Találatok a következő kifejezésre: 23 éves vagyok (446 db)

23 éves vagyok és 30-45 év közötti csinos hölgyekért bolondulok! Hölgyeim ti hogyvagytok vele?

Legjobb válasz: én is 23 éves vagyok, és most perpillanat van egy 44 éves nõ, aki átjár néha dugni. És tök vékony meg szép meg minden. Szóval nem ilyen lehasznált vén trotty. DE! A szóhasználatból, meg a kérdéskiirás mögött érezhetõ kéjenc lelkivilágból az jön át kissé, hogy te ilyen kanoslúzer kategóriájú ember vagy. Mert ha tényleg dugnál ilyen nõkkel és nem csak a pornóoldalak mature kategoriájánál csapnád a brokid éjjel-nappal, akkor nem igy beszélnél róluk. Hanem tudnád, hogy õk is csak emberek, és ugy beszélnél velük is, mint bárki mással. De nem nagyon tartom valószinünek, hogy ez fennáll.

én is 23 éves vagyok, és most perpillanat van egy 44 éves nõ, aki átjár néha dugni. És tök vékony meg szép meg minden. Szóval nem ilyen lehasznált vén trotty. DE! A szóhasználatból, meg a kérdéskiirás mögött érezhetõ kéjenc lelkivilágból az jön át kissé, hogy te ilyen kanoslúzer kategóriájú ember vagy. Mert ha tényleg dugnál ilyen nõkkel és nem csak a pornóoldalak mature kategoriájánál csapnád a brokid éjjel-nappal, akkor nem igy beszélnél róluk. Hanem tudnád, hogy õk is csak emberek, és ugy beszélnél velük is, mint bárki mással. De nem nagyon tartom valószinünek, hogy ez fennáll.
Mi nem.
elég beteges
3as jól írja
Teljesen normális, csak társadalmilag fujfuj. Ezért jár a 23 éves sráchoz is csak dugni a vékony szép negyvenes. Valószínûleg utcára meg nyilvános helyekre már nem mászkálnak együtt. Elég gáz hogy így van ez.

23 éves vagyok, lekéstem arról, hogy egy ilyen "barely legal", 14-16 éves lánnyal legyek együtt?

Fiatalabb koromban kimaradt a csajozási id?szak, utána jött egy hosszabb, komoly kapcsolat...

Legjobb válasz: Mert megrekedt 14 éve szinten, mert kimaradt neki ez a szakasz. Hát elég degenerált dolog 23 éves felnõtt férfi létedre 14 éves tinilányokkal dörrenteni, de te tudod.

Mert megrekedt 14 éve szinten, mert kimaradt neki ez a szakasz. Hát elég degenerált dolog 23 éves felnõtt férfi létedre 14 éves tinilányokkal dörrenteni, de te tudod.
Hát ha 23 évesen próbálkozol 14 évesekkel, el fog mind utasítani, mert vén vagy hozzájuk.Próbálkozz 20 körüliekkel...
18 éves lányok körében nézz szét, 14 körüliekkel ha kezdesz, az közel áll a pedofíliához.
Na enyit a sok 20 körüli baromról, aki szûz és azt hiszi, hogy milyen jól tette. Na ugye, hogy nem tették jól.
Húsz körüliek miért nem kellenek?
dehogy késtél, ez az egyik legjobb kor hozzá, de tényleg.ennyi idõsen te valószínüleg már máshogy viszonyulsz egy lányhoz, mint egy 14 éves srác..:D ha nem lennél messze, akár lehetne is róla szó...:d
13: simi az "okos" buksidra. Attól, hogy valaki anyukakorú, mitõl lenne feltétlenül nagy segge? Én 27 vagyok, mégis ugyanolyan kicsi seggem van mint kb. 15 évesen...
Nem késtél le semmirõl. A fiatal lányok többnyire szeretik a 20-as 30-as pasikat. Bár ebben a korban elég sokan megrekedtek az egyedfejlõdésben és a vele egykorú lányos arcú kisfiúkat szeretik. Ha nem csömörlöttél bele nagyon abba a komoly kapcsolatba, akkor éld ki magad, ha tudod. Viszont a "barely legal" az a 18+ éveseket jelenti akik 18 alattinak kinézõ testtel rendelkeznek - szerintem. Ilyenbe is érdemes belemenni. Tovább tûnik fiatalnak az ilyen:) mert hát valljuk be huszonévesen a legtöbb nõ megcsúnyul.
Akkor én is ebbe tartozom, 23 évesen 16-17 nek néznek, és mindig elkérik a személyim, azt mondják, olyan szép kisimult arcom van, hogy nem hiszik el, hogy már 20 is elmúltam, hát igen látszik, hogy nem ittam 15-16 évesen, soha nem cigiztem, és soha nem drogoztam.
A kérdező hozzászólása: A barely legal ilyen felnõttfilmes kontextusban tényleg azt jelenti, hogy fiatalabbnak kinézõ 18+ éves lányok, hiszen fiatalkorúakról tilos pornográf képet készíteni. Viszont a valóságban a jelentése 14+, a beleegyezési korhatár után.
szia!:D én 14 vagyok, és szerintem nem vagy semmirõl lekésve. a korombeliek amúgyis az érettebb pasikért vannak oda, szóval sok sikert!
én is ilyen fiatalt akarok, de fõleg azért mert késõbb nem kaphatok, így most akarom! :) De am nézz milf pornót, rárszoktat a nagy seggekre -tapasztalat- :D f19
Még nem késtél le. Csak arra vigyázz, hogy könnyen kihasználhatsz, megvezethetsz egy ilyen fiatal csajszit. A végén meg apuci a koponyádba vágja a baltát.... Egyébként engem is oktatott már ki zsenge 16 éves, aki túlesett már élete elsõ hármas (2fiú+1lány) szexén. Szóval azért nem kell aggódni a "kicsikért", illetve inkább azt monddanám, hogy nem egy ordas q is van közöttük, akik egy jó szóért lesz.pnak bárkit a disco mosdójában.
Elég gáz, hogy elméletileg felnõtt férfi létedre, egy 14-16 éves fejletlen, éretlen gyerekre hajtasz, te sem vagy 100as.
Ismerek több lányt is aki fiatalon 20 fölötti fazonnal járt. Ezek nem túl hosszú kapcsolatok voltak. Szerintem is a saját súlycsoportoddal kezdj.
Pont az, hogy nem fogják elutasítani, mert a 16 éveseknek is 20-24 közötti pasik kellenek. Én tanítottam 27 korom ellenére 14 éves 8. osokat, meg 14-18 közötti gimiseket és volt 5-6 lány (tehát jónéhány), akik nem féltek velem kacérkodni. Szerintük a pasi 25 nél kezdõdik igazán. Tehát ha csak a kérdezõ nem állítja magát stop üzemmódra, akkor a kisebb lányok a kora ellenére lazán be fognak próbálkozni nála.
Nem késtél le errõl.
A kérdező hozzászólása: Dehogy tették jól.
A kérdező hozzászólása: A pedofília az, amikor valaki olyan gyerekekhez vonzódik, akik nem érettek szexuálisan. A törvény szerint 14 felett legális. A kérdésem inkább a megvalósíthatóság részére utal, arra vagyok kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Köszi :D

13 évesen 0.5-ös szemüveggel kezdtem, most 23 éves vagyok, és a 3.5-öset is gyengének érzem. Nagyon aggódom, hogy ilyen gyorsan romlik a szemem. Igaz, hogy ez egy idő után megáll? Vagy mire lehet számítani?

Legjobb válasz: Kb. 23-25 évesen áll meg a szemromlás (de persze figyelembe kell venni, hogy pl. mennyit ülünk a számítógép elõtt, mert az a korunkra való tekintet nélkül még ugyanúgy ronthatja). Nekem is akkörül állt meg, aztán egy fél dioptriát javult is, azóta mindig ugyanaz.

Kb. 23-25 évesen áll meg a szemromlás (de persze figyelembe kell venni, hogy pl. mennyit ülünk a számítógép elõtt, mert az a korunkra való tekintet nélkül még ugyanúgy ronthatja). Nekem is akkörül állt meg, aztán egy fél dioptriát javult is, azóta mindig ugyanaz.
ez nem is gyors romlás, ha mindig jó a szemüveged, akkor lassabban romlik...ha megáll, akkor meg tudod mûttetni
Ez egyáltalán nem gyors, ha meg a szemüveg zavar viselj lencsét.
Hiába nem gyórs, akkor is romlás! A bal szememmel én se látok valami jól, még sem használok semüveget, és a szemem nem romlott tovább az elmúlt 20 év során. ajánlom, menny el a szemészetre.
Akár hordod a szemüveget, akár nem, a szemed így is, úgy is romlik annyit, amennyit egyébként is romlana. Pont most vagy abban a korban, amikor erõsebb a romlási folyamat, ez 28-30 éves kor körül áll meg, akkor már nem nõ a szemgolyód. Késõbb, 40 éves korod után fog kicsit javulni (de akkor meg az idõskori látásromlás miatt valószínûleg más dioptria fog kelleni közelre és távolra). Azt gondolom, lesz ez még akár 4-5-6 D is, de ne ijedj meg, ez viszonylag normális, sokan hordanak ilyen erõs szemüveget. Meg lehet majd mûttetni, de nem muszáj. Ha lány vagy, az orvosodnak majd említsd meg, ha kisbabát vársz, hogy erõs a szemüveged, tudni fogja, mit kell tenni. Nézd, egy náthának is vannak fokozatai, egy látáshibának is, de örülj, hogy LÁTSZ egyáltalán.
Nálunk az egész család szemüveges. 9 évesen kezdtem én is felessel, 20 évesen tartottam -5-nél, akkor megmûtettem, azóta oké. A bátyám 25 évesen -9 körül van. Anyum meg +2es volt, de teljesen helyrejött. Fogalmam sincs mitõl függ vagy mire számíthatsz. Családod többi tagja mit mondd? Hátha abból kiindulhatsz.
Nekem 2. osztályban lett az elsõ szemüvegem, és már egy dioptriással kezdtem akkor. Onnantól évente romlott fél dioptriát, vagy akár egyet is, így nagyon gyakran kellett új szemüveget venni. Aztán 14 éves koromban kontaktlencsém lett, és azóta egyáltalán nem romlott, sõt a szemész azt mondta, hogy ha nem tudná hogy az lehetetlen azt mondaná még javult is egy picit a szemem. Szóval nekem ezek szerint a kontaktlencse állította meg a szemem romlását, bár ez elég egyedi eset lehet... az egyik szemem -3, 25 a másik -2, 25. Szerintem nem romlik nagyon gyorsan a szemed, de szerintem ennyi idõsen lassan meg kéne állnia.
Úgy beszélgettek itt a látásnak a romlásáról, mint valami törvényszerûségrõl. Ez nagyon nagy butaság. Én rengeteg éve ülök mindenféle monitor elõtt naphosszat és a szemem még mindig tökéletes, és semmi köze sincs az öregedéshez sem. Sok idõs embert ismerek akinek nem kell szemüveg semmihez. A problémát bizony magatokban kell keresni. Ugyanúgy, mint a betegségek esetében... Lehet lehurrogni, nem akarom itt tovább az észt osztani, de most úgy éreztem le kell írnom ezt a pár sort ide, mert páran még hasznát veszik majd. Vitatkozni nem akarok senkivel a témában, csupán a helyes utat mutatom meg, aztán úgyis mindenki eldönti a továbbiakat, ugyanis én nem nyithatom fel a ti szemeteket. :) Bevezetésként a szemromlással kapcsolatban nem kérek mást csak annyit, hogy olvassátok el ezt a rövid cikket és éljetek tovább úgy minden szempontból, ahogy jónak LÁTJÁTOK. :) Sziasztok! http://www.eletforma.hu/szemelyiseg/szemunk_serulesei_jelzik..

Engem miért nem érdekel, hogy nincs, meg nem is volt még barátom? 23 éves vagyok.

Persze szeretném, ha lenne valaki, akit szerethetek, meg ő is viszont szeret engem, de hát eddig sose jött össze... Pontosabban egyébként az van,hogy olyankor nagyon "zavar" (konkrétan majd bele halok... mert szerelmes lenni azt nagyon tudok...) a dolog, ha van konkrét ember, akit szeretek, csak ő nem viszonozza... De így, hogy nincs senki, engem egyszerűen nem is érdekel ez az egész!! Pedig más emberek, ha elmondom nekik, hogy 23 vagyok, és még nem is volt senkim, el vannak képedve, de én ezt se érzem olyan nagy számnak, meg hogy ez valami rossz dolog lenne... Meg nekem eszem ágában sincs szórakozóhelyekre meg diszkókba elmenni (fujj...), hogy "pasizzak",meg "ismerkedjek",még ezektől a szavaktól is rosszul vagyok, annyira erőltetett!! ( Mármint nem a szó, hanem maga az, hogy én Azért menjek el valahova, meg Azért beszélgessek valakivel, hogy namajdmost megtalálom a naagy szerelmet meg izé...) Meg pl én nem vagyok úgy, mint néhány barátnőm (mikor már 2 hónapja "magányosak"...),hogy "jaj de irigylem a kézenfogva sétáló párocskákat",engem ez is annyira hidegen hagy!! :S Ez normális?! Járt már valaki hasonló cipőben? Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: Szia! Én is ilyen helyzetben vagyok mint Te. 23 éves vagyok, vagyis leszek kb. 2 hónap múlva, és még sosem volt párkapcsolatom. Persze viszonzatlanul voltam már halálosan szerelmes, az illetõ tudta is, de nem kellettem neki, ahogy másnak sem. Egyébként ez nekem is erõltetett, hogy na most "ma este azért megyek valahova, mert össze kell jönnöm valakivel", én nem így indulok neki. Bár az is igaz, hogy én viszonylag sok helyre járok (nem feltétlen bulira gondolok most) van, hogy egész nap megyek ide-oda, rohangálok, szóval meg van az "érintkezési lehetõség", de hát most mit tudnék csinálni, ha nem, akkor nem. Nem foglalkozom vele túlzottan, mert más tölti ki a napjaimat, arra koncentrálok.

Szia! Én is ilyen helyzetben vagyok mint Te. 23 éves vagyok, vagyis leszek kb. 2 hónap múlva, és még sosem volt párkapcsolatom. Persze viszonzatlanul voltam már halálosan szerelmes, az illetõ tudta is, de nem kellettem neki, ahogy másnak sem. Egyébként ez nekem is erõltetett, hogy na most "ma este azért megyek valahova, mert össze kell jönnöm valakivel", én nem így indulok neki. Bár az is igaz, hogy én viszonylag sok helyre járok (nem feltétlen bulira gondolok most) van, hogy egész nap megyek ide-oda, rohangálok, szóval meg van az "érintkezési lehetõség", de hát most mit tudnék csinálni, ha nem, akkor nem. Nem foglalkozom vele túlzottan, mert más tölti ki a napjaimat, arra koncentrálok.
Nem olyan nagy gond ez, csak azért tûnsz nekik különcnek, mert azért sokan mások eléggé tepernek, hogy legyen vkijük, de legalábbis tesznek érte, te meg nem, és ez nekik így minimum meglepõ és furcsa. Ez különben habitus kérdése, és meg tudlak érteni, mert kb. így álltam hozzá a dologhoz én is, és emiatt szinte a véletlennek köszönhetõ, hogy ilyen hozzáállással mégis összejöttem egy lánnyal, aki persze hozzám hasonlóan nem eljárós típus. Kb. annyi esélyem vt rá, mint megtalálni a Higgs-bozont az ágyam alatt... :-) Szal ez is lehet egyféle stratégia, és nincs is eleve kudarcra ítélve az egész, de jobb ha számolsz vele, hogy így még évekig is elhúzódhat a dolog (akár 30 is simán elmúlhatsz, v. több), és addigra a még meglévõ nyitottságod/tettrekészséged egy kapcsolatra sem lesz ugyanolyan, mint most. Ez megnehezítheti a dolgodat, pedig lehet, hogy értékes ember is vagy, és sikeres kapcsolatot is tudnál kialakítani egy megfelelõ személlyel.
Én 20 vagyok és férfi. Nekem sem volt még soha senkim. Nem olyan nagy baj ez. Eljön majd mindennek a maga ideje. Kitartást.
Engem nem is foglalkoztat ez a téma, pedig 20 éves fiú vagyok. Nem volt még barátnõm, csak egyszer-kétszer próbálkoztam, de nem lett belõlük semmi. Elsõ! Férfi??? Ez furcsán hangzik 20 évesen.
21 multam, es pont ugy, mint te. Nem volt senkim, es nem is erdekel, de az emberek reakcioit nekem is viselni kell. A noverem szernt meg leszbikus is vagyok. Biztosan, az, hogy nem allok le olyannal, aki szamomra nem 100%-os, az csak ezt jelentheti. Ne foglalkozz ezzel, majd eljon az ideje, vagy, ha nem, akkor te majd mastol/masban leszel ertekes, teljes ember.
Én 20/L vagyok és engem sem érdekelt eddig, de most hogy a baráti körömben én maradtam az egyetlen szingli és látván hogy õk miket érnek el, milyen boldogok, hirtelen rájöttem, hogy irigylem õket. Sosem volt még rendes kapcsolatom, pedig eljárok társaságba nem vagyok visszahúzódó ( na jó azért egy kicsit) de valahogy mindig csak a barátnõim kellettek a pasiknak. Volt egy srác, aki tetszett nekem, de õ még akkoris inkább a barátnõmnél próbálkozott be, mikor tudta, hogy a lánynak már van párja. A fiúk engem világ életemben kerültek, mert állítólag csúnya vagyok, csak szerencsére évek teltek el úgy hogy nem érdekelt, most viszont hogy az összes barátom már csak a pasijukról tud beszélni, mostmár zavar hogy senkim sincs.
nézz tükörbe küldj képet

Hátrányos helyzet - Ha egyedül élek, 23 éves vagyok, nincs munkám akkor élhetek ezzel a lehetőséggel? Szülők máshol laknak, én teljesen egyedül.

Legjobb válasz: 23 éves vagy, felnõtt ember!! Mire akarod felhasználni ezt a "lehetõséget?" Különben nem élhetsz vele.

23 éves vagy, felnõtt ember!! Mire akarod felhasználni ezt a "lehetõséget?" Különben nem élhetsz vele.
Te nem hátrányos helyzetû vagy, csak egy lusta lúzer.
A kérdező hozzászólása: Továbbtanulási lehetõségekrõl beszéltem, ezért kérdeztem. Nem anyagi okokból, hiszen eltartom magam... Csak sajnos nincs bejelentett állásom.
én is 23 éves vagyok, de én nem nevezem zenének még az ATB-t és társait sem.
Igen ezeket nyomják általában a tévében, de ezeknél sokkal jobb elõadók is vannak, akiknek nem készítik el videóként a zenéiket, és ezért kevésbé ismertek.
Hasonlóképpen vagyok én is. Vagyis nem hányok tõlük, csak unom, mert mind ugyanolyan. Trance a kedvenc mûfajom, ha a környezetemben bárkinek is mondom, azt se tudja, hogy mi az. Pedig sok gyönyörû zene van. Dash Berlin, Above & Beyond, Armin, BT, Cosmic Gate, Ferry Corsten, Shah stb... ATB pedig az, akinek minden albuma hihetetlen jó lett, a régiek és az újak is tetszenek :) Életem eddigi legjobb albuma, amit hallottam az a No Silence! Egyszerûen tökéletes! Chicane is sok jó zenét ad ki, a Giants szenzációs lett! Kai Tracid himnuszai pedig a mai napig jól szólnak :) Amúgy furcsa, hogy sok ismerõsömnek mutattam trancet, akik nem szeretik a tüctüc zenét, de amiket mutattam, bejöttek nekik. 1. hozzászóló: ATBtõl hány számot hallottál eddig? Vagy miért nem tetszik?
Nálam ATB a nyerõ. 23F
van ám jó a mai elektronikus zenében is, de nem sokan ismerik.

23 éves vagyok és van egy 16 éves pasim majdnem fél éve. Nagyon szeretjük egymást és minden ok de apum nem tudja és nagyon nem örülne neki ha tudná. Jaj hogy mondjam el?

De elvesztettem 1 fogadást és most el kell neki mondanom h van egy 16 éves pasim.Alapba nem mondanám mert fölösen nem csin neki se problámát h milyen "hülye" lánya van meg magamnak se h veszekszik velem.Apum olyan h semmit nem ért meg és mindig neki van igaza én meg vok a hülye.Hogy mondhatnám ezt el neki?Véletlen elejtem...vagy mi?Nem tom:(de ma kell elmondanom.Várom az ötleteket

Legjobb válasz: de azzal van a baj h barátod van vagy azzal h 16 éves? szal ha lenne egy 24 éves barátod azt tök simán lazán el tudnád neki mondani? mert ha igen akkor ugyanugy mond el ezt is, nem biztos h rögtön rákérdez h hány éves...ha meg igen akkor meg hmm... még gondolkodok rajta kicsit:D

de azzal van a baj h barátod van vagy azzal h 16 éves? szal ha lenne egy 24 éves barátod azt tök simán lazán el tudnád neki mondani? mert ha igen akkor ugyanugy mond el ezt is, nem biztos h rögtön rákérdez h hány éves...ha meg igen akkor meg hmm... még gondolkodok rajta kicsit:D
23 vagy? Akkor apádnak mi köze a te szerelmi életedhez? Állj elé és mondd el neki, de semmi beleszólása nincs.
dejó lett volna 16 évesen 23 éves csajjal...:)
es nemgondolgoztal el azon h inkabb korodbeli pasikkal alkoss kapcsolatot, es ne hozzad merten kisfiukkal? mert kerdem en egy 23 eves nonek egy eretlen kisfiu kell ? ...mert nemtom de en sztem ha 23 eves leszek akkor mar olyan igenyeim lesznek es olyan kapcsolatot akarok amiben mindent megkapok. mer oke h szexelni tud..nade megis?! vagy nalad csak ez a lenyeg? bocsi... de nekem ez a velemenyem
miért nem talált meg engem 16 évesen egy idõsebb csaj... istenem...
elsõ vagyok. hát....figyelj mond meg neki, hogy 23 éves vagy, kialakult világképed van, ne probáljon megváltoztatni, neked nem számít a kor, ha 16 éves akit szeretsz akkor 16 ha 26 akkor 26 neked ez nem számít, és h inkább örüljön annak, h elmondasz neki ilyen dolgokat, mármint h beavatod, de ha így viselkedik (h nem viheted haza stb) akkor téged fog elveszteni azzal h többé nem avatod be a bizalmas dolgaidba.
A kérdező hozzászólása: az lenne az elsõ h rákérdezne hány éves mert amikor egy évvel fiatalabb pasim volt akkor is felhozta hogy mért nem idõsebb...amikor meg 18 éves barátom volt akkor teljesen ellene volt, nem is engedte hogy haza hozzam:( õ meg most 16 és nemtom mit csináljak:(
A kérdező hozzászólása: kedves 18:13-as válaszoló ha tudni szeretnéd akkor õ a legkomolyabb pasim eddig (pedig nem egy párkapcsolaton vok túl) és nem kioktatást kérek h idõsebbet keressek hanem tanácsot hogy ilyankor mi is a teendõ.De am köszi a véleményed..
Szerintem mondd el, hogy mi a helyzet és, hogy képtelen vagy nélküle élni. (DE HOGY JÖTTÉL ÖSSZE EGY 16 ÉVESSEL?légyszíves írd le-köszi)
A kérdező hozzászólása: úgy jöttem vele össze h 1 suliba járunk és ránézésre megtetszett.Aztán egy közös ismink által megtudta h nekem bejön és odajött hozzám.Elmondta h nagyon bejövök neki és megvár suli után.Állandóan verseket írt meg hazavitt meg éreztette velem h szeret.Azán így megszerettem.Azóta együtt vagyunk.Fél éve lesz.
Én barátom "csak" 3 évvel fiatalabb, de nálunk is problémák voltak a szüleimmel. Vagyis inkább csak anyámmal, mert apukámat nem nagyon érdekli, neki tényleg az a lényeg, hogy jól érezzem magam, akár idõsebbel, akár fiatalabbal, akár lánnyal, akár fiúval, akár kutyával, tök mindegy :D Anyukám még mindig problémázik, pedig már másfél éve együtt vagyunk, láthatja, hogy jól mûködik a dolog (ÉS hozzáteszem, 20 éves vagyok, beleszólása se lenne). De eljutott odáig szerencsére, hogy egy nagy leordítás után felfogta, hogy semmi köze az én szerelmi életemhez, fõleg nem 20 évesen, de azelõtt se illõ ennyire belemászni szerintem egy gyerek életébe, hogy befolyásoljuk a párválasztásban. Szóval ha máshogy nem megy, ordítsd le a fejét. Lehet, hogy szülõk, és féltenek, jót akarnak, meg akarnak óvni a csalódásoktól, de nincs joguk beleszólni a te életedbe. Lehet õket tisztelni és szeretni, de néha oda kell szólni durván, hogy megértsék mi a helyzet!
Szerintem ciki, hogy a pasi ennyivel fiatalabb a ti korotokban...Ez olyan, mintha az öcsémmel...Brr...23 évesen igazán találhatnál magadhoz illõt, nem egy pisist. Amúgy apádnak semmi köze hozzá.
Semmi köze hozzá. Nehogy már õ mondja meg, hogy kivel járj? Állj ki az igazadért! Nem õ jár a pasiddal, hanem te! Szóval vagy nagy ívben tegyél rá a hülyeségeire, vagy - elvégre 23 vagy - kezdj el gondolkozni rajta hogy el tudnál-e költözni. Végszükség esetén akár valamelyik rokonodhoz is, vagy albérletbe, vagy mittudomén. Olyan helyre, ahol nem azt kuksolják, hogy hány éves a pasid. Mellesleg sokkal nagyobb gáz, ha valaki értetlen, ostoba (mint apád), mint ha valaki értelmes, jólelkû, csak épp fiatalabb.

23 éves vagyok.15 évesen vesztettem el a szüzességem egy akkor 22 éves fiútól. Már nem jelenthetem fel?

Kérlek ne k**vázzatok le. Tudom hogy nagyot hibáztam, és az én b?nöm. Éppen eléggé iszom a levét a mai napig is. De mindig eszembe jut hogy mi van ha nem én vagyok manapság is az egyetlen /volt/ fiatal korú akivel együtt van volt. Érdemes ezzel még foglalkoznom vagy temessem el véglem?

Legjobb válasz: nem mert 14 év alatt büntetendõ a szex és a pajzánkodás. ergo 14 évesen egy 80 évessel is szexelhettél volna mindennap.

nem mert 14 év alatt büntetendõ a szex és a pajzánkodás. ergo 14 évesen egy 80 évessel is szexelhettél volna mindennap.
Nem k..vázlak le, de minek mártírkodni, hogy te akarod megvédeni a mai fiatalokat ettõl a gaz "csábítótól"? Ha Neked 15 évesen mondták volna, hogy esetleg korai az ügy ráhallgattál volna? Persze, hogy nem. A fickó 22 évesen ügyesen kihasználta a hü..e pi..csa "nagylányoskodását", és jól ...te. Erre mondják, hogy esõõ után köpönyeg? Egyébként milyen indokkal jelentenéd fel?
Aztán mire jelented fel 8 év távlatából? Odapucsítottál neki, nem? Hát akkor cicamica nem volt erõszak, maximum pattintott egy másik könnyû muffért és sértve érzed magad. Ez viszont nem büntetendõ!
14 éves fejedel kerülni kellet volna a disco kat:) és a cica nacit:) és most szüz lennél :) de te akartál a menõ lenni igy megjelölt rendesen egy lyukal:) gratulálok:) az hogy még felis szeretnéd jelenteni gondolom azért mert elhagyot szégyen teljes dolog remélem tudod:) és még mivagyunk szarok mi:) pfff ribancok
Utolsó hsz! Te is korán pucsítottál?? Én sem vagyok "hibátlan", de nem teszem közzé, hogy nem áll fel. Magánügyem. Nem tudom megállni: Helyesírás egyes, tartalom nulla!!
Hm. Nagyjából egyezõ vélemények, csak más köntösben tálalva. Bár a politikában is így lenne...D)
Nem értem h mért vagytok ien szemetek ezzel a lánnyal?! láccik hogy lelketek nincsen, csak a másikat kell kritizálni, de mivan veletek?? ti bennetek nincsen semmi kritizálni valo?! óóhhh biztos nincsen, ti tõkéletes emberek vagyotok mii... XD hagyuk már!
Mivel nem nemi erõszak és akkor nem jelentetted a rendõrségen vagy a gyámügyön :közös akarat.Fõlag akkor ha külsõleg érettebnek tünsz és nem közölted vele 15vagy. És 5 év alatt amúgyis elévül minden követelés!!! Ez ma a jog. "A joban nincs szükség az igazságra" jegyezd meg!
Hacsak nem fiú vagy, akkor bûncselekmény hiányában, ha fiú vagy, akkor egyrészt elévülés, másrészt a beleegyezési korhatár azóta történt egységesítése miatt utasítanák el a feljelentést. Ha pénzt adott érte (az büntetendõ lenne), azóta az is elévült. Viszont egy hamis vád, illetve egy rágalmazás befigyelhet. Rád nézve.
Ha a "te bûnöd", ahogy írtad, akkor miért akarod feljelenteni? A beleegyezéseddel történt?

Tisztelt Dr. Úr! Nekem olyan panaszom lenne, hogy 14 éves voltam, amikor az első menstruációm megjött, 16 éves koromig mondhatjuk, hogy rendszeres volt, 17 éves koromtól kezdve -most 23 éves vagyok-, a mai napig nem rendszeres. Már 3 éve nincs menstruáció

Tisztelt Dr. Úr! Nekem olyan panaszom lenne, hogy 14 éves voltam, amikor az első menstruációm megjött, 16 éves koromig mondhatjuk, hogy rendszeres volt, 17 éves koromtól kezdve -most 23 éves vagyok-, a mai napig nem rendszeres. Már 3 éve nincs menstruációm, 8 éve járom a kórházakat, de semmi eredménye, mert ahogy már mondtam, 3 éve nem jött meg. Egyszerűen nem tudják beállítani. Nagyon sokfajta gyógyszert felírtak már, de egyik sem használt. A gyógyszerek 3 havi adagok voltak, abban a 3 hónapban meg is jött, de a 4. hónapban már nem. 5 évvel ezzelőtt olyan gyógyszert írt föl az orvosom, hogy 45 kg-ról 1 hónap alatt, 95 kg-ra híztam. Én már 6 éve párkapcsolatban élek, és majd hamarosan szeretnénk babát, most utólag nekem az Inofolic ganulátumot írták föl, és elvileg attól lehetne babánk. Ez igaz? Vagy mit kellene tennem? Előre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel: Mónika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Magasan képzett endokrinológus szakorvossal való konzultációt javasolok, ezért kérem keresse fel dr. Csupor Emőke főorvos asszonyt. Elérhetőségét az interneten megtalálja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Magasan képzett endokrinológus szakorvossal való konzultációt javasolok, ezért kérem keresse fel dr. Csupor Emőke főorvos asszonyt. Elérhetőségét az interneten megtalálja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Dr. Úr! Nekem olyan panaszom lenne, hogy 14 éves voltam, amikor az első menstruációm megjött, 16 éves koromig mondhatjuk, hogy rendszeres volt, 17 éves koromtól kezdve -most 23 éves vagyok-, a mai napig nem rendszeres. Már 3 éve nincs menstruáció

Tisztelt Dr. Úr! Nekem olyan panaszom lenne, hogy 14 éves voltam, amikor az első menstruációm megjött, 16 éves koromig mondhatjuk, hogy rendszeres volt, 17 éves koromtól kezdve -most 23 éves vagyok-, a mai napig nem rendszeres. Már 3 éve nincs menstruációm, 8 éve járom a kórházakat, de semmi eredménye, mert ahogy már mondtam, 3 éve nem jött meg. Egyszerűen nem tudják beállítani. Nagyon sokfajta gyógyszert felírtak már, de egyik sem használt. A gyógyszerek 3 havi adagok voltak, abban a 3 hónapban meg is jött, de a 4. hónapban már nem. 5 évvel ezzelőtt olyan gyógyszert írt föl az orvosom, hogy 45 kg-ról 1 hónap alatt, 95 kg-ra híztam. Én már 6 éve párkapcsolatban élek, és majd hamarosan szeretnénk babát, most utólag nekem az Inofolic ganulátumot írták föl, és elvileg attól lehetne babánk. Ez igaz? Vagy mit kellene tennem? Előre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel: Mónika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Magasan képzett endokrinológus szakorvossal való konzultációt javasolok, ezért kérem keresse fel dr. Csupor Emőke főorvos asszonyt. Elérhetőségét az interneten megtalálja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Magasan képzett endokrinológus szakorvossal való konzultációt javasolok, ezért kérem keresse fel dr. Csupor Emőke főorvos asszonyt. Elérhetőségét az interneten megtalálja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!