Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes 3 hete voltunk (2 db)

23 hetes vagyok. 3 hete voltunk ultrahangon (akkor a dokim nézett meg), és 1 hét mulva megint mennénk babamozizni, szóval a 2 uh között 4 hét telt el ugye nem árt a bébinek?

Legjobb válasz: Szerintem nem art neki. Meg a dokik, es felmeseres is azt mondjak, hogy nincs ilyen tapasztalat, hogy ez arthatna a babanak, egyebkent engem a dokim 4-5hetenkent hiv ultrahangra, o igy szokta, hala Istennek eddig semmi baj nincs. Jo mozizast! 19hetes kismama

Szerintem nem art neki. Meg a dokik, es felmeseres is azt mondjak, hogy nincs ilyen tapasztalat, hogy ez arthatna a babanak, egyebkent engem a dokim 4-5hetenkent hiv ultrahangra, o igy szokta, hala Istennek eddig semmi baj nincs. Jo mozizast! 19hetes kismama
Menjetek nyugodtan! Az ultrahang nem árt a babának. Boldog Babavárást!
én voltam úgy is, hoyg csak 2 hét volt a különbség két uh között. gondolj bele, akinek v.milyen gondja van, azt sûrûn nézik uh-val!
én eddig 7-szer voltam uh-n. 25 hetes vagyok.

23 hetesen diagnosztizálták nálam a hypertoniát, mire számítsak a jövőt tekintve? 2 szer is voltunk azóta kórházban 1- 1 hétre, mert gyógyszer mellett kiugrott a vérnyomásom.3 szor 2 dopegytet szedek.

Az orvos azt mondta el?bb fog érkezni a babám de nem indokolta meg miért.

Legjobb válasz: Ha most diagnosztizálták, gondolom elõtte nem okozott problémát?! Akkor valószínû, hogy terhességi hypertoniáról van szó, ami elmúlhat a szülés után. Szerintem az orvosod ezért mondta, hogyha olyan magas lesz, hogy nem tudják levinni elõbb veszik ki a babyt császárral. Tudom könnyen mondom, de ne izgulj, mert azzal csak árthatsz magatoknak! Minnél kevesebbet idegeskedj és pihenjetek sokat!

Ha most diagnosztizálták, gondolom elõtte nem okozott problémát?! Akkor valószínû, hogy terhességi hypertoniáról van szó, ami elmúlhat a szülés után. Szerintem az orvosod ezért mondta, hogyha olyan magas lesz, hogy nem tudják levinni elõbb veszik ki a babyt császárral. Tudom könnyen mondom, de ne izgulj, mert azzal csak árthatsz magatoknak! Minnél kevesebbet idegeskedj és pihenjetek sokat!
A kérdező hozzászólása: terhességi hypertoniám van. De most dolgozom még, igaz pénteken még kórházban voltam. Nem vagyok hajlandó túl aggódni reménykedem a legjobbakban, ugyanakkor szeretném tudni mi vár ránk!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!