Találatok a következő kifejezésre: 23 éves vagyok és (208 db)

23 éves vagyok és 30-45 év közötti csinos hölgyekért bolondulok! Hölgyeim ti hogyvagytok vele?

Legjobb válasz: én is 23 éves vagyok, és most perpillanat van egy 44 éves nõ, aki átjár néha dugni. És tök vékony meg szép meg minden. Szóval nem ilyen lehasznált vén trotty. DE! A szóhasználatból, meg a kérdéskiirás mögött érezhetõ kéjenc lelkivilágból az jön át kissé, hogy te ilyen kanoslúzer kategóriájú ember vagy. Mert ha tényleg dugnál ilyen nõkkel és nem csak a pornóoldalak mature kategoriájánál csapnád a brokid éjjel-nappal, akkor nem igy beszélnél róluk. Hanem tudnád, hogy õk is csak emberek, és ugy beszélnél velük is, mint bárki mással. De nem nagyon tartom valószinünek, hogy ez fennáll.

én is 23 éves vagyok, és most perpillanat van egy 44 éves nõ, aki átjár néha dugni. És tök vékony meg szép meg minden. Szóval nem ilyen lehasznált vén trotty. DE! A szóhasználatból, meg a kérdéskiirás mögött érezhetõ kéjenc lelkivilágból az jön át kissé, hogy te ilyen kanoslúzer kategóriájú ember vagy. Mert ha tényleg dugnál ilyen nõkkel és nem csak a pornóoldalak mature kategoriájánál csapnád a brokid éjjel-nappal, akkor nem igy beszélnél róluk. Hanem tudnád, hogy õk is csak emberek, és ugy beszélnél velük is, mint bárki mással. De nem nagyon tartom valószinünek, hogy ez fennáll.
Mi nem.
elég beteges
3as jól írja
Teljesen normális, csak társadalmilag fujfuj. Ezért jár a 23 éves sráchoz is csak dugni a vékony szép negyvenes. Valószínûleg utcára meg nyilvános helyekre már nem mászkálnak együtt. Elég gáz hogy így van ez.

13 évesen 0.5-ös szemüveggel kezdtem, most 23 éves vagyok, és a 3.5-öset is gyengének érzem. Nagyon aggódom, hogy ilyen gyorsan romlik a szemem. Igaz, hogy ez egy idő után megáll? Vagy mire lehet számítani?

Legjobb válasz: Kb. 23-25 évesen áll meg a szemromlás (de persze figyelembe kell venni, hogy pl. mennyit ülünk a számítógép elõtt, mert az a korunkra való tekintet nélkül még ugyanúgy ronthatja). Nekem is akkörül állt meg, aztán egy fél dioptriát javult is, azóta mindig ugyanaz.

Kb. 23-25 évesen áll meg a szemromlás (de persze figyelembe kell venni, hogy pl. mennyit ülünk a számítógép elõtt, mert az a korunkra való tekintet nélkül még ugyanúgy ronthatja). Nekem is akkörül állt meg, aztán egy fél dioptriát javult is, azóta mindig ugyanaz.
ez nem is gyors romlás, ha mindig jó a szemüveged, akkor lassabban romlik...ha megáll, akkor meg tudod mûttetni
Ez egyáltalán nem gyors, ha meg a szemüveg zavar viselj lencsét.
Hiába nem gyórs, akkor is romlás! A bal szememmel én se látok valami jól, még sem használok semüveget, és a szemem nem romlott tovább az elmúlt 20 év során. ajánlom, menny el a szemészetre.
Akár hordod a szemüveget, akár nem, a szemed így is, úgy is romlik annyit, amennyit egyébként is romlana. Pont most vagy abban a korban, amikor erõsebb a romlási folyamat, ez 28-30 éves kor körül áll meg, akkor már nem nõ a szemgolyód. Késõbb, 40 éves korod után fog kicsit javulni (de akkor meg az idõskori látásromlás miatt valószínûleg más dioptria fog kelleni közelre és távolra). Azt gondolom, lesz ez még akár 4-5-6 D is, de ne ijedj meg, ez viszonylag normális, sokan hordanak ilyen erõs szemüveget. Meg lehet majd mûttetni, de nem muszáj. Ha lány vagy, az orvosodnak majd említsd meg, ha kisbabát vársz, hogy erõs a szemüveged, tudni fogja, mit kell tenni. Nézd, egy náthának is vannak fokozatai, egy látáshibának is, de örülj, hogy LÁTSZ egyáltalán.
Nálunk az egész család szemüveges. 9 évesen kezdtem én is felessel, 20 évesen tartottam -5-nél, akkor megmûtettem, azóta oké. A bátyám 25 évesen -9 körül van. Anyum meg +2es volt, de teljesen helyrejött. Fogalmam sincs mitõl függ vagy mire számíthatsz. Családod többi tagja mit mondd? Hátha abból kiindulhatsz.
Nekem 2. osztályban lett az elsõ szemüvegem, és már egy dioptriással kezdtem akkor. Onnantól évente romlott fél dioptriát, vagy akár egyet is, így nagyon gyakran kellett új szemüveget venni. Aztán 14 éves koromban kontaktlencsém lett, és azóta egyáltalán nem romlott, sõt a szemész azt mondta, hogy ha nem tudná hogy az lehetetlen azt mondaná még javult is egy picit a szemem. Szóval nekem ezek szerint a kontaktlencse állította meg a szemem romlását, bár ez elég egyedi eset lehet... az egyik szemem -3, 25 a másik -2, 25. Szerintem nem romlik nagyon gyorsan a szemed, de szerintem ennyi idõsen lassan meg kéne állnia.
Úgy beszélgettek itt a látásnak a romlásáról, mint valami törvényszerûségrõl. Ez nagyon nagy butaság. Én rengeteg éve ülök mindenféle monitor elõtt naphosszat és a szemem még mindig tökéletes, és semmi köze sincs az öregedéshez sem. Sok idõs embert ismerek akinek nem kell szemüveg semmihez. A problémát bizony magatokban kell keresni. Ugyanúgy, mint a betegségek esetében... Lehet lehurrogni, nem akarom itt tovább az észt osztani, de most úgy éreztem le kell írnom ezt a pár sort ide, mert páran még hasznát veszik majd. Vitatkozni nem akarok senkivel a témában, csupán a helyes utat mutatom meg, aztán úgyis mindenki eldönti a továbbiakat, ugyanis én nem nyithatom fel a ti szemeteket. :) Bevezetésként a szemromlással kapcsolatban nem kérek mást csak annyit, hogy olvassátok el ezt a rövid cikket és éljetek tovább úgy minden szempontból, ahogy jónak LÁTJÁTOK. :) Sziasztok! http://www.eletforma.hu/szemelyiseg/szemunk_serulesei_jelzik..

23 éves vagyok és van egy 16 éves pasim majdnem fél éve. Nagyon szeretjük egymást és minden ok de apum nem tudja és nagyon nem örülne neki ha tudná. Jaj hogy mondjam el?

De elvesztettem 1 fogadást és most el kell neki mondanom h van egy 16 éves pasim.Alapba nem mondanám mert fölösen nem csin neki se problámát h milyen "hülye" lánya van meg magamnak se h veszekszik velem.Apum olyan h semmit nem ért meg és mindig neki van igaza én meg vok a hülye.Hogy mondhatnám ezt el neki?Véletlen elejtem...vagy mi?Nem tom:(de ma kell elmondanom.Várom az ötleteket

Legjobb válasz: de azzal van a baj h barátod van vagy azzal h 16 éves? szal ha lenne egy 24 éves barátod azt tök simán lazán el tudnád neki mondani? mert ha igen akkor ugyanugy mond el ezt is, nem biztos h rögtön rákérdez h hány éves...ha meg igen akkor meg hmm... még gondolkodok rajta kicsit:D

de azzal van a baj h barátod van vagy azzal h 16 éves? szal ha lenne egy 24 éves barátod azt tök simán lazán el tudnád neki mondani? mert ha igen akkor ugyanugy mond el ezt is, nem biztos h rögtön rákérdez h hány éves...ha meg igen akkor meg hmm... még gondolkodok rajta kicsit:D
23 vagy? Akkor apádnak mi köze a te szerelmi életedhez? Állj elé és mondd el neki, de semmi beleszólása nincs.
dejó lett volna 16 évesen 23 éves csajjal...:)
es nemgondolgoztal el azon h inkabb korodbeli pasikkal alkoss kapcsolatot, es ne hozzad merten kisfiukkal? mert kerdem en egy 23 eves nonek egy eretlen kisfiu kell ? ...mert nemtom de en sztem ha 23 eves leszek akkor mar olyan igenyeim lesznek es olyan kapcsolatot akarok amiben mindent megkapok. mer oke h szexelni tud..nade megis?! vagy nalad csak ez a lenyeg? bocsi... de nekem ez a velemenyem
miért nem talált meg engem 16 évesen egy idõsebb csaj... istenem...
elsõ vagyok. hát....figyelj mond meg neki, hogy 23 éves vagy, kialakult világképed van, ne probáljon megváltoztatni, neked nem számít a kor, ha 16 éves akit szeretsz akkor 16 ha 26 akkor 26 neked ez nem számít, és h inkább örüljön annak, h elmondasz neki ilyen dolgokat, mármint h beavatod, de ha így viselkedik (h nem viheted haza stb) akkor téged fog elveszteni azzal h többé nem avatod be a bizalmas dolgaidba.
A kérdező hozzászólása: az lenne az elsõ h rákérdezne hány éves mert amikor egy évvel fiatalabb pasim volt akkor is felhozta hogy mért nem idõsebb...amikor meg 18 éves barátom volt akkor teljesen ellene volt, nem is engedte hogy haza hozzam:( õ meg most 16 és nemtom mit csináljak:(
A kérdező hozzászólása: kedves 18:13-as válaszoló ha tudni szeretnéd akkor õ a legkomolyabb pasim eddig (pedig nem egy párkapcsolaton vok túl) és nem kioktatást kérek h idõsebbet keressek hanem tanácsot hogy ilyankor mi is a teendõ.De am köszi a véleményed..
Szerintem mondd el, hogy mi a helyzet és, hogy képtelen vagy nélküle élni. (DE HOGY JÖTTÉL ÖSSZE EGY 16 ÉVESSEL?légyszíves írd le-köszi)
A kérdező hozzászólása: úgy jöttem vele össze h 1 suliba járunk és ránézésre megtetszett.Aztán egy közös ismink által megtudta h nekem bejön és odajött hozzám.Elmondta h nagyon bejövök neki és megvár suli után.Állandóan verseket írt meg hazavitt meg éreztette velem h szeret.Azán így megszerettem.Azóta együtt vagyunk.Fél éve lesz.
Én barátom "csak" 3 évvel fiatalabb, de nálunk is problémák voltak a szüleimmel. Vagyis inkább csak anyámmal, mert apukámat nem nagyon érdekli, neki tényleg az a lényeg, hogy jól érezzem magam, akár idõsebbel, akár fiatalabbal, akár lánnyal, akár fiúval, akár kutyával, tök mindegy :D Anyukám még mindig problémázik, pedig már másfél éve együtt vagyunk, láthatja, hogy jól mûködik a dolog (ÉS hozzáteszem, 20 éves vagyok, beleszólása se lenne). De eljutott odáig szerencsére, hogy egy nagy leordítás után felfogta, hogy semmi köze az én szerelmi életemhez, fõleg nem 20 évesen, de azelõtt se illõ ennyire belemászni szerintem egy gyerek életébe, hogy befolyásoljuk a párválasztásban. Szóval ha máshogy nem megy, ordítsd le a fejét. Lehet, hogy szülõk, és féltenek, jót akarnak, meg akarnak óvni a csalódásoktól, de nincs joguk beleszólni a te életedbe. Lehet õket tisztelni és szeretni, de néha oda kell szólni durván, hogy megértsék mi a helyzet!
Szerintem ciki, hogy a pasi ennyivel fiatalabb a ti korotokban...Ez olyan, mintha az öcsémmel...Brr...23 évesen igazán találhatnál magadhoz illõt, nem egy pisist. Amúgy apádnak semmi köze hozzá.
Semmi köze hozzá. Nehogy már õ mondja meg, hogy kivel járj? Állj ki az igazadért! Nem õ jár a pasiddal, hanem te! Szóval vagy nagy ívben tegyél rá a hülyeségeire, vagy - elvégre 23 vagy - kezdj el gondolkozni rajta hogy el tudnál-e költözni. Végszükség esetén akár valamelyik rokonodhoz is, vagy albérletbe, vagy mittudomén. Olyan helyre, ahol nem azt kuksolják, hogy hány éves a pasid. Mellesleg sokkal nagyobb gáz, ha valaki értetlen, ostoba (mint apád), mint ha valaki értelmes, jólelkû, csak épp fiatalabb.

183cm és 53kg és 23 éves vagyok és szeretnék katona lenni! Esetleg felvennének?

Legjobb válasz: 53kg? az nagyon kevés ember, néha egyél is valamit ne csak a fogadad szívd :D, én is 183cm vagyok 80 kg felett pár kilóval és sportos testalkattal egyáltalán nem vagyok elhízva. Nem tudom, hogy megy a menete az ilyesminek azt tudom, hogy rendõrnek 30 éves kor felett is jelentkezhetsz de azt az erõlétit se bírnád, nem hogy katonait...Ha egyáltalán komoly volt a kérdés mert kétlem :D

53kg? az nagyon kevés ember, néha egyél is valamit ne csak a fogadad szívd :D, én is 183cm vagyok 80 kg felett pár kilóval és sportos testalkattal egyáltalán nem vagyok elhízva. Nem tudom, hogy megy a menete az ilyesminek azt tudom, hogy rendõrnek 30 éves kor felett is jelentkezhetsz de azt az erõlétit se bírnád, nem hogy katonait...Ha egyáltalán komoly volt a kérdés mert kétlem :D
Ha meg bírod csinálni a fizikai alkalmasságit akkor - lehet hogy duzzogva, de- fel.

23 éves vagyok, és 12 éves korom óta súlyos gondjaim vannak a matematikával, véleményetekre vagyok kíváncsi?

Szóval az a helyzet,hogy 4 éve fejeztem be-szerbiában-az egészségügyi középiskolát,és undorodom a szakmámtól.Mivel egyedül azon a szakon volt csak 2 évig matek,oda íratkoztam,mert így érettségit is tudtam szerezni.Humán beállítottságú vagyok,szívesen tanulnék nyelveket,történelmet,de tökéletesen tisztában vagyok vele,hogy ezekkel a végzettségekkel lehetetlen munkát találni.Mivel 8 éve közöm nem volt matematikához,egy ötödikesnek nagyobb tudása van e téren,mint nekem.Szerintetek intenziv "felzárkóztatással" lehetséges hogy id?vel alkalmas legyek egy matekot megkövetel? egyetemi alapképzés elvégzésére,vagy irreálisan sokat akarok?Hajlandó vagyok tanulni,4 év üres járat és általam utált munkák végzése jó kis ébreszt? volt.Szóval a lényeg:Fogjak bele,vagy ne álltassam magam? Válaszotokat el?re is köszönöm:)

Legjobb válasz: Ha valóban akarod, akkor képes vagy rá. 1 év alatt fel lehet zárkózni. (Egy 8-kos leteszi Magyarországon a matek érettségit 2-esre.) Az hazugság, hogy nem lehet nyelvekkel és történelemmel munkát találni. Legrosszabb esetben is tanárként végzed. Tolmács is lehetsz, nyelvész és had ne soroljam a nyelvvel kapcsolatos munkákat. Történelem, mint humán tárgy, feltétele mondjuk közgazdasághoz (igaz a matek mellett), meg most az éjszaka közepén hirtelen nem jut több az eszembe. És amúgy sose rossz, ha történelembõl túlképzed magad - át fogsz látni a hazugságokon.

Ha valóban akarod, akkor képes vagy rá. 1 év alatt fel lehet zárkózni. (Egy 8-kos leteszi Magyarországon a matek érettségit 2-esre.) Az hazugság, hogy nem lehet nyelvekkel és történelemmel munkát találni. Legrosszabb esetben is tanárként végzed. Tolmács is lehetsz, nyelvész és had ne soroljam a nyelvvel kapcsolatos munkákat. Történelem, mint humán tárgy, feltétele mondjuk közgazdasághoz (igaz a matek mellett), meg most az éjszaka közepén hirtelen nem jut több az eszembe. És amúgy sose rossz, ha történelembõl túlképzed magad - át fogsz látni a hazugságokon.
tuti nem lesz könnyû, de ha kitartó vagy, akkor menni fog. az alapoktól kell kezdeni, pár jó könyv és matektanár sokat segíthet.
Egy hasonló kérdésre az egyik válaszoló nemrég megjegyezte, hogy õ az internet segítségével tanulta meg a középiskolai matekot, mert a matektanár magyarázata semmire se volt jó. Ha ügyes vagy, akkor még tanárra se lesz szükséged, esetleg itt-ott tanácsokra, amit még itt is megkaphatsz. Persze ez a nehezebbik út.
50 éves elmúltam, amikor megszereztem a munkavédelmi technikusi végzettségemet. A cégem olyan nagy lett, hogy szükség volt ilyen szakképzettségû személy foglalkoztatására, így saját magam lettem a munkavédelmis. Õszintén szólva huszonévesen könnyebb volt két diplomát szerezni, mint ilyen idõs korban egy középszintû végzettséget... Úgy gondolom, huszonévesen simán menni fog, ha az alapokkal kezdve, és logikus tematika szerint végigtanulod a középiskolai tananyagot!
Ha nagyon szeretnéd akkor menni fog.
Többek között ilyen esetekre dolgoztuk ki az interaktív oktatóvideókat a netre. Mindent be tudsz pótolni, mindent megérthetsz! :) Keress rá: érthetõ matek a neten interaktív oktatóvideókkal Baloghné Békési Beáta (matek oázis)

Az gáz, hogy 23 éves vagyok és se barátom se barátnőm? Egyedül vagyok, mint a kisujjam.

Legjobb válasz: Csak eggyet tudok érteni az elõttem szólóval, én 30 -éves férfi vagyok és én is egyedül vagyok.

Csak eggyet tudok érteni az elõttem szólóval, én 30 -éves férfi vagyok és én is egyedül vagyok.
hat`.. nem mondom epp hogy gaz :-S de elkene gondolkozz a modorodon vagy viselekdeseden.. mert lehet kellene valtoztass rajtuk.. mert ilyen nincs hogy egy baratod se legyen ( ugy latom a kerdesedbol hogy srac vagy ) pl nekem szeritnem eleg jo modoraim viselkedesem van es rengetek baratom baratnom van ! ( lany vagoyk es pasimbol is eleg sok volt) legyel baratsagos es kesz egy uj baratsagra esetleg kapcsoaltra :) irj ha akarsz .. es kornyekezd meg azert hogy hogy sozktal viselkedni masokkal..vagy gondolkozz picit hogy miert is van ez..?! mert szeritnem te sem erzed magad igy jol : egyszal egyedul :(
Nem vagy vele egyedül. :)
igazából az a lényeges kérdés, hogy te gáznak érzed e. Szerintem semmi esetre se normális állapot. Azt irtad, hogy nincsen párod, barátaid, de vajon teljesen egyedül vagy? Családon belül vannak körülötted emberek, akikre tudsz támaszkodni? Lehet, hogy csak zárkózottabb ember vagy, aki nehezen oldódik fel. Ha teljesen egyedül vagy, akkor viszont gondolkodj el, hogy jó e ez igy neked, és meddig akarsz igy élni. Mindenképp tarts önvizsgálatot, hogy miért maradtál egyedül, és változtass természetesen.
Na igen, de te legalább õszintén beismered, valóban nem vagy ezzel egyedül ... Nagyon sokan magányosak, csak ezt ugye olyan gáz beismerni.
Én mondom nagy elõny! Nagyon vigyázz, milyen barátokat választasz! Tapasztalat!
Eddig nem voltak barátaid, osztálytársak?Probáld velük fel venni újra a kapcsolatot.Én 30on túli nõ vagyok, de nekem sincsenek már barátaim, barátnõim.Nem jó érzés ne maradj egyedül.

23 éves vagyok és szűz, van barátom, nem tudja hogy szűz vagyok. Igazábol nekem ez az első komoly kapcsolatom és életemben először szerelmes vagyok! Tudom, hogy elkéne neki mondanom, de nem merem félek, hogy kinevet! Gáz ha nem mondom el neki?

Legjobb válasz: Igen, gáz ha nem mondod el neki. Ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Ha elmondod neki, rá fogsz jönni, hogy semmi okod nem volt arra, hogy félj ettõl. Amúgy az én barátnõm is szûz, és ezt már a kapcsolatunk elején elmondta nekem, pedig õ már 24 éves.

Igen, gáz ha nem mondod el neki. Ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Ha elmondod neki, rá fogsz jönni, hogy semmi okod nem volt arra, hogy félj ettõl. Amúgy az én barátnõm is szûz, és ezt már a kapcsolatunk elején elmondta nekem, pedig õ már 24 éves.
Bátran mondd el neki, ebben nincs semmi gáz, én speciel nagyon örülnék neki, ha én lennék az elsõ a szeretett barátnõmnél. Ne szégyelld, ez inkább becsülendõ! 22/f
Mondd el neki mindenképp, megérdemli, hogy õszinte legyél vele. S nem lenne jó neked az sem, ha úgy viselkedne veled, mintha már tapasztalt lennél. Viszont így gyengédebb lesz, és oda fog figyelni rád, te pedig jobban ellazulsz. Nem fog kinevetni, és ne úgy mondd, mintha ez egy szégyen lenne, hiszen nem az. Az a gáz, aki már 14 évesen nem szûz.. Szóval bátran mondd csak el neki!
Én 19 voltam mikor lefeküdtem az elsõ barátommal.Nem mondtam el neki hogy õ lesz az elsõ.....a kapcsolatunk 4 hónapig tartott...többször lefeküdtünk...egyszer sem véreztem-szóval soha nem tudta meg hogy szûz voltam.Én már 19 évesen cikinek tartottam-ma már tudom hülyeség ezt szégyellni, de a srác annyira más stílusú volt mint én-én meg tenni akartam a nagyot. Persze az elsõ éjszka elõtt nagyon a paráztam hogy majd észreveszi-de ennek ellenére jó volt, jó emlékeim vannak errõl az idõszakról. Azonban én mégis azt mondom jobb õszintének lenni.
1. Nyugodtan elmondhatod: ha szeret, megérti. 2. El KELL mondanod neki!!! Ennyit meg is érdemel (õszinteség) - és neked is jobb, ha jobban odafigyel. Remélem, nem gondolod, hogy ez lesz a legnagyobb, vagy az utolsó probléma közetetek - ha sokáig együtt maradtok...
persze, hogy el kell mondanod, teljesen maskent fogja kezelni a szexualitast. Tudnia kell, hogy szuz vagy, mert ha arra kerul a sor, hogy szexualis eletet eltek, akkor nagyon ovtosan kell bannia veled, ha azt hiszi, hogy nem vagy szuz, biztosra veszi, hogy mindent tudsz. Nincs ezen mit szegyellni, en 21 voltam, 2 het hijan 22, amikor eloszor lefekudtem a baratommal, de o tudta, hogy nekem az elso, ezert csodalatos volt.
Igen, minenképp mondd el neki.Nincs ezen mit túlmagyarázni.Ennyit csak megér neked.De ezek szerint azt sem tudja, hogy õ az elsõ komoly kapcsolatod?Hááát..Van mirõl beszámolnod.Ha ez miatt esetleg kinevetne, örülj, hogy most derült ki, mert ha ezen nevet, hidd el a szíve mélyén még gyerek, ráadásul a késõbbiekben sem számíts túl jóra.. /pici cutte/
De örûlnék, ha ez kiderûlne a barátnõmrõl :D...komolyan mindenképp mondd el neki!
Az a gáz, ha 23 évesen ilyeneken problémázol.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat sokat segitettetek :)

Szerintetek hol lehet barátokra szert tenni? 23 éves vagyok, és összesen egy barátnőm van, a többiek valahogy már messze járnak, megváltozott az érdeklődési körünk, és más városban élnek mint én.

Egyébként budapesti vagyok.Szeretek zenét hallgatni (klasszikust is),olvasni,moziba járni,a városban mászkálni és értelmes dolgokról beszélgetni.Nem szoktam bulikba járni,drogozni vagy alkoholizálni.Ha van hasonló típusú lány mint én,nyugodtan írjon nekem. Szép napot !

Legjobb válasz: Nálam is hasonlo a helyzet, 24 éves vagyok és nincsenek igazi barátaim. A régi kapcsolatok megszakadtak, v csak naon felületesek ( pl. Facebookon néha vátunk pár szót, ennyi). Én nem dolgozok, gyesen vok, egy kis porfészekben élek... Szal ez nem az a helyzet ahol nagyon lehetne barátkozni. Sokszor azt érzem, h nem érdeklek senkit, elfelejtettek... Elég gáz...

Nálam is hasonlo a helyzet, 24 éves vagyok és nincsenek igazi barátaim. A régi kapcsolatok megszakadtak, v csak naon felületesek ( pl. Facebookon néha vátunk pár szót, ennyi). Én nem dolgozok, gyesen vok, egy kis porfészekben élek... Szal ez nem az a helyzet ahol nagyon lehetne barátkozni. Sokszor azt érzem, h nem érdeklek senkit, elfelejtettek... Elég gáz...
A kérdező hozzászólása: Hát, biztos nem lehet könnyû a te helyzeted sem...merre felé laksz?

23 éves vagyok, és kosarat kaptam egy 17 éves lánytól. Azért ez bizarr kicsit nem? Vagy csak én látom rosszul?

Nem siránkozás, meg ilyesmi, de abszolút meglepett a dolog. Biztosra vettem, hogy bejövök neki, és komolyabb is lesz. Találkozgattunk minden, erre tegnap megmondta, hogy "csak mint haver" tekint rám... Nah szuper mondom...pedig én többet akartam...s erre aztán összevesztünk. Szerintem nem is beszélünk többet. Emlékszem anno mikor én voltam 16-17 éves az összes csaj arról ábrándozott, hogy huszonéves pasija legyen, kocsival, meg némi pénzzel. Alig vártam, hogy elérjem ezt a szintet, erre tessék, ugyanott vagyok mint 5 évvel ezelõtt..ez hihetetlen b/sszus! Mit ronthatok el? Miért kerülök a "barát" körbe egy lánynál? (innentõl kezdve nem akarok már semmit a lánytól, szóval ne írjatok olyat, hogy hátha meggondolja magát emg ilynek..nemhiszek a második, meg harmadig esélylatolgatásnak. Ha az elsõ szituáció nem jön össze ahhogy szeretném, akkor már meghal bennem is a kezdete az egész történetnek.)

Legjobb válasz: A csajoknak valaki nem azért jön be mert idõsebb...

Istenem, de egy alja vagy te hallod. Érdekes módon nekem 16 évesen is volt csajom, huszonéves lánykák is, meg most sem panaszkodom. Tudod az a titka, hogy tisztelni kell õket... 24f
A csajoknak valaki nem azért jön be mert idõsebb...
Nem tudom, minden esetre elég fura a hozzáállásod egyes dolgokról. Van pár dolog, ami nem feltétlen a pénz körül forog, és ez szerintem most az a helyzet.
22 vagyok most, 16-17 évesen sem álmodoztam idõsebb, pénzes fiúkról. Most a barátom fiatalabb nálam és se autója se pénze nincs. Ennyit errõl, nem ezen múlik a dolog. A személyiség számít, bármennyire is hihetetlen.
Ez van, nem fog minden összejönni csak azért, mert huszonéves vagy! Lehet, hogy a lány egy kapcsolatban nem csak a kort nézte? Erre még nem gondoltál? Lehet, hogy nem egy magától túlzottan elszállt, unalmas pasira vágyik?
tõlem is kosarat kapnál, méghozzá a hozzáállásod miatt. azt hiszed, hogy csak mert elmúltál 20, van egy kocsid meg némi pénzed, akkor az összes tini csaj bokán fossa magát, és rohan a karjaidba? amíg ilyen megvásárolhatónak, sekélyesnek és ostobának tartod a nõket, addig nem is lesz barátnõd. kivéve ha kifogsz egyet, akinek csak a pénzed kell, aztán ha lelép, akkor írhatsz ide megint egy kérdést, hogy miért a pénzre hajt az összes nõ, meg minden nõ kurvä.
Mi van akkor, ha 17 éves? Attól, hogy 23 éves vagy azt hiszed te leszel neki az álompasi? 23 évestõl is kaphattál volna kosarat ugyanígy. Próbálj szerencsét a saját korosztályodból ezúttal.
Milyen megható
A kérdező hozzászólása: és most örüljek a pofonnak?!
nem kell örülni, de ne rinyalj, egyszer elutasitottak es akkor mi van, te irtad, hogy meg van mindened, majd lesz masik no is. Mit kell ezen agyalni
A kérdező hozzászólása: ahova csak akarsz. nem érdekel. nem érted ezt.
Túl teng benned az ego, valszeg tul jó dolgod volt eddig, soka osszetennek a kezüket, ha csak 4hónapig nem lenne partnerük. Olyan vagy mint az ovis aki elõször nem kap meg valamit erre elkezd hisztizni. Amiket irtal azok alapján, már ideje volt, hogy kapj egy pofont az élettõl. Megkene becsülni, hogy eddig milyen jó, dolgod volt, nem pedig sírni.
Már 4 hónapja nincs kapcsolatod?! Hova szarjak! Mi nagyapád, vmi k urvapecér, h ilyen kis idõt nem tud nõ nélkül elképzelni? Van bajotok, az biztos!:D
A kérdező hozzászólása: bocs a helyesírásért, de már fogalmam sincs mit tegyek, és ezért teljesen szétcsúszok...
A kérdező hozzászólása: már megint azt tapasztalom, hogy itt online valahogy mindenaz ellentéte annak ami kint zajlik. Ne mond már nekem utsó, hogy a 20 éves szöszi csajszi, azért vana 40 es terepjárós kigyúrt kopasszal, mert álmai pasija?! Továbbá: nem, értem, nem tudom, ohgymégis hol elhet ismerkedni, ahol nem az a lény 2. mondata, hogy igazábol 2 lve szerelmes vagyok reménytelenül, vagy csalodott vgayok, és képtelen vagyok bízni a férfiakban, ileltve, nem akarok akpcsolatot mert ez meg az emg amaz. A pofámról sül le a bõr, hogy a 74 éve nagypapámnak már 4 hónapja azt kell mondanom, ohgy nincs egy árva lány sem az éeltemben 23 évesen? szerinted emnnyire érzem amgam egy csõdtömegnek, és senkiházinak? szerinted mi lehetek a szemében?! Csalódás. ezek utn csodálkozol, hogy borúsan, és anyagiasan látoma világot?!
Õszintén szólva nem értelek, jól "karbantartott nõ" csak a pénzes palikra utazik? Tényleg ennyire sekélyesnek látod ezt a nemet? Õszintén én csak normális párokat látok, a pasiknak pedig a legtöbb esetben gyönyörû barátnõjük volt függetlenül a vagyonuktól, mert nem errõl szól egy kapcsolat. Nem mellesleg kiakaszthatott a dolog, mivel egy fiatalabb tinilányt könnyebb elcsábítani, mint egy idõsebbet. Visszatérve a te teoriádra..mit tudsz te azokról a párokról, házastársakról akik jómódban élnek? Honnan tudod, hogy amikor megismerkedtek akkor anyagilag hogy állt (ebben az esetben) a férfi? Az ismerõseim közül sokan vannak akik nincstelenként kezdték, 1-2 gyerekkel a nyakukban aztán végül a férjbõl sikeres, pénzes ember lett, A családja pedig jómódúvá vállt. Soha sem tudhatod...nagyon kevesen kezdik a csúcsról. ha olyan lányt akarsz felszedni, akinek elég a külcsíny, akkor robogj be egy bárba, szedj fel egyet. Ott sorakornak olyan hülgyemények is, akik alig várják, hogy ingyen piához juthassan és egész éjszaka jól szórakozzanak, késõbb pedig egy ilyen partit nem engednek el egy könnyen..de ha jön jobb, akkor jön egy nagyobb pofon az élettõl, te meg írkálhatsz ki megint csak olyan kérdéseket, amelyek arra utalnak, hogy szerinted minden nõ megvásárolható.
Ja, pedig minden huszonévesnek jár egy tizenéves barátnõ! Menj be a polgárjenõ hivatalba, ott majd utalnak neked egyet!
Jó, ha tudod, hogy a nõk válogatósak. Mondjuk nem véletlenül... de tényleg ne képzeld azt, hogy akármelyik a karjaidba omlik. Még ha király lennél a középkorban, akkor se.
Ha milliomos híresség lennél, akkor sem lennél MINDENKI esete, a súlycsoportodon aluliak közül sem. Az ízlések különbözõek.
kérdés, hogy mit akarsz. ha azt akarod, hogy elkápráztassa a pénzed, meg a kocsid, akkor jó eséllyel nem TE kellesz majd neki, hanem amit te reprezentálsz. csak egy státusz leszel neki. ha azt akarod, hogy TE legyél neki a fontos, akkor meg édesmindegy, hogy van -e kocsid, vagy pénzed és mennyi idõs vagy. nem tudom, miért jön az utóbbi idõben minden srác a gyk-n ezzel az idióta bmw-bõl kiszálló csajos szöveggel. ha olyat akarsz, nem gáz, de akkor legyél tisztában azzal, hogy azok a nõk a pénzbe szerelmesek, nem beléd. és az ilyen nõ pontosan olyan, mint a bmw, amivel felszeded. drágább a fenntartása, mint egy suzukinak. több pénzt kell rá költeni, shopizni kell vinned, mûköröm, szoli, elegáns étterem, stb. õ nem fog megelégedni egy összebújós-pizzázós estével, ahol csak te és a párod léteztek. neki maldív-szigeteki nyaralás kell, hencegés a barinõk elõtt, drága ékszer és koktélkák.
Ez kissé ellentmondás. Vágysz egy lány szeretetére, de pénzért akarod megvenni. Szerinted az a lány aki a kocsira, pénzre bukik az majd magadért fog szeretni? Jól elbsztad a saját értékrended ezzel a luxus terepjáros divat maca szemlélettel.
A kérdező hozzászólása: nekem is volt barátnõm 15 éves korom óta majdhogynem folyamatosan. Most az utóbbi hónapokban változott nagyon meg valami, mert semmi sem jön össze, de tényleg semmi. Lehet hogy azért mert tulságosan akarom...de hogyne akarnám basszus, ha már annyira vágyom egy lány közelsgére, szeretetére, hogy az hihetetlen...
A kérdező hozzászólása: nah akkor tegyük tisztába ezt lágyszíves, hogy miért is várnám el valoban ezeket: mit látsz rengeteg alkalommal? nagy terepjárókból, bmwk bõl szálnak ki a gazdag fószerek, mellettük a fiatal, vagy éppen idõsebb de igen karbantartott csinos nõ. akkor mirõl si bezsélünk, hogy cska a belsõ számít, és a pénz nem? Vannak kivételek, normális lányok. Természetesen. Viszont én mivel ezt látom a világban, hogy ha pénzed van, autód van, akkor lesz gyönyörû barátnõd is, ezért arra vágyom. Azt meglehetõsen kétlem hogy mellettem bárki is unatkozna egyéként...:D Továbbá félreértés ne essék: nem azzal csajoztam hogy pörgettem a kocsikulcsot az ujjamon, meg hívtam meg a fél discot a számlámra, hogy lássa a csaj, hogy mekkora menõ vagyok. Cak azt hittem valamelyest könnyebb lesz így minden. de nemigazán jött be..:/
Szerintem ez egyáltalán nem gáz… Eljön majd az amikor ez majd fordítva lessz nálad:)
17-es vagyok, nyilván nem a nagypapikra vagy középkorú emberekre gondoltam, akik tinilányukkal az oldalukon berregtetik a motort melletted az utcán :D csak alapvetõen a szép, dekoratív hölgyekrõl beszéltem, akik akkor fiatalok voltak (persze most is jól néznek ki) amikor szerelembõl olyan embert választottak, aki nem állt jól anyagilag, de késõbb (sosem lehet jutni) közös erõvel kiépítettek egy szép életet..és igen kívûlrõl ez irigylésre méltó. Amúgy meg semmirõl nem vagy lemaradva, ez most egy olyan idõszakod, amikor egyedül vagy. De szerintem így annál jobban fogod ártékelni a következõlányt az életedben.

23 éves vagyok, és a szüleim még mindig túlféltenek, voltál hasonló helyzetben? Megoldottátok?

Legjobb válasz: Megoldottam. 17 évesen abbahagytam a vinnyogást és a saját lábamra álltam. Annyira nem hûdebonyolult probléma ez.

Megoldottam. 17 évesen abbahagytam a vinnyogást és a saját lábamra álltam. Annyira nem hûdebonyolult probléma ez.
28 éves korodig otthon akarsz lakni? ne csodálkozz, ha gyerekként kezelnek, amíg úgy élsz!
A kérdező hozzászólása: igaz...:( csak annyira szégyellem már ezt, és hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak. jaj istenem de utálok kamuzni. mondjuk ez még azért nem a világvége kategória, nagy dolgokban sosem tudnék hazudni, nem is hiszem, hogy érdekelné, ha töredelmesen bevallanám, hogy az apám hívott...:D minden esetre több kamu nem lesz, mert még ettõl is rohadtul érzem magam.
ha én lennék a barátod jobban elfogadnám ha nem kamuzol nekem hanem igazat mondasz, mivel arról tudnám hogy nem tehetsz hogy milyenek a szüleid.
Ugyan ez a helyzet velem is. Tudom, milyen cipõben jársz. Ha gondolod írj privátot és beszélgetünk, hátha tudok valamiben segíteni 19l
A kérdező hozzászólása: Ti hogy fogadnátok a barátom helyében ezt? Mi a jobb? Ha kiderül, hogy ilyenrõl hazudtam (pl. ha apám hív, és nem veszem fel, õ meg kérdezi, hogy ki volt, akkor én kamuzok valami marhaságot), vagy ha elmondom, hogy igen szívem, itt a 23 éves barátnõd akivel családot tervezel, de légyszike amíg el nem költözöm, tartsuk még titokban, hogy együtt vagyunk, nehogy a szüleim megzsaroljanak és megint ellehetetlenítsenek...?
Nekem egy barátnõmet féltették túl. Õ amíg otthon élt, elkezdett egy "kettõs" életet élni. Ez azt jelentette, hogy nem mondta el, ha barátja volt, nem mondta el, hogy mi tört3nt vele. Tisztelettudóan és a szülõknek megfelelõen viselkedett, közben meg élte az életét. Hq nem tudsz elköltözni, akkor ezt megteheted. Barátodról sem kell szólnod, ki kell találni valamit, hogy hova járkálsz el. Túlóra, könyvtár, csoporttárs. Sajns, ha a szüleid készülékében van a hiba, azon te nem tudsz változtatni. :(
A kérdező hozzászólása: Még privátban sem írom le, mert annyira "speciális" ez a helyzet... A tervem már kész van, 1 év múlva ha minden jól megy, már el tudok költözni. De ettõl még a szüleimmel való kapcsolatom nem fog megoldódni. Sõt, ez egy idõzített bomba lesz. Nem részletezném, ismerem már sajnos õket annyira, hogy ezt tudjam. Az életem így alakult, kaptam (na meg adtam magamnak) pár gáncsot, ami igen, évekkel visszavetett... én sem így képzeltem magam 23 évesként, elhihetitek. De mocskosul keményen dolgozok azért, hogy elérjem a céljaimat. Ez pedig áldozatokkal jár. De csak kíváncsiságból kérdezem, Ti mit dolgoztok most? Hol tartotok, hogyan éltek? 17 évesen elköltözni az azért merész. Megköszönöm, ha válaszoltok!:)
Igen...tudod egy idõ után az embernek saját életet kell kezdenie. Te már benne vagy ebben a korban. Ha ezt nem sikerül meglépned, bár nem értem, miért, akkor viseld el õket. Õk nem fognak változni. Azzal, hogy ottmaradsz, csak azt fogod elérni, hogy egymás idegeire fogtok menni és még lehet h meg is utáljátok egymást. Ha gondolod írd le privátban, hogy miért tudsz csak kertesházba menni!? Nem tudom elképzelni sem.
A kérdező hozzászólása: De mi az anyám kínját tehetnék??? Mondjuk úgy, hogy én jelenleg csak kertes házból kertes házba tudok költözni. Katasztrófa, tudom. Nem én akartam így. Bocsi, de egyetemistaként nem tudok annyi pénzt keresni, hogy ezt meg tudjam oldani. Engem a szülõi oldal érdekelne igazából. ezek szerint mindenki úgy oldotta ezt meg, hogy elköltözött és kalap??
A kérdező hozzászólása: :D:D vinnyogás... a túlféltés nálunk úgy néz ki, hogy egy buli közepén is felhív az apuci, hogy jól van-e a kislánya, anyuci meg kiver a házból (szó szerint értsd), ha valami nem tetszik neki "mert õ jót akar nekem". 18 évesen elköltöztem otthonról, de az élet úgy hozta, hogy ide vagyok kötve. Nincs lehetõségem elmenni ebbõl a házból még minimum 1-2 évig, de inkább 5 a reális. (Nem részletezném, hogy miért, annyira nem akarok sok infót megadni magamról így a neten, de hidd el, jó okom van rá, hogy nem tudok elmenni.) Van munkám, egyetemista vagyok, de konkrétan nem merem/akarom elmondani, hogy van barátom, mert beláthatatlan következményei lehetnek. Komolyan. Szóval nem az érdekel, hogy ki az, aki tinikorában nem vihetett haza csajt és végre lakást bérel, hanem az, akinél tényleg valami defekt van a szülõknél. (Mellesleg elég sokat letettem ahhoz az asztalra, hogy normális esetben feltételezzék rólam, hogy képes vagyok párt választani és nem elcs.szni az életemet.)
Botrány, hogy mennyi idióta szülõ van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!