Találatok a következő kifejezésre: 22hetesen normális, szinte (2 db)

22hetesen normális, hogy szinte egésznap rugdos a babám? estére / 10után/ abbahagyja .

örülök, hogy mindig érzem, de nem túlzás?

Legjobb válasz: Én is 22 hetes,és nekem éjszaka sem hagyja abba:-))Szval nem túlzás,most van abban a helyzetben hogy elfér,és egy csomó mindenre rájött,bukfenctõl kezdve,mindenre és persze mi ezt mind érezzük.Gratulálok ,és további boldog babavárást!

Én is 22 hetes, és nekem éjszaka sem hagyja abba:-))Szval nem túlzás, most van abban a helyzetben hogy elfér, és egy csomó mindenre rájött, bukfenctõl kezdve, mindenre és persze mi ezt mind érezzük.Gratulálok , és további boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és neked is boldog babavárást :D

Normális ha ulve 22hetesen szinte kozvetlena huvelyem felet érzem a baba rugásait?

Legjobb válasz: Igen!!:) Roppant kellemetlen tud lenni, én 1. babánál hosszú ideig éreztem a, a 2-nál már kevesebb ideig. Szerintem a méhszájhoz van köze, meg hogy még nem fordul be a baba, és alul a lábaival vagy akis kezeivel "kotorászik"

Igen!!:) Roppant kellemetlen tud lenni, én 1. babánál hosszú ideig éreztem a, a 2-nál már kevesebb ideig. Szerintem a méhszájhoz van köze, meg hogy még nem fordul be a baba, és alul a lábaival vagy akis kezeivel "kotorászik"
bocs, buta szó h kotorászik, inkább ott mozgatja lent õket.
A kérdező hozzászólása: koszike...hát eléggé kellemetlen, még a végbelemnél is érzem:-)...
Az sajnos, kellemetlen, de napok, hetek kérdése és elmúlik.
Én is pontosan így vagyok mint te. Én is 22 hetes vagyok, és nagyon kellemetlen tud lenni. Én is érzem a hüvelyben, a végbélben. Remélem elmúlik ahogy nõ a babó. Boldog babavárást neked!
A kérdező hozzászólása: Koszike a választ, neked is boldog babavárást, apropo, neked nincs véletlenul erosebb folyásod mint edig?koszi elore is a választ
De most 1-2 hete kicsit erõsebb. Neked fiú vagy lány babád van? Nekünk kisfiunk lesz. 3. babó.
A kérdező hozzászólása: nekunk is kisfiunk lesz, elso babánk:-)...még minden olyan furi, nemtudom h melyik hétben mire számítsak, ugy megijedtem ettol a folyástol is, azthittem h szivárog a magzatvizem...de gondolom h az kicsit nagyobb mennyiségu lenne, nem?
Azt észre fogod venni ha a mgazatvíz folyik. Én az elsõ terhességem alatt jártam így. Bementem a korházba, de mondták, hogy csak erõsebb hüvelyi folyás volt. Amikor a magzatvíz elment az jóval több volt, és az összehúzódások alatt folyt. Ne aggódj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!