Találatok a következő kifejezésre: 23 éves 5 (23 db)

23 évesen 5 fiúval lefeküdni sok vagy kevés?

Legjobb válasz: Lehet lepontozni, de nálam sok. 2 amit el tudok fogadni abban a korban.

Lehet lepontozni, de nálam sok. 2 amit el tudok fogadni abban a korban.
szerintem több is lehetne!
Kit érdekel, hogy téged hányan dugtak meg? Most ezzel felvágni akarsz elõttünk, vagy a kicsiny lelkedet akarod nyugtatni az ittlévõ szexmániás álszentek válaszaival?!
egyik sem. normális
Nagyon kevés.
Mi az, hogy sok vagy kevés?? Ha neked így volt jó, akkor ez van. Nekem 7 volt eddig és szintén 23 vagyok.
ha nem egyszerre akkor nem sok!
Átlagosnak szerintem nem mondható. A mai átlag jóval több ennél... semmi baj nincs veled ne aggódj.
Szerintem teljesen jó! :) Nem értem ezzel mi bajuk más embereknek! :) Élvezd az életet, a fiúkat, hiszen fiatal vagy! :) És ne tegyél fel ide több ilyen kérdést, mert másoknak szúrja az erkölcsi elképzeléseit! :D Szóval tegyél, amit jónak látsz, amit magadnak megengedsz és nincs negatívum utána, akkor nem csináltál rosszat! :) Ha ezt élvezed, akkor hajrá és ne állítson meg egy ember sem ebben, ha te ezt jónak látod! :)
Amíg nekünk kell megmondani mi alapján éld a nemi életedet, addig az. Majd amikor már úgy vagy vele, hogy az egészséges testi igényeidet ismered, és azt tartod szem elõtt mások véleményével szemben rájössz, hogy akár 10-15-több lesz is nem számit semmit.
Szerintem kicsit sok, szerintem az átlag kb 2-3 .
A kérdező hozzászólása: mindegyik kapcsolatom 1-1, 5 évig tartott.
Attól nem leszel menõ, ha sok fiúval dugatod magad, lány vagy, nem nehéz dugnod, ha fiú lennél akkor menõ lennél. Mert fiúknak nem olyan könnyû dugótársat találniuk.
szerintem átlagos.
A kérdező hozzászólása: 23l és nem egyszerre.
Ha fiú vagy akkor sok! :-)
Egyszerre?
Én terveim szerint egész életeben eggyel leszek :) Eddig klasszul tartom. Az 5 soknak tûnik nekem, de van, akinek ez cikisen kevés, aki mondjuk 2 havonta mással dugatja magát. 22/N

13 évesen 0.5-ös szemüveggel kezdtem, most 23 éves vagyok, és a 3.5-öset is gyengének érzem. Nagyon aggódom, hogy ilyen gyorsan romlik a szemem. Igaz, hogy ez egy idő után megáll? Vagy mire lehet számítani?

Legjobb válasz: Kb. 23-25 évesen áll meg a szemromlás (de persze figyelembe kell venni, hogy pl. mennyit ülünk a számítógép elõtt, mert az a korunkra való tekintet nélkül még ugyanúgy ronthatja). Nekem is akkörül állt meg, aztán egy fél dioptriát javult is, azóta mindig ugyanaz.

Kb. 23-25 évesen áll meg a szemromlás (de persze figyelembe kell venni, hogy pl. mennyit ülünk a számítógép elõtt, mert az a korunkra való tekintet nélkül még ugyanúgy ronthatja). Nekem is akkörül állt meg, aztán egy fél dioptriát javult is, azóta mindig ugyanaz.
ez nem is gyors romlás, ha mindig jó a szemüveged, akkor lassabban romlik...ha megáll, akkor meg tudod mûttetni
Ez egyáltalán nem gyors, ha meg a szemüveg zavar viselj lencsét.
Hiába nem gyórs, akkor is romlás! A bal szememmel én se látok valami jól, még sem használok semüveget, és a szemem nem romlott tovább az elmúlt 20 év során. ajánlom, menny el a szemészetre.
Akár hordod a szemüveget, akár nem, a szemed így is, úgy is romlik annyit, amennyit egyébként is romlana. Pont most vagy abban a korban, amikor erõsebb a romlási folyamat, ez 28-30 éves kor körül áll meg, akkor már nem nõ a szemgolyód. Késõbb, 40 éves korod után fog kicsit javulni (de akkor meg az idõskori látásromlás miatt valószínûleg más dioptria fog kelleni közelre és távolra). Azt gondolom, lesz ez még akár 4-5-6 D is, de ne ijedj meg, ez viszonylag normális, sokan hordanak ilyen erõs szemüveget. Meg lehet majd mûttetni, de nem muszáj. Ha lány vagy, az orvosodnak majd említsd meg, ha kisbabát vársz, hogy erõs a szemüveged, tudni fogja, mit kell tenni. Nézd, egy náthának is vannak fokozatai, egy látáshibának is, de örülj, hogy LÁTSZ egyáltalán.
Nálunk az egész család szemüveges. 9 évesen kezdtem én is felessel, 20 évesen tartottam -5-nél, akkor megmûtettem, azóta oké. A bátyám 25 évesen -9 körül van. Anyum meg +2es volt, de teljesen helyrejött. Fogalmam sincs mitõl függ vagy mire számíthatsz. Családod többi tagja mit mondd? Hátha abból kiindulhatsz.
Nekem 2. osztályban lett az elsõ szemüvegem, és már egy dioptriással kezdtem akkor. Onnantól évente romlott fél dioptriát, vagy akár egyet is, így nagyon gyakran kellett új szemüveget venni. Aztán 14 éves koromban kontaktlencsém lett, és azóta egyáltalán nem romlott, sõt a szemész azt mondta, hogy ha nem tudná hogy az lehetetlen azt mondaná még javult is egy picit a szemem. Szóval nekem ezek szerint a kontaktlencse állította meg a szemem romlását, bár ez elég egyedi eset lehet... az egyik szemem -3, 25 a másik -2, 25. Szerintem nem romlik nagyon gyorsan a szemed, de szerintem ennyi idõsen lassan meg kéne állnia.
Úgy beszélgettek itt a látásnak a romlásáról, mint valami törvényszerûségrõl. Ez nagyon nagy butaság. Én rengeteg éve ülök mindenféle monitor elõtt naphosszat és a szemem még mindig tökéletes, és semmi köze sincs az öregedéshez sem. Sok idõs embert ismerek akinek nem kell szemüveg semmihez. A problémát bizony magatokban kell keresni. Ugyanúgy, mint a betegségek esetében... Lehet lehurrogni, nem akarom itt tovább az észt osztani, de most úgy éreztem le kell írnom ezt a pár sort ide, mert páran még hasznát veszik majd. Vitatkozni nem akarok senkivel a témában, csupán a helyes utat mutatom meg, aztán úgyis mindenki eldönti a továbbiakat, ugyanis én nem nyithatom fel a ti szemeteket. :) Bevezetésként a szemromlással kapcsolatban nem kérek mást csak annyit, hogy olvassátok el ezt a rövid cikket és éljetek tovább úgy minden szempontból, ahogy jónak LÁTJÁTOK. :) Sziasztok! http://www.eletforma.hu/szemelyiseg/szemunk_serulesei_jelzik..

23 évesen elkezdeni egy 5 éves egyetemi képzést? Vélemény?

Legjobb válasz: Van. Miért mire gondolsz? Arra, hogy 28 évesen "öreg" leszel diplomásnak? Még mindig jobb 28 évesen egyetemei diplomát szerezni, mint soha. Hosszú az az idõ amíg dolgoznod kell, és nem mindegy hogy azt a 32 évet milyen munkával töltöd ami még 28 éves korod után hátra van.

Van. Miért mire gondolsz? Arra, hogy 28 évesen "öreg" leszel diplomásnak? Még mindig jobb 28 évesen egyetemei diplomát szerezni, mint soha. Hosszú az az idõ amíg dolgoznod kell, és nem mindegy hogy azt a 32 évet milyen munkával töltöd ami még 28 éves korod után hátra van.
Atya ég, hányszor buktál?
A 2. válaszolóval ne törõdj, a százalékán is látszik, hogy csak trollkodni jár ide, mert munkanélküli és annyira ráér, hogy megteheti. Nem késõ elkezdeni természetesen. Ha idén összejön a felvételim, akkor 21 leszek majdnem mire elkezdem és orvosiról beszélünk, ami ugye 6 év. És nem, nem buktam :D Viszont 3 nyelven beszélek felsõfokú szinteken, amit nem sok ember mondhat el magáról. Nem késõ, sosem az, valamikor el kell kezdeni. Az elsõ válaszolónak igaza van abban, hogy most 5 évig tanulsz, de utána azzal foglalkozol, amit - jó esetben - szeretsz csinálni és évtizedeken át. Az életedbõl ez az 5 év igazán nem mérvadó, de 32 már igen.
Én nyáron leszek 22, és szeptemberben kezdem az egyetemet. Egyáltalán nem késõ 23 évesen elkezdeni a dolgot. A nõvérem barátja is 23 évesen kezdte. Meg egy csomóan vannak, akik alapból nem tudják magukat hová tenni 18-19 évesen, nemhogy eldöntsék, milyen képzésre akarnak éveket szánni. Én legalábbis így voltam, de már tudom, mit szeretnék. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok! :)

A fogorvosom az hiszi drogozok! Pedig még cigizni se cigizek, egyszerűen nagyon rosszak a fogaim, könnyen letörnek, sárgásak, érzékenyek. Mégis mi más oka lehet, hogy ilyen rosszak? 23 éves vagyok, már 5 fogam kihúztak, 5-gyökérkezelt.

Kicsit mérges lettem mert még nem néztek drogosnak sosem. Először azt hittem, hogy poénkodik, de rájöttem, nem. Ha nem tudnám hogy milyen jó orvos és rendes ember, otthagytam volna a francba. A szüleimnek is nagyon rosszak a fogaik, még a hugomnak is eléggé pedig ő többet àpolja mint mi összesen. Vagy valami mas miatt mennek így tönkre a fogaim?

Legjobb válasz: Candida tud pl ilyet okozni.

Candida tud pl ilyet okozni.
Jaj, hagyjad már ezt a candidát! Mindenhova ezt írod, unalmas!
Nem tetszik ne olvasd.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves kettes, bár hozzászólásod nem érdemel semmiféle reagálást, úgy döntöttem mégis kicsit kifejtem a mondandómat. Nekem nagyon sok problémát (szenvedést) okozott a könnyen romló fogazatom. S csak nemrég tudtam meg, hogy ez a bennem levö candidatúlszaporodásnak köszönhetö. Ha ezt nekem valaki sokkal korábban elmondta volna, azza nagyon sokat segített volna nekem. Ezentúl a candidatúlszaporodás egy meglehetösen elterjedt betegség, amiröl nagyon kevesen tudnak, és nagyonsokféle kényelmetlenséget képez okozni. Csak hogy legyen némi fogalmad erröl, utánanézhetsz, minden rákos embernek candidatúlszaporodása van. Ezen felül a cukorbetegek is különösképp ki vannak téve ennek a veszélynek. Mivelhogy a vérükben sok a cukor, a candida meg azt eszi, ezért könnyen elfertözödhet a vérben is. Más okot nem is ismerek kivéve amik egyértelmüek, pl gyakori hányás, különféle kábszerek. Ha te tudsz arra kívancsi vagyok. A genhibát és a kálciumhiányt elutasítom.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát majd utána nézek ennek. Hát valami oka csak van, hogy ez van a fogaimmal.
hát ezt teszi a sok haribo

23 éves lány vagyok és sokszor evés után egyből begörcsöl a gyomrom, max 5-10 percig tart, de nem jó érzés. Van, hogy 1 hétig semmi, aztán eszek bármit és jön egyből pár falat után, vagy csak 1 falat után a görcs. MItől lehet?

Legjobb válasz: laktóz érzékenység? egyébként a legjobb, ha vezeted, mikor mit eszel, és mennyit, ha orvoshoz mész, mert zavar, nagyon hasznos lesz, illetve te is rájöhetsz dolgokra belõle

laktóz érzékenység? egyébként a legjobb, ha vezeted, mikor mit eszel, és mennyit, ha orvoshoz mész, mert zavar, nagyon hasznos lesz, illetve te is rájöhetsz dolgokra belõle

Én 18 ő 23 éves. Sok az 5 év korkülönbség?

Én 18/F vagyok, ? 23/N. Szerintetek ez az 5 év mennyire sok?

Legjobb válasz: nem sok, de egy 18 éves srác még általában túl gyerek egy komoly kapcsolathoz, majd elválik. 24/F

nem sok, de egy 18 éves srác még általában túl gyerek egy komoly kapcsolathoz, majd elválik. 24/F
Tapasztalt bige, megtanithat sokmindenre;)
Köztünk csak 3 év van, de mûködik. Õ 20/fiú én 23/lány. 4, 5 éve vagyunk együtt. Szóval mûködhet.
23 éves lány vagyok, és elsõ éves egyetemista, szóval szinte minden csoporttársam 18-19 éves, de nekem fel sem tûnik, hogy fiatalabbak nálam, vagyis inkább az, hogy én idõsebb vagyok náluk. Mondjuk én nem jönnék össze nálam fiatalabb pasival, de még velem egykorúval sem, de ez egyénenként annyira változó dolog ám. Nagyon sok csaj van, akit nem zavar az ilyesmi.
szerintem nem gáz.Én 2 párt is ismerek, akik ugyanígy vannak, pedig õk még tiniéveik közepén jártak(legalábbis a fiúk!!!)amikor összejöttek és azóta is járnak...amúgy meg a kor nem szab meg semmit, ha összeillõk vagytok, akk nem ez fogja eldönteni...
Szerintem ez egyén függõ. Ha hosszútávon gondolkodsz, akkor lehet, hogy nem fog mûködni. Mert ha õ pl. gyereket akar késõbb, te még akkor is túl fiatal leszel hozzá vagy pl. ha összeköltöztök és te még tanulsz, mibõl fogod magad eltartani? Én nem jártam volna fiatalabb sráccal, és nemcsak azért, mert megszólják egyes emberek az ilyen kapcsolatokat. Még azt a 6 évet is keveslem néha, amivel a férjem idõsebb nálam, mert a fiúk késõbb érnek - akármilyen komolyak is. 23/L
A szerelem mindent legyõz. Még a korkülönbséget is. Ha igazán, tiszta szívbõl szeretitek egymást, nincs gond, bár számomra kicsit furi, h a fiú a fiatalabb és a lány az idõsebb :) Sok sikert a kapcsihoz!!! :)
1 éves próbálkozás után vizsgálnak ki. addig ezen ne görcsölj!
Van valami okod arra, hogy félj? Mert ha nincs, akkor felesleges aggódnod, és felesleges vizsgálatoknak alávetned magad. Attól, hogy 5 évig fogamzásgátlót szedtél, még semmi bajod nem lesz.
Nos ha félelmeid vannak a többiekkel ellentétben azt mondom menj dokihoz, kérj egy alapos ultrahangot, vérvételt kivizsgálást...és úgy vágj bele..több mint 5 évig szedtem a fogamzásgátlót, aztán csak vártam-vártam-nem történt semmi..másfél év után mentem dokihoz, kiderült hogy mellékhatásként nem rendszeres a mensim és a peteérésem, ráadásul a fogamzásgátló szedése alatt nem derült fény a pco-s hajlamomra, de elég szépen becisztásodtam ...most két év után sikerült teherbe esnem drasztikus gyógyszerekkel, amik mellett folyamat elájultam stb.. Nem akarlak ijesztgetni, mert közel nembiztos, hogy ez rád is érvényes, de menj csak idõben dokihoz és addig ne állj le amíg nem foglalkoznak veled, mert nekem is 4 dokiba került mire rámnéztek, meg csomó rosszullétbe.. Jobb tiszta fejjel belevágni a dologba, mert akár az aggodalom miatt sem fog sikerülni. Drukkolok, hogy ne legyen gond, és sikerüljön!
Szia! Én majdnem 7 évig szedtem a fogamzásgátlót, és pont egy évvel késõbb lettem terhes, mint ahogy azt terveztem, vagyis terveztük a párommal! Úgyhogy ne gondolj ilyenekre, mert akkor amiatt is nem fog összejönni a baba! De kérhetsz orvosi kivizsgálást is, ha megnyugtat! 11 hetes kislány anyukája
Szia! Ne aggódj elõre ilyeneken! Én is 5 évig szedtem gyógyszert, igaz a babavállalás elõtt egy évvel abbahagytam, de lehet összejött volna elõbb is! 17 hetes kismama
szia! Én kb 10 évig szedtem fogamzásgátlót. Miután abbahagytam majdnem 1 év telt el, mire sikerült egy kis bébit összehoznunk. Egyébként én is felkeretem a nõdokimat kb7-8 hónap várakozás után, õ azt mondta, hogy 1 évet mindenképpen ki kell várni, mielõtt elkezdenének vizsgálgatni, mert a teljesen egészséges, stb párok 70-80%-ánál kb 1 év alatt sikerül a baba.
Szia.A görcsölés, idegeskedés nem tesz jót!Nyugi.Én 10 évig szedtem tablettát, októberben abbahagytam.Rendszertelenül jött meg az elsõ 2 hónapban, aztán kíváncsiságból a ciklus.hu-n megnéztem, hogy januárban kb.mikor lehet pé-m.Ráhagytunk pár napot elõtte és utánna, szeretkeztünk ebben az idõtartamban és sikerült.A dokim azt mondta, hogy ha 6 hónapig nem sikerült volna akkor utánanézünk volna, mi a helyzet.Úgyhogy szeressétek egymást, max. ha szeretnéd tudni, van -e pé-d, vegyél ovu tesztet.30 hetes pocis

23 éves pasi vagyok. 22 évesen vesztettem el, de még soha nem tartott tovább 5 percnél. Mindíg lekonyultam. Mit tegyek?

Soha nem élveztem el még n?ben és soha em elégítettem még ki n?t a péniszemmel. Orális szexnél is csak ritkán megyek el. Csak akkor tudok elmenni mindíg, ha kézzel csinálja a partnerem. A méretével nincs gond, mert 15 cm. De egyszer?en olyan, mintha nem éreznék semmit, miközben benne vagyok a lányban. A mostani barátn?m 27 éves, szóval valamit tudhatok, de aggódom, mert már szóvá tette, hogy nem tudom a nemiszervemmel kielégíteni. Nem akarom emiatt elveszíteni, mert szeretem. Mi tév? legyek?

Legjobb válasz: Valószínû mindez azért van, mert hozzá vagy szokva a maszturbáláshoz. Nem tudom csinálod-e még, ha igen, próbálj leállni vele egy idõre. Minden az agyban kezdõdik el, ugyanakkor nem szabad túlságosan rágörcsölni a dolgokra. Tudja a barátnõd, hogy ez neked mekkora probléma? Lehet, ha tudná, segítene neked megoldani. Sokat számít az is, ha látod a partnered megértõ veled és segít.

Valószínû mindez azért van, mert hozzá vagy szokva a maszturbáláshoz. Nem tudom csinálod-e még, ha igen, próbálj leállni vele egy idõre. Minden az agyban kezdõdik el, ugyanakkor nem szabad túlságosan rágörcsölni a dolgokra. Tudja a barátnõd, hogy ez neked mekkora probléma? Lehet, ha tudná, segítene neked megoldani. Sokat számít az is, ha látod a partnered megértõ veled és segít.
Szerintem nagyon gorcsos vagy....lehet hogy az elso "sikertelen" probalkozasok miatt?!Szerintem mikor szeretkeztek , meg ha nem is tudatosan, annyira gorcsolsz hogy ez okozza a problemadat.Szerintem probald megbeszelni a baratnoddel, tuti hogy talaltok megoldast!De szerintem 1 kis jatek javithat a helyzeten ...pl.ha nem orult tempoban csinaljatok, hanem lassan , orlyitoen lassan.....es meg annyi jatek van ....Gondolom a fantaziaddal nincsen baj!Csak gondolj arra amitol teljesen levadulsz....amitol ugy isten igazan beindulsz .... Es meg 1 tanacs !Ha nem haragszol.A partneredre koncentralj es felejtsd el a farkadat(nezd meg a problemad hamarabb meg fog oldodni mint gondolod!)Mig magadra koncentralsz es gorcsosen "szurkolsz", hogy most jo legyen .....addig inkabb kenyeztesd (, es elvezd )ot!
A merevedés megtartásában sokat segít az intim torna. Ugyanúgy megedzi a pasik intim izmait, mint a nõk esetében. Jû anyagok vannak a neten is, meg könyvek is jelentek meg ebben a témában, pl. 7 perc szextitok.
A kérdező hozzászólása: Nem magával a merevedéssel van gond. Csak akkor van problémám vele, ha a nemiszervem a hüvelyben van. Ugye ott nyilván nem olyan erõs a szorítás. Ha kézzel csinálják/csinálom, semmi gond. Igaz, valóban 9 éve maszturbálok napi rendszerességgel és lehet, hogy itt a probléma.
Vannak technikák erre, és egy 27 éves lány tud is ebben segíteni. Lehet pl. lassítani, mielõtt elmennél. Könyveket írtak már tele ezzel.
Figyu ha 23 ées vagy várd meg amíg 24 leszel mert valkinek 23 a szerencsétlen valakinek 24.

Tényleg segíthet elmulasztani a szexuális vágyat ha például megiszom naponta 1-1, 5 liter fodormenta vagy borsmenta fõzetet? 23 éves srác

Ugyanis a borsmenta és a fodormenta is erõs tesztoszteron csökkentõ anyag, segíthet vajon kiölni a szexra való vágyakat?

Legjobb válasz: Arra egy közepesen éles kés is megfelel, csak arra figyelj, hogy pont jó helyen vágd le a zacsit.

Arra egy közepesen éles kés is megfelel, csak arra figyelj, hogy pont jó helyen vágd le a zacsit.
A kérdező hozzászólása: és fiú vagy? illetve mennyi az a gyakran és hány liter, valamint fodor vagy borsmenta tea?
Én elég gyakran iszok mentateát, de semmi jelét nem tapasztalom, hogy csökkenne tõle bármi is.
azt mondták a szüleid kis korodban hogy bûn maszturbálni? brómos teát is ihatsz, az is nagy divat volt régen de szerintem ezek semmit nem érne
A kérdező hozzászólása: "Loss of libido in men following consumption of peppermint tea has been reported" ([link]
A kérdező hozzászólása: ez kb olyan kémiai kasztrálás, mert "Továbbá férfiaknál nagy mennyiségben káros hatással van a tesztoszteron szintre. A tesztoszteron szint csökken és ebbõl kifolyólag a spermiumképzésben is zavarok lépnek fel." ergó a szexuális vágy a libidó is csökkenni fog Am azért mert a szép lányoknak sok századik és lassan 7 éves próbálkozás után sem kellek és prostituálthoz nem akarok járni, "kicsapatni" meg azt sem szeretném mocskosnak érzem magam tõle
nem, röviden és tömören max placebo hatása lehet, elhiszed hogy csökkenti ám minek akarod elmulasztani? 2esnek különben igaza van, csak a kasztrálás segít, igaz az lehet kémiai is, nem kell vágni semmit arról nem beszélve ha otthon lenyisszantod a zacsidat, elvérzel mire orvoshoz jutnál
Nem hiszem akad aki kipróbálta. Az átlag ember kicsapatja. :) )
A kérdező hozzászólása: Sötét trollok kíméljenek, e itt poénkodjatok szaremberek!! Kérem tisztelettel továbbra is annak válaszát aki ért hozzá vagy már próbálta
Szeretnék segíteni. Hasonló helyzetben voltam, mint te, és van egy jó hírem. Ebbõl van kiút, csak elszántság kell hozzá. Ahhoz, hogy legyen egy csinos barátnõd!! Csajozni is meg lehet tanulni. Elszántság kell hozzá, hogy igen is, akkor is teszek érte, hogy legyen! Ez a legfontosabb lépés. Ha szarsz az egészre, akkor nem lesz változás. Pár hasznos infó a nõkrõl: - A csajozás megtanulható. Erre példa a lúzerekbõl lett puák (felszedõmûvészek) esete. Ennek segítségével álmaid nõjét is megszerezheted. - A nõk ösztönösen tesztelnek minden palit, hogy amennyiben váratlan helyzetek elé állítja õket az élet, hogyan is tudnak reagálni. Ha sok ilyen [email protected], akkor áttesznek a "legyünk csak barátok" kategóriába és nem fognak vonzódni hozzád. - A nõknek korán sem olyan fontos a külsõnk, mint nekünk, õk inkább a kisugárzást és a belsõ értékeket tekintik fontosnak (legyen magabiztos, határozott, legyenek céljai stb...) - Úgy fogd fel a férfi-nõ viszonyát, mint mondjuk egy vezér és egy tiszt viszonyát. Neked kell a döntéseket hozni, ha nem tetszik neki, majd szól. - A fenti miatt sose mondd azt egy nõnek, hogy "nem tudom", mert az azt sugallja, hogy: "vegye valaki más át az irányítást", ami meg nem jellemzõ egy vezérre. Még rengeteg mindent tudnék írni, de van pár jó könyv, amit el kellene olvasnod. Amit ajánlok (sorrendben, nagyon fontos, hogy ezeket elolvasd): 1. Stewart Ferris - Hogyan csípjünk fel csajokat 2. Felicity Huffmann, Patricia Wolff - A jó pasi kézikönyve Ezek után ajánlom megtekintésre a következõ sorozatot: Mystery- The Pickup Artist 1-2 évad Ja és próbáld majd ki a következõt: ha mész az utcán az legyen a fejedben, hogy: "minden nõt boldoggá tudok tenni". Ha ezt az arckifejezést veszed fel tarolni fogsz. Sok sikert, ha kérdésed van keress meg nyugodtan pü-ben. HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!

Tisztelt Doktor úr! 23 éves lány vagyok, már 5 éve szeretnék gyereket, de nem jön össze. Voltam már orvosnál, azt mondta, hogy túl gyenge a peteérésem, akkor még szívgyógyszert szedtem, betalocot. A doktor úr azt mondta, hogyha abbahagyom a gyógyszer szed

Tisztelt Doktor úr! 23 éves lány vagyok, már 5 éve szeretnék gyereket, de nem jön össze. Voltam már orvosnál, azt mondta, hogy túl gyenge a peteérésem, akkor még szívgyógyszert szedtem, betalocot. A doktor úr azt mondta, hogyha abbahagyom a gyógyszer szedését, akkor menjek vissza és ír fel nekem gyógyszert. Már nem szedem a Betalocot, de azóta külföldön élek és nem volt alkalmam orvoshoz menni. Segítségét és tanácsát kérem, hogy mit tegyek. Attól félek, ha nem kezeltetem, akkor nem lehet gyerekem soha. Válaszát és segítségét előre is köszönöm. Üdv, Szabina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, az internet útján nem tudok tanácsot adni. Mindenképpen indokolt lenne egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így, az internet útján nem tudok tanácsot adni. Mindenképpen indokolt lenne egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!