Találatok a következő kifejezésre: 23 hetes és éjjel (4 db)

23 hetes terhes vagyok és az éjjel alig tudtam aludni annyira fáj a fülem. Mit lehetne rá használni? A meleg sót próbáltam, de semmit sem segített.

Legjobb válasz: Szia!Én is 23 hetes vagyok ugyan ilyen problémám nem volt de én azt javasolom hogy menj orvoshoz mindenkinek márt adnak inkább kérdezd meg a dokid :)

Szia!Én is 23 hetes vagyok ugyan ilyen problémám nem volt de én azt javasolom hogy menj orvoshoz mindenkinek márt adnak inkább kérdezd meg a dokid :)
A kövirózsa levét is szokták fülbe csepegtetni ilyen esetben.

Tegnap valószínüleg rosszat ehettem. Egész este ment a hasam(nagyon), és görcsölt is. Aztán éjjel már nem volt gond. Nem lehet semmi baja a kisfiamnak, ugye? 23 hetes vagyok

Legjobb válasz: Ha azóta nincs semmi görcs, vagy vérzés, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Gondolom 23 hetesen már szoktad érezni a mozgását. Ha ma is érzed, akkor biztos jól van.

Ha azóta nincs semmi görcs, vagy vérzés, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Gondolom 23 hetesen már szoktad érezni a mozgását. Ha ma is érzed, akkor biztos jól van.
igazából, ha hasmenésed volt, akkor a gyomrod görcsölt, nem? biztos nincs baja a babának. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Érzem a mozgást, ficereg ma is.. És igen, nyilván a gyomrom görcsölt, de rettenetes érzés volt..
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm!!

Van itt olyan kismama aki amikor éjjel alszik elzsibbad a medencéje azon az oldalon amin alszik és még megfordulni is alig tud? Szörnyen kellemetlen, folyamatosan felébredek éjjel, 23 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én is így vagyok ezzel, ráadásul én hason alvó voltam, alapból rossz mindenhogyan aludnom, sõt nekem a kezeim-lábaim is iszonyatosan zsibbadnak, de a babám a lényeg, hogy õ jól érezze magát :-) 22 hkm

Én is így vagyok ezzel, ráadásul én hason alvó voltam, alapból rossz mindenhogyan aludnom, sõt nekem a kezeim-lábaim is iszonyatosan zsibbadnak, de a babám a lényeg, hogy õ jól érezze magát :-) 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Ó, akkor nem vagyok ezzel egyedül. Ti jártok tornára? Nem lehet, hogy az segítene? Már órák óta ébren vagyok, de még mindig érzem a medencémet, még ülni is kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: szerinted nem lehet hogy magne b6 segítene? Kéne aludnom:)
Szia!Én is ettõl szenvedek.Állandóan fordulnom kell egyik oldalamról a másikra ezért nehezen tudok aludni.12. héttõl szedem a magneB6-ot de nem segít. 30hkm
27 hetes vagyok, ugyan így szenvedek, a derekam majd leszakad az oldalaim elzsibbadnak, nem sokat alszok éjjelente, pláne mikor a Kismanó is beindul hajnali 3 körül :) De hát õ a legfontosabb :)
Próbálj meg sokat sétálni, hátha segít. Nekem is nagyon fájt, minden este. Bár tornára nem jártam, viszont mikor sokat sétáltam, egy fokkal jobb lett. Viszont sajnos ez a terhesség velejárója, így sajnos nem nagyon lehet ellene mit tenni. A magnézium erre nem hatott nekem se.

23 hetes vagyok és éjjel mindkét kezem zsibbad, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de fog az nappal is. Nekem is így kezdõdött. Natrium Sulfuricum 9CH nevû homeopátiás szert szedek rá, az a vizesedésre van, mert többségünknél az okozza. A zsibbadás nem múlt el, csak a fájdalom, mert nekem azzal is járt sajnos. Kitartás. Egy 39 hetes kismama

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de fog az nappal is. Nekem is így kezdõdött. Natrium Sulfuricum 9CH nevû homeopátiás szert szedek rá, az a vizesedésre van, mert többségünknél az okozza. A zsibbadás nem múlt el, csak a fájdalom, mert nekem azzal is járt sajnos. Kitartás. Egy 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi szépen de legalább tudom hogy másal is elõfordul és van akinél akkor normális és a szert doki írta vagy ajánlotta?vagy magadtól szeded?
Az internetrõl néztem le, és a 3. vált be. Én nem fogadok szót általában az orvosoknak, nem hiszek bennük, önálló kialakult véleményem van a dolgokról, de Téged nem bíztatlak erre:) Homeopátiás szerrel nem tudsz ártani. Több regisztrációm nincs, ha kérdésed van, írj az e-mail címemre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!