Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes és most (17 db)

Szerintetek sokat hízok még? A terhességem elején 71 kg voltam, most vagyok 23 hetes és 78kg.

Legjobb válasz: Ha ilyen ütem marad, akkor még 15 kilót saccolok

Ha ilyen ütem marad, akkor még 15 kilót saccolok
Alkati kerdes. En a 23. hetig nem is hiztam. Max az a 2 kilo jott vissza, ami az elejen lement. A java meg most jon. De ezt gondolom te is tudod. Ha konkretat szeretnel, szerintem egy +10 meg benne van.
Még 10-15kg, attól függõen mennyire vizesedsz a végére. Ne aggódj ennyi normális.
Én 25. héten vagyok, -2 kilóban kezdeti súlyomhoz képest. Baba korának megfelelõen fejlett. Diéta miatt, még nem kezdtem el hízni. :) Diabeteses diéta. Még kb ugyanennyi hízás várható nálad, illetve 1-2 kilóval több.
24.hetet töltöm szombaton és én is ennyit hiztam eddig mint Te:) Ha terhelem a lábamat estére vizes nagyon:S Jönnek még a kilók sztem...most már csak hizni fog a baba, szoval még egy ugyanennyi jönni fog, már felkészültem:)
Akkor te még jó is vagy kedves kérdezõ!! Én 78 kilóval kezdtem a terhességet, most 83 kg vagyok és még csak 17+1 hetes vagyok.Nem tudom mennyit fogok még felszedni, de már így is töltött csirkének érzem magam, akit már vihetnének is a vágóhídra.Komolyan egy sertés megirigyelhetne, már vágó súlyban vagyok :/ És én még csak nem is vizesedek, legalább is még nem vettem észre.

23 hetes vagyok. Most vettem észre hogy van egy kis nyúlós állagú folyásom, és a fehér folyásom is bőséges. A nyúlós állagúban volt egy kis barnás, de tényleg csak egy picike. Jelent ez valami rosszat?

Legjobb válasz: Mindenképpen mutasd meg a dokidnak. Alapból a szagtalan, színtelen folyás természetes a terhesség folyamán, a hormonok miatt van. Nekem is van. De ha már nem a fenti, akkor mindenképpen tudja a dokid!

Mindenképpen mutasd meg a dokidnak. Alapból a szagtalan, színtelen folyás természetes a terhesség folyamán, a hormonok miatt van. Nekem is van. De ha már nem a fenti, akkor mindenképpen tudja a dokid!
Szerintem is mutasd meg neki, bár a barnaság lehet hogy most menstruálnál alapból, és azértvan, de nem árt az óvatosság. Gratula a babához.

23 hetes terhes vagyok és keményedik a hasam eddig ritkán fordult elő, de ha beszedtem a magne b6-ot elmúlt. Most 3 napja estére teljesen fel vagyok puffadva és keményedik a hasam.Mitől van ez?

Elég kellemetlen és félek, hogy valami baja lehet a babának.

Legjobb válasz: Szia! Én 25 hetes vagyok, estére én is ezt érzem, én az étkezéssel hozom össszefüggésbe. Egyébként pedig én is kiváncsi lennék az okára. Boldog bébivárást

Szia! Én 25 hetes vagyok, estére én is ezt érzem, én az étkezéssel hozom össszefüggésbe. Egyébként pedig én is kiváncsi lennék az okára. Boldog bébivárást
Ha fel vagy puffadva, akkor szerintem az étkezést kéne figyelned, mert a keményedés nem egyenlõ a puffadással. Nekem is szokott keményedni a hasam néha, próbálok pihenni és este 7 után már nem eszem. Próbáld ki, hogy este már csak iszol. 31 heteske

Tegnap óta nagyon fáj a jobb forgóm. Ha ülök akkor nem fáj, csak felállás és menés közben. Elkezdtem calcium pezsgőtablettát szedni. Nem korai még ez? Most már végig igy lesz? 23 hetes vagyok

Legjobb válasz: hogy mi korai meg mi nem ez egyénfüggõ. Nekem is volt elég sok "nyûgöm" amire azt hittem korai, és ha végig megmarad akkor az húzós lesz, de a legtöbb része elmúlt és hetekig tartott ugyan de változatos volt :))) Mindig más nyûg... Lehet nem vígasztal... de ez várható :) Fõ a változatosság. Én pl. már a végén vagyok, még két napom van.. de kb 3 hete nagyon fittnek és mozgékonynak érzem magam, holott azt hittem a vége lesz a legnehezebb, van hogy könnyebben mozgok mint 27-30 hetesen.. :) Érdekes csoda ez amit átélünk! Sok sikert és változatos heteket! :)

hogy mi korai meg mi nem ez egyénfüggõ. Nekem is volt elég sok "nyûgöm" amire azt hittem korai, és ha végig megmarad akkor az húzós lesz, de a legtöbb része elmúlt és hetekig tartott ugyan de változatos volt :) )) Mindig más nyûg... Lehet nem vígasztal... de ez várható :) Fõ a változatosság. Én pl. már a végén vagyok, még két napom van.. de kb 3 hete nagyon fittnek és mozgékonynak érzem magam, holott azt hittem a vége lesz a legnehezebb, van hogy könnyebben mozgok mint 27-30 hetesen.. :) Érdekes csoda ez amit átélünk! Sok sikert és változatos heteket! :)
Szia. Én 18 hetes vagyok, nekem is van ilyen gondom. Hol az egyik oldalon fáj, hol a másikon, hol mindkettõn, ahol a comcsontom meg a csípõcsontom találkozik. És csk akkor ha megyek. És csinálni vele semmit sem tudok.

23 hetes vagyok. A babam feje mar most beekelödött, teljesen lecsuszott. Megirna valaki, szakszeruen, hogy ez most mit is jelent? Vagy hol tudnek pontosan utanaolvasni? Minden erdekel, szeretnem vilagosan, es targyilagosan latni/ tudni.

Tegnap allapitotta meg a doki, miutan mar egy jo ideje erösebb görcseim, illetve szuro erzesem volt a szemeremcsontomban. Azt mondta a mehtarto szallagok elernyedtek, valamint a korabbi terhessegem soran kilazultak a medenceben levö porcok, es ezek sem tartanak, ezert lejjebb csuszott a mehem, ezaltal ugye a babam is szinte beekelödött, es ebböl adodik a feszito erzes a csontomban. Nagyon szigoru pihenest kert tölem, nem emelhetek, nem setalhatok, mindentöl el vagyok tiltva. Volt mar mas is ebben a helyzetben? Mikor született meg a babaja? Mert ugye nekem most ez a legfontosabb, hogy minel tovabb maradjon a babam a biztonsagban... Ijratok kerlek!

Legjobb válasz: Szia! Sajnos okosat nem tudok neked írni,de én is ebben a helyzetben vagyok.. Tegnap mondta uh-on a doki,h befordúlt és lent van eléggé.Sokszor a szeméremcsontnál érzem h emelgeti a fejét. Nekem is ágynyugalomra van szükségem és 30cm-re emeltük meg az ágyat. Teljesen kivagyok én is,megértem a helyzeted. Sajnos mást nem tudunk csinálni,mint betartani az orvosi utasítást és beszélni a bébinek,h még nagyon kicsi és még maradnia kell:)) Kitartást kívánok neked és próbálj ne nagyon idegeskedni! Egyébként uh-on látta vagy kézzel vizsgált téged?

Szia! Sajnos okosat nem tudok neked írni, de én is ebben a helyzetben vagyok.. Tegnap mondta uh-on a doki, h befordúlt és lent van eléggé.Sokszor a szeméremcsontnál érzem h emelgeti a fejét. Nekem is ágynyugalomra van szükségem és 30cm-re emeltük meg az ágyat. Teljesen kivagyok én is, megértem a helyzeted. Sajnos mást nem tudunk csinálni, mint betartani az orvosi utasítást és beszélni a bébinek, h még nagyon kicsi és még maradnia kell:) ) Kitartást kívánok neked és próbálj ne nagyon idegeskedni! Egyébként uh-on látta vagy kézzel vizsgált téged?
Szia!! De aranyos vagy h írtál! Hála Istennek, semmi gond!Az utolsó hsz-od annyira energikus és lendületes volt, h ezen felbuzdúlva összekaptam magam és elhagytam az ágyam:) Bár tegnap kicsit megijedtem, mert elég sokat keményedtem, pedig semmi különöset nen csináltam csak kint ültem a levegõn. Napi 2*1 magnézium citrátot szedtem eddig, most megemeltem 3*1-re. Veled mi újság? Jól vagy? Remélem igen! Sokat gondoltam rád az elmúlt pár napban-a hozzáállásod a dologhoz sok erõt adott:) ) Hol fogsz szülni? Apa is bent lesz? Vigyázz magatokra:)
A kérdező hozzászólása: Szia, kicsit aggodok, mert nem valaszoltal a napokban semmit... Remelem, hogy nem törtent meg a koraszüles!! Kerlek, ha tudsz legalabb a megnyugtatasomert irjal vissza... Köszi. L.
A kérdező hozzászólása: Julius 30-ra vagyok kiirva. Te? Rosszul irtam az elöbb : a hormonok KREALTAK azt a nyavajat, azt a viszketest... Az egesz napos fekvest en nem tudom kivitelezni, merthat van ugye az ovis gyermekem, meg hat a haztartas, meg minden, de szepen lassan teszek-veszek, aztan pihenek, aztan megint... A baba szobatok nektek teljesen "fogado" kepes mar? Persze meg ne jöjjön, csak azert kerdezem, hogy azzal nincs gond mar? Vagyis az nem igenyel takaritast, ramolast, elökeszületeket? Mert nalunk a nagyteso butorai (kisagy, pelenkazo, szekreny) ugyan meg vannak, dehat a szoba meg nincs berendezve, szeretnek "lanyositani", szoval böven lenne meg azzal is feladat...
Még elsõ vagyok: Szóval elsõ baba és kislányt várunk:) ) Mikorra vagy kiírva? Elsõ bébinél nem volt semmi gondod?
Elsõ vagyok. Nekem a kezével nem érzett semmit, még meg is nyugodtam, h minden rendben. Aztán másnap mentem uh-ra -egy másik dokihoz, és õ mondta, h befordúlt a baba, az arcát már nem is láttuk. Még meg is jegyezte, h ha ilyenkor befordúl, már kicsi a valószínûsége h "átfordúlna"farosba. Aztán nézegette uh-on és mondta, h eléggé lent van, jó lenne ha mégtöbbet pihennék. Megjegyzem: 18.héten voltam egy hetet kórházban, mert begörcsõltem-és mióta kiengedtek naponta max.5 órát vagyok fent, de akkor se csinálok semmit.A nap többi részét ágyban töltöm, tehát ennél többet pihenni...na mindegy, hát gondoltam megpróbálom. Aztán még azt is mondta, h az ágy vége alá rakjunk téglát vagy valamit-15-20 cm.re emeljük meg, h a medencém feljebb legyen. Ezt azért kell, h a baba a súlyánál fogva ne terhelje a méhszájat, nehogy kinyíljak. Úgyh most lógok a levegõbe, borzalmas rossz így feküdni. Le tudnád írni, h milyen érzés h érzed a babaát??? Kíváncsi lennék. Mert ha én nem megyek önszántamból uh-ra, ki se derûl h annyira lent van.Ezért is vagyok mérges.
Szia Szerintem ne izgulj ha rendesen betartod az orvos utasítását nem lesz semmi baj.Nekem 19 hetesen ugyan ez volt kinyíltam szigorúan feküdnöm kellett nem csinálhattam semmit.Azért fontos feküdni hogy a baba ne nehezedjen a méhszájra én így tudom.Most 36 hetes vagyok.Nyugi feküdj és minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Szia, igen, erezte a kezevel, aztan nezte uh-val is. Azt mondta a dokim, hogy ha betartom a "szabalyokat", akkor nem lesz semmi baj, hiszen tulajdonkeppen "csak" anatomialig van gond, tehat a babanak az most teljesen mindegy, hogy kb. 5 cm-el lejjebb van... hiszen ö a kis vedett burkaban teljesen jol elvan. Ez megnyugtato, hogy neki ebbol nem szarmazik baja. A szuro, fajo, feszülö erzessel nekem kell megbirkoznom. Az agyat en nem emelgettem, nem is teljesen ertem, hogy ti mit csinaltatok vele? Nekünk mondjuk nincs rajta mas magassagi lehetöseg... :) Az elsö babad? Neked mit mondott a doki? Erezte a kezevel ö is? Nekem kislanyom lesz. Illetve VAN !!!! :) Neked?
Én 26hetes vagyok.930gr a becsûlt súlya. A kezével nem érezte a babát? Hogy érzed h lent van?Pontosan mit érzel? És ha mozog a bébi, érzel valami furcsát? Mivel nyugtatott a dokid? Megemelted az ágyad? Bocsi a sok kérdésért, de én is teljesen kivagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia, te hany hetes vagy? Irjad meg ezt is kerlek! Elöször kezzel vizsgalt, mert en attol is aggodtam, hogy mi van ha mar a mehszajam is kinyilt, de hala az Egnek, azzal minden rendben van. De en is teljesen erzem, hogy a buksija hol van. A doki is a szemeremcsontomhoz közvetlen szinte ra tette azt a "kütyüt" amivel az uh.-t csinalja, es teljesen ott van a fejecskeje. Olyan jo hogy van egy sorstarsam. Egy aprocska vigasz, es igy talan könnyebb, hogy probaljuk egymast optimizmussal feltölteni. Mekkora a babad? Nekem 330 gramm, es 21 centi.
A kérdező hozzászólása: Szia, nem vartam delutanig meg most atolvastam a leveleidet. Bocs, rosszul emlekeztem, azt hittem mar a 29. hetben vagy, de latom, hogy a 27. heted jön csupan, mostmar megjegyzem, hogy juli 05 a datumod. Meghat persze azt is egyertelmuen tudom, hogy nektek is lanykatok lesz! A neve meg van mar? Nekunk igen. A babaszobaval kapcsolatos kerdesem is targytalan, merthat ugye majus... (hu de nem lesz könnyü... vagy persze lehet, hogy pont jo is lesz, mert akkor pikk-pakk elmegy ket honap, hiszen annyi minden feladatod lesz.)A költözesre amugy pont a baba miatt volt szükseg? Hany eves vagy? Miota vagy együtt a paroddal? (inkabb ezekre cserelnem a korabbi "felesleges" kerdeseimet) :) En 34 leszek, 10 eve vagyunk együtt, a kisfiam 5 es fel eves. :) Akkor ezt most küldöm, irany a konyha, ebedelek valamit. :) Szia.

23 hetes terhes vagyok, és már most 2 óránként felkelek! Olyan mintha már most felkészülne a szervezetem a baba szoptatására! Ez lehetséges szerintetek?

Legjobb válasz: Ó! Ez a felkelés még nem olyan, mint amikor a babádhoz ekll felkelni. De sokan ezt állítják, hogy azért van ez terhesen. Hát nem tudom.

Ó! Ez a felkelés még nem olyan, mint amikor a babádhoz ekll felkelni. De sokan ezt állítják, hogy azért van ez terhesen. Hát nem tudom.
Hát...Én inkább azt vettem észre(én éjjel 2* jártam pisilni)hogy ilyenkor kel éjjel enni a babám.Tehát amikor én pisilni mentem, õ most akkor ébred.Remélem nálad nem így lesz, mert akkor mozgalmas éjszakáid lesznek. Könnyû, gyors szülést!
Én is így voltam, a terhesség elejétõl a végéig, de a babám 2 hetes kora óta átalussza az éjszakákat, tehát nem miatta ébredtem:)

23 hetes terhes vagyok és pár napja nem olyan aktív a babám mint előtte. Nagyon sokat mocorgott most naponta egyet-kettőt rúg csak. Baj van?

Lehet hogy attól van hogy mostanában egy kicsit többet idegeskedtem?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, nem minden nap olyan aktívak a babák. Az én kislányom is amikor elõször éreztem, szinte mindig mocorgott, aztán volt olyan nap, hogy csak este éreztem két három rugást. Aztán a 9. hónapban ismét aktív lett, de nagyon. Az én babám is lusta baba volt, most annál mozgékonyabb. Tudom könnyû mondani, hogy ne idegeskedj, de tényleg próbálj meg lazítani. Én is sokat stresszeltem sok dolog miatt, de minden rendben volt a babával. Ne aggódj nincsen semmi baja a kicsinek, az én babám is ugyanezt csinálta velem. Sok sikert a babához! Egy 2 hónapos kislány anyukája

Szia! Ne aggódj, nem minden nap olyan aktívak a babák. Az én kislányom is amikor elõször éreztem, szinte mindig mocorgott, aztán volt olyan nap, hogy csak este éreztem két három rugást. Aztán a 9. hónapban ismét aktív lett, de nagyon. Az én babám is lusta baba volt, most annál mozgékonyabb. Tudom könnyû mondani, hogy ne idegeskedj, de tényleg próbálj meg lazítani. Én is sokat stresszeltem sok dolog miatt, de minden rendben volt a babával. Ne aggódj nincsen semmi baja a kicsinek, az én babám is ugyanezt csinálta velem. Sok sikert a babához! Egy 2 hónapos kislány anyukája
Szia. Biztosan nincsen semmi probléma.A babák nem mindíg egyforma aktívak.valoszínü, hogy most a passzív idöszakában van.az én babám is ezt csina´lja. Egyre kissebb lessz a heje a mozgásra, az is befolyásolja. Fö a nyugalom. 30 hetes kismama.
a babák is szoktak aludni, és van hogy a nap 90%át át alusszák.hidd el semmi baja a babánk, az én fiam is eljátszotta velem, ugy kellett neki könyörögni, hogy mozduljon meg, csak egy kicsit, és egyet belém rugott de ugy hogy "nesze, te némber még aludni se hagysz"ekkor volt 23 hetes, másnap elakartam menni a védõnõhöz, hogy nézze meg van e szívhangja, és másnap egésznap rugott.
Szia! Ne idegeskedj, nekem a 4. lányom volt hogy 1 hétig meg sem moccant, néha (gondolom én) fordult egyet a másik oldalára, állandóan ultrahangozták, de pozitív életjeleket adott minden alkalommal. Én már sejtem mire készült, mert amióta megszületett olyan aktív, hogy azt nem lehet elmondani. Úgyhogy ne izgulj, rá pihen arra ha majd megszületik!!! Nagyon jó egészságet kívánok mindkettõtöknek!

23 hetes kismama vagyok és most 84-85 cm az átmérője a pocakomnak az jó? Nekem még mindig kicsinek tünik.

Legjobb válasz: Minden pocak méret más és más attól mert nem olyan nagyon nagy még nem jelenti azt hogy bármi baj lenne vele. Mire eljön a szülés ideje sokkal nagyobb lesz a babádnak biztos elég helye van és egyébként is másoknak mindig nagyobbnak fog tûnni a pocakod mint saját magadnak.

Minden pocak méret más és más attól mert nem olyan nagyon nagy még nem jelenti azt hogy bármi baj lenne vele. Mire eljön a szülés ideje sokkal nagyobb lesz a babádnak biztos elég helye van és egyébként is másoknak mindig nagyobbnak fog tûnni a pocakod mint saját magadnak.
Nekem 24 hetesen volt 92 cm, ne aggódj meg fog nõni. Amíg a babád rendben van, addig mindegy mekkora a pocakod. Boldog babavárást!
Szia! Nekem 23 hetesen 86 cm volt, most 34 hetesen már 104 cm. Fog még bõven nõni, ne aggódj. :)
Ugyan! Nekem 23 hetesen kezdett latszani valami, de akkor is csak oldalrol jol megnezve. :-) Es ez masodik terhesseg volt! Szules kornyekere ment 90 cm fele (igaz, hogy nem is 80-as alappal kezdtem). Ennyi "pocakom" volt 23 hetesen: http://kepfeltoltes.hu/view/110425/pocak_23_szembolkiv_www.k.. Es szembol ennyi latszott belole a 35. het korul: http://kepfeltoltes.hu/view/110425/DSC00751_www.kepfeltoltes.. Kb annyi, hogy vastagodtam. Oldalrol se volt kiugro kulonbseg, csak mintha ram ragasztottak volna egy szabalyos felgombot. :-) Szoval ne izgulj, ez nem jelent semmit, a java meg csak most jon, ha pedig nem, annak lehet orulni, mert jo erzes ugy menni haza babaval a korhazbol, hogy mar lapos a hasad.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a bíztató szavakat:) Megnyugodtam.

23 hetes kismama vagyok! A férjem nagyon akarta már a picurkát, és most hogy már úton van mintha nem is érdekelné!?

A múltkor mikor mondtam neki h beszéljen hozzá akkor azt mondta h nincs mit mondania és hogy úgy sem érti!

Legjobb válasz: Ne erõltesd. A férjed nem érzelmes nõ, hanem praktikus férfi, és nem a hasában van a gyerek. Sose fog egy pocababához úgy viszonyulni, mint egy terhes anyuka. Majd ha megszületik és számára is valóságos lesz, akkor megváltozik a kapcsolatuk, ne félj.

Ne erõltesd. A férjed nem érzelmes nõ, hanem praktikus férfi, és nem a hasában van a gyerek. Sose fog egy pocababához úgy viszonyulni, mint egy terhes anyuka. Majd ha megszületik és számára is valóságos lesz, akkor megváltozik a kapcsolatuk, ne félj.
Biztos érdekli a baba, de a férfiak másak. Majd, ha megszületik, és látja, más lesz. Az, hogy nem akar hozzá beszélni, nem jelent semmit. Lehet, hogy sokan elítélnek, de én is már csak akkor beszeltem Hozzá, mikor már jókat ficerget a pocimban. Addig nekem is furcsa volt, hogy miért is beszéljek hozzá. Kismamaként te meg jóval érzékenyebb is vagy, mint egyébként, a férjednek meg igazából ugyanúgy telnek a napjai, mint a terhességed elõtt. Ne erõltesd a dolgokat. Fog még alakulni. Egy 2 gyermekes anyuka.
Ne aggódj ezen, a férfiak márcsak ilyenek. Õk nem élik át annyira intenzíven a babavárást, mint az anyák, mert õk nincsenek vele éjjel-nappal, nem érzik a rezdüléseit, de ez teljesen rendben van így. Majd ha már megszületik, ugyanannyira imádni fogja a babát, mint ahogy te. Ez a dolog nálunk is így volt, és még nagyon-nagyon sok családban így van, de amikor már látják és fogják a apukák a babát, akkor már teljesen odalesznek érte.
Nemhogy a férjem, én sem tudtam soha hozzá beszélni, amikor a hasamban volt. Nekem ez valahogy nem ment. Pedig terveztük, vártam, imádtam. A férjem néha a hasamra tette a kezét, de ennyi. Eszembe sem jutott volna ilyet kérni, hogy beszéljen hozzá.
Én csak akkor tudtam már hozzá beszélni õszintén, amikor olyan nagy volt, hogy minden mozdulatát, fordulását jól éreztem, mikor ki tudtam tapintan a fejecskéjét, a könyökét.....tehát, mikor már úgymond "valóságos" lett. Azelõtt nem ment, olyan erõltetettnek tûnt, hogy miért is beszéljek a hasamnak, még ha az eszemmel tudom is, hogy ott van bent. Nem kell ezt erõltetni. A férjem is néha megsimogatta, mikor már egészen nagy volt a pocakom, örült, amikor érezte, hogy rugdos, ficereg, de nem gügyögött hozzá, nem is akartam ezt. Most viszont a világ legjobb apukája, ezt bizton állíthatom!:-)
A férjem nagyon örült hogy terhes vagyok, de valahogy el sem tudta képzelni az egészet. Amikor megszületett, kicsordult egy könycsepp a szemébõl. Ilyet csak a nagyapja temetésén láttam tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!Akkor most már nem fogom emiatt piszkálni!:)
Mi az elsõ szemeszterben nagyon rossz viszonyba kerültünk a párommal. A 18. heti ultrahang hozta meg az áttörést. Ott majdnem elsírta magát, utána újra a régi lett, sõt túl is szárnyalta magát. Az utolsó hetekben meg már semmit nem engedett nekem csinálni, õ mosott, õ takarított, mosogatott. Segített felülni, minden mozdulatomat befejezte, segítette. Ahogy elkezdett mozogni a picur egyre többet fogta a hasam, egyre többet ölelte. A végén már õt simogatta, kifejezetten õt fogta, nem engem. :) De ez mind folyamatosan alakult ki. Én is akartam, h beszéljen hozzá, de nem akart, aztán magától kezdte el. De furcsa volt neki, h ott van bent. Mindig azt mondta, hogy majd ha kijön... Õk nem érzik, úgy, mint mi. Próbálta elmagyarázni, de nem nagyon tudta. Utána mikor megszületett nagy volt a boldogság, és a büszkeség. Aztán volt egy pár hét, mikor az öröm már lecsillapodott, a gyerek meg még nem csinált semmi olyat, aminek annyira örült volna. Most meg már sokat játszanak, beszélgetnek. A kedvesem kos, és tényleg az! Nem tudok ráerõltetni semmit, mert azzal az ellentétét érem el. A mai napig nem tudom rávenni, hogy tegye tisztába. De ha el kell mennem, és õ marad vele itthon, akkor tökéletesen gondját viseli, eteti, fürdeti, pelenkázza. Az apáknak idõ kell, ahogy nekünk is. 6 hetes volt a fiam, mire összehangolódtunk. Meg kell érteni õket is. A lényeg, hogy szeretettel és megértéssel többre megyünk (legalábbis én), mint "erõszakoskodással". Idõvel õ is belerázódik, de hagyni kell neki idõt. Kitartást és sok boldogságot a babához!
Ha megszülsz biztos jobb lesz:-)))
Nem akarlak elkeseríteni, de ne hagyd el így magad, mert sokkal rosszabb és nehezebb is lesz és akkor még jobban szétcsúszol. Foglald le magad, vegyél szoptatóspárnát (nekem bevált)és feküdj azzal, csak ne mindig azzal foglalkozz, hogy milyen kényelmetlen, meg nehéz. Én sokat mentem sétálni , olvasgattam, neteztem, pihentem (amikor megszületik a baba, már nem tudsz)
Még csak most jön a java!:) )Mozogj sokat, ne hagyd az izmaidat ellanyhulni, mert akkor a végére már fel sem tudsz kelni az ágyból!Csinálj terhestornát, sok séta, házimunka. 39+6hkm
A kérdező hozzászólása: Nem hagyom el magam nagyon mert a házimunka meg a kutya itt van nekem:) De köszönöm mindenkinek a tanácsokat, és a biztató szavakat:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!