Találatok a következő kifejezésre: 23 éves vagyok, egy (122 db)

23 éves vagyok, egy 48 éves pasi le szeretne velem feküdni. Mit csináljak, bele menjek?

Legjobb válasz: Dobj fel egy érmét, legyen a fej a szex, a írás a nem szex, amilyeknek jobban szurkolsz, azt válaszd

Dobj fel egy érmét, legyen a fej a szex, a írás a nem szex, amilyeknek jobban szurkolsz, azt válaszd
Ha szexet akarsz tõle, akkor még szerintem belefér. Komoly kapcsolat, család, gyerek... inkább felejtõs. De ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz :)
Ááááá hagyd a pitsába! Tudok neked fiatalabbat is.
Ha pénzes, akkor igen. Hátha elvisz nyaralni, stb.
Csinálj amit akarsz. Mégis honnan a fenébõl tudjuk mi, ha semmiféle részletet nem ismerünk? Falnak megyek az ilyen kérdésektõl...
Uraim/Hölgyeim!! Mi lenne a bibi??? Az, hogy a kérdezõ és az "alany" is férfi és még nem tudja, a kérdezõ, hogy meleg-e vagy sem..... Mi más lenne, ha egyszer érdekli a szex, de van egy kis "bibi" s nem árulja el, mert még magának se meri feltenni ezt a kérdést, nem hogy itt névtelenül. :D :D :D :D
uccsó elmehetnél pszichológusnak .-)
18-as vagyok: köszi! :D
A kérdező hozzászólása: Igen az a bibi, hogy nõs. Igaz, hogy megígérte, hogy megvesz nekem bármit ha lefekszem vele. De én ezt nem hiszem. Köszönöm a normális válaszokat!
Hmm, vagyis azért fekszel le vele, mert megvesz mindent? Inkább ez a bibi, szerintem. Egyébként mi lenne az a minden?
Kérdezõ ugye azt tudod, hogy anyagi haszonszerzés céljából létesített szexuális kapcsolat... az valójában már a prostitúció kategóriája??
23-as, az anyagi haszonszerzés az mindig elsõdleges szempont a nõknél, csak van h azt nem prostitúciónak, hanem házasságnak hívjuk :DD
23 évesen ha annyi eszed van, h valaki felajánlja h meg akar kúrni egy estére és te ebben az esetben nem tudod hogyan kell döntened, akkor szerintem kúrasd csak meg magad vele gumi nélkül.
Jól gondolom, hogy a bibi az hogy házas? Keress mást!
Mi a bibi?
ne!
S te mit akarsz tõle? Erre tudsz válaszolni?
A kérdező hozzászólása: Hát én igazából semmi komolyat de azért egyszer kipróbálnám vele a szexet. Csak van egy kis bibi.
Mi az a bibi?
Tök jó, amikor egy óráig tart kiszedni mindent a kérdezõkbõl. Ha most kapsz 3 igent és 2 nemet, akkor lefekszel vele? Neked kell tudnod, hogy mit akarsz.
Ne.
Nekünk kellene tudni, hogy mit akarsz?
Ha azt mondom inkább velem feküdj le, akkor velem fogsz lefeküdni?
ha jól tartja magát, és tetszik neked külsoleg akk mért ne? fordított esetben: én csak azokkal a nõkkel tudnék lefeküdni, akiket vonzónak találok
23-as vagyok 24-es igazad van, s meghajlok elõtted. :D :D Jómagam arra gondoltam, amikor kizárólag az anyagi haszonszerzés a motiváció. :D
Ne csináld a kor miatt se + házassàgtörés..... Keress valaki màst szt
Legyen önzõ? Azt hiszem, ha te lennél a felesége, nem ilyen tanácsot adnál...
Egy hülye r*banc vagy, ha felfekszel egy nõs emberrel! Ha megteszed, remélem késõbb a te férjeddel is lefekszik majd egy fiatal nõcske!
Keress egy korban hozzád illõt, olyat akit szerethetsz is, ne nõs pasikkal kezdjél, ez undorító!
Ha én újra kezdhetném , csak kizárólag tapasztalt férfival vetetném el :-) Szóval rajta.... Én anno egy olyannal jártam, aki szintén nem volt még senkivel és borzalmas volt. Õ is béna volt és én is, és többszöri próbálkozásra sikerült. Ezzel egy idõben volt egy pasi aki tetszett és idõsebb volt, és már annyira kész voltam, hogy legszívesebben megkértem volna rá, hogy tegye meg, mert a hócipõm tele volt a szintén szûz barátom szerencsétlenkedésével. Szóval jobban jársz egy tapasztalttal. És ha te is akarod miért ne? Legyél önzõ. Az önzetlenség és a jóság nem kifizetõdõ. És most meg lehet kövezni, állom :-)
Hol lehet még találni olyan 23 éves lányokat, akiknél szóba jöhetnek idõsebb férfiak? :)
szereted azt a pasit? mert ne hogy csak a vágy beszéljen belõled! és ha tényleg csak a vágy akkor inkább ne! Egy nõs pasival?
Nagyon megsérülnél lelkileg és a többi fél is a pasin kívül! Kell az neked, hogy kihasználjon? Lehet most akarod, de utána szerintem nagyon megbánod, hogy olyannak adtad magad oda, aki nem értékel csak arra kellettél neki, hogy kiélje testi vágyait.
Szerintem ne ilyen embernek add a szüzességedet! Nõs!!!! Ilyennel sohasem állnék szóba! Szerintem neked sem kéne...
23 évesen még szûz vagy? Elég nagy ritkaság, de ezek szerintem van ilyen. Ha a csávó 48 éves, akkor bízd rá magad õ már biztos tapasztalt a szexben, különben meg az érzéstõl nem kell félni, ha végeztél már önkielégítést, akkor nyilván tudod, hogy milyen jó érzés, ez sem rosszabb sõt... :)
Mar az alapszituacio is meglehetosen provokativ es moralisan erosen megkerdojelezheto, de erre sikerult meg egy lapattal ratenned az "o igazi profi ebben es csak egy lennek nala a sok kozul, akikkel megcsalta a feleseget" mondattal. Talan tobb informaciot mar ne ossz meg, mert egyre rosszabbul hangzik a dolog!:D
14:43 akkor gumit se húzzon, hátha magadhoz tudod láncolni ezt a machót. Amúgy apakomplexus nálad is befigyel... sebaj!
Remélem, legalább védekezni is fogtok. Nem hiányzik, hogy a társadalmunk bõvüljön még egy két debil által összehozott gyermekkel.
kapuzárási pánikja van.. keresi a szûz husit:DD
Már ennyire totál mindegy, csak legyen valaki?!... Nem hinném, hogy ne találnál olyat akinek nincs senkije és nem 25 év van köztetek. Inkább küldj magadról képet, most épp szabad vagyok és még házas se vagyok :D 24/F
Ha megakarod tenni akkor tedd meg.
Mit csinálj? Tedd szét a lábad és ne legyen rajtad bugyi!
mennyi ostoba lány szaladgál ebben az országban. és még csodálkozunk, hogy pornós lányaink híre vetekszik a borainkkal. szép keleteurópai erkölcsi szint. http://mno.hu/migr_1834/nyiregyhaza_utca-295506
most mar tuti hogy kamu, ilyen hulye tyuk 23 evesen nem letezik
A kérdező hozzászólása: Nem derülne ki profi az ilyesmiben már évek óta csinálja. De amúgy a felesége az nem mindennapi. Egy rémség
Szóval egy NÕS hapsi akar veled lefeküdni, neked meg az a legnagyobb problémád, hogy milyen érzés lesz? Gratulálok mind a kettõtöknek.
Kapard össze magad, mert elég szánalmas vagy. Az õ házassága lehet sz*r, de attól még legyen benned annyi tartás, sok okból, hogy nem kúrsz vele. Lehet szereted, francokat sem érdekel, felejtsd el és normális kapcsolatba bonyolódj. Ha esetleg a felesége is ilyen hülye, mint a férje, aki megcsalja simán, még a végén a pofikád is szét lesz verve, és hatalmas balhéban találod magad a gerinctelenséged mellé. 23/L
A válaszolók úgy ítélkeznek, hogy nem tudják mi van a háttérben, miért akar a férfi félrelépni. Egyébként meg mi a terved? Túl szeretnél esni a dolgon? - ha csak ennyi, ne tedd Titkos 3. szeretnél lenni? - megéri ez neked? Mi az oka, hogy eddig még nem voltál férfival?
Ha biztos vagy benne, hogy késõbb nem fogod megbánni, akkor feküdj le vele. Mindenképp szólj a pasinak, hogy még szûz vagy, így -ha normális- óvatosan fog veled bánni.
gondolom ez a napi provokativ kerdes... 23 evesen tobb eszed kene legyen
A kérdező hozzászólása: A témához még csak annyit füznék hozzá, hogy én csak egy lennék a sok közzül akikkel már megcsalta a feleségét a közel 20 év során!!!
ma 12:46 és mond te lányzóó mikor kezdje el az a szerencsétlen pasi a szexet?? Azért mert tapasztalatlan?? Ezt is meg lehet tanulni, valószínûleg azóta már tanult jócskán a dologból. Bezzeg ha ti rátok azt mondják, hogy te szerencsétlen leányzó olyan tapasztalatlan vagy és kicsi a melled, akkor biztos vérig sértõdnél. Azért már ne úgy nézzünk egy tapasztalatlan srácra, mint egy hányadékra. Õ is ember, mint te. Õ neki is meg kell tanulni a dolgokat. Lehet, hogy pár próbálkozás nem elég neki, idõvel belejön. Nem a kor számít, mert 40 évesen is lehet tapasztalatlan. Ne általánosíts te leányzó! Sajnálom a mai fiatal srácokat és némely lányt, nem is részletezem miért...
omg! Remélem kiderül és a felesége felpofoz, bár rajtad már az se segítene.
ha megteszed azutan mar akar mehetsz a sarokra is dolgozni

13 évesen 0.5-ös szemüveggel kezdtem, most 23 éves vagyok, és a 3.5-öset is gyengének érzem. Nagyon aggódom, hogy ilyen gyorsan romlik a szemem. Igaz, hogy ez egy idő után megáll? Vagy mire lehet számítani?

Legjobb válasz: Kb. 23-25 évesen áll meg a szemromlás (de persze figyelembe kell venni, hogy pl. mennyit ülünk a számítógép elõtt, mert az a korunkra való tekintet nélkül még ugyanúgy ronthatja). Nekem is akkörül állt meg, aztán egy fél dioptriát javult is, azóta mindig ugyanaz.

Kb. 23-25 évesen áll meg a szemromlás (de persze figyelembe kell venni, hogy pl. mennyit ülünk a számítógép elõtt, mert az a korunkra való tekintet nélkül még ugyanúgy ronthatja). Nekem is akkörül állt meg, aztán egy fél dioptriát javult is, azóta mindig ugyanaz.
ez nem is gyors romlás, ha mindig jó a szemüveged, akkor lassabban romlik...ha megáll, akkor meg tudod mûttetni
Ez egyáltalán nem gyors, ha meg a szemüveg zavar viselj lencsét.
Hiába nem gyórs, akkor is romlás! A bal szememmel én se látok valami jól, még sem használok semüveget, és a szemem nem romlott tovább az elmúlt 20 év során. ajánlom, menny el a szemészetre.
Akár hordod a szemüveget, akár nem, a szemed így is, úgy is romlik annyit, amennyit egyébként is romlana. Pont most vagy abban a korban, amikor erõsebb a romlási folyamat, ez 28-30 éves kor körül áll meg, akkor már nem nõ a szemgolyód. Késõbb, 40 éves korod után fog kicsit javulni (de akkor meg az idõskori látásromlás miatt valószínûleg más dioptria fog kelleni közelre és távolra). Azt gondolom, lesz ez még akár 4-5-6 D is, de ne ijedj meg, ez viszonylag normális, sokan hordanak ilyen erõs szemüveget. Meg lehet majd mûttetni, de nem muszáj. Ha lány vagy, az orvosodnak majd említsd meg, ha kisbabát vársz, hogy erõs a szemüveged, tudni fogja, mit kell tenni. Nézd, egy náthának is vannak fokozatai, egy látáshibának is, de örülj, hogy LÁTSZ egyáltalán.
Nálunk az egész család szemüveges. 9 évesen kezdtem én is felessel, 20 évesen tartottam -5-nél, akkor megmûtettem, azóta oké. A bátyám 25 évesen -9 körül van. Anyum meg +2es volt, de teljesen helyrejött. Fogalmam sincs mitõl függ vagy mire számíthatsz. Családod többi tagja mit mondd? Hátha abból kiindulhatsz.
Nekem 2. osztályban lett az elsõ szemüvegem, és már egy dioptriással kezdtem akkor. Onnantól évente romlott fél dioptriát, vagy akár egyet is, így nagyon gyakran kellett új szemüveget venni. Aztán 14 éves koromban kontaktlencsém lett, és azóta egyáltalán nem romlott, sõt a szemész azt mondta, hogy ha nem tudná hogy az lehetetlen azt mondaná még javult is egy picit a szemem. Szóval nekem ezek szerint a kontaktlencse állította meg a szemem romlását, bár ez elég egyedi eset lehet... az egyik szemem -3, 25 a másik -2, 25. Szerintem nem romlik nagyon gyorsan a szemed, de szerintem ennyi idõsen lassan meg kéne állnia.
Úgy beszélgettek itt a látásnak a romlásáról, mint valami törvényszerûségrõl. Ez nagyon nagy butaság. Én rengeteg éve ülök mindenféle monitor elõtt naphosszat és a szemem még mindig tökéletes, és semmi köze sincs az öregedéshez sem. Sok idõs embert ismerek akinek nem kell szemüveg semmihez. A problémát bizony magatokban kell keresni. Ugyanúgy, mint a betegségek esetében... Lehet lehurrogni, nem akarom itt tovább az észt osztani, de most úgy éreztem le kell írnom ezt a pár sort ide, mert páran még hasznát veszik majd. Vitatkozni nem akarok senkivel a témában, csupán a helyes utat mutatom meg, aztán úgyis mindenki eldönti a továbbiakat, ugyanis én nem nyithatom fel a ti szemeteket. :) Bevezetésként a szemromlással kapcsolatban nem kérek mást csak annyit, hogy olvassátok el ezt a rövid cikket és éljetek tovább úgy minden szempontból, ahogy jónak LÁTJÁTOK. :) Sziasztok! http://www.eletforma.hu/szemelyiseg/szemunk_serulesei_jelzik..

23 éves vagyok, lekéstem arról, hogy egy ilyen "barely legal", 14-16 éves lánnyal legyek együtt?

Fiatalabb koromban kimaradt a csajozási id?szak, utána jött egy hosszabb, komoly kapcsolat...

Legjobb válasz: Mert megrekedt 14 éve szinten, mert kimaradt neki ez a szakasz. Hát elég degenerált dolog 23 éves felnõtt férfi létedre 14 éves tinilányokkal dörrenteni, de te tudod.

Mert megrekedt 14 éve szinten, mert kimaradt neki ez a szakasz. Hát elég degenerált dolog 23 éves felnõtt férfi létedre 14 éves tinilányokkal dörrenteni, de te tudod.
Hát ha 23 évesen próbálkozol 14 évesekkel, el fog mind utasítani, mert vén vagy hozzájuk.Próbálkozz 20 körüliekkel...
18 éves lányok körében nézz szét, 14 körüliekkel ha kezdesz, az közel áll a pedofíliához.
Na enyit a sok 20 körüli baromról, aki szûz és azt hiszi, hogy milyen jól tette. Na ugye, hogy nem tették jól.
Húsz körüliek miért nem kellenek?
dehogy késtél, ez az egyik legjobb kor hozzá, de tényleg.ennyi idõsen te valószínüleg már máshogy viszonyulsz egy lányhoz, mint egy 14 éves srác..:D ha nem lennél messze, akár lehetne is róla szó...:d
13: simi az "okos" buksidra. Attól, hogy valaki anyukakorú, mitõl lenne feltétlenül nagy segge? Én 27 vagyok, mégis ugyanolyan kicsi seggem van mint kb. 15 évesen...
Nem késtél le semmirõl. A fiatal lányok többnyire szeretik a 20-as 30-as pasikat. Bár ebben a korban elég sokan megrekedtek az egyedfejlõdésben és a vele egykorú lányos arcú kisfiúkat szeretik. Ha nem csömörlöttél bele nagyon abba a komoly kapcsolatba, akkor éld ki magad, ha tudod. Viszont a "barely legal" az a 18+ éveseket jelenti akik 18 alattinak kinézõ testtel rendelkeznek - szerintem. Ilyenbe is érdemes belemenni. Tovább tûnik fiatalnak az ilyen:) mert hát valljuk be huszonévesen a legtöbb nõ megcsúnyul.
Akkor én is ebbe tartozom, 23 évesen 16-17 nek néznek, és mindig elkérik a személyim, azt mondják, olyan szép kisimult arcom van, hogy nem hiszik el, hogy már 20 is elmúltam, hát igen látszik, hogy nem ittam 15-16 évesen, soha nem cigiztem, és soha nem drogoztam.
A kérdező hozzászólása: A barely legal ilyen felnõttfilmes kontextusban tényleg azt jelenti, hogy fiatalabbnak kinézõ 18+ éves lányok, hiszen fiatalkorúakról tilos pornográf képet készíteni. Viszont a valóságban a jelentése 14+, a beleegyezési korhatár után.
szia!:D én 14 vagyok, és szerintem nem vagy semmirõl lekésve. a korombeliek amúgyis az érettebb pasikért vannak oda, szóval sok sikert!
én is ilyen fiatalt akarok, de fõleg azért mert késõbb nem kaphatok, így most akarom! :) De am nézz milf pornót, rárszoktat a nagy seggekre -tapasztalat- :D f19
Még nem késtél le. Csak arra vigyázz, hogy könnyen kihasználhatsz, megvezethetsz egy ilyen fiatal csajszit. A végén meg apuci a koponyádba vágja a baltát.... Egyébként engem is oktatott már ki zsenge 16 éves, aki túlesett már élete elsõ hármas (2fiú+1lány) szexén. Szóval azért nem kell aggódni a "kicsikért", illetve inkább azt monddanám, hogy nem egy ordas q is van közöttük, akik egy jó szóért lesz.pnak bárkit a disco mosdójában.
Elég gáz, hogy elméletileg felnõtt férfi létedre, egy 14-16 éves fejletlen, éretlen gyerekre hajtasz, te sem vagy 100as.
Ismerek több lányt is aki fiatalon 20 fölötti fazonnal járt. Ezek nem túl hosszú kapcsolatok voltak. Szerintem is a saját súlycsoportoddal kezdj.
Pont az, hogy nem fogják elutasítani, mert a 16 éveseknek is 20-24 közötti pasik kellenek. Én tanítottam 27 korom ellenére 14 éves 8. osokat, meg 14-18 közötti gimiseket és volt 5-6 lány (tehát jónéhány), akik nem féltek velem kacérkodni. Szerintük a pasi 25 nél kezdõdik igazán. Tehát ha csak a kérdezõ nem állítja magát stop üzemmódra, akkor a kisebb lányok a kora ellenére lazán be fognak próbálkozni nála.
Nem késtél le errõl.
A kérdező hozzászólása: Dehogy tették jól.
A kérdező hozzászólása: A pedofília az, amikor valaki olyan gyerekekhez vonzódik, akik nem érettek szexuálisan. A törvény szerint 14 felett legális. A kérdésem inkább a megvalósíthatóság részére utal, arra vagyok kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Köszi :D

Hátrányos helyzet - Ha egyedül élek, 23 éves vagyok, nincs munkám akkor élhetek ezzel a lehetőséggel? Szülők máshol laknak, én teljesen egyedül.

Legjobb válasz: 23 éves vagy, felnõtt ember!! Mire akarod felhasználni ezt a "lehetõséget?" Különben nem élhetsz vele.

23 éves vagy, felnõtt ember!! Mire akarod felhasználni ezt a "lehetõséget?" Különben nem élhetsz vele.
Te nem hátrányos helyzetû vagy, csak egy lusta lúzer.
A kérdező hozzászólása: Továbbtanulási lehetõségekrõl beszéltem, ezért kérdeztem. Nem anyagi okokból, hiszen eltartom magam... Csak sajnos nincs bejelentett állásom.

23 éves vagyok és van egy 16 éves pasim majdnem fél éve. Nagyon szeretjük egymást és minden ok de apum nem tudja és nagyon nem örülne neki ha tudná. Jaj hogy mondjam el?

De elvesztettem 1 fogadást és most el kell neki mondanom h van egy 16 éves pasim.Alapba nem mondanám mert fölösen nem csin neki se problámát h milyen "hülye" lánya van meg magamnak se h veszekszik velem.Apum olyan h semmit nem ért meg és mindig neki van igaza én meg vok a hülye.Hogy mondhatnám ezt el neki?Véletlen elejtem...vagy mi?Nem tom:(de ma kell elmondanom.Várom az ötleteket

Legjobb válasz: de azzal van a baj h barátod van vagy azzal h 16 éves? szal ha lenne egy 24 éves barátod azt tök simán lazán el tudnád neki mondani? mert ha igen akkor ugyanugy mond el ezt is, nem biztos h rögtön rákérdez h hány éves...ha meg igen akkor meg hmm... még gondolkodok rajta kicsit:D

de azzal van a baj h barátod van vagy azzal h 16 éves? szal ha lenne egy 24 éves barátod azt tök simán lazán el tudnád neki mondani? mert ha igen akkor ugyanugy mond el ezt is, nem biztos h rögtön rákérdez h hány éves...ha meg igen akkor meg hmm... még gondolkodok rajta kicsit:D
23 vagy? Akkor apádnak mi köze a te szerelmi életedhez? Állj elé és mondd el neki, de semmi beleszólása nincs.
dejó lett volna 16 évesen 23 éves csajjal...:)
es nemgondolgoztal el azon h inkabb korodbeli pasikkal alkoss kapcsolatot, es ne hozzad merten kisfiukkal? mert kerdem en egy 23 eves nonek egy eretlen kisfiu kell ? ...mert nemtom de en sztem ha 23 eves leszek akkor mar olyan igenyeim lesznek es olyan kapcsolatot akarok amiben mindent megkapok. mer oke h szexelni tud..nade megis?! vagy nalad csak ez a lenyeg? bocsi... de nekem ez a velemenyem
miért nem talált meg engem 16 évesen egy idõsebb csaj... istenem...
elsõ vagyok. hát....figyelj mond meg neki, hogy 23 éves vagy, kialakult világképed van, ne probáljon megváltoztatni, neked nem számít a kor, ha 16 éves akit szeretsz akkor 16 ha 26 akkor 26 neked ez nem számít, és h inkább örüljön annak, h elmondasz neki ilyen dolgokat, mármint h beavatod, de ha így viselkedik (h nem viheted haza stb) akkor téged fog elveszteni azzal h többé nem avatod be a bizalmas dolgaidba.
A kérdező hozzászólása: az lenne az elsõ h rákérdezne hány éves mert amikor egy évvel fiatalabb pasim volt akkor is felhozta hogy mért nem idõsebb...amikor meg 18 éves barátom volt akkor teljesen ellene volt, nem is engedte hogy haza hozzam:( õ meg most 16 és nemtom mit csináljak:(
A kérdező hozzászólása: kedves 18:13-as válaszoló ha tudni szeretnéd akkor õ a legkomolyabb pasim eddig (pedig nem egy párkapcsolaton vok túl) és nem kioktatást kérek h idõsebbet keressek hanem tanácsot hogy ilyankor mi is a teendõ.De am köszi a véleményed..
Szerintem mondd el, hogy mi a helyzet és, hogy képtelen vagy nélküle élni. (DE HOGY JÖTTÉL ÖSSZE EGY 16 ÉVESSEL?légyszíves írd le-köszi)
A kérdező hozzászólása: úgy jöttem vele össze h 1 suliba járunk és ránézésre megtetszett.Aztán egy közös ismink által megtudta h nekem bejön és odajött hozzám.Elmondta h nagyon bejövök neki és megvár suli után.Állandóan verseket írt meg hazavitt meg éreztette velem h szeret.Azán így megszerettem.Azóta együtt vagyunk.Fél éve lesz.
Én barátom "csak" 3 évvel fiatalabb, de nálunk is problémák voltak a szüleimmel. Vagyis inkább csak anyámmal, mert apukámat nem nagyon érdekli, neki tényleg az a lényeg, hogy jól érezzem magam, akár idõsebbel, akár fiatalabbal, akár lánnyal, akár fiúval, akár kutyával, tök mindegy :D Anyukám még mindig problémázik, pedig már másfél éve együtt vagyunk, láthatja, hogy jól mûködik a dolog (ÉS hozzáteszem, 20 éves vagyok, beleszólása se lenne). De eljutott odáig szerencsére, hogy egy nagy leordítás után felfogta, hogy semmi köze az én szerelmi életemhez, fõleg nem 20 évesen, de azelõtt se illõ ennyire belemászni szerintem egy gyerek életébe, hogy befolyásoljuk a párválasztásban. Szóval ha máshogy nem megy, ordítsd le a fejét. Lehet, hogy szülõk, és féltenek, jót akarnak, meg akarnak óvni a csalódásoktól, de nincs joguk beleszólni a te életedbe. Lehet õket tisztelni és szeretni, de néha oda kell szólni durván, hogy megértsék mi a helyzet!
Szerintem ciki, hogy a pasi ennyivel fiatalabb a ti korotokban...Ez olyan, mintha az öcsémmel...Brr...23 évesen igazán találhatnál magadhoz illõt, nem egy pisist. Amúgy apádnak semmi köze hozzá.
Semmi köze hozzá. Nehogy már õ mondja meg, hogy kivel járj? Állj ki az igazadért! Nem õ jár a pasiddal, hanem te! Szóval vagy nagy ívben tegyél rá a hülyeségeire, vagy - elvégre 23 vagy - kezdj el gondolkozni rajta hogy el tudnál-e költözni. Végszükség esetén akár valamelyik rokonodhoz is, vagy albérletbe, vagy mittudomén. Olyan helyre, ahol nem azt kuksolják, hogy hány éves a pasid. Mellesleg sokkal nagyobb gáz, ha valaki értetlen, ostoba (mint apád), mint ha valaki értelmes, jólelkû, csak épp fiatalabb.

23 éves vagyok 2szer láttam (öntudatom óta) élőben puncit. Egyszer 17 évesen nyelvvel hatoltam bele egy lányba, rá 2 évre meg szexeltem. Azóta nem voltam nővel, még a barátnőimmel sem, akikkel összesen 3 hónapot jártam. Mi lehet a gond?

Sajnos újra ki kellett írnom a paramétereim. Fels?oktatásban vagyok ahol n? halmok vannak. Kollégiumban élek, ahol halom n? van. Nem vagyok rosszkép? és rossz indulatú sem. Kicsit elvontnak gondolnak.

Legjobb válasz: Néhány jó tanács :)körülbelül 1 évvel ezelõttig én is inkább baráti viszonyig jutottam csak a csajokkal aztán semmi tovább :) Nagyon egyszerû a gyógyír. Meg kell erõltetned magad, elfogadni magad olyannak amilyen vagy és elfelejteni az önértékelési gondjaidat ha vannak. A magabiztosság elengedhetetlen dolog.Pár dolog amit én eddig tapasztaltam, hogy szükséges: 1. Légy magabiztos. 2. Légy gyengéd és kedves. (akár elsõ radin is meglehet ölelni egy csajt, vagy mélyen a szemébe nézni, megcirógatni nem valószínû, hogy tiltakozni fog :) ) 3. Légy vicces és értékeld a poénokat. 4. Légy jó beszélgetõtárs. A külsõ egy dolog, ha nem vagy bûnronda akkor annál a csajnál is lehet esélyed aki esetleg 1 fotót látva rólad azt mondja, hogy nem vagy az esete, hogyha lehengerled a viselkedéseddel és beszédeddel. Jól el kell beszélgetni a csajokkal, jó sztorikon nevetgélni és ha úgy adja a lehetõség testi kontaktust teremteni. Mindig lehet egy ürügyet találni egy apró arcra puszira vagy ölelésre, és hidd el ha beloptad magad a szívébe akkor jól fog esni neki, de ezt beszélgetés közben úgy is észreveszed, persze ha frusztrált vagy és parázol hozzá sem mersz érni, tudom milyen de erõltesd meg magad! Aztán mondhatjuk lezárásképp nézz mindig a szemébe ha vele társalogsz a másfele lesegetés nem épp magabiztosságot sugárzó dolog, továbbá egy összenézõs-kínos csend remek kombináció a csókra :) Remélem tudtam hasznos dolgokat írni, bocsi kicsit hosszúra sikeredett :) Az meg hogy barátnõddel se volt szex arra nemtudok mit mondani, 3 hónap alatt lehetett volna :) 21/F

Néhány jó tanács :) körülbelül 1 évvel ezelõttig én is inkább baráti viszonyig jutottam csak a csajokkal aztán semmi tovább :) Nagyon egyszerû a gyógyír. Meg kell erõltetned magad, elfogadni magad olyannak amilyen vagy és elfelejteni az önértékelési gondjaidat ha vannak. A magabiztosság elengedhetetlen dolog.Pár dolog amit én eddig tapasztaltam, hogy szükséges: 1. Légy magabiztos. 2. Légy gyengéd és kedves. (akár elsõ radin is meglehet ölelni egy csajt, vagy mélyen a szemébe nézni, megcirógatni nem valószínû, hogy tiltakozni fog :) ) 3. Légy vicces és értékeld a poénokat. 4. Légy jó beszélgetõtárs. A külsõ egy dolog, ha nem vagy bûnronda akkor annál a csajnál is lehet esélyed aki esetleg 1 fotót látva rólad azt mondja, hogy nem vagy az esete, hogyha lehengerled a viselkedéseddel és beszédeddel. Jól el kell beszélgetni a csajokkal, jó sztorikon nevetgélni és ha úgy adja a lehetõség testi kontaktust teremteni. Mindig lehet egy ürügyet találni egy apró arcra puszira vagy ölelésre, és hidd el ha beloptad magad a szívébe akkor jól fog esni neki, de ezt beszélgetés közben úgy is észreveszed, persze ha frusztrált vagy és parázol hozzá sem mersz érni, tudom milyen de erõltesd meg magad! Aztán mondhatjuk lezárásképp nézz mindig a szemébe ha vele társalogsz a másfele lesegetés nem épp magabiztosságot sugárzó dolog, továbbá egy összenézõs-kínos csend remek kombináció a csókra :) Remélem tudtam hasznos dolgokat írni, bocsi kicsit hosszúra sikeredett :) Az meg hogy barátnõddel se volt szex arra nemtudok mit mondani, 3 hónap alatt lehetett volna :) 21/F
A kérdező hozzászólása: Én spanci vagyok a nõknek, és új szereposztást akarok. Nagyon sok nõ van a környezetemben tényleg, de egyszerûen nem kívánnak, vagy csak nem veszem észre. Emellett idegesítõen sok a "dughattam volna" eset. De én csak vezeklek.
Próbáld meg felismerni a "most dughatok" eseteket. Emellett lehetnél határozottabb, ha tetszik egy lány, udvarolj neki, egyértelmûen jelezd, hogy tetszik. Arra kénytelen lesz valamit reagálni. Ha nemet mond, még az is jobb annál, mint ami most van, mert legalább tudod, hányadán álltok.
aki kollégista, és nem jut pinához, ássa el magát...én amikor eben a helyzetben voltam, minden héten legalább 3x dugtam a koleszban, csak fel kell tudni ismerni a ribancokat.és az olyan ribancokat, akik egy másik csajjal +veled is csinálnák(bár ahhoz nem árt a tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Am ezek az adottságaim a határozottságon kívül meg vannak. Szeretik a gondolataim, humorom, kedves is vagyok, bár nem vagyok érintkezõs. Egyszerûen nálam közelharc krízis alakul ki ha nevetgélek, vagy komolykodok egy csajjal és mellettem ül, nem tudom átlendíteni a beszélgetést testiségbe, eszembe jut a barátokközt suta színészjátéka, és nem érzem természetesnek. Azt akarnám, hogy õ támadjon le. De nem fog. utolsónak: elástam magam, és még le is h*gyoztam a sírom.
4/5, te sem a Schönherzben voltál koleszos, az tuti:D

23 éves vagyok.15 évesen vesztettem el a szüzességem egy akkor 22 éves fiútól. Már nem jelenthetem fel?

Kérlek ne k**vázzatok le. Tudom hogy nagyot hibáztam, és az én b?nöm. Éppen eléggé iszom a levét a mai napig is. De mindig eszembe jut hogy mi van ha nem én vagyok manapság is az egyetlen /volt/ fiatal korú akivel együtt van volt. Érdemes ezzel még foglalkoznom vagy temessem el véglem?

Legjobb válasz: nem mert 14 év alatt büntetendõ a szex és a pajzánkodás. ergo 14 évesen egy 80 évessel is szexelhettél volna mindennap.

nem mert 14 év alatt büntetendõ a szex és a pajzánkodás. ergo 14 évesen egy 80 évessel is szexelhettél volna mindennap.
Nem k..vázlak le, de minek mártírkodni, hogy te akarod megvédeni a mai fiatalokat ettõl a gaz "csábítótól"? Ha Neked 15 évesen mondták volna, hogy esetleg korai az ügy ráhallgattál volna? Persze, hogy nem. A fickó 22 évesen ügyesen kihasználta a hü..e pi..csa "nagylányoskodását", és jól ...te. Erre mondják, hogy esõõ után köpönyeg? Egyébként milyen indokkal jelentenéd fel?
Aztán mire jelented fel 8 év távlatából? Odapucsítottál neki, nem? Hát akkor cicamica nem volt erõszak, maximum pattintott egy másik könnyû muffért és sértve érzed magad. Ez viszont nem büntetendõ!
14 éves fejedel kerülni kellet volna a disco kat:) és a cica nacit:) és most szüz lennél :) de te akartál a menõ lenni igy megjelölt rendesen egy lyukal:) gratulálok:) az hogy még felis szeretnéd jelenteni gondolom azért mert elhagyot szégyen teljes dolog remélem tudod:) és még mivagyunk szarok mi:) pfff ribancok
Utolsó hsz! Te is korán pucsítottál?? Én sem vagyok "hibátlan", de nem teszem közzé, hogy nem áll fel. Magánügyem. Nem tudom megállni: Helyesírás egyes, tartalom nulla!!
Hm. Nagyjából egyezõ vélemények, csak más köntösben tálalva. Bár a politikában is így lenne...D)
Nem értem h mért vagytok ien szemetek ezzel a lánnyal?! láccik hogy lelketek nincsen, csak a másikat kell kritizálni, de mivan veletek?? ti bennetek nincsen semmi kritizálni valo?! óóhhh biztos nincsen, ti tõkéletes emberek vagyotok mii... XD hagyuk már!
Mivel nem nemi erõszak és akkor nem jelentetted a rendõrségen vagy a gyámügyön :közös akarat.Fõlag akkor ha külsõleg érettebnek tünsz és nem közölted vele 15vagy. És 5 év alatt amúgyis elévül minden követelés!!! Ez ma a jog. "A joban nincs szükség az igazságra" jegyezd meg!
Hacsak nem fiú vagy, akkor bûncselekmény hiányában, ha fiú vagy, akkor egyrészt elévülés, másrészt a beleegyezési korhatár azóta történt egységesítése miatt utasítanák el a feljelentést. Ha pénzt adott érte (az büntetendõ lenne), azóta az is elévült. Viszont egy hamis vád, illetve egy rágalmazás befigyelhet. Rád nézve.
Ha a "te bûnöd", ahogy írtad, akkor miért akarod feljelenteni? A beleegyezéseddel történt?

Az gáz, hogy 23 éves vagyok és se barátom se barátnőm? Egyedül vagyok, mint a kisujjam.

Legjobb válasz: Csak eggyet tudok érteni az elõttem szólóval, én 30 -éves férfi vagyok és én is egyedül vagyok.

Csak eggyet tudok érteni az elõttem szólóval, én 30 -éves férfi vagyok és én is egyedül vagyok.
hat`.. nem mondom epp hogy gaz :-S de elkene gondolkozz a modorodon vagy viselekdeseden.. mert lehet kellene valtoztass rajtuk.. mert ilyen nincs hogy egy baratod se legyen ( ugy latom a kerdesedbol hogy srac vagy ) pl nekem szeritnem eleg jo modoraim viselkedesem van es rengetek baratom baratnom van ! ( lany vagoyk es pasimbol is eleg sok volt) legyel baratsagos es kesz egy uj baratsagra esetleg kapcsoaltra :) irj ha akarsz .. es kornyekezd meg azert hogy hogy sozktal viselkedni masokkal..vagy gondolkozz picit hogy miert is van ez..?! mert szeritnem te sem erzed magad igy jol : egyszal egyedul :(
Nem vagy vele egyedül. :)
igazából az a lényeges kérdés, hogy te gáznak érzed e. Szerintem semmi esetre se normális állapot. Azt irtad, hogy nincsen párod, barátaid, de vajon teljesen egyedül vagy? Családon belül vannak körülötted emberek, akikre tudsz támaszkodni? Lehet, hogy csak zárkózottabb ember vagy, aki nehezen oldódik fel. Ha teljesen egyedül vagy, akkor viszont gondolkodj el, hogy jó e ez igy neked, és meddig akarsz igy élni. Mindenképp tarts önvizsgálatot, hogy miért maradtál egyedül, és változtass természetesen.
Na igen, de te legalább õszintén beismered, valóban nem vagy ezzel egyedül ... Nagyon sokan magányosak, csak ezt ugye olyan gáz beismerni.
Én mondom nagy elõny! Nagyon vigyázz, milyen barátokat választasz! Tapasztalat!
Eddig nem voltak barátaid, osztálytársak?Probáld velük fel venni újra a kapcsolatot.Én 30on túli nõ vagyok, de nekem sincsenek már barátaim, barátnõim.Nem jó érzés ne maradj egyedül.

Szerintetek hol lehet barátokra szert tenni? 23 éves vagyok, és összesen egy barátnőm van, a többiek valahogy már messze járnak, megváltozott az érdeklődési körünk, és más városban élnek mint én.

Egyébként budapesti vagyok.Szeretek zenét hallgatni (klasszikust is),olvasni,moziba járni,a városban mászkálni és értelmes dolgokról beszélgetni.Nem szoktam bulikba járni,drogozni vagy alkoholizálni.Ha van hasonló típusú lány mint én,nyugodtan írjon nekem. Szép napot !

Legjobb válasz: Nálam is hasonlo a helyzet, 24 éves vagyok és nincsenek igazi barátaim. A régi kapcsolatok megszakadtak, v csak naon felületesek ( pl. Facebookon néha vátunk pár szót, ennyi). Én nem dolgozok, gyesen vok, egy kis porfészekben élek... Szal ez nem az a helyzet ahol nagyon lehetne barátkozni. Sokszor azt érzem, h nem érdeklek senkit, elfelejtettek... Elég gáz...

Nálam is hasonlo a helyzet, 24 éves vagyok és nincsenek igazi barátaim. A régi kapcsolatok megszakadtak, v csak naon felületesek ( pl. Facebookon néha vátunk pár szót, ennyi). Én nem dolgozok, gyesen vok, egy kis porfészekben élek... Szal ez nem az a helyzet ahol nagyon lehetne barátkozni. Sokszor azt érzem, h nem érdeklek senkit, elfelejtettek... Elég gáz...
A kérdező hozzászólása: Hát, biztos nem lehet könnyû a te helyzeted sem...merre felé laksz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!