Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes 3 (24 db)

Mikor kezd el úgy igazán nőni a pocakom? 23 hetes 3 napos vagyok, de még nem nagyon növöget.

Már látszik, hogy pocakos vagyok, de azt hittem, gyorsabban fog n?ni a hasam... másfél hónap alatt két centi... nekem olyan kevésnek t?nik... vagy csak türelmetlen vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Milyen magas vagy? Magasabb lányoknak késõbb kezd el nõni, én pici vagyok (158 cm) és ezért látszik jobban (97 cm). Amúgy nekem egy hétrõl a másikra nõtt, van amikor megállt egy kicsit! Boldog Babavárást! 23 hetes kismama

Szia! Milyen magas vagy? Magasabb lányoknak késõbb kezd el nõni, én pici vagyok (158 cm) és ezért látszik jobban (97 cm). Amúgy nekem egy hétrõl a másikra nõtt, van amikor megállt egy kicsit! Boldog Babavárást! 23 hetes kismama
A 28.héttõl rohamosan megindul, ált.az utolsó 2 hónapban nõl a baba a legjobban. Légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok túl magas, 153 cm. Én 97 cm-rõl indultam, és most 102-103.
Ez teljesen alkatfüggõ. Aki alacsonyabb/vékonyabb, annál hamarabb fog látszani. Én 172 cm vagyok és mikor bementem szülni, a felvételkor azt kérdezte az orvos, hogy: - Hányadik hónap? 6? ... Szóval vannak, akiknek alkati adottságból kevésbé feltûnõ, mert mondjuk széles a csípõje és a medencerészben jobban elfér a baba.
Én holnap töltöm be a 27. hetet és ha nagyon akarom el tudomúgy takarni h ne lehessen látni.Mondjuk én magas is vagyok meg kövér is. Persze az is lehet h csak Te nem látod magadon ahogy én sem és csak a párom meg a környezetem mondjah h két mell vagyok meg egy nagy has.:) ))))
Azt olvastam valahol, hogy aki szereti a pocakot, annak elõbb látszik meg...Ezek szerint ez sem igaz :) , mert úgy tûnik, te éppenhogy szeretnéd, hogy látszódjon. Nekem nagyon hamar látszott, én már a 12. héten láttam változást, és általában a 6. hónaptól azt kérdezgetik, mikor szülök már. Alapból 54 kilós és 170 centis vagyok, de eddigi 2 és mostani terhességem alatt is feljön a 15 kg, ebbõl 10 biztos pocak :) . Én szeretem, hogy nagy szokott lenni, de pl anyu mindig elmondja, hogy róla sem akarták elhinni, hogy szülni ment, amikor bezuhant a kórházba. Szóval valaki nagyon büszke lenne arra, hogy nem nagyon nõ a pocakja, szerencsére a baba egészsége nem ettõl függ. Én is úgy tudom, hogy ezután kezd úgy igazán beindulni a növekedés, de ruhákkal is lehet hangsúlyozni-takargatni a pocit, bár én a takargatásról nem sokat tudok. Könnyû terhességet!

23 hetes 3 napos kismama vagyok. Ilyenkor mi a normális méhösszehúzódások ügyében? Számszerint/ nap gondoltam.

Én szedem a Bérs magnézium b6-ot,14 hetes korom óta, mert akkor volt egy pár nap amikor s?r?n voltak. Azóta napi 2-3 alkalommal van. Ez normális? Vagy nem kellene még?

Legjobb válasz: szia nekem mind a két lányommal a 20 héttõl elég erõs keméynedéseim voltak és mindig magnéziumot szedtem rá de nem hazsnált semmit, jelenleg 25 hetes vagyok megint elkezdõdtek a keméynedések a 20.héten én persze nekiálltam magnéziumot szedni, és megint nem használt semmit, elmentem a dokihoz hátha mond valami újat és õ VASAT irt fel és mióta szedem megszüntek a keméynedések, úgyhogy most végre élvezhetem nyugodtan ezt a kilenc hónapot vagyos már csak 3,5 hónap

szia nekem mind a két lányommal a 20 héttõl elég erõs keméynedéseim voltak és mindig magnéziumot szedtem rá de nem hazsnált semmit, jelenleg 25 hetes vagyok megint elkezdõdtek a keméynedések a 20.héten én persze nekiálltam magnéziumot szedni, és megint nem használt semmit, elmentem a dokihoz hátha mond valami újat és õ VASAT irt fel és mióta szedem megszüntek a keméynedések, úgyhogy most végre élvezhetem nyugodtan ezt a kilenc hónapot vagyos már csak 3, 5 hónap
A kérdező hozzászólása: Vasat is szedek mert elég alacsony a vasam. Egészen pontosan elevitet, magnéziumos és 2x1szem ferrocompforte vastablettát szedek. Köszi a választ, nekem is 2.baba. Elsõ kislány, most fiút várok. És neked hányszor keményedik a pocid /nap?

23 hetes vagyok. Mar 3 hete mozog a babam napi rendszeresseggel. De egy hete 2-3 napig abbahagyta majd most 3 napja megint sokat mozog, mi volt ez a kis szünet?

azota ficankol ha kell ha nem,nagyon örülök, de mi lehetett a baj elöbb??

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.


Én túlsúllyal kezdtem. Most vagyunk 23 hetesek és + 3 kg-nál tartunk. :)
szia! a doki úgyis lebaltáz ha sokallja... én meg sztem keveset híztam-26.hét, 3kg, de dícsérnek.. sztem egyébként nem sok, 9-13kg az átlagos, egészséges, de ha valaki túlsúllyal kezd, akkor lehet elég a 7-8is, ha meg sovány nagyon akkor lehet h 15-öt kell.. kérdezz rá a dokidnál vagy a védõnõdnél legközelebb
Szia, én egy hete voltam mérõn, és akkor 5 kilónál tartottam, 22 hetesen és 4 naposan.Azt mondta a védõnõ hogy az még elmegy.Mondjuk feküdnöm kell, meg nem nagyon csinálhatok semmit, ezért több jött fel, mint elõtte.Jó lenne ha még egyszer ennyinél megállnék, de szerintem nem fogok.15 kilóval én már kibékülnék.
Akkor én vezetek .:) :) hihi..most járunk a 22 héten.február elején 58 most 65kg.
én is az elején 3 kg-ot fogytam , na az már visszajott és még + 4 kg , kezdek én is bepánikolni, hogy még csak most fogok igazán hízni.Ja én is 23 hetes vagyok.
Szia!!! Én még igaz csak 21hetes terhes vagyok, és most járok plusz 1kg-nál, elsõ három honapban én is lefogytam, 12kg-ot!!! 24-25héttõl kezdõdik igazán a hízás, ahogy én hallottam!!!

23 hetes kismama vagyok. Reggel óta 3* jelentkezett a köldököm felett olyan 10 centivel (nem tudom hogy az a méhem teteje vagy a gyomrom) kb. olyan 1 percig tartó ritmusos 2 másodpercenkénti szúrós/nyilalló fájdalom. Vajon mi ez?

Felül is nyulhat a méhszalag vagy ez valami más? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem is volt hasonló. Úgy néz ki, kifordul a köldököm, illetve feszül ott. 28 hetes km.

Nekem is volt hasonló. Úgy néz ki, kifordul a köldököm, illetve feszül ott. 28 hetes km.

31 hetes kismama vagyok.23 hetes várandósság óta 3 szor 2 dopegytet szedek, magas vérnyomás miatt, mostmár a dopegyt magában nem hat, kaptam Corinfart mellé, de az sem hatott, ezért most Verapamilt irtak fel napi 2 szemet. Mit tegyek?

Mosát nagyon kezdek aggódni, mert nem nromális, hogy ez a sok gyógyszer nem árt a babámnak. Nem beszélve a verapamilról, ami átjut a placentán is.

Legjobb válasz: Én a magasvérnyomás miatt szültem a 36. hét végén császárral ! Ne aggódj ,gondolom az orvosod csak tudja mit és mennyit kell szedned ! Én is 2x3 dopegytet szedtem a lényeg ,hogy mérd napi ex a vérnyomást és ha lehet jegyezd fel !

Én a magasvérnyomás miatt szültem a 36. hét végén császárral ! Ne aggódj , gondolom az orvosod csak tudja mit és mennyit kell szedned ! Én is 2x3 dopegytet szedtem a lényeg , hogy mérd napi ex a vérnyomást és ha lehet jegyezd fel !
A kérdező hozzászólása: nekem a dopegyt nem használ már, nem viszi le a vérnyomásomat, a corinfar sem segít sajnos, és most egy harmadikkal próbálkoznak. nekem a szülészem azt mondta, szerinte simán szûlhetek akár negyvenedik hétre, hüvelyi úton. neked miért vették kia babát?
Én cordaflex-et szedtem, mondjuk csak a 35. héttõl kellett, napi 3x1-et. Nagyon jól beállította. Azt nem szedheted esetleg? Betöltött 38. héten, normál úton, spontán szültem :)
Ne aggódj, az orvosod biztos tudja, mit és miért ír fel, inább kapjon a babád egy kis gyógyszert, minthogy komolyan károsodnál Te vagy Õ a magas vérnyomás miatt. Én a végén 4*2 dopegytet szedtem, az tartotta szinten kb 140/90 körül a vérnyomásomat. Aztán 39 hét végén, 3 nappal korábban megszületett a kislányom, sajnos császár lett, de nem a magas vérnyomás miatt, hanem esett a magzati szívhang, késõbb kiderült, felakasztotta magát
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Egy valamit tehtek, hogy bízok az orvosokban, hogy nem lesz semmi baj.

23 hetes terhes vagyok és keményedik a hasam eddig ritkán fordult elő, de ha beszedtem a magne b6-ot elmúlt. Most 3 napja estére teljesen fel vagyok puffadva és keményedik a hasam.Mitől van ez?

Elég kellemetlen és félek, hogy valami baja lehet a babának.

Legjobb válasz: Szia! Én 25 hetes vagyok, estére én is ezt érzem, én az étkezéssel hozom össszefüggésbe. Egyébként pedig én is kiváncsi lennék az okára. Boldog bébivárást

Szia! Én 25 hetes vagyok, estére én is ezt érzem, én az étkezéssel hozom össszefüggésbe. Egyébként pedig én is kiváncsi lennék az okára. Boldog bébivárást
Ha fel vagy puffadva, akkor szerintem az étkezést kéne figyelned, mert a keményedés nem egyenlõ a puffadással. Nekem is szokott keményedni a hasam néha, próbálok pihenni és este 7 után már nem eszem. Próbáld ki, hogy este már csak iszol. 31 heteske

Tudtok olyan helyet, szállást, ahová egy 3 évessel és 23 hetes terhesen is el lehet menni egy hétvégére? Apa szülinapjára kapná, lehetõleg ne csillagászati áron.

Szeretnénk elmenni valahova egy hétvégére. Van egy 3 éves kisfiunk, én 23 hetes vagyok a tesóval. Ki hol volt, hova menne, hol kereessem? Köszi

Legjobb válasz: kuponos oldalon nézz wellness hétvégét, sok ajánlat van olcsón, persze afürdés neked igy babás nem játszik de a fiúk biztos jól éreznék magukat. Nme kell fözéssel bajlódnod, pihenhetsz stb. qponverzumon nézelödj.

kuponos oldalon nézz wellness hétvégét, sok ajánlat van olcsón, persze afürdés neked igy babás nem játszik de a fiúk biztos jól éreznék magukat. Nme kell fözéssel bajlódnod, pihenhetsz stb. qponverzumon nézelödj.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Gondoltam rá, de elsõsorban személyes tapasztalat érdekelne. :)
Mi most voltunk Egerben [link]
Én kuponnal vettem a Keszthelyi Hotel helikonba 3 napos miniszabit. :) 2 gyerek +2 felnõtt teljes ellátással 25.990 ft volt.
Noszvaj, Ózon Hotel. Gyerekre ingyenes, kifejezetten kisgyerek, baba orientált.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Nekünk maximum csak 2 éj jöhet szóba, de inkább csak egy mert kamionozik és nem kap szabit :( Ezeket megnézem :)
minden ilyen szálloda nagyon jó és baba barát.

Tisztelt Doktor Úr! 23 hetes terhes vagyok. Másfél éve vagyunk együtt a férjemmel. A nőgyógyász talált rajtam néhány condyloma-t. Ezt 3-4 napja le is fagyasztották. A páromon nem látunk semmilyen elváltozást. A kérdésem az lenne, hogy neki is kell valamil

Tisztelt Doktor Úr! 23 hetes terhes vagyok. Másfél éve vagyunk együtt a férjemmel. A nőgyógyász talált rajtam néhány condyloma-t. Ezt 3-4 napja le is fagyasztották. A páromon nem látunk semmilyen elváltozást. A kérdésem az lenne, hogy neki is kell valamilyen kezelés vagy létezik, hogy ő nem is fertőződött meg? Meddig nem lehetünk együtt a párommal? Köszönettel, Anett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a párja tünetmentes, őt nem kell kezelni. Az egyebekről pedig inkább kezelőorvosánál érdeklődjön, mert ő tudja, hogy pontosan miről volt szó, milyen gyógyhajlammal kell számolni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a párja tünetmentes, őt nem kell kezelni. Az egyebekről pedig inkább kezelőorvosánál érdeklődjön, mert ő tudja, hogy pontosan miről volt szó, milyen gyógyhajlammal kell számolni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 23 hetes terhes vagyok. Másfél éve vagyunk együtt a férjemmel. A nőgyógyász talált rajtam néhány condyloma-t. Ezt 3-4 napja le is fagyasztották. A páromon nem látunk semmilyen elváltozást. A kérdésem az lenne, hogy neki is kell valamil

Tisztelt Doktor Úr! 23 hetes terhes vagyok. Másfél éve vagyunk együtt a férjemmel. A nőgyógyász talált rajtam néhány condyloma-t. Ezt 3-4 napja le is fagyasztották. A páromon nem látunk semmilyen elváltozást. A kérdésem az lenne, hogy neki is kell valamilyen kezelés vagy létezik, hogy ő nem is fertőződött meg? Meddig nem lehetünk együtt a párommal? Köszönettel, Anett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a párja tünetmentes, őt nem kell kezelni. Az egyebekről pedig inkább kezelőorvosánál érdeklődjön, mert ő tudja, hogy pontosan miről volt szó, milyen gyógyhajlammal kell számolni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a párja tünetmentes, őt nem kell kezelni. Az egyebekről pedig inkább kezelőorvosánál érdeklődjön, mert ő tudja, hogy pontosan miről volt szó, milyen gyógyhajlammal kell számolni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!