodni, úgyhogy biztos nem lesz rossz. Mi 25 hetesen voltunk, és nagyon jól látszódott mindene, még hasonlított is magára, amikor megszületett. :)

Nekünk a 24-28 hét között ajánlották leginkább, már ha mozizni akarunk. Szerintem a 4d minden esetben nagy élmény tud lenni. 23 hetesen már az arcocskája is kezd babásodni, úgyhogy biztos nem lesz rossz. Mi 25 hetesen voltunk, és nagyon jól látszódott mindene, még hasonlított is magára, amikor megszületett. :)
Mi 24 hetesen voltunk mind a két babával, de szerintem szuper volt, nem volt még túl nagy jól lehetett látni midenét, de már olyan igazi kis baba formájuk volt.
Szerintem a legjobb ennyi hetesen menni. Még nem elég nagy, így látni egészben. És annyira cukik, grimaszolnak, integetnek, stb..Felejthetetlen élmény lesz.
Mi 23 hetesen voltunk és csodálatos élmény volt!

Mennyire normalis ha "lassul" a baba 23 hetesen? !

2 napja alig mozog, vagyis csak kicsit erotlenul! Most csak lustabb hangulatban lehet v orvoshoz kell menni ???

Legjobb válasz: Nekem 23 hetesen alig-alig mozgott, a 27. héttõl indult be. Mindig ahhoz viszonyíts, hogy a szokásoshoz képest milyen aktív. De vannak olyan napok, pl. front miatt mikor a kicsik amúgy sem mozognak olyan sokat. A lényeg az, hogy minden nap érezd õt! 37 hetes kismama

Nekem 23 hetesen alig-alig mozgott, a 27. héttõl indult be. Mindig ahhoz viszonyíts, hogy a szokásoshoz képest milyen aktív. De vannak olyan napok, pl. front miatt mikor a kicsik amúgy sem mozognak olyan sokat. A lényeg az, hogy minden nap érezd õt! 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! Erezni erzem , Csak olyan kis gyengen magahoz kepest. Meg varok kicsit, mielott dokihoz megyek, hatha o is Csak fazik! :) x

23 hetes kismama vagyok! Milyen érzéshez hasonlít, ha csuklik a kisbabám? Ezt mindenkinek kell érezni? Minden kisbaba csuklik?

Legjobb válasz: Szia, én csak olyan 26 hetesen éreztem elõször, ütemes néha nagyobb-néha kisebb erejû mozgás, teljesen meg lehet különböztetni, még ha elsõ babás is vagy, tuti felismered, mert ritmusos. Szerintem a babák döntõ többsége csuklik, szerintem kevés az amelyik nem, de biztos olyan is van! Üdv: 36 hetes kismama

Szia, én csak olyan 26 hetesen éreztem elõször, ütemes néha nagyobb-néha kisebb erejû mozgás, teljesen meg lehet különböztetni, még ha elsõ babás is vagy, tuti felismered, mert ritmusos. Szerintem a babák döntõ többsége csuklik, szerintem kevés az amelyik nem, de biztos olyan is van! Üdv: 36 hetes kismama
Többet én sem tudok hozzátenni, valóban kb 25-26 hetesen kezdõdött nálam is mindkét terhességnél, a fent leírtak szerint. Annyiban nem értek egyet, hogy igen, minden magzat csuklik, ugyanis magzatvizet nyel és lélegzik be, ezáltal érik a tüdeje és készül fel a méhen kívüli életre.
Szerintem is nagyon egyértelmûen fel lehet ismerni ezt a ritmusos "mozgást" akkor is ha elsõ terhesség. Én unka közben vettem elõször észre. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ugyanazon a ponton mozog, rugdos már jó ideje ... és milyen sokat egymás után ... és milyen ritmusosan ... Akkor jöttem rá, hogy nem is rugdos (egyyébként nagyon aktív) hanem csuklik. De ha jól emlékszem, a 30. hét táján ztemére csak. 34 hetes gömbike
szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Kb. én is úgy a 28-30. hét tájékán érzetem elõször. Meg is lepõdtem, mert ezt senki se mondta, hogy a pici baba bent csuklik... Onnan lehet felismerni, hogy hasonlít a rugdosásához, de ütemes és akár 10 percig "eltarthat". Azt olvastam, hogy azért csuklik, mert lehet hogy jó nagyot kortyolt a magzatvízbõl /pl. felébredt/, vagy ugyanez , és kis mohó volt, mert számára valami finomat kortyolt...Mindenesetre természetes, és tényleg a tüdejét is fejleszti vele; ami ugye egy nagyon fontos szerv , ha megszületik :) Jó babavásást!:) 37 hetes kismami
A párod tegye oda a fülét a pocakodra, ha ilyesmit veszel észre, õ hallani fogja :)


23 hetesen normális ha fájdogál a hasam alja?

Ha lehajolok, vagy sokáig ülök és nyomom a hasamat akkor is fáj, vagy olyan kellemetlen érzés. Amikor tudok pihenni, fekv? helyzetben akkor ez megsz?nik.

Legjobb válasz: Teljesen normális ne aggódj!Nekem is szokott,gondolj bele csak van ott egy közel fél kilós kis emberke:-))))Én a csizmámat alig tudom felhúzni,annyira nyomja a hasam,és bizony akkor meg is fájdul,vagy akár egy hosszabb séta után.23+5hetes kismami

Teljesen normális ne aggódj!Nekem is szokott, gondolj bele csak van ott egy közel fél kilós kis emberke:-))))Én a csizmámat alig tudom felhúzni, annyira nyomja a hasam, és bizony akkor meg is fájdul, vagy akár egy hosszabb séta után.23+5hetes kismami
Szia, normális, igen. Én holnap kezdem a 20. hetet, s nekem is ugyanilyen tünetem van. Kérdeztem orvostól, azt mondta, nyúlnak a méhszalagok. És javasolta a Magne B6 szedését továbbra is.
Igen.
Szerintem normális. :) Örülök, hogy nem vagyok egyedül! :)

Egyoldali Vesemedence tágulat 23 hetes babánál? Ha tovább nő az nagy baj?

19 hetesen 6mm volt, most 23 hetesen 9 mm...azt mondták ha 10 mm felett van akkor kóros... Attól félek tovább fog neki növekedni, de még ha 10 mm fölé nő az nagyon rosszat jelent ? vagy még önmagába az sem baj ? csinálnak vele valamit ? mi az a mértékű tágulat ami már beavatkozást igényel ? másnak is növekedett ? meddig? és milyen mértékű volt ez ? orvosból persze nem tudtam kihúzni semmit, csak annyit mondott hogy ezt senki nem tudja megmondani hogy ennek mi lesz a kimenetele...lehet kinövi, vagy más is... nagy segítség volt mondhatom,.... 4 hét múlva kontrollra megyek... köszi annak aki ír!

Legjobb válasz: Az én fiamnak 28 hetesen alakult ki, neki 4 mm volt! Már 16 hónapos és még mindig meg van, de nem nõtt, ugyanúgy 4mm! Kontrollra kell járnunk és néha néznek vizeletet. A doki szerint 2-3 korára eltûnik! Nem is igazán a méret a gond, hanem,hogy pang-e benne vizelet, mert fertõzésre adhat okot! Szerintem próbálj megnyugodni, ha megszülsz, úgy is megvizsgálják! De addig még fel is szívódhat!

Az én fiamnak 28 hetesen alakult ki, neki 4 mm volt! Már 16 hónapos és még mindig meg van, de nem nõtt, ugyanúgy 4mm! Kontrollra kell járnunk és néha néznek vizeletet. A doki szerint 2-3 korára eltûnik! Nem is igazán a méret a gond, hanem, hogy pang-e benne vizelet, mert fertõzésre adhat okot! Szerintem próbálj megnyugodni, ha megszülsz, úgy is megvizsgálják! De addig még fel is szívódhat!
A kérdező hozzászólása: kisfokú vizeletpangás látható a vesébe most, ezt a múltkori papíromra nem írták rá.... a másik ami miatt aggódok hogy nõ neki, és már majdnem 10 mm ez a tágulat :S köszönöm hogy írtál !!!!!!
Hát nálunk ez érdekesen alakult 30 hetes voltam mikor a doki közölte, hogy 11mm-es tágulat van a jobb vesébe amire nekem azt mondta, hogy az még nem koros érdekes...de 36 hetesen eltûnt jobb vese oké bal is szülés után bekerültünk a kórházba 2 hetes ott kiderült, hogy csak jobb veséje van.... Nálunk ez így alakult a mai napig nem értem, hogy történt ez, de egy veséje teljesen jól mûködik szerencsére.
Elsõ vagyok! Hát azért a dokid lehetett volna bõbeszédûbb! De tényleg nyugi, addigra még fel is szívódhat! Szerintem a legrosszabb, ami történhet, hogy születése után megmûtik! Ez egy rutinmûtét, barátnõm fiát is mûtötték vele, csak annyiból volt neki talán rosszabb, hogy õ már két éves volt. Egy újszülött, talán "jobban" viseli!
A kérdező hozzászólása: szerintem is, fõleg hogy havi 9 ezer nála egy rendelés.... köszi a válaszaitokat!!!
hát én is magánba jártam :(
Nekem is volt 13 mm-es tágulat is. Volt hogy mindkét veséjében, volt hogy csak az egyikben, de egész terhességem alatt ezzel stresszeltek, Debrecenbe is elküldtek genetikaira. (ott meg majdnem kiröhögtek, hogy minek kellett engem odaküldeni ennyivel). Sztem ez elég gyakori rendellenesség. 2 éves korára kinõtte a kisfiam...

23 hetes vagyok. Nektek mennyi az az idő, hogy aggódni kezdtek ha nem úgy mozog a babó? Ma alig mozdult, és már kezdek megijedni.

Legjobb válasz: Ne izgulj,csak nyugisabb napja van.Ha egyszer,kétszer érezted ma,az jó,csak azt jelenti,hogy pihizik.Az enyém is ilyen több napja.Igaz többször feszíti magát,hogy nagyon kellemetlen,és meg is ijedtem én is.Azt mondják,hogy érezzük a frontot,így a baba is alvósabb.Te nem vagy fáradtabb? 24 hetes km

Ne izgulj, csak nyugisabb napja van.Ha egyszer, kétszer érezted ma, az jó, csak azt jelenti, hogy pihizik.Az enyém is ilyen több napja.Igaz többször feszíti magát, hogy nagyon kellemetlen, és meg is ijedtem én is.Azt mondják, hogy érezzük a frontot, így a baba is alvósabb.Te nem vagy fáradtabb? 24 hetes km
A kérdező hozzászólása: Milyen az ha fesziti magát? Én még olyat nem éreztem...asszem =)
Marha kellemetlen!Olyan, mintha szét akarna szakadni.Nagyon kigömbölyödik, eléggé kemény is, és magától elmúlik.Vagyis ha a baba más pozíciót vesz fel.Nem is baj, ha nem érzel még ilyet.Késõbb valószínû, hogy fogsz, ha már nem fér úgy el.Nekem azért már most, mert haránt van.Különben már ez a 3. babám, és nekem is elõször van ilyen hamar.
Szia! Én is 23 hetes vagyok és nekem se mozog mindig. Szerintem ettõl nem kell megijedni. Biztos lusti baba. Ha nagyon aggódsz kérdezd meg a védõnõt. Remélem minden ok. :)
Szia, amikor a fiacskamat vartam, jol emlekszem a napra, mert pont anyaknapja volt, egy egesz nap nem ereztem öt mozogni, es vegig bögtem azt a napot, pedig a ferjem olyan edes volt, mert hozott viragot, es köszöntött... En meg csak zokogtam, es azt mondtam, hogy "talan mar nem is vagyok az... " Borzaszto volt, de azota eltelt mar jo par ev, es a kisfiammal semmi gond. :) Aznap pont lusti volt, vagy tul apro mozdulatai voltak es azt nem ereztem ... Ki tudja. A lenyeg, amivel biztatlak, hogy : nyugi!!! Persze azert ha holnap sem erzed, azert erdemes lenne a dokidnak elmondani... es egy megnyugtato uh. segithetne a legjobban a lelkednek. :) Amugy most en 22 hetes kismami vagyok, nekem meg pont forditva van, olykor mar azon gondolkodom, hogy honnan meriti az eröt, mert folyton ficankol, akar orakon at is erzem, hogy mozgolodik... Azt olvastam, hogy ebben az idoszakban a napjai 80-90 szazalekat alvassal tölti... Hat nem tudom... Kizartnak tartom. Vagy lenyeltem volna nehany duracell elemet? :)

Tegnap óta nagyon fáj a jobb forgóm. Ha ülök akkor nem fáj, csak felállás és menés közben. Elkezdtem calcium pezsgőtablettát szedni. Nem korai még ez? Most már végig igy lesz? 23 hetes vagyok

Legjobb válasz: hogy mi korai meg mi nem ez egyénfüggõ. Nekem is volt elég sok "nyûgöm" amire azt hittem korai, és ha végig megmarad akkor az húzós lesz, de a legtöbb része elmúlt és hetekig tartott ugyan de változatos volt :))) Mindig más nyûg... Lehet nem vígasztal... de ez várható :) Fõ a változatosság. Én pl. már a végén vagyok, még két napom van.. de kb 3 hete nagyon fittnek és mozgékonynak érzem magam, holott azt hittem a vége lesz a legnehezebb, van hogy könnyebben mozgok mint 27-30 hetesen.. :) Érdekes csoda ez amit átélünk! Sok sikert és változatos heteket! :)

hogy mi korai meg mi nem ez egyénfüggõ. Nekem is volt elég sok "nyûgöm" amire azt hittem korai, és ha végig megmarad akkor az húzós lesz, de a legtöbb része elmúlt és hetekig tartott ugyan de változatos volt :) )) Mindig más nyûg... Lehet nem vígasztal... de ez várható :) Fõ a változatosság. Én pl. már a végén vagyok, még két napom van.. de kb 3 hete nagyon fittnek és mozgékonynak érzem magam, holott azt hittem a vége lesz a legnehezebb, van hogy könnyebben mozgok mint 27-30 hetesen.. :) Érdekes csoda ez amit átélünk! Sok sikert és változatos heteket! :)
Szia. Én 18 hetes vagyok, nekem is van ilyen gondom. Hol az egyik oldalon fáj, hol a másikon, hol mindkettõn, ahol a comcsontom meg a csípõcsontom találkozik. És csk akkor ha megyek. És csinálni vele semmit sem tudok.

23 hetes kismama vagyok. Az utóbbi 2 napban éjszaka arra keltem, hogy nagyon fáj a bal oldalamon a hasam a gyomrom tájékán. Mitől lehet? És normális, ha néha úgy érzem, hogy eléggé ingadozik a vérnyomásom?

Legjobb válasz: szia én 17 hetes vagyok és nekem is szokot fájni a bal oldalam ha azon az oldalon fekszem,szerintem ugy nem igazán kényelmes a babának és azért lehet,de meg kell kérdezni az orvost is.

szia én 17 hetes vagyok és nekem is szokot fájni a bal oldalam ha azon az oldalon fekszem, szerintem ugy nem igazán kényelmes a babának és azért lehet, de meg kell kérdezni az orvost is.
Szia! Most olvastam ( én is 23 hetes vagyok), hogy mostantól kell számítani a gyomor fájdalmatlan, de azért kellemetlen megkeményedésére, ami kb. 20 percenként jön elõ és végigkíséri az egész terhességet. Én is éreztem ma reggel, de azért a hasam nem fájt. Nem tudom hogy ez lehet e nálad is, de figyelgesd hogy mennyire rendszeres. A vérnyomásod pedig ingadozhat, sokan el is ájulnak hirtelen. Ha terhesség elõtt kávéztál, most sem fog megártani egy fél naponta, nem teszel vele rosszabbat, mintha összeesnél... Remélem tudtam segíteni! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Boldog babavárást!

23 hetes vagyok a munkahelyemen még nem vették észre hogy terhes vagyok. Mondjuk elég pici a hasam. Tietek mekkora? mikor mondjam el ha nem veszi észre senki?

Legjobb válasz: 22 hetes vagyok, nekem már elég nagy, 95 cm kb a körfogat, le sem tagadhatnám. Nem vagyunk egyformák. :) Szép napot!

22 hetes vagyok, nekem már elég nagy, 95 cm kb a körfogat, le sem tagadhatnám. Nem vagyunk egyformák. :) Szép napot!
elsõ vagyok, nem értek egyet a 3. válaszolóval, mert a terhesség legelejétõl védve vagy, nem függ össze azzal mikor mondod el!
Mért nem mondod el? Onnantól él a védettség, nem rúghatnak ki, ha határozatlan s szerzid.
Én 25 hetesen szóltam:)
én 9 hetes vagyok, kezd látszani. szerintem szólj, h terhes vagy, úgysem úszod meg, és korrektebb is szerintem, mintha észreveszik rajtad
Én 14 hetesen mondtam el a fönökömnek, de aki nem tudja az még nem vette észre most 25 hetes kismama vagyok.
szerintem is mondd el! szemrehányást fognak tenni, talán már így is, ha normálisak, merthogy kíméltek volna, stb, mondom, ha normálisak.mit dolgozol amúgy? -mert ha fizikai terheléssel is jár, akkor fõleg mondd el, nehogy gond legyen, hogy olyat csinálsz, , amit nem kéne!
Hmmm...Nem mindenkinek kell tudnia, de a fönöködet mindenképp tájékoztasd.Sok esetleges bonyodalomtól és kinos percektõl kiméled meg magad, ha a fönököd minél hamarabb tudja.Már túl vagy a félidõn:) Megillet a könnyitett munka, és nem tudom hány alkalommal de az orvosi vizsgálatokra is igazoltan tudsz elmenni, ha az munkaidõbe esik, jobb lenne ha utána néznél milyen jogai vannak a dolgozó kismamának.Arról meg nem is beszélve, hogy ha ne adj isten rosszul lennél, akkor is megértõbben néznének rád, ha tudják babát vársz.Ez nem szégyen.
Ezzel a mikortól jár a védettség dologgal vigyázni kell. A munkáltató érvelhet azzal, hogy nem tudott a terhességrõl ....aztán lehet vele pereskedni. Nem egy ilyen eset van. A legbiztosabb egy szemétláda cégnél, ha írásba adod. Gondolom, ha normális cégnél dolgoznál, már szóltál volna. Magyarországon kevés a normális cég. Ismerõsömet pld kirúgták, pedig ügyvédnél dolgozott és közölték vele, hogy nem ezt várták tõle és ez egy nagyon szemét húzás volt és nem nézte a cég érdekeit.....
A kérdező hozzászólása: 14:19 es ..és mit szóltak hozzá hogy olyan késõn

23 hetes vagyok és 37, 2 a höm. Hütöm magam de nem megy lejebb. mit tegyek ha ne adj1Isten feljebb megy?

Legjobb válasz: Szia! Neked ez a normális höd a terhesség alatt. Miért kellene hüteni? Terhesség alatt mindig magasabb a hönk mint normál. Nálam 37,0! 34 hetes kismama

Szia! Neked ez a normális höd a terhesség alatt. Miért kellene hüteni? Terhesség alatt mindig magasabb a hönk mint normál. Nálam 37, 0! 34 hetes kismama
Remélhetõleg nem influenzás vagy, csatlakozom az elõttem szólóhoz, nézd folyamatosan, pihenj, de ha gyorsan megugrik 37, 8 nál már beveheted a fél Algopyrint. Én bekaptam tavaly az influenzát, bevettem az Algo t igaz hogy nekem már volt vagy 38, 4, mire csökkenni kezdett. Picurnak nem lett semmi baja, cca 30 hetes voltam. Az elsõ trimeszter ahol igazán problémát okozhat az influenza. Egy laza langyos fürdõ is jó, szintén 37, 7 felett.
Ha betegség kizárva, akkor semmi gond ez így normális .Nekem 37.5-ig is felment terhességeim alatt.
37, 2 nem sok, terhesség alatt amúgy is magasabb a hõd. Ha 38 fölé megy, akkor be kell venned egy gyógyszert, mert a láz ártalmasabb, mint a gyógyszer. Én ilyenkor bevennék egy fél algopyrint.
Ez a hõ még abszolút nem veszélyes! Igaz nekem a terhességem alatt eddig nem igazán ment 37 fölé. :) Most viszont igen. Nem rég mértem és 37, 4 volt. Elkaptam valami nyavaját, így többet nézem a hõm majd és ha feljebb megy, én is beveszek valamit. 23 hetes kismami
Szia, nekem azt mondta a doki hogy 38 fölé már nem jó ha megy ezért a te pinduri höemelkedéseddel tuti nem kell aggódni !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!