Találatok a következő kifejezésre: 22hetes kismama és nagyon (2 db)

22hetes Kismama vagyok és a bébim elég keveset mocorog. Szerintetek nincs nagy baj?

Szeretném tudni,hogy kinek mennyit mozog vagy mozgott a bébije,mert sok helyen olvastam hogy ilyenkor már szinte egész nap mocorog,de nekem épp csak be-be jelentkezik. Bár azt mondták,hogy ha minden nap bejelentkezik akkor az jó,de azért picit ideges vagyok emiatt.Családban most született a keresztfiam ? már 22 hetesen annyira mocorgott hogy apa is érezte ha megfogta a pocit.Nálunk nem volt még ilyen sajnos... Jól jönne egy kis bíztatás... :(

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi baj. Én is 22 hetes vagyok, Nekem elég sokat mozog általában a pici, de pl. tegnap alig éreztem akármit csináltam. Vannak lustább napjai, olyankor ha egyszer is megmozdul tudom, hogy jól van õ csak pihis napot tart :) Szerintem ne izgulj, ilyen idõjárásnál mi sem vagyunk túl fittek így tõlük sem várhatjuk. Neked még nem érzi Apa a mocorgást ha a pocidra teszi a kezét? Hol tapadt a méhlepény? Én úgy tudom, hogy ha elõl akkor nem lehet annyira érezni a mocorgást. Nekem hátul tapadt és elég korán éreztük Apával együtt és a 19. héttõl már szabad szemmel is látni ahogy rugdos.

Szerintem nincs semmi baj. Én is 22 hetes vagyok, Nekem elég sokat mozog általában a pici, de pl. tegnap alig éreztem akármit csináltam. Vannak lustább napjai, olyankor ha egyszer is megmozdul tudom, hogy jól van õ csak pihis napot tart :) Szerintem ne izgulj, ilyen idõjárásnál mi sem vagyunk túl fittek így tõlük sem várhatjuk. Neked még nem érzi Apa a mocorgást ha a pocidra teszi a kezét? Hol tapadt a méhlepény? Én úgy tudom, hogy ha elõl akkor nem lehet annyira érezni a mocorgást. Nekem hátul tapadt és elég korán éreztük Apával együtt és a 19. héttõl már szabad szemmel is látni ahogy rugdos.
ennyi idõsen nekem sem vitte túlzásba a mocorgást.nyugi.ne aggódj. 34+5 hetes km
Kis baj sincsen, nagy baj meg pláne. Nyugalom, be fog indulni a 30. hét után! Én sem hittem, azt gondoltam, hogy az én babám lusta és alig fogom érezni. Kérdezgettem, hogy vajon úgy is fogom valaha érezni, hogy állok, nem csak hanyatt fekszem, és ha oldalamra fordulok akkor is? Aztán kb. a 24. héttõl, mint a gép, le se lehet állítani a kisfiamat, aminek örülök nagyon. Néha olyan, mint az alien-ben amikor kitör a hasból valami... na Õ nem tör ki, csak próbálkozik. :)

22hetes kismama vagyok és nagyon pattanásos lett a bőröm. Mit tehetek?

Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Szia! Ez engem is erdekelne, hasonlo gondjaim vannak meg igy 28 hetesen is.

Szia! Ez engem is erdekelne, hasonlo gondjaim vannak meg igy 28 hetesen is.
Szeintem nyugodtan használhattok bármilyen pattanástalanító krémet. Én az Artistry-t használtam mert az természetes anyagokból készül. Esetleg egy kozmetikust kérdezz vagy bõrgyógyászt. Egy idõ után magától is elmúlik. Kellemes babavárást!
sziasztok csajok.27 hetes babás vagyok és világ életemben pattanásos voltam.16 évesen kiprobáltam a világ legtöbb krémjét de csak rosszabb lett a helyzet.találtam utánna egy teljesen egyszerü krémet kb 1500ft és minden gyógyszertárban lehet kapni.akneroxid 10 a neve.egy kicsit büdi ezért csak este kenjétek magatokra és csak oda ahol pattanás van.1 hét alatt rendbehozza a bört és nehezen jön ki utánna tölle a pattanás.terhesen is használhatjátok.én is használom most.boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Kipróbálom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!