Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes 3 hete (5 db)

23 hetes vagyok. Mar 3 hete mozog a babam napi rendszeresseggel. De egy hete 2-3 napig abbahagyta majd most 3 napja megint sokat mozog, mi volt ez a kis szünet?

azota ficankol ha kell ha nem,nagyon örülök, de mi lehetett a baj elöbb??

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

23 hetes vagyok. 3 hete voltunk ultrahangon (akkor a dokim nézett meg), és 1 hét mulva megint mennénk babamozizni, szóval a 2 uh között 4 hét telt el ugye nem árt a bébinek?

Legjobb válasz: Szerintem nem art neki. Meg a dokik, es felmeseres is azt mondjak, hogy nincs ilyen tapasztalat, hogy ez arthatna a babanak, egyebkent engem a dokim 4-5hetenkent hiv ultrahangra, o igy szokta, hala Istennek eddig semmi baj nincs. Jo mozizast! 19hetes kismama

Szerintem nem art neki. Meg a dokik, es felmeseres is azt mondjak, hogy nincs ilyen tapasztalat, hogy ez arthatna a babanak, egyebkent engem a dokim 4-5hetenkent hiv ultrahangra, o igy szokta, hala Istennek eddig semmi baj nincs. Jo mozizast! 19hetes kismama
Menjetek nyugodtan! Az ultrahang nem árt a babának. Boldog Babavárást!
én voltam úgy is, hoyg csak 2 hét volt a különbség két uh között. gondolj bele, akinek v.milyen gondja van, azt sûrûn nézik uh-val!
én eddig 7-szer voltam uh-n. 25 hetes vagyok.

Mi számít "sok keményedésnek"? Pl. A heti 2-3 alkalom az sok 23 hetesen?

Legjobb válasz: az egyáltalán nem sok, a nap 8-10 ennyi idõsen sok lenne, késõbb még az sem

az egyáltalán nem sok, a nap 8-10 ennyi idõsen sok lenne, késõbb még az sem
a napi 1 sem sok
Nem sok :) ! Ha napi szinten lenne többször az a sok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És ha napi 1 alkalom lenne?
Ami nem sok az a napi 2-3alkalom annyi idõsen
A kérdező hozzászólása: Köszi! És milyen összefüggés van a keményedés, a túl aktív baba, és a méhszáj "nyílása" között?

23 hetesen diagnosztizálták nálam a hypertoniát, mire számítsak a jövőt tekintve? 2 szer is voltunk azóta kórházban 1- 1 hétre, mert gyógyszer mellett kiugrott a vérnyomásom.3 szor 2 dopegytet szedek.

Az orvos azt mondta el?bb fog érkezni a babám de nem indokolta meg miért.

Legjobb válasz: Ha most diagnosztizálták, gondolom elõtte nem okozott problémát?! Akkor valószínû, hogy terhességi hypertoniáról van szó, ami elmúlhat a szülés után. Szerintem az orvosod ezért mondta, hogyha olyan magas lesz, hogy nem tudják levinni elõbb veszik ki a babyt császárral. Tudom könnyen mondom, de ne izgulj, mert azzal csak árthatsz magatoknak! Minnél kevesebbet idegeskedj és pihenjetek sokat!

Ha most diagnosztizálták, gondolom elõtte nem okozott problémát?! Akkor valószínû, hogy terhességi hypertoniáról van szó, ami elmúlhat a szülés után. Szerintem az orvosod ezért mondta, hogyha olyan magas lesz, hogy nem tudják levinni elõbb veszik ki a babyt császárral. Tudom könnyen mondom, de ne izgulj, mert azzal csak árthatsz magatoknak! Minnél kevesebbet idegeskedj és pihenjetek sokat!
A kérdező hozzászólása: terhességi hypertoniám van. De most dolgozom még, igaz pénteken még kórházban voltam. Nem vagyok hajlandó túl aggódni reménykedem a legjobbakban, ugyanakkor szeretném tudni mi vár ránk!

Ha 25 hetes és 3 napos terhes vagyok, akkor 23 hete és 3 napja fogant meg a kisbabánk?

Legjobb válasz: Szia! Amennyiben a peteérésed, pont a menstruációd kezdete után volt 2 héttel, és pont akkor fogant a babád:) Üdv, egy 23 hetes kismama

Szia! Amennyiben a peteérésed, pont a menstruációd kezdete után volt 2 héttel, és pont akkor fogant a babád:) Üdv, egy 23 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!