Találatok a következő kifejezésre: 23 és éve (81 db)

6 év korkülönbség sok egy 23 és 16 éves között?

A srác komoly kapcsolatot akar (legalábbis velem azt akart), úgy érzem most is közeledik felém, elhívott magához, ami mindig tolódik, de munka miatt. Én 22 vagyok, és lány. Tegnap felbukkant egy másik lány, kb 3 perce ismerte a srác, kérdezte hova valósi, kiderült, hogy a lány ott lakik, ahol ez a srác dolgozik. Megkérdezte, hogy azon belül, a falun belül merre lakik. Ez számít valamit? Hogy megkérdezte? Lehetek féltékeny, vagy csak belemagyarázom? A lány most elment csütörtökig nyaralni, addig nem hiszem, hogy beszélnének, facebookon is velem ismer?s a lány, én jelöltem be, hogyha kérdése lenne, akkor keressen meg. (Egy szinkroncsapatba tartozunk, amit a srác vezet, és én vagyok a másodvezet? úgymond) Jogosan vagyok féltékeny? :(

Legjobb válasz: Az írásodból azt hittem te vagy 16... Mivel ilyen gyerekes vagy, nem sok a korkülönbség. Különben 22 vagy 23?

Az írásodból azt hittem te vagy 16... Mivel ilyen gyerekes vagy, nem sok a korkülönbség. Különben 22 vagy 23?
Kevés, mert 23-16 = 7
Nem értem, mi a [email protected] vagy féltékeny? Úgy mégis? Mert még ha te lennél a sztoriban a 16 éves, azt mondom jó, gyerekes vagy kicsit, de 22 éves felnõtt nõként kicsit gondolkozhatnál érettebben. 1. Nem sok a korkülönbség, lehet(ne) köztük komolyabb kapcsolat. 2. Te még nem jársz a sráccal, az egy dolog, hogy "közeledik", de nincs elkötelezve - ergo azt csinál, amit akar. 3. Kiderült, hogy a srác ott dolgozik, ahol a csaj lakik. Szerintem 10-bõl 6 embernek az lett volna az elsõ kérdése erre, hogy hol lakik pontosan (hátha ismeri a környéket). Ez ku.rvára nem jelent semmit. 4. Ha te már most (úgy, hogy még nem is jártok..) ennyire féltékeny vagy a SEMMIRE, akkor nagyon nehéz jövõ elé nézel. Képzelem mi lesz, ha összejöttök és a srác hozzá mer szólni egy lányhoz.
ha te lennél a 16 éves, akkor azt írnám, hogy 16 évesen már több eszed is lehetne... de most, hogy kiderült te vagy a 22.... :O no comment
A kérdező hozzászólása: A srác 23, én 22, ez a nemrég megismert lány 16. Amúgy betegesen féltékeny típus vagyok. Ja, meg tudni kell, hogy a csaj ugye a szomszéd faluban lakik a sráctól, én meg 200 kilométerre. Mi egyszer már együtt voltunk, szeretett is, hogy miért mentünk szét, egy másik sztori, de most mintha újra közeledne. Azt hiszem. Csak ez, hogy megkérdezte merre lakik. Más a városában élõ emberke is van a csapatban, õket nem kérdezte, csak tegnap ezt a csajt. De még képet se látott róla.
Egyszer már kiírtad ezt a kérdést. A korkülönbség pedig nem sok. Van, akinél mûködik és van, akinél nem. Nem lehet ebben általánosítani. Ha a fiú nem téged választ, akkor fogadd el és keress mást. Nem tudsz mást tenni.
Ha a partnered is ennyire rossz matekos, akkor nem ciki a korkülönbség.
A kérdező hozzászólása: Igazán segítõkészek a válaszok, köszönöm szépen. Csak azért, mert 1 évvel elszámoltam. Úgy gondolom normális kérdést tettem fel, de már ebben a témakörben is esik a GYIK színvonala. Bravo.
a nejem 10 évvel fiatalabb nálam és minden tökéletesen mûködik! a féltékenység pedig megrontja a kapcsolatokat.

23 és fél éve iszom minden egyes reggel a csésze kakaómat (nesquik+barnacukor). Ihatok a 90 napos alatt, ha utána 2 óráig nem eszek gyümölcsöt, vagy csak fehérje napon, vagy sosem?

Ez olyan nekem, mint másnak a kávé. Nélküle élni sem tudok. :)

Legjobb válasz: egyáltalán ne igyad!! nekem is volt egy reggeli ilyen italom, 7 évet azt ittam reggelente, azt hittem, nem tudok lemondani róla, de mégis sikerült. hidd el, ha tényleg le akarsz fogyni, akkor ez nem nagy áldozat!! még az is sokkal jobb, ha kávét iszol helyette (cukor+tej nélkül)

egyáltalán ne igyad!! nekem is volt egy reggeli ilyen italom, 7 évet azt ittam reggelente, azt hittem, nem tudok lemondani róla, de mégis sikerült. hidd el, ha tényleg le akarsz fogyni, akkor ez nem nagy áldozat!! még az is sokkal jobb, ha kávét iszol helyette (cukor+tej nélkül)
Kakaót igazából nem lehetne inni, de ha nehezen birod lerakni, akkor csak fehérje napon igyad, hisz tej is van benne. De semmiképp se reggelire. Reggelire mindenképp a 2 gyümit tömd magadba, kakaót inkább az ebéded/vacsid mellé. Aznap mozogj kicsit többet a szokásosnál és még bûntudatod sem lesz ;)
nem semmi kep nem, mert minden reggel gyumolcsot kell egyel!!!
nem unalamas ez a szokás egy kicsit? azt meg nem hiszem el, hogy valaki nem tud változtatni a szokásán, fõleg azon ami nem éppen egészséges.., kávé és társai.. hallottál már a gyógyteákról? egy a lényeg, ami a fejedben van és elhatározol, ha az van, hogy nem tudsz élni nélküle akkor nem is fogsz! probáld meg egyszer és megtudod!! hajrá!
Itt biztos találsz.
Micsoda igények :D
Biztos írt vagy 2-3 nõtársam! :)
szerintem az ilyen "kapcsolatban" nagyon fontos a bizalom. szerinted tényleg van aki így/itt írna egy ismeretlennek?
Én olyan csajt keresek aki azt szereti ha a fenekét dugják:D
12 vel kaptam eleget, most pillanatban nem kérek
milyen eszköz a 12? vagy 12tõt kaptál? és mivel?
ne már :) 12 évesen kaptam ki, nem egy 12-sel.
leírásod alapján úgy tûnik te nem tartozol a kérdezõ által keresett csoportba :-)

Vagyonmegosztás-hogy működik ebben az esetben? Házasság kötésünk után vettünk egy házat, csak a férjem nevére. Most, 23 év után válunk, és a férjem azzal fenyeget, hogy eladja a fejünk felől a házat. Megteheti?

Van egy 15 éves lányunk, és egy 21 éves fiunk. Békés megoldásként 50-50 százalékot javasoltam. Neki ez nem megfelelő. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Igazából ez ettõl bonyolultabb kérdés. Tételezzük fel, hogy a férj kapta ajándékba 23 évvel ezelõtt vagy örökölte, így a saját vagyona, nem házassági közös vagyon. DE! 23 év alatt költöttek a házra, a feleség a saját munkájával hozzájárult az ingatlan értékének növekedéséhez, megtartásához mind pénzben, mind természetben (takarítás). Mindenképp van tulajdonjoga a feleségnek, ha örökség, ajándék vagy bármi volt, akkor is, 23 év alatt nem hiszem, hogy egy felújítás ne történt volna a házon és annak az értéknek a fele már egybõl a feleségé. Ehhez egy jó ügyvéd kell már, mert nem egyszerû ügy, de csak úgy nem adhatja el a férj.

Igazából ez ettõl bonyolultabb kérdés. Tételezzük fel, hogy a férj kapta ajándékba 23 évvel ezelõtt vagy örökölte, így a saját vagyona, nem házassági közös vagyon. DE! 23 év alatt költöttek a házra, a feleség a saját munkájával hozzájárult az ingatlan értékének növekedéséhez, megtartásához mind pénzben, mind természetben (takarítás). Mindenképp van tulajdonjoga a feleségnek, ha örökség, ajándék vagy bármi volt, akkor is, 23 év alatt nem hiszem, hogy egy felújítás ne történt volna a házon és annak az értéknek a fele már egybõl a feleségé. Ehhez egy jó ügyvéd kell már, mert nem egyszerû ügy, de csak úgy nem adhatja el a férj.
Házasság után megszerzett vagyon közösnek minõsül, akárkinek a nevén is "fut". Kivétel, ha szerzõdéssel "nevesítették" azt, akinek ajándékozták, vagy szánták legyen szó akár ingatlanról, akár nagy értékû ajándékról. Akkor az saját, külön vagyon lesz, hiába a házasságkötés után szerzettnek minõsül. (Például szüleid Neked ajándékoztak egy nyaralót. Ilyen esetben hiába a házasságkötés alatt történt, ez külön vagyonodnak minõsül, mert kizárólag Neked szánták. Feljegyzésre kerül az ingatlan-nyilvántartásban. Ha nem nyilvántartott dolgot adnak ajándékba, akkor válás esetén lobogtatod az ajándékozási szerzõdést a bíróság orra elõtt.) Valamint nem lesz közös vagyon a házasságszerzés elõtt meglévõ különvagyonod sem. Még kivétel, ha házassági szerzõdés van köztetek, és abban van erre vonatkozóan kikötés.
Egy lényeges kérdés van! Az ingatlan milyen forrásból származó pénzbõl vettétek?
Nem teheti meg. (illetve az van, amit elsõ mond). Mibõl vettétek a házat? Közös pénz, vagy valaki korábbi pénze, esetleg házasság alatti örökség?
A ház közös szerzeménynek minõsül , mindegy, kinek a nevén van. (hacsak nincs házassági szerzõdés, ami másképp rendelkezik)
3-4 válaszoló! Ha házasság után vesznek valamit, nem biztos, hogy közös. pl: 1) egyik fél házasság elõtti pénzébõl veszi. Csak az övé. 2)egyik fél eladja a korábbi lakását. Itt is csak az övé lesz az új, hiába házas, amikor veszi. 3) Ha valamelyik fél akár a házasság alatt kap pénzt a szüleitõl, és abból vezs házat. 4) örököl a házasság alatt. Szóval kedves kérdezõ, lehet az is, hogy a férjed jogosan adné el, mert csak övé. A kérdés, hogy mibõl vette?
Mivel a házasságkötés után vettétek, közös vagyon. Tehát nem adhatja el a fejetek fölül a házat önhatalmúlag, mert annak 50%-a a tied, 2év után is az lenne, nemhogy 23 év után. Akkor is, ha papíron csak az õ nevén van.
Megteheti, de akkor te is megteheted, hogy vagyonkimentés és sikkasztás miatt feljelented.
"50%-a a tied, 2év után is az lenne" Na már megint ez. Soha semmi nem lesz közös ami házasság elõtt a másik félnek már megvolt, sem 2 sem 200év múlva. Hagyjuk már ezt a hülyeséget, mert semmi törvényi alapja de mindig van valaki aki ezt írja.
nem olyan bizutos az, hogy közös a ház. Hitelre vettétek? mert akkor csak a hitel fele illet meg. Ha viszont bizonyítani tudja, hogy a házasság elõtt szerzett pénzbõl vette az egészet akkor az övé teljes mértékbe.
Jah persze, ha mindent kifizet kp-ban, akkor nem jár tulajdonjog semmibõl, csak ez általában igen ritka. 23 év alatt ráköltenek a házra 4 milliót, abból 2 jár a feleségnek akkor is, ha a ház a férj magánvagyonának számít, csak 2 millát nem mindenki tud kifizetni.
"Az úgy igaz, hogy a másiké nem lesz, de idõvel ha költ rá, tulajdonjogot szerez benne. Pl. elromlik a kocsi, ami elõtte a férjé volt, és már a házasság alatt kerül bele egy új vezérmûszíj, annak a fele egybõl a feleség része. A ház is ilyen. 23 év alatt nem létezik, hogy ne költöttek volna rá közösen, szóval tökmind1, mibõl van, akkor is van tulajdona a feleségnek is benne, csak kérni kell, hogy ezt hivatalosan állapítsák meg." Ez így hülyeség és nem igaz. Ha vettek házasság alatt egy konyhabútort annak az értéke válás után jár a másik félnek, de a váláspillanati ára nem a vásárlási ára. Tulajdonjoga pedig soha nem lesz a lakásra. Az a felújítás ami pedig csak állagmegóvás miatt történt már nem is számít.
Mi is 23 éve vagyunk házasok és majdnem elváltunk. A lányunk 17 a fiunk 22. Nálunk életközépi válság van mindkettõnknél.
Bocs az offért, de elárulod, miért váltok 23 év után? Valami varázs szám lehet, mint a hírhedt 7. év... A számon akadt meg elõször a szemem, mert pont mi is a 23. évben akartunk válni (megcsalás miatt), de végül együtt maradtunk, ennek már 3 éve...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat....ezek után gyorsan cselekszem....nem gondoltam, hogy ennyi bonyodalommal jár.
Ott van, hogy el kell hozzá indítani a vagyonmegosztást, akkor követelés tartozik az ingatlanhoz. Ha a férj gyorsan cselekszik még az ügy elindítása elõtt, akkor el tudja adni hirtelen, késõbb meg lehet pereskedni.
"Nem tudja eladni" vs. "Azt megteheti szemét módon, hogy eladja gyorsan " Na, akkor most mi van? :)
Nem tudja eladni, mert a ház nem teher és követelésmentes, csak ehhez el kell indítani a vagyonmegosztást. Azt megteheti szemét módon, hogy eladja gyorsan (ha tudja) és a pénzt elkölti, utána pereskedhetsz évekig, ha nincs neki mibõl kifizetnie téged.
Utolsó, mivel a férj nevén van, így õ a feleség beleegyezése nélkül is eladhatja...nincs szükség sem a feleség belegyezésére, sem az aláírására. Viszont mivel közös vagyonról van szó, a feleségnek megtérítési igénye keletkezik az eladott közös vagyoni ingatlan értékének felére.
"Házasság kötésünk után vettünk egy házat, csak a férjem nevére." Együtt vették, házasságkötés után. Egyiküké sem volt ez a ház elõtte, szóval jelen pillanatban itt nem errõl volt szó :)
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy a házat bõvítettük 2001-ben, és fél szocpolt vettünk föl rá. Akkor már az én nevem is szerepelt a papíron. Elõször írtam erre az oldalra, és még nem tudtam mit lehet írni. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok jó tanácsot. Közös pénzbõl vettük a házat. Nincs házassági szerzõdés. A férjem már tíz éve nem dolgozik, nincs bejelentett munkahelye. De szerintem ez nem számít.
Az úgy igaz, hogy a másiké nem lesz, de idõvel ha költ rá, tulajdonjogot szerez benne. Pl. elromlik a kocsi, ami elõtte a férjé volt, és már a házasság alatt kerül bele egy új vezérmûszíj, annak a fele egybõl a feleség része. A ház is ilyen. 23 év alatt nem létezik, hogy ne költöttek volna rá közösen, szóval tökmind1, mibõl van, akkor is van tulajdona a feleségnek is benne, csak kérni kell, hogy ezt hivatalosan állapítsák meg.
Azért most már jó lenne, ha a Kérdezõ tisztázná, mibõl is vették a házat.
Ne legyetek más ostobák. Attól, hogy valaki megházasodik attól még nem lesz a másiké a saját maga által megvásárolt ingatlan, kocsi. Ha az õ nevén van a ház és saját pénzbõl, nem hitelbõl vettétek akkor megteheti, de ha még hitelbõl is vettétek fel, mondjuk az õ nevére akkor is, max akkor nem adhatja el a fejetek felõl a házat ha van használati jogod benne, vagy a gyerekeknek akiket köteles vagy felnevelni 18 éves korig abban a házban. Ajánlom, hogy menj el egy ügyvédhez, õ többet tud majd segíteni, attól, hogy itt vannak hasonló cipõben járó nõk, férfiak attól még nem ugyan az a 2 eset!
Jó 10.milliós lakás 1/5-velmit kezd? Eladni nem tudja, hisz ki az a hülye aki megveszi. Bent nem lakhat ha a túlajdonosnak van haszonélvezete, azt a hajára kenheti. Azért az sem mindennapi, hogy egy lakás felújításra 4.milliót költenek.

Szerintetek sok a 9 év korkülönbség? én 14 voltam, mikor összejöttem a 23 éves barátommal, és már 7 hónapja együtt vagyunk, 1 hónapja töltöttem be a 15. szülinapom. Sok?

Õ azt mondja, hogy szeret, és én is így érzek iránta, de 18 éves korom el?tt nem akarom elveszíteni a szüzességem, és ezzel ? is tisztában van, és azt mondta, hogy megvár. Fiúk, ti képesek lennétek 3 évet várni az igaz szerelemre?

Legjobb válasz: 23 éves korban én nem hiszem,hogy õ tudna rád még 3 évet várni.. Gondolom õ már nem szûz,így veszettül ki lesz éheztetve. Én azt mondom,1 év(vagy még annyi sem),és be fog próbálkozni.

23 éves korban én nem hiszem, hogy õ tudna rád még 3 évet várni.. Gondolom õ már nem szûz, így veszettül ki lesz éheztetve. Én azt mondom, 1 év(vagy még annyi sem), és be fog próbálkozni.
úgysem várod meg a 18- at... adok neked 3 hónapot... többet nem. NE legyen igazam...
ÁÁÁ! Ez gáz! Te is, hogy nem elég 16, neked 18 kell... Bukta!
Te még kislány vagy, õ meg már majdnem felnõtt férfi. Te elhiszed neki, hogy várni fog 18 éves korodig? Kizárt.
Szerintem egyrészt sok így az a 7 év. Teljesen más szinten kellene mozognotok. De ez még hagyján... Szerintem is az lesz, hogy vagy te nem fogsz várni 18 éves korodig, vagy õ nem fogja bírni a 3 évet és dobbant, vagy pedig oké kihúzza 3 évig, de nem marad hûséges. Azt gondolom, hogy ezt elvárni is kínzás tõle. 20L
jol mondja az elottem levo...szopni fogsz mint 1 torkos borz
Készülj, ha nem csal meg, akkor 3 évig sokat cumizol Baby... 28/F
Sok. Egy 23 évesnek nem egy gyerekkel kellene kezdenie, te meg úgyse fogsz várni 18 éves korodig, fõleg ha jól sül el a kapcsolat.
Igen, sok. Kétlem, hogy még 3 évet várna rád, hûségesen...
te még kislány vagy, õ már komolyabban gondolkodó fiú. nekem is volt 14 és 15 éves "barátnõm", mikor én 23 körül jártam (igaz a szexig sajnos nem tudtam eljutni velük). De tapasztalatból mondom, amit a te kis agyad még nem tud felfogni: elképzelhetetlen, hogy téged komolyan vegyen. Én is sokáig elmentem volna, hogy megdugjam õket, de sajnos nem így jött össze...

Grace Klinika 3. évad 23. része miről szól? És főleg hogy hal meg Susan Grey?

Kérlek, segítsetek!<3

Legjobb válasz: http://greysfan.com/epizodlista/3-evad/3-23-the-other-side-o..

23 éves vagyok és 30-45 év közötti csinos hölgyekért bolondulok! Hölgyeim ti hogyvagytok vele?

Legjobb válasz: én is 23 éves vagyok, és most perpillanat van egy 44 éves nõ, aki átjár néha dugni. És tök vékony meg szép meg minden. Szóval nem ilyen lehasznált vén trotty. DE! A szóhasználatból, meg a kérdéskiirás mögött érezhetõ kéjenc lelkivilágból az jön át kissé, hogy te ilyen kanoslúzer kategóriájú ember vagy. Mert ha tényleg dugnál ilyen nõkkel és nem csak a pornóoldalak mature kategoriájánál csapnád a brokid éjjel-nappal, akkor nem igy beszélnél róluk. Hanem tudnád, hogy õk is csak emberek, és ugy beszélnél velük is, mint bárki mással. De nem nagyon tartom valószinünek, hogy ez fennáll.

én is 23 éves vagyok, és most perpillanat van egy 44 éves nõ, aki átjár néha dugni. És tök vékony meg szép meg minden. Szóval nem ilyen lehasznált vén trotty. DE! A szóhasználatból, meg a kérdéskiirás mögött érezhetõ kéjenc lelkivilágból az jön át kissé, hogy te ilyen kanoslúzer kategóriájú ember vagy. Mert ha tényleg dugnál ilyen nõkkel és nem csak a pornóoldalak mature kategoriájánál csapnád a brokid éjjel-nappal, akkor nem igy beszélnél róluk. Hanem tudnád, hogy õk is csak emberek, és ugy beszélnél velük is, mint bárki mással. De nem nagyon tartom valószinünek, hogy ez fennáll.
Mi nem.
elég beteges
3as jól írja
Teljesen normális, csak társadalmilag fujfuj. Ezért jár a 23 éves sráchoz is csak dugni a vékony szép negyvenes. Valószínûleg utcára meg nyilvános helyekre már nem mászkálnak együtt. Elég gáz hogy így van ez.

48 éves vagyok. 12 éves koromtól menstruálok 28 naponként 6-7 napig. Kb 2 éve 23 naponként. Az elmúlt fél évben 2-szer volt, hogy 2 hetente. Menstruáció utáni napokban alhasi fájdalmat és folyást tapasztalok 3-4 napig. Ez már a változó kor lenne? Köszönöm

48 éves vagyok. 12 éves koromtól menstruálok 28 naponként 6-7 napig. Kb 2 éve 23 naponként. Az elmúlt fél évben 2-szer volt,hogy 2 hetente. Menstruáció utáni napokban alhasi fájdalmat és folyást tapasztalok 3-4 napig. Ez már a változó kor lenne? Köszönöm válaszát! Gitta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetei és az életkora alapján igen valószínű, hogy a változókorba lépett. Egyelőre ezzel kapcsolatban nincsen teendője. Amennyiben egyéb panasza (hőhullámok, hüvelyszárazság) is jelentkezne, készséggel állok rendelkezésére a továbbiakban is. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetei és az életkora alapján igen valószínű, hogy a változókorba lépett. Egyelőre ezzel kapcsolatban nincsen teendője. Amennyiben egyéb panasza (hőhullámok, hüvelyszárazság) is jelentkezne, készséggel állok rendelkezésére a továbbiakban is. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Van itt olyan lány, aki 19-23 év közötti és szűz vagy nem használ fogamzásgátlót? És nem is tervezi, de azért nem is felelőtlen, szóval védekezik ha arról van szó.

Azért teszem fel ezt a kérdést, mert úgy veszem észre, hogy a mai fiatalok többsége mit sem törődve az egészségével és a jövővel, csak habzsolja az életet nagykanállal, és konkrétan a fogamzásgátlóra gondolok most, ami szinte nem véd semmi betegségtől nem beszélve arról, hogy sokan utána nem tudnak gyereket nemzeni. 23 vagyok fiú, de mindig is elleneztem ezt a tablettás módszert. Van még ilyen lány is?

Legjobb válasz: 19 éves vagyok, igaz nem szûz, de teljes mértékben egyetértek veled. A párommal 4 és fél éve vagyunk együtt, egyszer sem szedtem fogamzásgátlót. Nekem erõs szervezetem van, de nem fogom ilyen hülyeségekkel roncsolni. Ahogy írtad, a védekezésen kívül semmire sem jó, arról már nem is beszélve, hogy milyen drága. Hiába állítják, hogy milyen biztonságos stb... Nem egy olyan eset volt már, hogy fogamzásgátló mellett estek teherbe. Az, hogy nem károsítja a szervezetet. Badarság. A túlzott hormonbevitel nem okoz semmit. Aki ezt elhiszi az agyilag nagyon sötét. Orvos is megmondja, meglehet kérdezni.

Sosem szedtem tablettát, mindig óvszerrel védekeztem, pedig csak tartós kapcsolataim voltak. És az ismerõseim között is egyre többen válnak meg a tablettától.... Kényelmes megoldás, az tény. De kockáztasson az, aki akar. Én nem szeretnék. Tudom, hogy milyen problémára mekkora esély van, és én nem vállalom be (egyébként orvosira járok). Más meg azt csinál, amit akar.
19 éves vagyok, igaz nem szûz, de teljes mértékben egyetértek veled. A párommal 4 és fél éve vagyunk együtt, egyszer sem szedtem fogamzásgátlót. Nekem erõs szervezetem van, de nem fogom ilyen hülyeségekkel roncsolni. Ahogy írtad, a védekezésen kívül semmire sem jó, arról már nem is beszélve, hogy milyen drága. Hiába állítják, hogy milyen biztonságos stb... Nem egy olyan eset volt már, hogy fogamzásgátló mellett estek teherbe. Az, hogy nem károsítja a szervezetet. Badarság. A túlzott hormonbevitel nem okoz semmit. Aki ezt elhiszi az agyilag nagyon sötét. Orvos is megmondja, meglehet kérdezni.
"ami szinte nem véd semmi betegségtõl" értelmes emberek stabil, hosszútávú kapcsolatban kezdenek gyógyszert szedni, nem az egyéjszakásokra. az, hogy szerinted az ilyen kapcsolatokban folyamatosan rettegni kell attól, hogy a másik félrelép és hazahoz valami szutykot, csak a te lelkivilágodat jellemzi...
Én soha nem szedtem fogamzásgátlót. 19 évesen szexeltem elõször, és azóta is mindig gumival. Biztosan van még sok ilyen lány, mert egy csomóan egészségügyi okokból nem szedhetnek tablettát, nem mindenki bírja.
ne haragudj, de te vagy a buta.én nem beszéltem veled ilyen otromba bunkó módon, mint te velem. nem tudod hogy milyen kapcsolatban vagyok a párommal, miért kell egybõl azt feltételezni hogy megcsal, vagy hogy én hogy ellenõrzöm hogy nem szakad e ki a gumi vagy bármi? normálisan elmondtam a véleményem, de úgy látszik ez itt nem nyerõ :) részemrõl ennyi volt a beszélgetés.
A kérdező hozzászólása: Aha.. ne hiszed, hogy megcsalhat a barátod ugye? Kedves 5. És miért gondolod biztonságosabbnak az óvszernél? Nehéz bele vizet engedni aktus után, hogy nincs-e kiszakadva? Ha igen, akkor meg ott a tabletta amit 1x kell bevenni nem minden nap. Nem kell a kifogás, ne légy buta!
azért elég szomorú, hogy így beszéltek más emberekrõl. 3 éve vagyunk együtt a barátommal, most akarok elkezdeni tablettát szedni, nem azért mert nem vagyok tudatos, vagy mert "habzsolom az életet". egyszerûen csak szeretném megelõzni a nem kívánt terhességet, a számomra lehetõ legbiztonságosabb módon. ne ítélkezzetek, amíg nem vagytok ilyen helyzetben. :)
A kérdező hozzászólása: Pontosan arra gondoltam amit a második válaszoló is írt. Köszönöm. Jó érzés látni, hogy vannak még tudatos emberek :)
22 vagyok, szûz, de soha nem szednék tablettát. egyrészt mert a terhességen kívül semmitõl se véd, de leginkább azért mert nem hiszem el hogy nem okoz komoly kárt. Nem a gyorsan jelentkezõ mellékhatásokra gondolok(hízás, hajhullás), hanem a jelenlegi biológiai és ismereteim birtokában(amirõl szerénytelenség nélkül állíthatom hogy már most messze meghaladják az átlagemberét) megrémiszt a dolog. Akárki utánajárhat, a nõi reproduktív szervrendszer mûködése egyike a legöszetettebb, legsérülékenyebb élettani folyamatoknak, ezért is olyan nagy a hibaarány. Aki ebbe bele mer rondítani olyan hormonbombákkal mint ezek a tabletták, annak fogalma sincsen róla hogy mit csinál. Olyan, mintha féltéglával pengetnék a gitárt. Arról nem is beszélve hogy tabletta lévén májkárosító, mindenféle vivõanyag és salakanyag van benne, vagy hogy a víztisztítás során nem bomlik le és benne marad a csapvízben, mindenféle hormonális problémát okozva a nemcsak a lány, de a fiúgyerekeknek is.
Nekem jó a gyógyszer sose volt vele-tõle bajom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!