Találatok a következő kifejezésre: 23 és éve iszom (2 db)

23 és fél éve iszom minden egyes reggel a csésze kakaómat (nesquik+barnacukor). Ihatok a 90 napos alatt, ha utána 2 óráig nem eszek gyümölcsöt, vagy csak fehérje napon, vagy sosem?

Ez olyan nekem, mint másnak a kávé. Nélküle élni sem tudok. :)

Legjobb válasz: egyáltalán ne igyad!! nekem is volt egy reggeli ilyen italom, 7 évet azt ittam reggelente, azt hittem, nem tudok lemondani róla, de mégis sikerült. hidd el, ha tényleg le akarsz fogyni, akkor ez nem nagy áldozat!! még az is sokkal jobb, ha kávét iszol helyette (cukor+tej nélkül)

egyáltalán ne igyad!! nekem is volt egy reggeli ilyen italom, 7 évet azt ittam reggelente, azt hittem, nem tudok lemondani róla, de mégis sikerült. hidd el, ha tényleg le akarsz fogyni, akkor ez nem nagy áldozat!! még az is sokkal jobb, ha kávét iszol helyette (cukor+tej nélkül)
Kakaót igazából nem lehetne inni, de ha nehezen birod lerakni, akkor csak fehérje napon igyad, hisz tej is van benne. De semmiképp se reggelire. Reggelire mindenképp a 2 gyümit tömd magadba, kakaót inkább az ebéded/vacsid mellé. Aznap mozogj kicsit többet a szokásosnál és még bûntudatod sem lesz ;)
nem semmi kep nem, mert minden reggel gyumolcsot kell egyel!!!
nem unalamas ez a szokás egy kicsit? azt meg nem hiszem el, hogy valaki nem tud változtatni a szokásán, fõleg azon ami nem éppen egészséges.., kávé és társai.. hallottál már a gyógyteákról? egy a lényeg, ami a fejedben van és elhatározol, ha az van, hogy nem tudsz élni nélküle akkor nem is fogsz! probáld meg egyszer és megtudod!! hajrá!

Van egyáltalán olyan lány - 19-23 év között - aki Budapesten lakik, nem cigizik, nem iszik, keveset vagy nem bulizik, vagy csak mértékkel, és nem jön össze fűvel fával, és csak azzal fekszik le akivel el tudja képzelni az életét?

ha igen, akkor kérlek írj privátba nekem, a kérdezőnek. én 22 éves érett gondolkodású vallásos, de nyitott, hűséges, őszinte és romantikus ember vagyok. Keresem a tűt a szénakazalban... Így megragadok minden lehetőséget.

Legjobb válasz: Íme. Vallásos viszont nem vagyok. 22L

Íme. Vallásos viszont nem vagyok. 22L
Az ugye megvan, hogy ez nem társkeresõ?
Igen, van :D De nem szokásom itt ismerkedni...
miért nem teszel fel képet? Sokkal jobban megkönnyebbítenéd a dolgait a lányoknak.
Valahogy már a kérdés elején sejtettem, hogy vallásos vagy és BINGO!
Elfelejtetted hozzátenni, hogy szûz. u.i:kecske nem számítható be.
A kérdező hozzászólása: vallásos, de Vatikán ellenes vagyok! nincs szüzességi fogadalmam, és a cölibátust is ellenzem.
Javaslom valamelyik társkeresõ oldalt, de mivel oda úgy se regelsz esetleg a jofogas.hu-t hátha, vagy aprod esetleg expressz. Amúgy meg miért nem a vallásos közegedbõl ismerkedsz? Úgy legalább nem lesz probléma a lelki nézetekkel.
A kérdező hozzászólása: mint írtam, fentebb, nem tartok szüzességi fogadalmat. azzal fekszem le, akit el tudok képzelni életem végéig magam mellett. de ez nem egyenlõ a házassággal! fent vagyok love.hu-n parom.hu-n de komolytalanok vannak fent általában. és köszi de nem vagyok árucikk. :) az hogy kiírtam e kérdést, szerintem manapság nem véletlen...
Én errõl a "kérdésrõl" csak egy apróhirdetésre tudtam asszociálni.
Lesz, még nem lakom Budapesten, de ha minden igaz, ott leszek egyetemista.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!