Találatok a következő kifejezésre: 23 éves vagyok a párom (29 db)

Udvozlok mindenkit! Egy kis segitsegre lenne szuksegem.23 eves vagyok. A parommal babat tervezunk. Kiszamoltam a peteeres napjat, egyut voltunk. A menzeszem 1 honapja kesik. Mi lehet az oka? Lehetseges, hogy mind a 2 teszt hibas eredmenyt mutatott?

Legjobb válasz: Ha egy hónapja késik, akkor már kb. 8 hetes terhes lennél, az már szinte 100%, hogy kimutatná a teszt. Egyébként szabályos a ciklusod? Hány napos szokott lenni egy ciklus? Nem mostanában hagytad abba a fogamzásgátlót? Mikor voltál nõdokinál utoljára?

Ha egy hónapja késik, akkor már kb. 8 hetes terhes lennél, az már szinte 100%, hogy kimutatná a teszt. Egyébként szabályos a ciklusod? Hány napos szokott lenni egy ciklus? Nem mostanában hagytad abba a fogamzásgátlót? Mikor voltál nõdokinál utoljára?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt! Eddig mindgig szabalyos volt a ciklusom. Semmi gond nem volt vele soha. Nodokinal nem mostanaban, mivel angliaban elek, itt kicsit bonyolultabb, de most el kell mennem.
A kérdező hozzászólása: Kifelejtettem a fogamzasgatlot.kb 1 es fel eve nem szedem, szoval szerintem az nem zavarhatta meg a dolgokat.

23 eves vagyok a ferjemmel ikreket szeretnek de a gond h nm volt senkinek a csaladban se nekem se a paromnak. Az lenne a kerdesem h mit tegyunk h ikreink legyenek, egyaltalan lehet tenni valamit ennek erdekeben?

Vagyis az en nagymamamnak voltak ikrei de szuletesuk utan meghaltak.

Legjobb válasz: Az sem lenne garancia, ha lenne a családban ikerpár. Nemigen lehet tenni semmit. Esetleg fogamzásgátló abbahagyása után egybõl kicsit nagyobb az esély rá, vagy peteérést stimuláló gyógyszerrel, de azt egészséges embernek nem írnak fel.

Az sem lenne garancia, ha lenne a családban ikerpár. Nemigen lehet tenni semmit. Esetleg fogamzásgátló abbahagyása után egybõl kicsit nagyobb az esély rá, vagy peteérést stimuláló gyógyszerrel, de azt egészséges embernek nem írnak fel.
Különösebben nem szerencsés ilyen gyógyszert kiíratni egészségesen mûködõ petefészekre. Ikrekre pedig közel sem garancia a családban elõforduló ikerszülés, csak növeli az esélyt. (Mellesleg az, hogy a nagymamádnak lettek, az bõven ok a halmozódásra.) 30 éves kor alatt a spontán ikerterhességnek nagyon csekély az esélye.
Én 27 évesen lettem ikerterhes, nagyon távoli rokonságban volt egy ikerpár. Spontán lettek, kétpetéjûek. Most, a következõ terhességem elején a legnagyobb félelmem az volt, hogy nehogy megint ikrek legyenek, mert most peteérés serkentõ gyógyszert is kaptam. Szerencsére egy kislány lett:) ) Az ikerterhesség nagy kockázattal jár, nem mindenki szervezete bírja jól, gyakori a koraszülés. Mégiscsak egy rendellenes terhességrõl van szó. Tulajdonképpen miért szeretnétek ikreket?
Hát, lehet, hogy nem tetszik a megfogalmazás: a klinikumban az ikerterhesség bizony rendellenes terhességnek számít. És azonnal veszélyeztetett kategória, még akkor is, ha semmi gond nincs. Ez sem véletlen. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden második ikerterhesség kórosan alakul, de az esélye nagyságrendekkel nagyobb. És igen, az ember egyes szülésre van tervezve, régen óriási volt az ikerbabák halálozása. Hála Istennek, az orvostudomány fejlettsége ma már ilyen aggodalomra nem ad okot.
Sziasztok! Hát nem tudom mennyire akarjátok..mert Romániába van egy folyó sokan ott isznak a vízbõl és ikrei lettek a környéken mindenkinek... Keress rá...Nálunk uncsitesóim is ikrek és a barátom részérõl is voltak de elmentek pár hetes korukba....
Én is ikreket szeretnék.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat! Mind a ketten nagyon szeretnek ikreket de nm tudom pontosan h miert csak itt belul ugy erzem h nagyon szeretnek :)
Ha a családban voltak ikrek van esély, de így sem sok. Ezt a három lehetõséget tudom: - Peteérést serkentõ gyógyszer - Fogamzásgátló abbahagyása után közvetlenül - Beültetéssel
Az egyik ismerõsömnek úgy lettek ikrei, hogy íratott fel peteérést segítõ gyógyszert. Így lettek ikrei.
Nekem az egyik baba sérült lett, mert az ikerterhesség miatt koraszülöttek lettek.:( Ez nem törvényszerû, de nagyon sok ikerpárral találkoztam akik közül az egyik, vagy mindkettõ beteg, persze van sok egészséges is, de sokkal nagyobb a sérülési arány mint az egyes terhességnél. Ezt mérlegelni kell szerintem. Ha a természet úgy akarja, hogy ikrek legyenek, akkor nem nagyon tehetsz ellene semmit, de direkt gyógyszerrel ezt akarni? Hát, nem tudom....furcsa egy gondolat.

23 éves nő vagyok a párom 25 éves 3 évesek leszünk most nyáron, de még nem lakunk együtt. Szerintetek eljegyzés? Pasik szerint? Vagy az csak együttlakás után?

Legjobb válasz: Csakis együtt lakás után. Az, hogy most jól elvagytok, klassz, de az egy fedél alatt eltöltött idõ közben jönnek ki az olyan (most még apróságnak tûnõ) dolgok, amelyeken áll vagy bukik a tartós kapcsolat, házasság sikere.

Csakis együtt lakás után. Az, hogy most jól elvagytok, klassz, de az egy fedél alatt eltöltött idõ közben jönnek ki az olyan (most még apróságnak tûnõ) dolgok, amelyeken áll vagy bukik a tartós kapcsolat, házasság sikere.
Véleményem szerint csakis min. 1-2 év együttlakás után. Ha még külön laktok, akkor teljes zsákbamacska. 39F
Miért nem a barátodtól kérdezed? Ti tudjátok, hogy eljött-e az ideje egy eljegyzésnek.Mi honnan tudjuk?
Láttam már olyat, hogy együtt éltek 7 évig, összeházasodtak, majd fél évre rá elváltak...tehát az sem garancia, miért ne lehetne jó házasság egy zsákbamacskából akár? A férjemmel az esküvõnk után fél évvel költöztünk össze, így alakult, és mindketten teszünk róla, hogy jó legyen a kapcsolatunk. Ez az egy számít, kedves kérdezõ, ha mindketten úgy gondoljátok miért ne lehetne eljegyzés? Nem két napja ismeritek egymást...
"Szerintem a barátod még fiatal az eljegyzéshez". Vannak érett 25 éves férfiak is. Nem tudhatjuk, hogy a kérdezõ párja milyen ember. Ezt csak ti látjátok, kedves kérdezõ. Nyilván 3 év alatt már szóba került a dolog köztetek, ha bíztok egymásban, ismeritek egymást eléggé, akkor elvileg nem lehet gond akkor se, ha eljegyzés után költöztök össze. Viszont házasságot erre azért nem építenék. Az eljegyzés egy szándék megerõsítése. Az összeköltözés szintén. Nektek kell megbeszélnetek, szinte mindegy, hogy itt ki milyen tapasztalatokat ír le, mert nincs két egyforma ember.
Elsõnek üzenem, hogy ne kort nézze, az én férjem 19 volt, mikor megkért, 20 éves, mikor elvett, és 23 évesen lett apuka. Mindenkinek ilyen férjet és apát kívánok, mert maximálisan ott van a gyereknevelésnél, a munka terén és a kapcsolatban is. Látszik is, hogy haladunk. Van, aki korábban érik.
Ez tök hülyeség, hogy fiatal az eljegyzéshez. Miért lenne? Az még nem házasság, nem végleges elkötelezõdés! De ne erõltesd, mert az nem vezet jóra!
Meg van akinek érettségi után (volt olyan?) nincs jobb dolga...
Én 2 éve vagyok a párommal. Én 22 õ 24. Sajnos még nem tudtunk összeköltözni, de a kezemet már megkérte. Eleve mind a ketten hosszú eljegyzést akartunk. Ha te nem azt szeretnél akkor csak összeköltözés után legyen eljegyzés, mert házasodni nincs értelme ha külön éltek.
Szerintem a barátod még fiatal az eljegyzéshez. Az együttélés után gondolkodjatok el rajta. Lakva ismeritek meg egymást.
Konfliktusok mindig lesznek, 1-2 évig semmi baj, esküvõ után jön a baba, rengeteg konf.helyzet lesz...az emberek változnak, folyamatosan kell tolerálni egymást, ezért teljesen mindegy, hogy régen x évet együttéltek, nincs jelentõsége késõbb. Az együttélés utáni esküvõbõl való válást akkor mivel magyarázzátok?
22 ha tudni akarod itthon én fõzök mosok takarítok és nem költözünk ide a barátommal. Pont azért mert nem szülõknél akarunk élni. Csakhogy albérletbe sem megyünk mert: 1. nincs arra sem pénzünk mert nem kapok munkát. 2. nem is nagyon akarunk albérletbe menni mert akkor sose lesz saját lakásunk 3. megvárjuk a lakáskasszámat Nem tom mit pattogsz. El nem tudod képzelni h valakinek nem megy még csak annyira sem h albérletbe menjen? V h azt nem akarja? Örülünk h neked jaj de jó életed van meg tökéletes kapcsolatod de azért nem kéne másokat lenézni mert ez már szánalmas
"ezért teljesen mindegy, hogy régen x évet együttéltek, nincs jelentõsége késõbb" Mindenre nem gyógyír. De legalább az olyan bajforrásokat ki lehet a segítségével szûrni, ami a randizgatás fázisában nem biztos, hogy lejön. Probléma lehet, hogy hány fok legyen a lakásban, mennyire legyen fûszeres a kaja, vagy milyen újságok járjanak, ki mennyit ül a számítógép elõtt és mit nézeget rajta, milyen a fürdõszoba használat, stb, stb. Számtalan dolog, ami máskülönben nem derül ki. Az együttélés nem garancia, de egy jó...hát, nem szeretem ezt a szót, de...selejtezõ.
Ha akkor költöztök össze, mikor saját lakásotok lesz, akkor az igen sokára fog sikerülni, szerintem. Én meg inkább addig is a párommal élek, nem a szülõk nyakán. Majd lesz valahogy. Én az ilyen járogatást fél évig sem bírtam, nemhogy évekig, mint mások. Bocsánat, ha nyers voltam, csak annyira szánalmas látni sok ismerõst, hogy ilyen "komoly" kapcsolatokban eljegyzik egymást, közben arra nincs kilátásuk 5 éven belül, hogy együtt éljenek.
25. Nem élünk együtt de minden amit felsoroltál már kiderült és össze tudtuk egyeztetni az igényeink
26. Nem fogod fel h nincs pénzünk albérletre sem????? Ennyire értetlen vagy. Ha volna rá lehetõségünk akkor már elmentünk volna inkább oda is mert nagyon szeretnénk már összeköltözni. Sztem te vagy a szánalmas h lenézel másokat meg komolytalannak tekinted a kapcsolatukat mert nem élnek együtt. Nem láthatsz bele mások életébe és körülményeibe uh nem kéne lenézni
elõbb sztem érdemes együtt élni pár évig, akkor kiderül, h van-e értelme az eljegyzésnek. mi kb a kapcsolatunk elején összeköltöztünk, mégis csak 3 év után kaptam gyûrût. nem nyúztam vele, nagyon jól tudom, hogy szeret, ezután is szeretni fog. a tettei számítanak, nem a külsõségek. ismerek olyan párt is, akik 2 éve meggyûrûzték egymást, összeköltöztek, és idén volt a lagzijuk. elõtte 4 évig csak jártak, és szülõknél laktak.
Szerintem akárhány évet éltek együtt, vagy nem éltek, sosem lehet 100% hogy végül jól választasz. ( Van aki 7 van aki 15 van aki 40 év után szakít, erre nincs garancia ) Persze jó, ha mielõtt valamelyest elkötelezitek magatokat kipróbáljátok az együtt élést ha van rá módotok. De én azt gondolom, hogy egyikõtök se fiatal az eljegyzéshez, okkal vagytok együtt, és ha el szeretnétek egymást jegyezni, akkor tegyétek. Az még nem házasság, de számotokra és a külvilág felé is egy jelzés, hogy komolyan gondoljátok a kapcsolatotokat. Szerintem vele beszéld meg, úgy is neki kell megkérni ha csak nem ilyen elõre megbeszélt eljegyzésre gondoltatok. Minden jót! üdv
Kipróbálni valamit szerintem akkor érdemes, ha utána kapsz garanciát, hogyha nem mûködik visszaviheted. Ezt pl biciklinél tudom elképzelni, nem egy együttélésnél. Ott mit lehet kipróbálni? ÉS nem adnak garanciát! Napi szinten mindkettõtöknek kell alkalmazkodnia a másikhoz, ha szeretitek egymást akkor nem lesz baj, össze kell csiszolódni.
Szerintem ti érzitek. MEg amúgy is a párod kéne megkérje a kezedet elméletileg, nem??? Mi ég nem laktunk együtt "hivatalosan" de hosszú idõket töltöttünk együtt. Az eljegyzésünk most nyáron lesz, azt hiszem. 5 éve együtt 22-L
"15. Gáznak tartod h nem élnek együtt? Tudod nem mindekinek futja ám lakásra v veszi meg anyuci. Lehet valameiküknek munkája sincs mert azt is rohadt nehéz kapni. Gondolod h aki évek után sem költözik össze az mind csak jókedvében nem teszi meg?? Gondolkozz már könyörgöm. Mi is már rég összeköltöztünk volna de sajnos nincsen rá lehetõségünk" Nekünk sem tolt senki lakást a s*ggünk alá, albérletben élünk. Kicsit röhejesnek tartom, sokan meg a szülõk nyakára cuccolnak, aztán eljegyzik egymást, mert hú de komoly a kapcsolatuk, közben semmit nem tudnak az életrõl, mert anyuka fõz rájuk, semmi gondjuk nincsen.
Ezek szerint, csak az számít komoly kapcsolatnak, ahol már együtt élnek? Szerintem ez nem így van.
Na mi van írigykedtek h lepontozzátok azt aki már 22 évesen el van jegyezve? Tiszta nevetségesek vagytok
Szerintem az eljegyzéshez is érettség kell és a legtöbb férfi késõbb érik meg rá. Persze vannak kivételek :) Jó példa a barátnõm, szinte minden barátja 17éves korától megkérte a kezét, volt eljegyzés, meg minden de egyikbõl sem lett esküvõ. Én úgy vagyok ezzel, hogy az eljegyzés is egy életreszóló döntés. Nekem egyszer kérték meg a kezem és a võlegényem a férjem 7éve.
"miért ne lehetne jó házasság egy zsákbamacskából akár?" Senki nem mondott ilyet, nem is értem a kérdésed. Minden megtörténhet, nem vagyunk jósok, ahogy gondolom te sem. Viszont általában(!) sok késõbbi probléma elõjön az együtt lakás alatt. Gondolom ezzel egyetértesz. Nem kell kiforgatni mások szavait.
Csak arra céloztam, hogy ki FOG jönni probléma, ez nem egy esetleges dolog, hanem tény. Arra gondoltam, hogy a másik hibáit nem lesz nehéz tolerálnotok, ha szeretitek egymást. Csak sokan azt hiszik, hogy az egy két év együtt lakás az garancia mindenre. Pedig messze nem.
Szerintem teljesen felesleges úgy eljegyezni egymást, hogy nem éltetek még együtt. Az a házasság elõpróbája: elõbb mutassátok meg, hogy tudtok együtt élni, utána kötelezzétek el egymás mellett magatokat. Tudom, manapság az eljegyzés csak szimbólum, amit nem kell komolyan venni, de szerintem csak így van értelme. 3 év után már elég gáznak tartom, hogy nem is éltek együtt. Így eljegyzõsdit játszani... hát, érdekes.
Mindenki maga dönti el, mit jelent neki az eljegyzés. Nekem személy szerint egy életre szóló döntést jelentett. ÉS a második randin már eljegyzett a férjem, micsoda hibát követett el ezek szerint! Azóta boldog házasságban élünk...hát, ilyen is van!
"Na mi van írigykedtek h lepontozzátok azt aki már 22 évesen el van jegyezve? Tiszta nevetségesek vagytok" Én mondjuk nem pontoztalak le, és nem is (!)I(!)rigykedem rád. Bár nem is értem, miért gondolod, hogy bárki irigyelne olyat, aki komolytalan kapcsolatban menyasszony. Az összeköltözés nélküli eljegyzés kb. olyan komoly dolog, mint Petike és Katika ovis szerelme.
15. Gáznak tartod h nem élnek együtt? Tudod nem mindekinek futja ám lakásra v veszi meg anyuci. Lehet valameiküknek munkája sincs mert azt is rohadt nehéz kapni. Gondolod h aki évek után sem költözik össze az mind csak jókedvében nem teszi meg?? Gondolkozz már könyörgöm. Mi is már rég összeköltöztünk volna de sajnos nincsen rá lehetõségünk.
17/es. Hihetetlen nagy marhaságot írtál!
Szerintem együttlakás után célszerû csak eljegyzés, a pasiknak különösen kell az az érzés, hogy nem zsákbamacskát "vesznek", úgyis nehezen szánják rá magukat, hogy elkötelezõdjenek, az együttlakás mindkettõtöknek jó, nekünk bevált, 2 éve lakunk együtt most lesz esküvõ, az összeköltözés után meg kell szokni egymást és az nem megy konfliktus nélkül, ha kibírja a kapcsolat akkor lehet továbblépni. Fiatalok vagytok még, belefér 1-2 év együttlakás elõtte.
Szerintem meg azon legyel h eljegyzes....nehogymar koltozetek ossze es majd valamikor maskor eljegyzes mikor neki felal..legalabbis en ugy fogom csinalni h elsonek jegyezzen el legyen meg az eskuvo es aztan koltozzunk ossze:) az olyan csodalatos es romantikus igy olyan szurke az egesz , osszekoltozes utan mar lehet nemfog torodni az eljegyzessel meg a stb-vel....ez pont olyan mint az eloso csok na ad oda csak ugyni! vagyis ne koltoz ossze vele csak ugyni meg ha imadod is es bizol is benne meg akkor se!aztan lehet h majd osszevesztek es akkor te laktal valakivel csak ugyni szerintem ez nemjo megoldas na jo lehet, h en regimodi gondolkodasu vagyok de akarhogyis nezzuk a ferfiak minnel jobban huzod oket az ilyesmivel annal jobban akarnak...jojo tudom, h szeret de szerintem teis a komolyabbat akarod nem?:) na meg 23 eves is vagy mar...

23 éves lány vagyok a párom 36. Édesanyám nem akarja, hogy terhes legyek, mert ő 43 évesen nincs felkészülve az unokára. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy anyukád így szeretné pótolni azt, hogy õ fiatalon szült, rajtad keresztül akarja "javítani életét". Szerintem ne hagyd, hogy befolyásoljon. Az a lényeg, hogy a pároddal milyen mély a kapcsolatotok, fel vagytok-e már készülve a gyerekvállalásra és nem az a lényeg, hogy anyukád akar-e nagymama lenni. Ez a te életed, a pároddal együtt neked kell dönteni. Hogy te mit szeretnél, az mutassa az irányvonalat.

Lehet, hogy anyukád így szeretné pótolni azt, hogy õ fiatalon szült, rajtad keresztül akarja "javítani életét". Szerintem ne hagyd, hogy befolyásoljon. Az a lényeg, hogy a pároddal milyen mély a kapcsolatotok, fel vagytok-e már készülve a gyerekvállalásra és nem az a lényeg, hogy anyukád akar-e nagymama lenni. Ez a te életed, a pároddal együtt neked kell dönteni. Hogy te mit szeretnél, az mutassa az irányvonalat.
Ha Te valóban szeretnél már babát és nem csak a párod kívánságát akarod teljesíteni, akkor hajrá! Felnõtt nõ vagy, nem anyukád vállalja azt a gyereket, hanem Te. Nem dönthet anyukád a Te életedrõl. Az természetes, hogy van véleménye, Te meg meghallgatod, de dönteni Neked kell. Ne az õ érdekeit nézd, hanem a párod, a Tied és a leendõ gyermeketekét.
Neked kell eldönteni. Az én anyukám is 43 évesen lett nagymama és imádja az unokáját, bár még õ is azt mondta, hogy nem éppen nagymami korban van. Manapság elég sok a fiatal nagymama. Attól még, hogy valakinek unokája van, nem muszáj hintaszékben ülve kötögetni és hétvégénként rétest sütni, ezt ma már senki nem várja.
És akkor mivan? Ha te fel vagy készülve, és a párod is, és szeretnétek babát, akkor hogy jön ahhoz anyukád, hogy eldöntse mikor szülj??? Ez abszurd helyzet, ezért a csöppségért, te fogod vállalni a pároddal együtt a felelõsséget, és nem õ. Én is 23 vagyok, és már mi is szeretnénk, (rajta vagyunk az ügyön) és nem érdekel, hogy anyós, vagy anyukám mit szól. Bár örülnének neki, pedig anyukám is még csak 48 éves. Ezt nem a kor határozza meg, mikor legyen valaki nagymama.

24 éves lány vagyok a párom 23 éves. Szeretnénk összeköltözni, az újpesti fecskeházba. A lényeg az, hogy csak akkor kötlözhetünk be, ha élettársi szerződésünk van és be is mutatjuk. Szerintetek érdemes belevágni?

már majdnem 6 éve vagyunk együtt. Csak azért tennénk, hogy végre össze tudjunk költözni, hiszen nincsen pénzünk rendes albérletre. MIk a hátrányai? segítsetek..

Legjobb válasz: A hátránya az lehet, hogy hivatalosan nem vagy egyedülálló (nem hivatalosan sem), támogatásoknál lehet hátrány. Bár végül ez is támogatás, hogy lesz hol laknotok egy ideig.

A hátránya az lehet, hogy hivatalosan nem vagy egyedülálló (nem hivatalosan sem), támogatásoknál lehet hátrány. Bár végül ez is támogatás, hogy lesz hol laknotok egy ideig.
nem tudom miféle támogatást kaphatnak az egyedülállóak! Én már 25 éve vagyok egyfolytában egyedülálló hivatalosan, de még soha semmilyen támogatást nem kaptam!
Lehet, nem a támogatás a legjobb szó. Szociális juttatásoknál lehet más az elbírálás, ha valaki egyedülálló. Vagy ott a magasabb csp. Ilyesmik. Alacsonyabb lehet az 1 fõre jutó jövedelem.
sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: akkor szerintetek belevágjunk?
Helyedbe siman ferjez is mennek hozza mire varsz hercegre?

22 éves lány vagyok, a párom 23 éves. Fiatalok vagyunk a gyerekhez?

Lassan 7 éve vagyunk együtt és még mindig IMÁDJUK egymást!Úgy döntöttünk babát szeretnénk!A körülmény meglenne!biztos munkahely mindkett?nknek és idén költözünk az új házba(remélem :-))

Legjobb válasz: Szerintem ez egyén függõ, de én nem tartom korainak. Ha elég érettnek tartjátok magatokat, és tényleg megvan a kellõ biztonságos háttér, akkor próbáljátok meg nyugodtan! Sok sikert! :))

Szerintem ez egyén függõ, de én nem tartom korainak. Ha elég érettnek tartjátok magatokat, és tényleg megvan a kellõ biztonságos háttér, akkor próbáljátok meg nyugodtan! Sok sikert! :) )
Amennyiben mindketten õszintén szeretnétek, akkor hajrá!!!! Szerintem elég régen vagytok együtt és ha tényleg jó a kapcsolatotok, akkor fölösleges várni, ha szeretnétek. Ráadásul manapság kevés az olyan a Ti korotokban, aki rendezett anyagi körülmények között él és már a lakás is megvan! Sok sikert!
Abból amit leírtál, szerintem minden körülmény adott és ha együtt dontöttetek így az a legjobb:) :) :) :) örülök neki:D a barátnõd csak óvni akar a felelõsségtõl de ha úgy érzitek a pároddal hogy készek vagytok egy pici babára akire mindig vigyázzni kell és ott kell vele lenni mindenhol és sehol se lehetsz anélkül hogy ne rá gondolj:) akkor hajrá!!! és szorítok nektek!!! és õszintén örülök hogy ilyen fiatalon így gondolkodtok!!! sok pussz!!!
Szerintem nem korai, mind ketten felnõttek vagytok és ahogy leírtad hogy meglenne a megfelelõ otthon a pénz a babának így szerintem nyugodtam vállalhattok gyereket.Ha valami bizonytalanság van benned akkor inkább abba gondolj bele hogy biztosan szeretnél-e már gyereket.És ha igen akkor nem lehet semmi baj:)

23 éves csaj vagyok a párom 26 fél éve vagyunk együtt. A szexet vele nem nagyon kivánom de tölem sokkal idösebb pasikról fantáziálok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha a szex nem köt össze benneteket, akkor miért vagy még vele? (Távlati elképzelések?)

Ha a szex nem köt össze benneteket, akkor miért vagy még vele? (Távlati elképzelések?)
38 vagyok, egyedülálló ;-)
Nem illetek össze, nem illik hozzád mert nem õt kerested... Fél év nem sok, keres olyat aki tetszik.
"Nem minden 30-40 éves ember házas. Szerintem sokan vannak egyedül." Így van. A kollégáim, barátaim negyede sem házas a 30as korosztályban. (Körkép a multiknál Budapesten...) 32F
Nem minden 30-40 éves ember házas. Szerintem sokan vannak egyedül.
Az élet az kemény. :)
Szia! Én egy 38 éves férfi vagyok. Miért nem kívánod a pasiddal sexet?Ha nem szereted akkor lépj tovább! Mi vonz az idõsebb pasikból? Én javaslom hogy próbáld ki egyszer, de olyan férfival aki biztosan tetszik, és várhatóan jó lesz vele a sex. Ez elõtte némi beszélgetést igényel, de ha tabuk nélkül tudsz beszélgetni vele, akkor kiderül hogy mit várhatsz tõle. Sok sikert, és élvezetet kívánok!
A kérdező hozzászólása: De nõs pasik szeretöjének lenni se jó. Mert ha kiderül akkor én szivok
1.Megmaradsz a 26 évessel és álmodozol tovább 2.Szakítasz vele és adsz magadnak lehetõséget, hogy megélhesd az álmaid.
Hát, én engedtem ezen vágyaimnak, és most 23 éves nõként egy 47 éves férfi felesége vagyok. Boldogok vagyunk, szeretjük egymást, fergeteges a szex. Imádjuk a kisbabánkat, és az életet. Lehet, hogy érdemes tenned egy próbát.

23 éves vagyok, és a bejelentett lakást ami önkormányzati volt és a szüleim nevén azt megvették pár napja. most akkor hajléktalan lettem? Mit tehetek ha nem tudok sehova bejelentkezni?

tudok valahonnan segítséget kérni, mert még a melóhelyemen is létszámcsökkentés volt még decemberben ,azóta munkát se találtam. kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz most velem. itt ott vagyok pár napokat...

Legjobb válasz: Én ezt nem értem! A szüleiddel éltek egy önkormányzati lakásban.Ezt a lakást megvették.KIK? a szüleid? Mert ilyenkor az elsõ joga a lakásvásárlásra annak van aki benne él..vagy hogy is van ez?

Én ezt nem értem! A szüleiddel éltek egy önkormányzati lakásban.Ezt a lakást megvették.KIK? a szüleid? Mert ilyenkor az elsõ joga a lakásvásárlásra annak van aki benne él..vagy hogy is van ez?
A kérdező hozzászólása: az van, hogy van az önkormányzati lakás, amit huszonx éve bérelték a szüleim. viszont adósságot halmoztak fel, ezért az önkormányzat a bérleti jogot eladta másnak. a szüleim egyik itt a másik ott, és én is barátoknál vagyok. szóval az a lakás már más nevén van. ezért gondolom én hogy már oda nem is vagyok bejelentve. csak akkor most mit csinálhatnék???
Lehet ilyen mellékhatása.
Szerintem szinte biztos, én is ugyanígy jártam bár nekem ez csak kb 1 év után alkult ki azóta abba hagytam a tabletta szedését és minden okés.
A kérdező hozzászólása: és azóta szedel valami gyógyszert ha igen az jobb?
Megmaradt 2 levél Lindynette 20-as tablettám. Ha valakit érdekelne írjon.Ár megegyezés szerint.e-mail címem: [email protected]
Én is ezta gyógyszert szedtem nekem nem elmúlt a szexuális vágyam hanem iszonyatosan ideges lettem tõle Ti tapasztaltatok ilyet?......Szerintem nem biztos hogy a gyógyszer hatás ha két év után jelentkezett csak ilyen paszban avgy szerintem.
Nem sajna nem hiszem h ez rajtam múlt volna mert így vissza emlékezve szépen folyamatosan alakult ki ez és egyre jobban......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!