Találatok a következő kifejezésre: 23 éves eddig (13 db)

Van még remény számomra, ha 23 évesen eddig soha egy nõ sem jött el velem randizni?

Pontosabban remény arra, hogy nekem is lesz rendes feleségem, meg ilyenek.

Legjobb válasz: Van.

Van.
Van, de alapvetõen arra koncentrálj, hogy élvezd az életet. Azt kell elhinnie egy nõnek, hogy ahhoz, hogy boldog legyél semmi szükség nincsen rá. Az életed kerek és teljes. Ebbe a világba fog bekívánkozni egy nõ. A nõk nem akarják megmenteni a férfiakat a nyomorúságuktól. Legyél boldog és vidám, keress olyan dolgokat, amiket csak önmagad miatt szeretsz tenni. Igen, és ne feleséget keress, csak barátkozz lazán nõkkel. Ha összebarátkozol egy lánnyal és nem akar semmit, azzal sincs baj, van egy csomó barátnõje. Nekem a legtöbb barátnõm ilyen lány barátokon keresztül lett.
Nagy öregen azt mondom, hogy akiknek a környezetünkben nem volt fiatalabban senkije és állandóan siránkozott vagy nagyon szeretett volna tárast az mind megtalálta. Tehát 23 és 32 éves korod között a feje tetejére fog állni az életed és a keveset randizós srácból ennyi idõs korára 2 gyermekes apuka és férj lehet, ahogy az én otthon ülõs férjembõl..Nyugi, éld az életed és ne akarj görcsösen rátalálni, mert mikor nem számítasz rá, akkor fog eljönni. Nyugi.
Jav: társat

Szexre vágyom, eddig 1 csajjal voltam életemben és 23 éves vagyok! Mit csináljak?

Bejövök sok csajnak, nem vagyok csúnya mielőtt ezt gondolná valaki, hogy valami Feri vagy Gyuri vagyok... Hanem nem szoktam kezdeményezni. A gyerekkorom rossz volt nagyon, ezért kissé idegbeteg típus vagyok, könnyen kiakadok, néha embereknek is beugatok az utcán, ezért nem tudok finom és kedves lenni, márpedig egy lánynak ez kéne!!! Mellesleg ebből kifolyólag mindent gáznak érzek, azt hiszem, hogy ő is majd idegbetegnek fog gondolni stb... és néha bizony egy kőkemény szex tudna leállítani, mert nagyon jól esne, annyi gyönyörű lányt látok és már meghülyülök, hogy egyet se kaphatok meg :( magas vagyok, izmos, de tényleg és karakteres arcom van kicsit növesztett a hajam, tehát sokak szerint jóképű. de én nem ezt érzem idegbeteg balf*snak érzem magam :/ szexre vágyom nagyon, persze párkapcsolat is lehetne, de amilyen párkapcsolatom volt az első azóta félek újba belekezdeni.

Legjobb válasz: én kiütnélek téged simán. pedig csak 175 centi és 60 kiló vagyok. gyenge vagy.

én kiütnélek téged simán. pedig csak 175 centi és 60 kiló vagyok. gyenge vagy.
De azt nem érted meg, hogy nem lehet azt a gyerekkorodra fogni, hogy most is retardáltként viselkedsz. Szerinted az értelmes nõk nem nézik le az utcán kötekedõ, cigányként viselkedõ embereket? Dehogynem. Ha nem bírsz magaddal, keress fel szakembert. Majd õ segít.
A kérdező hozzászólása: Ricsi én is értelek téged, ugyan így vagyok én is úgy érzem, hogy a gyûlölet erõd ad és kiütök akárkit... pontosan tudom mire gondolsz, szedtem már gyógyszert emiatt, de abba hagytam mert nekem semmi se használt és ekkor jött a kondizás ami viszont sokat segített, de nem oldotta meg azt, hogy ne legyek ennyire kiéhezve-.. viszont amint látom itt is elriadnak tõlem a nõk, ez van így kell élnem :/
Pedig a Te problémádon tipikusan egy barátnõ segíthetne. (aki nem mellesleg jó csaj) Így bármikor van alkalmad szexre, nem kell vadászgatni, pluszban még a lelkedet is ápolná, szeretetet és törõdést kapnál tõle. A helyedben erre mennék rá - csalódástól függetlenül. (gyógyszert meg ne szedj)
A kérdező hozzászólása: értem én, de a megoldás erre nekem egy gyönyörû nõ lenne vagy ha nõk körébe lehetnék sokat.. de félnek tõlem ezek szerint nem tudom akkor elkezdek lefogyni leszek vézna vagy már nem tudom mit csináljak... lassan azért félnek mert izmos vagyok ezek szerint kövérnek vagy vékonynak kéne lennem? sokak szerint nem a külsõ számít hanem a belsõ.. de az a baj a belsõm sokkal rosszabb számomra magamat is utálom ezért!!! :/
A kérdező hozzászólása: pontosan kedves utolsó..
Ezért kéne szakember. Barátnõt akarsz -->nõket elijeszted jelenlegi viselkedéseddel Elég egyszerû a képlet. Vagy nem akarsz barátnõt vagy a viselkedéseden változtatsz, ami nem fog menni egyedül.
En is azt mondom, amit a 75%-os valaszolo: valtoztatnod kell a viselkedeseden, fejlesztened kellene a szemelyisegedet. Teheted ezt ugy, hogy elkezdesz sokat olvasni, relaxalni, kicsit elemezni magad, mi az, amit rosszul csinalsz, mivel ijeszted meg az embereket es azokon hogyan kellene valtoztatni. Ha egyedul nem megy, fordulj szakemberhez, de lehetoleg olyat keress, aki inkabb a terapias modszert reszesiti elonyben, inkabb arra lenne szukseged!
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm, sokat segített itt néhány válaszoló!
Üdv. A feszültséged idáig érezhetõ. Hogy egy példát mondjak, feltétlenül szükségét érzed hogy verbálisan bizonyítsd, hogy te ki tudnád ütni a névtelen, neked beszóló kommentelõt. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, de azért az intelligens emberként belátható, hogy ez csak szájkarate. Még mielõtt nekem ugranál, csak példázat volt, a segítõ szándék most következik. A helyzet az, hogy ha azt gondolod, hogy a problémádra egy másik személy a megoldás, akkor sosem leszel boldog. Ennek az oka az, hogy egy párkapcsolatban, ha találsz is olyat, akire "szükséged" van, az a kapcsolat minimum arról fog szólni, hogy te elveszel valamit egy másik embertõl, hogy te egész legyél, és ha elhagy, elveszted a talajt. Ez egy diszfunkcionális kapcsolat. A te igazi megváltásod, és egyben a boldogságod záloga egy ennél jóval keményebb és nehezebb megoldás: fel kell dolgoznod azt, ami megesett veled, ami miatt "idegbeteg" vagy. Hogy ezt hogy lehet megcsinálni. Attól függ. Fordulhatsz szakemberhez is, de megpróbálhatod te magad is. Én azt ajánlanám, hogy kezdésnek próbáld meg uralni magadat. Próbáld meg folyton harmadik személyben figyelni a saját tetteidet, elvonatkoztatni a szubjektív énedtõl. Így nagyon könnyen felfedezheted, mikor vagy idegbeteg. A következõ lépés, hogy ilyenkor lenyugtasd magad. Sosem leszel Zen mester, de saját erõbõl is sokat fejlõdhetsz. Ha sikerül kiteljesítened a személyiségedet párkapcsolat nélkül, utána kész leszel egy igazi párkapcsolatra, ahol mindkét fél teljes, ép személyiség, így nincs szükségük arra, hogy a teljességükhöz elvenniük kelljen a másikhoz, hanem adni tudnának egymásnak.
kérdezõ, én értelek téged. én is idegbeteg vagyok, voltam pszichiáternél is ez miatt. kérdezgetett tõlem 1 csomó mindent, milyen volt a gyerekkorom, volt-e szexuális kapcsolatom nõvel, stb, stb, stb... irt ki nekem gyógyszert ritalint...nem mondom, hogy sokat csinál, de ha a 3-4-szeresét veszem be lenyugtat. azóta anyám is mondja, hogy már nem fél tõlem. meg úgy nyugodtabb is lettem. de engem csak 1 barátnõ tudna meggyógyítani. ja és simán kiütlek a gyûlölet erõt ad. remélem nem rám gondoltak a 60 kilós köcsöggel, én erõs vagyok!
A kérdező hozzászólása: te se lennél különb ha éheztél volna gyerekkorodban meg idegileg kikészítettek volna a családi veszekedések%!!!
Nem csodálom, hogy szexre vágysz, mostanában vagy a legjobb korban erre, éld ki vagy bele fogsz bolondulni! N
A kérdező hozzászólása: hova ütnél te ki h*ly* gyerek rád verek aztán besz*rsz a 60 kilód alá s*ggf*j... ne idegeljél te is.. én meg 89 kg tiszta izom vagyok. nem vagy a súlycsoportom... 2 válaszoló. Köszi a válaszodat, remélem sikerül, igazad van teljesen!! ebbe bolondulok bele!!
Bruce Lee is kicsi volt, mégis kiütötte a nagyokat. :P
szedj valami nyugtatót.. :D ha még izmos is vagy meg idegbeteg én biztos félnék tõled xD 18/L
Húú hallod elég taszító egy alak lehetsz ahogy így leírod magad... És persze másokon vezeted le gondolom a szexuális frusztrációdat. Olyanokon, akik nem tehetnek róla. Majd a böriben fogsz magadnak egy 60 kilós kisköcsögöt, és rajta kiéled magad.
A kérdező hozzászólása: hát azért uralkodni tudok magamon. nem hiszem, hogy böribe kerülnék, mert életemben se volt gondom rendõrökkel. nem vertem még agyon senkit, a volt barátnõm szerint kenyérre lehet kenni amúgy. írtam, hogy rossz gyerekkorom volt, és emiatt van. de attól még iskolázott vagyok és dolgozok is már. csak ott is sok az összetûzésem mindenkivel emiatt. :/
~90kg tiszta izom? Vagy 190 fölött vagy vagy koxolsz vagy fogalom zavarban szenvedsz. Mellesleg, amíg ilyen retardált idegbetegként viselkedsz, addig verheted a p.csödet. Szerinted ki kíváncsi erre?
A kérdező hozzászólása: a kondizás is a szexuális energiám levezetése miatt van, azért csinálom
A kérdező hozzászólása: 195 centi vagyok és 90 kg igen, már leszálkásítottam õsszel. nem kokszolok ilyen genetikám van apai ágról. fehérjét fogyasztottam csak. amúgy nem erre irányult a kérdésem, hogy az alkatomat taglaljuk, hanem arra, hogy rohadtul szerencsétlennek érzem magam emiatt :/ lehet még oltani engem azzal biztos nektek jobb lesz az önbecsülésetek.
Menj el egy ku_ához, jól keféld meg 2-3x, és ha lehiggadtál, elkezdhetsz barátnõt keresni.

Ha egy srác most 23 éves és eddig kétszer volt dolga szűz lánnyal akkor kb. hány lánnyal lehetett összesen? 10-15? És mennyi a normális számú partner/szűz lány ilyen korú srácnál?

Nyilván minden eset különböző, de statiszikailag, átlagban kérdezem.

Legjobb válasz: Te most komolyan azt kérdezted mennyi a normális számú szûz lány egy 23éves srácnál?

Te most komolyan azt kérdezted mennyi a normális számú szûz lány egy 23éves srácnál?
Erre nincs matematikai képlet, sem statisztika. Lehet volt két szûz lánnyal, és mellette csak 1 olyannal aki nem szûz.
intervallumot tudnék meghatározni, ha nagyon szükséged van számokra. eszerint a lányok száma (X), nagyobb, vagy egyenlõ mint kettõ. és korából eredõen, és feltéve, hogy nem ebbõl él, nem futtatják, és nem is szexuális bûnõzõ, mondjuk kisebb mint 30 .
A normális az lenne, hogy 1 partner/1 szûz lány. De egyfelõl a világ koránt sem normális és vannak, akik abból ûznek sportot, hogy minél több nõt megdugnak vagy minél több férfivel összefekszenek. Másfelõl vannak szûzoltók is, akik több lány szüzességét veszik el így már emiatt is elvi lehetetlenség, hogy mindenkinek jusson egy, akivel elveszíti. A kérdésedre válaszolva: A szûz lányok szüzességének elvétele nem függ össze a nem szûz lányokkal létesített aktus mennyiségével. Számtalan oka lehet. - 2 hosszútávú kapcsolata volt elõtte, amiben mindkétszer õ vette el a lányok szüzességét. Ritka eset, de elõfordulhat. Mondjuk 16 éves volt a lány meg 15 az elsõ 5 éves kapcsolatnál, 20 évesen meg talált egy 18 éves szûz lányt és vele is volt egy 3 éves kapcsolata. - Buliban vette el mindkét csaj szüzességét és mellette még volt vagy 50 alkalmija. Még az se biztos, hogy volt egyáltalán komoly kapcsolata valaha. És a két szélsõséges eset között bármi lehet még. Szûz lánnyal komoly kapcsolat mellett megcsalás, egy szûz lánnyal komoly kapcsolat, utána alkalmik, ahol elvette egy másik szüzességét is, a lehetõségek határtalanok. De a jelenlegi trendekbõl kiindulva ha ezt a "Már két szûz lánnyal is volt dolgom." mondatot hencegésképp szánta, akkor egy kis ba szógép. De mondjuk a szövegkörnyezet és a szituáció sem mindegy.
Én 23 éves koromra 2 szûz lánnyal és további 2 nem szûz lánnyal feküdtem le.
szerintem 10-15 rengeteg. de lehet csak béna környéken élek, és túlontúl konzervatív vagyok:D

Egy 22-23 éves fiatalnak, ha eddig csak nagyon minimális tapasztalata volt és egész más területen tanult, lehet esélye színésznek lenni?

A minimális tapasztalat azt jelenti, hogy általánosban meg gimiben pár iskolai darabban kapott szerepeket, meg forgatókönyvet írt már, ami pályázaton díjat nyert.

Legjobb válasz: Lehet, de a Színmûvészeti Egyetemen már nem, mert ott van korhatár. Magánúton kell tanulni.

Lehet, de a Színmûvészeti Egyetemen már nem, mert ott van korhatár. Magánúton kell tanulni.

23 éves nő vagyok, heteró. Eddig legalábbis biztos voltam benne, néhány hónapja viszont kérdésessé vált számomra. Mi történik?

Egyre gyakrabban tünnek fel a környezetemben olyan hölgyek akikhez szexuálisan vonzódom. Mit tegyek? Egyáltalán hogy kell egy n?höz közeledni? :)) Idegen nekem ez az egész.

Legjobb válasz: jesszus, tényleg valami melegvírus terjed!!

jesszus, tényleg valami melegvírus terjed!!
Mi az oka annak h egyre többen ébrednek rá h valójában buznyákok? elõbb is volt 2 kérdés amibõl kiderült h azok. vmi járvány tört ki? vagy mi a [email protected]?!
Nagyon gáz, az biztos. A média az oka, ebben biztos vagyok. Hideg leszbik és meleg fiúk...
Verd ki a fejedbõl. Úgy a természetes, ha a férfihoz vonzódsz. Ez az élet értelme. De ha nem szeretnél családot és gyerekeket, akkor nyugodtan futhatsz a nõk után. Egy heteró férfi
Heteróknál
Ne izgasd magad ezen. Még ha biszex is vagy, ami az elmondásodból valószínû, ha szeretõ férfitársat találsz, nem okoz problémát. Heretoknál sem a másik nemhez való vonzódás az esetleges probléma egy társkapcsolatban.
Próbáld ki eggyel, másképp nem tudod meg mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Az egyértelmû, hogy családot szeretnék és számomra egy nõ nem pótolja a férfit. Inkább úgy 'kiegészíti'... :) Köszönöm a válaszokat!
Szerintem pont úgy mint egy férfihoz.
én szerete a párom de azonnal vál ék és vinném a gyerekeket ha "megmelegedne".

23 éves fiú vagyok, és eddig csak 2 komoly kapcsolatom volt. Mi lehet a gond?

Kb 2 év alatt 5-6 lánynál próbálkoztam, hol finoman,barátságos kontaktuskezdeményezéssel,vagy kicsit büszkén,de volt hogy az illető lányra nyomultam is, de bármit tettem, nem értem el vele semmit. Biztos vagyok benne hogy nem a kinézetem a gond, és udvariasan is beszélgetek velük, de egyszerüen levegőnek néznek, jobbik esetben max barátként kezelnek, de én többet akarok, mert már nagyon unom hogy bármit teszek, egyszerüen eredménytelen a nők terén. válaszokat köszi,ha lehet, lányok irjanak

Legjobb válasz: ha 1 sem lett volna , akkor lenne valami gond

ha 1 sem lett volna , akkor lenne valami gond
Lehet, hogy nem jó lányoknál próbálkozol. Olyan esetleg nincs aki rád nyomul csak Te nem veszed észre? Ha van akkor inkább próbálkozz velük. :) 22/L
Nem voltál a lányok esete. Mindenki nem tetszhet mindenkinek. Meg ennyi infó alapján szerintem nem lehet semmi konkrétat mondani, hogy ez a baj veled. Ahhoz meg kellene téged ismerni. Õszinte véleményt mondanék, ha kapnék képet.
Én is azt mondom, hogy 1 barátnõd se lett volna, akkor lenne gond :D
4. kapsz egy 5-öst leülhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. MINDENKINEK :)
Komoly kapcsolat? Mi abban a komoly, ha valakibe nem vagy szerelmes, csak együtt vagy vele? Nekem ezért nem volt még kapcsolatom! Minek kezdjek egy lánnyal (lehet akármilyen szép) de ha nem különb számomra ezerszer, akármelyik nõnél akkor nincs értelme, most gondolj bele össze jössz egy lánnyal, aztán nem különb számodra minden 5-10-nél...... ha meg sperma távozást akarok, akkor 2-3 perc vízszintesen, minek ahhoz nõ.... az a feszültség ami bennem van, a szerelem hiánya miatt (amikor azt mondanám, hogy igen, soha senki mással) ez lehet a fõ oka hogy napi 3-szor futok 10 km-eket 40-45 percek alatt.... 22/F

Én Új vagyok itt.23 éves vagyok nincs kapcsolatom csúnyának tartom magam sőt nemis csúnyának hanem egyenesen rondának. Nem tudok tervezni amit eddig el terveztem nem sikerül már nagyon csalódót vagyok mit csináljak?

Hogy változón ez. Hogy a lányok is fel figyeljenek rám. Néha nagyon szomorít ez a dolog hogy nem ál szoba velem senki.El szúrtam mert nem családi kérdés lene nah mindegy.

Legjobb válasz: Tipikus önsajnálat, elõször az önbizalmadon kéne változtatni...

Tipikus önsajnálat, elõször az önbizalmadon kéne változtatni...
Ha ennyire ocsmánynak érzed magad, akkor ezt sugárzod kifelé is, emiatt kerülnek az emberek, ezt hidd el. Tedd rendbe magadat, hagyd az önsajnálkozást!
Bezzeg az én idõmben!... :) )) Azt mondták: ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél, az már elég!!!! Nem kell szépnek lenned! Elég ha jó vagy! Szivedben, lelkedben, szóban és tetteidben! Mindez kisugárzik belõled, és aki igazi értékeket keres, az azt keresi! Azokkal a "cicababákkal" akik a külsõ szépségre hajtanak, azokkal pedig ne is foglalkozz!
Elõször is kezdjük a helyesírással.
Rengeteg weboldal van, ami az önfejlesztéssel, karizmafejlesztéssel foglalkozik. Itt van egy pár: http://csajozas.blogspot.com/ http://csajozas.nok.hu/keret.cgi?/kezikonyv1.html http://csajozos-tippek.hu/blog/ http://testbeszed.blog.hu/ Nagyon figyelmesen olvasd õket végig. A változás hosszú idõbe telik, rá kell szánni az idõt.
Az én párom ugyanilyen volt, mint Te.Állandóan azt mondta, hogy ronda férfi, én túl szép vagyok mellette blá-blá-blá.... Én egyáltalán nem tartom csúnyának, szerintem rettentõen helyes, imádom.Támogattam az önbizalmát. Ha valakinek nincs önbizalma, akkor lehet akármilyen helye, szép, úgysem lesz senkije, mert ha valaki saját magát nem szereti, hogy várja el mástól, hogy szeresse?
A csúnya férfiak is elkelnek, kompenzálni kell humorral, kedvességgel, jó szextechnikával. :-))))
Ne sajnáld magad! A rondaság meg mindenkinek mást jelent, lehet, hogy ami neked már nagyon gáz, az másnak pont jó! Hidd el, mindenki megtalálja a párját, csak keresni és akarni kell! Változtass magadon egy kicsit, akár egy más frizura, akár egy kis sport segíthet azon, hogy kizökkenj a hétköznapokból! A lányokkal legyél vicces, mosolyogj rájuk, legyél velük kedves! Nem kell mindenkinek szívtiprónak lennie ám.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat tudom hogy nem tudok helyesen írni De nagyon ideges voltam majd Változtatok rajta :)
A kérdező hozzászólása: És köszönöm hogy nem voltatok bunkó velem :)

23 éves vagyok, még eddig nem szedtem fogamzásgátlót, melyik lenne a legideálisabb számomra, illetve ennek a korosztálynak? (167cm és 55kg vagyok)

Voltam orvosnál, és a Milligestet írta fel anélkül, hogy tudta volna a laboreredményemet.Nem hallottam túl sok jót err?l a gyógyszerr?l, és úgy tudom, hogy ezt inkább a 30 év körülieknek írják, illetve azoknak, akik már szültek.

Legjobb válasz: Mikor én íratattam fel elöszõr tabit akkor a dokim nem is küldött el laborra. Õ tisztában van azzal, hogy jó e neked vagy nem. Ha úgy érzed akkor ne váltsd ki és ne szedd.Illetve keress fel egy másik dokit.

Mikor én íratattam fel elöszõr tabit akkor a dokim nem is küldött el laborra. Õ tisztában van azzal, hogy jó e neked vagy nem. Ha úgy érzed akkor ne váltsd ki és ne szedd.Illetve keress fel egy másik dokit.
Szia! Én is 23 évesen kezdtem el a fogamzásgátlót szedni; és nekem sem volt laborvizsgálat elõtte. Nekem sem vált be az elsõ gyógyszer amit kaptam, így visszamentem a dokihoz és habozás nélkül kaptam egy másikat (Novynette). Ez már számomra megfelelt. DE azért lehet, hogy jobb lenne, ha (nem találod "szimpatikusnak" a dokid, akkor felkeresni egy másik orvost... Egyébként az is elképzelhetõ, hogy több gyógyszert is ki fogsz próbálni, mire megtalálod az igazit, hiszen minedenkinek más a szervezete stb... Üdv:
nekem sem volt elõtt labor, felírt egyet, azóta is azt szedem, már 8 éve, és semmi mellékhatása nemvolt sohasem. amúgy azért, mert laborra küld, abból még nemderül ki számára h lesz e nálad mellékhatása a tablettának, vagy sem. nem ezért küldenek el laborra, ha elküldenek. egyik orvos sem tudhatja h lesz e nálad mellékhatás, ezt csak tetudhatod, ha kipróbálod. ezértis szoktak ált 1 havit felírni, hogyha nemjó, akkor visszatudsz menni, és kapsz másikat. azt ajánlom, váltsd ki, és szedjed. én amúgy tri-regolt kaptam, amire mindneki aztmondja h juj, deszar, meg derégi, meg stbstb....és mégis, akik ezt szedték, sokkal kevesebbüknek volt mellékhatása, mint azok akik ezeket az újfajta baromialacsony hormontartalmút szedik. és amúgy a triregolnak sem magas, mert összességébe majdnem ugyanannyi, csak más elosztásban.
szija! én 16 éves vagyok, Meliane-t szedek, és szerintem jó. nem cserélném le:D nekem nagyon rendszertelen volt a menzeszem, nagyon fájt, görcsöltem, és 3 évig nem állt be. ez egy nagyon alacsony hormontartalmú bogyó, és ha a menstruációd legelsö napján kezded, akkor kb egy hét után véd. (én 10 napot vártam és nem volt belölle baj) nekem nincs panaszom rá, nem lettem pattanásos, max mielött megkéne h jöjjön, 1-2, de nem vészes. a mellem nött töle bár nem sokat, de barátom is megjegyezte meg már nemjók az eddigi meltartóim.(najo van ami még jó.) fejfájásom hányinger meg iesmi nem volt.-nekem- viszont ami elég fura: fáj a melem, feszül+érzékeny:S de az sem mindig... szóval nekem ez vált be:D ja és 43kg(amijó sz*r) és 164cm vok kb :D
18:45 vok kihagytam h nekem b*sztak labort csinálni akkor, bár elötte már nem eccer voltam mindenfélén(vérvétel ultrahang, pisiminta, meg ienek a rendszertelen és fájdalmas dolgok mijatt) szóval nem volt labor, és furcsáltam de jót irt.
Hát ha van rá lehetõséged /pénzed/ keress fel egy magánorvost, ne pedig szakrendelésre menj. A dokoik hajlamosak azt a gyógyit felírni, amiért a gyógyszergyártó cég épp százalékot ad. RAGAZKODJ A LABORHOZ!!! Amúgy szintén 23éves vagyok és meliane nevû bogyót szedem már vagy 4éve. Nekem bevállt, de hiába dícsérem, nem gyógyszer promó meg hírnév dönti el, hogy milyet kell szedned, hanem a te szervezeted!Az az ideális gyógyszer /szerintem/ aminél max az elsõ hónapban észlelsz nagyon gyenge mellékhatást de utánna húss és nem érzel semmit csak beveszed és jöhet a gondtalan 1üttlét!!! Amúgy jó esetben évente 1szer 2szer mész nõgyógyihoz úgyhogy nem szabad sajnálni azt a 5-10ezer Ftot.

Elveszitettem a fél családom! Csak 2-fiam maradtak nekem! -kérdem én! -beteges-e az, hogy még jobban féltem őket, mint eddig? 29-ill-23-évesek a fiuk!

Legjobb válasz: NEM,NEM BETEGES!!!!!! Az természetes,hogy félted õket,de azért már felnõtt emberek,és ha már van családjuk akkor nem biztos,hogy õk is így gondolják mint én. Az én gyermekeim még kicsik,de már most rettegek attól mi lesz,ha már saját családjuk lesz és én csak a sokadik ember leszek már csak az életükben!

NEM, NEM BETEGES!!!!!! Az természetes, hogy félted õket, de azért már felnõtt emberek, és ha már van családjuk akkor nem biztos, hogy õk is így gondolják mint én. Az én gyermekeim még kicsik, de már most rettegek attól mi lesz, ha már saját családjuk lesz és én csak a sokadik ember leszek már csak az életükben!
Igazából nem tudom, mert nekem még kicsik a gyerekeim. Viszont úgy gondolom-ha a másik oldalt nézem-elég kínos, ha egy anya vagy egy anyos? rátelepszik az ember életére.De ha még nincs párjuk a gyerekeidnek szerintemm akor is jobb, ha adsz nekik egy kis szabadágot, kis levegõt.
Nem tudjuk a hátteret, ezért nem tudok véleményt mondani.Csak azt tudom mondani, hogy ha most ennyire félted õket, akkor késõbb még rosszabb lesz a helyzet.És te még csak észre sem fogod venni, h. szép lassan egy boszorkánnyá válsz.És a leendõ menyeid, is útálni fognak a túlzott gyermekeid imádata miatt.Én benne vagyok ebben a szituban, sajnos tapasztalatból írok.
nem beteges, csak nagyon vigyázz, hogy a fiaid nehogy túlzásnak és tehernek érezzék. Felnõttek már és ha túlzott féltéssel közeledsz hozzájuk lehet, hogy kényelmetlennek fogod érezni!
DE BETEGES!!! A féltéseddel megfojtod õket! Ezen kívül, gondolj bele hogy a féltésed segít e nekik bármit is? NEM! A másik racionális indok, hogy mindkét fiad FELNÕTT! Hagyd had éljék az életüket. És nem utolsósorban: FOGLALKOZZ A SAJÁT ÉLETEDDEL! Azt tedd helyre, mert ahogy érzem "az élted értelme a fiaid". Ez pedig q*va ÖNZÕ dolog! Kapd össze magad és alakítsd ki a saját életed, értelmes elfoglaltság, szabadidõ, motivációk, célok. Azokért éljél és ne a fiaid miatt aggódjál. Õk köszönik, szerintem élik a saját életük, Te is ezt tedd!
A kérdező hozzászólása: Nagyon téved az utolsó hozzászóló!!-Én még nem irtam-e féle kérdést ide!!-és a féltésem pedig ugy értelmeztem!!!-, hogy mivel meghalt a fél családom azért féltem a két még NÕTLEN-fiaim!! Igy már érthetõ??? ÉS NEM TELEPEDEK RÁJUK SE!!!!!!-azért nem irtam eddig neked vissza, mert nem voltam gép közelbe!!-és otthol se!!!

23 éves lány vagyok. Ma fedeztem fel a nemi szervem és a végbélnyílásom között egy "kinövés" jellegű dudort, ami eddig nem volt ott. Vajon mi ez?

Annyi tünetem van, hogy nagyon viszketek. Antibiotikum szedés alatt jött el?, ez nem tudom mennyire lényeges! Mi lehet ez? N?gyógyászhoz forduljak vele vagy milyen orvossal nézessem meg?

Legjobb válasz: szóval neked gombás fertõzésed van!!!!antibiotikum -nak rossz mellékhatása hogy az egészséges jó bacikat megöli a hüvelybõl és ebbõl lesz a gomba!!!!tudom nem arra szedted az antibiotukumot én pl. torokfájásra szedtem!mindig egyfajtátol lett gombám.

szóval neked gombás fertõzésed van!!!!antibiotikum -nak rossz mellékhatása hogy az egészséges jó bacikat megöli a hüvelybõl és ebbõl lesz a gomba!!!!tudom nem arra szedted az antibiotukumot én pl. torokfájásra szedtem!mindig egyfajtátol lett gombám.
Nem lehet külsõ aranyér? De mondjuk lehet gomba vagy bakteriális fertõzés is, de attól dudor... hát... a viszketésre még talán magyarázat lehet... Nõgyógyászhoz kell fordulni vele, vagy esetleg elõtte háziorvos, vele csak megbeszéled és õ elmondja hogy kihez menj.
Ez lehet fekély, kelés, vagy pattanás is.
Valószínûleg kijött az aranyered. Esetleg az antibiotikumtól hasmenésed volt, és az "segítette elõ".
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Pár napja már vérzett is, de nem volt vészes. Tippem szerint is aranyér...
Ha gombasodsz az antibiotikumtol, hasznalj kozben intimzuhanyt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!