Találatok a következő kifejezésre: 23 éves vagyok és még szűz, (5 db)

23 éves vagyok és még szűz! Mit tanácsolnátok nekem?

A legtöbb lány jóképünek tart és nem értik hogy miért nem sikerült még ágybafektetnem egy n?t se:(( Ja és nem vagyok HOMO még mielött bárki is megkrédezné csak egyszerüen elcsszem midnig a lehet?ségeket!! MOstanába meg már sajnos feszült vagyok ha egy idegen lánnyal beszélgetek és sokszor leblokkolok! :/

Legjobb válasz: barát barátnöket keress elöször. akivel természetes lehetsz. a randi az gáz.barátágbol nagyobb eséllyel lesz szerelem. és akkor már mindegy szüz vagy e vagy sem.

barát barátnöket keress elöször. akivel természetes lehetsz. a randi az gáz.barátágbol nagyobb eséllyel lesz szerelem. és akkor már mindegy szüz vagy e vagy sem.
hát akkor hadd lássunk egy képet please! :)
amelyik csajszi meg azért "dob" mert jaj szûz vagy, azt helyettem is küldd el a jó k*va anyjába!
Nem magasztalnád ennyire fel a csajokat, hanem egyenlõ partnernek tekintenéd akkor nem lenne min idegeskedned. Ha randizik veled akkor miért aggódsz azon hogy tetszel e neki, hisz abban a pillanatban téged választott vagyis tetszel neki?! Idegen lányokban meg a megismerkedés lehetõségét kell látni és nem a potenciális szexpartnert, és akkor nem lesz gondod. Azért blokkolsz le mert azon jár közben az agyad hogy el ne csessz valamit! A csaj megérzi hogy te úgy ugrálsz ahogy õ fütyül, és ez sok csajnak nem jön be. Nekik Férfi kell, annak meg az elsõ tulajdonsága az hogy határozott, és õ irányít! Agyban kell átállni, nem mindenhol a p*ncit látni, és akkor menni fog a csajozás is.
Hát igen, elég rossz érzés amikor azt mondja, hogy már a X. pasija lennék. :O Egy kicsit érzem magam inkompentensnek a témában.
A kérdező hozzászólása: Hát látod ilyen a mi szerencsénk!! Mondjuk én is ugy vagyok vele hogy barátnõt szeretnék de az ugy nehezen fog menni hogy ha még nem voltunk nõvel mert ezért vagyunk fezsültek amikor arra kerül a sor ohgy esetleg ismerkedni tudjunk :/
Ugyan ez van, itt is. Csak mondjuk nekem nem az Az elsõdleges célom, hogy a szüzességemet el veszitsem. Hanem egy barátnõ.De folyamatosan megtalálnak a szex kapcsolatosok, és kb egy világ dõl össze bennem minden egyes visszautasitással...
Nincs elég önbizalmad. Ezt a lányok annyira észreveszik, hogy az hihetetlen. Elõször magadat kell szeretni, hogy tudj valaki mást és valaki más tudjon téged. Másrészt szerintem a legfontosabb, hogy jó dumád legyen. Meg tudj nevettetni egy lányt. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Faszült helyett feszültet akartam volna írni :D
A kérdező hozzászólása: Hát faszült egy ember vagyok már egy jó ideje meg régen suliba én voltam a közröhely tárgya mert hülye voltam és hagytam magam és ez lett a vesztem! És most próbálkozok megváltozni kissebb nagyobb sikerekkel!Nagyjábol ennyi
Dugd meg a szecskázót és máris nem leszel az!:D
Mesélj kicsit magadról, a személyiségedrõl, stb.
A kérdező hozzászólása: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=458843557506508&set=a..
A kérdező hozzászólása: Hát ne haragudjatok de nem igazán tudom hogy ohgy kell itt képet megosztani :s pedig tényleg semmi szégyelni valóm nincs mert tényleg nem vagyok ronda gyerek :D
akár ide, de a privát üzenetet is feltalálták már! de ha jóképû vagy, nincs miért rejtegetned magad :)
A kérdező hozzászólása: És hova küldjek neked képet??
ha megkérdezik kamuzz, ennyi a nagy varázslat. am. 1. brian tracy phoenix szeminárium 2. PUA könyvek 3. testépítés 4. siker

23 éves srác vagyok és még szűz, ez nagyon nagy gáz?

Még soha nem jártam egy lánnyal sem, nem is csókolóztam még :S

Legjobb válasz: :) ne aggódj. Van barátom aki 32 évesen vesztette el a szüzességét. valahogy... úgy alakult, hogy nem jöttek össze a dolgok. Van ez így. :) És még ezen az oldalon is láthatod, hogy lányok között is van aki 25 felett még szûz. Ha az ember elszalasztja (bármi miatt) azt az idõszakot amikor nagyon könnyû ismerkedni, próbálkozni, és felelõtlenül tapogatózni :P, akkor bizony elõfordul, hogy utána már kicsit nehezebb. Ha emberileg rendben vagy, ha szexuálisan nyitott vagy, egy értelmes nõt nem riaszt el, hogy nem vagy egy Casanova. :))) khm... engem sem riasztott el, annak idején, hogy a párom nem volt tapasztalt, és nem bántam meg! ;)

:) ne aggódj. Van barátom aki 32 évesen vesztette el a szüzességét. valahogy... úgy alakult, hogy nem jöttek össze a dolgok. Van ez így. :) És még ezen az oldalon is láthatod, hogy lányok között is van aki 25 felett még szûz. Ha az ember elszalasztja (bármi miatt) azt az idõszakot amikor nagyon könnyû ismerkedni, próbálkozni, és felelõtlenül tapogatózni :P, akkor bizony elõfordul, hogy utána már kicsit nehezebb. Ha emberileg rendben vagy, ha szexuálisan nyitott vagy, egy értelmes nõt nem riaszt el, hogy nem vagy egy Casanova. :) )) khm... engem sem riasztott el, annak idején, hogy a párom nem volt tapasztalt, és nem bántam meg! ;)
A lényeg, hogy magaddal békében légy. Nekem is van fiú barátom, 36 évesen szûz, így alakult. Ne parázz ezen, légy nyugodt, laza , ismerkedj, adj esélyt az életnek. Én szoktam azt is mondani, hogy nem is feltétlen kell megmondanod, hogy szûz vagy, hisz a fiúknál ezt ugye nem tudjuk megállapítani. És hogy tapasztalat? van aki 10 év szex után sem tud semmit, és van, aki elsõre is jobb, mint 6 másik:-) TEhát ne félj, minál tovább húzod és görcsölsz rajta, annál nehezebb lesz. Bizti találsz egy értelmes lányt, aki megérti minden helyzeted.
Egyik ismerõsöm is 23 éves, kigyúrt, jól néz ki, sokak szerint helyes. Amikor megtudtuk a barátnõimmel h szûz, el se akartuk hinni, és én személy szerint még jobban felnéztem rá, amiért kinézete miatt megtehette volna, h csak azért lefeküdjön vkivel, mert esetleg piszkálják emiatt. de õ ezek szerint megvárja az igazit, és ez szerintem jó dolog és ritka manapság. Ellenpéldát is ismerek, 1 lány, aki csak azért feküdt le vkivel, mert az osztályában már sokan nem voltak szüzek és ez õt zavarta.(Hozzáteszem 15! évesen...) És nem is biztos h minden lány tapasztalt körülötted e téren, hiszen én is ismerek olyan lányokat is, akik 23-25 évesen estek át rajta. Szóval ha megtalálod az igazit, akkor ezen ne stresszelj, ha már esetleg nem szûz, ha szeret, úgyis megérti.
Amint látod a sokéves átlag azt mondja, hogy nem gáz:) Nekem is van olyan ismerõsöm aki 23 és szûz.No õ nem az a fajta aki tartoganá magát, hanem egyszerûen nem a korunk szépségideálja.Én sem 14 évesen kezdtem el szexelni.Sõt, bõven elmúltam már 18.
Ugyan miért lenne gáz!!!!!!Majd megtörténik amikor meg kell történnie!
Dehogy gáz! Majd találsz egy aranyos csini lányt, aki elcsavarja a fejedet és elviszi a szüzességedet. Az se baj ha tapasztalt. Ahogy a pasiknak kellemes érzés elsõnek lenni egy lány életében, úgy nekünk is jó érzés a tudat: ez srác ránk várt eddig ;)
Nem attól félsz hogy valamit majd rosszul csinálsz?amúgy egy nõnek nem kell "energiát belefektetnie abba "hogy foglalkozzon veled.ha szeret akkor öröm lesz neki hogy mutathat dolgokat. (amúgy az elöbbi megjegyzéshez:mért lennének a 14évesek kis kurvák?)bocs hogy eltértem a témáról.am nem gáz, a fiuknál nincsen olyan hogy ha tovább vár akkor jobban fáj.:D(én a kis naív:D
Ugyan, ne izgulj, 23 évesen még nem vagy lekésve semmirõl, a 2. hozzászóló 36 éves ismerõse azért már durva, de te még beleférsz :) Csak nyugodtan, ne parázz, nincs miért, egy férfinak amúgy is könnyebb elveszíteni a szüzességét, mint egy lánynak. Ha oda kerülsz, mondd el nyugodtan a partnernek, hogy mi a helyzet, sok nõ szereti, sõt kihívásnak találja a szûz férfit, és amúgy sem ciki! Ha ott vagy, csak élvezd a pillanatot, add át magad a dolognak, és meglátod, hogy nem lesz gond!
Szia! Én is egy 18 éves fiú vagyok, és már a 2. lányt utasítottam vissza, aki felkinálta elõttem magát.Nem bántam meg, 18 vagyok, elõttem a nagybetûs élet, és konkrét barátnõm mai napig sem volt. Annyit érts meg, hogy te már felnõtt vagy, abban a korban komoly intelligens hölgyek vannak...hajaj de még hogy! :) )) Egy 22 éves nõnek mások az életfelfogásai, mint egx 14 éves kis kurvának, aztán meg én eldöntöttem, hogyha 25 éves koromig is szûz leszek, felszedek egy utcalányz, és egy éjszaka alatt megtörténik az a bizonyos valami. Ismerkedj, chatelj, bulizz, ADD ÖNMAGAD, lehet hogy ha nem is egészen, de egy vad éjszakát kiharcolhatsz az illetõ nõszemélytõl . :) )) Ne add fel! Én is szüz vagyok még, és ez nem izgat, ha valaki kérdezgeti, változatzos választ adok rá. Ennyi :) Carpe Diem ☺
Mindenki azt mondja, hogy nem gáz, hogy ne bántson meg. ... Én nem akarok bunkó lenni, de szerintem egy pasi esetében gáz. Hisz még meg kell majd tanulnod mindent ami a szexel kapcsolatos. ... Nem tudom melyik nõnek lesz erre majd energiája, na meg ideje. A nõk azt szeretik, ha egy férfi tapasztalt, magabiztos az ágyban. ... Én már elõre látom, hogy az elsõ alkalom egy 16 éves lánnyal fog majd megtörténni, aki szûz, és totál felnéz majd rád a korod miatt. Sajnállak meg minden, de ez tényleg gáz.
na, megoldódott mán a problémád?
2007-11-24 19:55-re: Az oké, de a legtöbb 16 éves lehet hogy túl öregnek tart magához egy 23 évest. Meg vannak a gerontofilek, mert ismerek egy pacákot, akinek ötvensok évesen úgy kellett levakarnia magáról a 17 éves csajszikat. (õ a példaképem :) ) Hogy menj el szórakozni- persze persze. Mindenesetre oda, ahol nõk is vannak. De nehogy munkának vedd, csak mert neked nem szórakoztató. És ez nem csodaszer! De legalább 1% esély, mint a rákos gyereknek. Amúgy az 1 kérdés, hogy képes leszel-e átélni azt, amit 15 évesen kellett volna átélni. Remélem, nem hal ki az agyból az a rész idõvel... mert akkor konnektorba nyúlok :) Az életem erre épül, és még én se fogdostam meg 1 csajt se (csak apró részletekben)
Egyáltalán nem gáz sõõõõõõt:P
bocs dee kibaszottúl az!:D
heh azigeeeeee:D hát nem sieted el az tutiXD télleg ráérsz még majdd oan 40-es éveidben azért szedj fel vkit:D
egyálltalán nem gáz a szûzeség egy ajándék és annak adodo oda akit igazán szeretsz, ne feküdj csak azért le valakivel, mert az a trend most, hogy ki a szûz meg ki nem, élj a saját törvényeid szerint üdv egy 17 éves srác
én is nemrég voltam csak lánnyal és 21 vagyok és a barátnõm egyáltalán nem tartotta cikinek és gáznak pedig õ már azért volt egy pár pasival.az elsõ is csak nekem volt para õ meg figyelmes volt végig, elfog jönni a t eidõd is, csak menj el szorakozni , ismerkedj és majd találsz egy lányt aki szeret, és hidd el hogy nem lesz ciki.
Nagyon gáz vagy hallod!!!!!!
hát nemtudom én 15 éves vok és már nem vok szûz szerintem az se jó hogy én már nem vok szûz mer véleményem szerit tul korai volt de az se jó hogy te még szûz vagy:)
"Mindenki azt mondja, hogy nem gáz, hogy ne bántson meg. ... Én nem akarok bunkó lenni, de szerintem egy pasi esetében gáz. Hisz még meg kell majd tanulnod mindent ami a szexel kapcsolatos. ... " Azt tényleg olyan nehéz megtanulni? Én arra számítok, hogy az már a könnyebbik oldala a dolognak. És nem a tanulás a legjobb rész vajon??? "Nem tudom melyik nõnek lesz erre majd energiája, na meg ideje. A nõk azt szeretik, ha egy férfi tapasztalt, magabiztos az ágyban. ... Én már elõre látom, hogy az elsõ alkalom egy 16 éves lánnyal fog majd megtörténni, aki szûz, és totál felnéz majd rád a korod miatt. Sajnállak meg minden, de ez tényleg gáz." Inkább örülhet akkor, hogy 16 éves barátnõje is lett azért, pedig jól lecsúszott a tinikrõl, már csak az öreg satrafák illenek hozzá. 23/F/szûz

23 éves fiú vagyok és még szűz, basszus! Mit javasoltok? Fizessek a szexért vagy várjak még? ááááá

Nem vagyok bezárkózó típus, intenzív társasági életet élek, sportolok, divatosan öltözködöm, rengeteg haverom és egy-két igaz barátom is van. Intelligensnek tartom magam, volt pár barátn?m is de szex sosem volt. Volt,hogy én kúrtam el, valami vígjátékba ill? baromsággal és volt, hogy a lány. N?k iránt vonzódom, de ?k ált. a barátot keresik bennem és nagyon megbíznak bennem. Kés?n ér? típus vagyok, de most már motoszkál a fejemben, ha felcsípek egy csajt, mit fog szólni, hogy sz?z vagyok...Help!

Legjobb válasz: Children of Distance - Ki így ki úgy refrénje: Ki így, ki úgy, kinek ez, kinek az Csajozni felesleges, óh, minek az? Elõbb vagy utóbb, ha akarod, ha nem, Neked is kijut majd egy-két nõi nem. Ki így, ki úgy, kinek ez, kinek az Csajozni felesleges, óh, minek az? Lehetsz a jó, a csúf, vagy maga a rossz, Így is úgy is összejön, úgyhogy ne szarozz! És hidd el,hogy ez így van!

Children of Distance - Ki így ki úgy refrénje: Ki így, ki úgy, kinek ez, kinek az Csajozni felesleges, óh, minek az? Elõbb vagy utóbb, ha akarod, ha nem, Neked is kijut majd egy-két nõi nem. Ki így, ki úgy, kinek ez, kinek az Csajozni felesleges, óh, minek az? Lehetsz a jó, a csúf, vagy maga a rossz, Így is úgy is összejön, úgyhogy ne szarozz! És hidd el, hogy ez így van!
Akkor egyszerû, elmész egy diszkóba keresel egy tucatlibát aki szintén csak [email protected] akar. Vagy így nem lenne jó?
Szerintem menj el 2-3 alkalommal valami bérnõhöz. Óvszert használj. Jobban megy utána majd a csajozás is.
Nehogy fizess érte! Megõrültél? Akor már egy normálisabb nõvel veszítsd el! Nem olyan ciki az! Csak ne verd nagydobra.
ja, ezaz baromság az egész
Hát elég hülye az a csaj, aki azért hagyna el, mert szûz vagy. A normális lányok szemében ez inkább erény. Ismerek egy srácot, aki egy qrvával veszítette el, mert cikinek érezte, hogy még szûz (16 éves volt asszem). Egyébként rendes, értelmes srác, ad magára, kitûnõ tanuló volt mindig, de gondolhatod, hány lánynak kellett egy ilyen perverz lúzer alak...
Azért akarsz fizetni érte mert már nem bírsz magaddal, vagy azért, hogy elvegye? Ha késõbb normális lányt akarsz akkor nem ez fog számítani. Úgy is belejössz majd. :D
Pajtás, egy jó tanács... Törõdj bele! Ugyan ilyen helyzetben vagyok és rájöttem nincs más megoldás. Ha eddig nem jött össze, ezután sem fog. Barátkozz meg a gondolattal, de 23 évesen, már túl kéne tenned magad. Nekem sikerült 20 évesen. Remélem tudtam segíteni. Ja és még valami, ha már nagyon fáj, hogy nincs senkid, amikor látsz boldog párokat mond magadba jó sokszor..."Ha eddig lemaradtam, most már úgy is minek...?"
Szerintem ne fizess érte... Nem kell görcsösen akarni, és ha eljön a pillanat nem lesz gond! Biztos vagyok benne, hogy nem te vagy egyedül 23 éves srác, aki még nem volt lánnyal. Mindennek eljön az ideje...De az, hogy valakit felbérelj, hogy másnap már nyugodt szívvel felkelhess, hogy "ahh végre megtörtént..."hát szerintem ez rosszabb...Csak a mai világ nyomására izgat ennyire ez a dolog...Szerintem gondold végig. Magad miatt tennéd vagy a mai elvárásnak? Ha ezt tisztáztad magadban akkor megteheted a következõ lépést! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Igen, jó lett volna, ha az elsõ egy komoly kapcsolatban, barátnõvel történik meg... De most már vannak kétségeim... Tény, hogy a mai világ nyomása nehezedik rám, de hát ebbe születtem bele... Körülöttem már mindenki 16-17évesen elvesztette.Én meg csak vártam. Manapság meg már még korábban elkezdik a tinik, de ez már más téma. Lényeg, hogy kezdetek meggyõzni, hogy várjak még, pedig már a zsetont is félretettem...:)
Nekem is volt egy hasonló kérdésem. Szerintem ha hiszel még a szerelemben akkor várj, ha meg nem akkor tarts szeretõt, de prostinak ezért ne fizess. Minden jót! 18/L
Ráadásul szerintem a fiúknál is ugyanúgy meghatározó az elsõ alkalom, mint a nõknél. Egy rosszul elsült elsõ éjszaka a többi alkalomra is kihathat. Márpedig egy prosti, érzelem nélkül nem egy vágyálma senkinek sem szüzessége elvesztésében.
31 vagyok , már mint srác elég jo képu, szinte az eseted hasonlít az enyémre. Már voltam luxus prostihoz is már csak 10 másodperc volt a célig mikor mondtam hogy nem , mert buntudatom volt a rohadt életben, mert mi hogy ha egy rendes lány vár engem valahol, de hol ebben k...a világban, kint a kocsiban meg sírtam mint az állat, nem is tudom miért. Szinte mindennap az eszemben van, vannak heverjaim, barátnoim, persze baráti viszonyban.Voltak kapcsolataim , de mindig szerintem én baltázom el.
A kérdező hozzászólása: Kitartást barátom! Én még mindig abban hiszek, hogy aki keres az talál. Amíg élek remélek...:)
Várj az igazira. Sokkal kellemesebb, mind egy kalandban elveszíteni. Jó tanács: elméletben tanulj meg a szexrõl, nõkrõl mindent, amit csak lehet, mert akkor könnyebb legyõzni a tapasztalatlanságot! (saját tapasztalat egy szûz fiúval, akinek még elméletben is rengeteg hiányossága volt és 23 évesen "rontottam meg")
Nem vagy elkésve! Nem kell elkapkodni a dolgokat, te egy ilyen tipus vagy! Figyeld meg lesz majd egy luvnya aki ezt fogja értékelni benned!!!
jógyereknek úgyis csak ribanc akad..
Persze, várjon csak az igazira... :S Szerintem egy túlsúlyos embernek is tanácsoljátok azt, hogy csak várakozzon türelmesen és majd ettõl lefogy. Kérdezõ, írd be a google-ba, hogy PUA, sok érdekes dolgot fogsz találni :)
akkor inkább már szerelem.hu v. parom.hu
Ha eddig vártál akkor gondolom komoly barátnõt szeretnél, vagy tévedek? Amúgy meg mi értelme volt eddig várni ha elmennél prostihoz? Elõbb utóbb csak akad egy nõ akit tudsz szeretni és ha õ is szeret akkor örülni fog neki. Legalább is Én örülnék.
A kérdező hozzászólása: Mindenki milyen segítõkész!!!:) Elsõnek csak minél több véleményt szeretnék errõl a témáról. És köszi mindenkinek aki ír!
Ha elviccelted a dolgot akkor képzeld el mi lenne egy profival?Az ember ilyen helyzetben kinjában viccel.Én nem vagyok szûz de prostival sosem voltam és nekem nem is menne.És ha jobban belegondolsz szerintem neked se.Nem hiszem hogy egy csaj zokon venné anno az én barátnõm (õ se volt nagyon tapasztalt, egy fickóval 2-3szor feküdt le)imádott engem tanitgatni.
A kérdező hozzászólása: Mind2, de talán erõsebben azért, hogy elvegye...
Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Budapest
Messze van. :( :D
A kérdező hozzászólása: DDD :)
Nem fogsz felcsípni senkit. Eddig sem kellettél a kutyának sem ezután sem fogsz. Ez a való világ. -
Miért baj az (azontúl hogy jólesne már szexelni), hogy még szûz vagy? Az én férjem is az volt 24 évesen, és nagyon örültem neki! Egyenesen undorodtam volna tõle, ha [email protected]ával vesztette volna el. Az egyik rokon srácnak, aki ilyesmi típus, mint te, 35 éves koráig nem volt kapcsolata! Aztán az egyik munkatársnõje ráhajtott, 10 éve együtt élnek, minden OK! Szeretik egymást. Nekem mint nõnek sokkal szimpatikusabb egy olyan srác, mint te, mint aki elkötelezettség nélkül szexel összevissza. Te biztos komoly lányt fogsz találni, aki majd örül, hogy nem voltál felelõtlen. Attól, hogy a kútba ugrás divat, meg mindenki kútba ugrik, nem lesz követendõ dolog kútba ugrani.
A kérdező hozzászólása: Jó néha valakitõl hallani ilyesmit is!!Köszi!
Na...tõlem nem is laksz olyan messze!;) :P
Mi van akkor ha szuz vagy? szerintem semmi. a szex az oszton szeru es szuzen is lehetsz elso alkalommal jobb annal aki 5 eve el rendszeres szexualis eletet. Kuldenel egy kepet magadrol privibe?:)
Segítsek? ;)
Ha alapból nem tud ismerkedni, akkor hiába regisztrál bármilyen társkeresõbe.

Van egy 23 éves (kevésbé szép) lány csoporttársam, akivel nagyon jó barátságban vagyok. Barátok vagyunk, beszélgetés után elsírta, hogy soha nem volt barátja, én meg nagyon jó vagyok hozzá, még mindig szűz, és nem venném-e el neki. Mit mondjak neki?

Annyira nagyon kifakadt és megmondta ha nemet mondok akkor már tényleg öngyilkos lesz, nem mertem neki megmondani rögtön hogy nem. Holnap megyek vissza egyetemre, valami tanács hogyan mondhatnám meg neki? Légyszives mert teljesen tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: mond h szerinted nem te vagy neki a megfelelõ, meg h elrontaná a barátságotokat

mond h szerinted nem te vagy neki a megfelelõ, meg h elrontaná a barátságotokat
csak hisztizik sz*rd le 99% hogy csak hülye.. nem egy ilyen barátnõm volt egyik se tette meg -.-
A kérdező hozzászólása: Gondolod? Egész héten ezen paráztam. Akkor tényleg csak mondjam meg neki simán? Nem tesznek kárt magukban? (ez a utolsó kérdés szánalmasan hangzott, de egyszerûen ketyeg a óra holnapig)
Add meg az elérhetõségét! :D
Ha nem akarod, mondd meg neki, hogy nem te lennél a megfelelõ. Ha mégis kárt tenne magában, öngyilkos lenne az nem a te hibád lenne. Ha egy ilyen elutasítás hatására végezne magával akkor valószínûleg már komoly gondok voltak a fejében.
Sírd el te is magad, hogy impotens vagy... Csak ebben az a rizikós, hogy szétkürtöli az egyetemen:D
ha kinéz vhogy csináld meg de ne legyél túl romantikus me beléd zúg, én kihasználnám a lehetõséget xd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hát valahogy megpróbálok akkor egyenes lenni. Csak még nem tdom hogyan mondjam meg. Semmi esetre sem tenném meg vele, nem azért mert csúnyácska, de semmi olyan vonzalmat nem érzek iránta.

16 éves vagyok a barátom pedig 23. le akarunk feküdni. én még szűz vagyok. Elakarok előtte menni nőgyógyászhoz. Fontos a tabletta? és az orvos elmond majd mindent? Vagy mi fog ott történni? Egy picit félek.

Legjobb válasz: nem kell félni, a nõgyógyász ezzel foglalkozik, egyáltalán nem fog elitélni, sem pedig izgalomba jönni a puncid láttán. nem a tabletta a fontos, hanem a védekezés. ami történhet gumival is akár, de a tabletta kényelmesebb. és igen, az orvos mindent el fog mondani, az a dolga.

nem kell félni, a nõgyógyász ezzel foglalkozik, egyáltalán nem fog elitélni, sem pedig izgalomba jönni a puncid láttán. nem a tabletta a fontos, hanem a védekezés. ami történhet gumival is akár, de a tabletta kényelmesebb. és igen, az orvos mindent el fog mondani, az a dolga.
Ha tablettát szedsz óvszer nem kell, az orvos el fogja mondani, hogy viszont kell egy bizonyos átfutási idõ, mert egy szem tabletta még nem fog megvédeni.
gyógyszerfüggõ, hogy melyiknek mennyi az átfutási ideje. egyik módszer sem 100%os hatékonyságú, de ha normálisan szeded a tablettákat, akkor nem lesz vele baj. ha nagyon nem akartok várni a szexxel, akkor inkább használjatok gumit is, de szerintem jobb, ha megvárjátok, mig hatni kezd a tabletta.
xtem az elejen jobb az ovszer. ha nincs allando kapcsolatod, a betegsegekkel is szamolni kell es azok ellen csak az ovszer ved. sose lehet tudni.... es ha csak ritkabban szeretkeztek, nem eri meg h havi 1-2 alkalomert h tomd magad hormonokkal. ne ertsd felre, nem akarok veszmadar vagy rosszindulatu lenni de ha netalan szakittok, a tablettat nem lehet osszevissza, 1 honapba szedni, utana nem, utana megint. azt akkor erdemes ha hosszabb tavra tervezel es amennyire lehet biztosan. 1 szo mint 100...az elejen xtem jobb az ovszer. utana meg meglatod :)
a tablettat a ciklus 5. napjan kell kezdeni es altalaban az elso levelbol kb 10et kell szedni (szal 10 napig) amiutan biztonsagos. ez mar startbol minimum egy fel honap.... xtem az elejen nem erdemes tablettat szedni. vard meg h majd kb milyen gyakran szeretkeztek, h o mit gondol es h te mit szeretnel. ebben a korban a tabletta osszekavarhatja a hormonhaztartasod es abbol bajok lehetnek. de vegulis, ez a te dontesed.
erre az oldalra meg hasznos válaszokat kell irni, senki nem szokta kérni, hogy lecsesszék a párját.
szerintem, meg befoghatod a pofád mert senki nem kért hogy kommenteld a más hozzászólását, kis szaros!
Az utolsó válaszoló a szánalmas inkább szerintem. Tablettát csak akkor szedj, ha rendszeres nemi életetek lesz, heti több alkalom. Addig kár felbolygatni a hormonháztartásodat. Szerintem amig nem csiszolódtok össze szexuálisan addig csak óvszer, hüvelykúp, tablettát ráérsz kb fél év múlva felirattatni. De jó, ha tudod, hogy az a legbiztonságosabb és kényelmesebb módszer...
Egy 23 éves balfasznak már illene tudni hogy kell hozzáállni egy tapasztalatlanabb csajhoz pláne ha még szûz. Mondjuk alap hogy kotont húz. De asszem mindent elárul hogy a fasz már ennyi évesen is csak az óvodából tud válogatni. Szánalmas, más ennyi évesen már házas!
A kérdező hozzászólása: igen értem amit mondasz.csak mi már 10 hónapja együtt vagyunk és naon jó a kapcsolatunk.ezért gondoltam gyógyszerre:)
A kérdező hozzászólása: szóval azt mondod h az elején inkább csak óvszer?hát nem tom...mindenki mást mond.
A kérdező hozzászólása: kösziike
A kérdező hozzászólása: szóval kell egy bizonyos idõ amíg a gyógyszert szedem és utána már biztonságos?akkor tuti nem leszek terhs?vagy inkább használjunk úvszert is?bocsi a sok kérdés miatt
A kérdező hozzászólása: és ha tablettát szedek akkor óvszer nem kell?vagy inkább mindkettõ?
Attól függetlenül még úgy van ahogy mondtam, egy tehetetlen pipogya szarházi aki a vén fasz fejével az óvodából válogat, és egy generációval fiatalabb fruskákkal kezd, röhelyes és szánalmas...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!