Találatok a következő kifejezésre: 22hetes terhes Milyen (3 db)

22hetes terhes vagyok! Milyen vizsgálatra számíthatok még? Mik jönnek ezután?

Legjobb válasz: nálunk a 22-25hét között van a terhelése vizsgálat és utána nincs több semmi utolso hetekben van a fájásmérés,de se kötelezö ultrahang,se vérvétel,ez városonként nagyon különbözik ahogy olvasom

nálunk a 22-25hét között van a terhelése vizsgálat és utána nincs több semmi utolso hetekben van a fájásmérés, de se kötelezö ultrahang, se vérvétel, ez városonként nagyon különbözik ahogy olvasom
Terheléses cukor vizsgálat ha még nem volt. Folyamatos vizeletvizsgálat ha kérik. Még lesz két kötelezõ UH, és NST , de az még jóval ezután azt hiszem a 34 vagy 36. héttõl.27 heteske
A legközelebbi vércukorterheléses vizsgálat lesz. Éhgyomorra vért vesznek, aztán vagy próbareggelit kell fogyasztani, vagy cukros oldatot inni (ez mindenhol más), 2 óra elteltével ismét vért vesznek. Az is változó, hogy ez pontosan melyik héten esedékes. Nekem a 24. héten kellett mennem.
Nekem a 28.héten volt a cukor. Vérvétel, aztán meg kellett ennem egy üres zsemlét, és meginnom egy pohár tejet, aztán egy óra múlva megint vérvétel. Aztán a 32.héten volt egy ultrahang. A 36.héttõl lesz NST, illetve valamikor egy újabb ultrahang, meg még egy vérvétel lesz. Közben meg havonta vizsgálja a doki, hogy a méhszáj rendben van-e. 35 heteske.
Igy van, még a java. 26 hetesen terheléses cukorvizsgálat, 28 hetesen UH, 36 hetesen Uh, leoltást vesznek, valamint ettõl a héttõl heti 1 NST, majd POSE (ugyanaz, mint az NST, csak infuzioval). A 40. hét után heti több. Remélem nem felejtettem ki semmit. Üdv:40 hetes kismami

22hetes terhes vagyok. Milyen mértékben hat az idegesség a babára?

mostanában elég sok dolog miatt szoktam idegeskedni,aggódni családi dolgok miatt.De nem szeretnék ártani a babámnak.

Legjobb válasz: szia az elsõ kislányommal mikor várandós voltam négyen haltak meg a családban a kilenc hónap alatt a másodiknál semmi nem történt teljesen nyugodt és stresszmentes várandóság volt. a nagylányom egy kicsit zárkózottabb megfontoltabb és nyugtalanabb mint a kicsi õteljesen más nagyon életvidám állandóan nevet, valamilyen hatással biztos van a csöppökre ha aszülõ nyugtalanabb, de mi próbáljuk a ngyot is helyre tenni talán sikerül is de nem akarom elkiabálni amúgy a nagy 3 éves a kicsi pedig másfél

szia az elsõ kislányommal mikor várandós voltam négyen haltak meg a családban a kilenc hónap alatt a másodiknál semmi nem történt teljesen nyugodt és stresszmentes várandóság volt. a nagylányom egy kicsit zárkózottabb megfontoltabb és nyugtalanabb mint a kicsi õteljesen más nagyon életvidám állandóan nevet, valamilyen hatással biztos van a csöppökre ha aszülõ nyugtalanabb, de mi próbáljuk a ngyot is helyre tenni talán sikerül is de nem akarom elkiabálni amúgy a nagy 3 éves a kicsi pedig másfél

Tegnap egész nap kint voltunk a szabadban, este találtam magamban egy kullancsot, amit rögtön ki is szedtem. Milyen hatással lehet a babyre? 22hetes terhes vagyok.

Csak akkor kell inkább aggódnom, ha bepirosodik a kullancs helye és esetleg kiderül hogy fert?zött volt?

Legjobb válasz: Ha bepirosodik, ez lehet akár több nap után is, rögtön menjél orvoshoz. Én a terhesség elején egy kullancstól Lyme-kóros lettem. Sokáig kezeltek, de szerencsére a babának nem lett baja! Ne izgulj, nem ninden kullancs fertõzött!

Ha bepirosodik, ez lehet akár több nap után is, rögtön menjél orvoshoz. Én a terhesség elején egy kullancstól Lyme-kóros lettem. Sokáig kezeltek, de szerencsére a babának nem lett baja! Ne izgulj, nem ninden kullancs fertõzött!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon figyelgetem, hogy változik-e a színe a helynek, és még a kullancsot is megõriztem. Remélem nem lesz baj!
Ha piros lesz és nagyon viszket orvoshkell menni. Nem biztos hogy fertõzött volt, reméljük. Ha kidobod a kullancsot égesd meg és huzd le a wc-n mert nehezen pusztul el.
Én napi 20-30 kullancsot szedek ki magamból gyerekkorom óta, nagy természetjárók vagyunk. Soha semmi bajom-és a család egyik tagjának sem- lett. Nem kell annyira megilyedni, kevés kullancs fertõzött. De ha bepirosodik, menj dokihoz, és ne félj addig sem:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!