Találatok a következő kifejezésre: 22hetes kismama és (5 db)

22hetes kismama vagyok és azt vettem észre, hogy néha csepeg a tejem. Normális ez?

Reggelenként vettem észre,hogy olyaan lett a fels?m.Szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális,nyugodj meg. Sok kismamának van.Elõtejnek hívják.A szervezeted készül a tejtermelésre.

Teljesen normális, nyugodj meg. Sok kismamának van.Elõtejnek hívják.A szervezeted készül a tejtermelésre.

22hetes Kismama vagyok és a bébim elég keveset mocorog. Szerintetek nincs nagy baj?

Szeretném tudni,hogy kinek mennyit mozog vagy mozgott a bébije,mert sok helyen olvastam hogy ilyenkor már szinte egész nap mocorog,de nekem épp csak be-be jelentkezik. Bár azt mondták,hogy ha minden nap bejelentkezik akkor az jó,de azért picit ideges vagyok emiatt.Családban most született a keresztfiam ? már 22 hetesen annyira mocorgott hogy apa is érezte ha megfogta a pocit.Nálunk nem volt még ilyen sajnos... Jól jönne egy kis bíztatás... :(

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi baj. Én is 22 hetes vagyok, Nekem elég sokat mozog általában a pici, de pl. tegnap alig éreztem akármit csináltam. Vannak lustább napjai, olyankor ha egyszer is megmozdul tudom, hogy jól van õ csak pihis napot tart :) Szerintem ne izgulj, ilyen idõjárásnál mi sem vagyunk túl fittek így tõlük sem várhatjuk. Neked még nem érzi Apa a mocorgást ha a pocidra teszi a kezét? Hol tapadt a méhlepény? Én úgy tudom, hogy ha elõl akkor nem lehet annyira érezni a mocorgást. Nekem hátul tapadt és elég korán éreztük Apával együtt és a 19. héttõl már szabad szemmel is látni ahogy rugdos.

Szerintem nincs semmi baj. Én is 22 hetes vagyok, Nekem elég sokat mozog általában a pici, de pl. tegnap alig éreztem akármit csináltam. Vannak lustább napjai, olyankor ha egyszer is megmozdul tudom, hogy jól van õ csak pihis napot tart :) Szerintem ne izgulj, ilyen idõjárásnál mi sem vagyunk túl fittek így tõlük sem várhatjuk. Neked még nem érzi Apa a mocorgást ha a pocidra teszi a kezét? Hol tapadt a méhlepény? Én úgy tudom, hogy ha elõl akkor nem lehet annyira érezni a mocorgást. Nekem hátul tapadt és elég korán éreztük Apával együtt és a 19. héttõl már szabad szemmel is látni ahogy rugdos.
ennyi idõsen nekem sem vitte túlzásba a mocorgást.nyugi.ne aggódj. 34+5 hetes km
Kis baj sincsen, nagy baj meg pláne. Nyugalom, be fog indulni a 30. hét után! Én sem hittem, azt gondoltam, hogy az én babám lusta és alig fogom érezni. Kérdezgettem, hogy vajon úgy is fogom valaha érezni, hogy állok, nem csak hanyatt fekszem, és ha oldalamra fordulok akkor is? Aztán kb. a 24. héttõl, mint a gép, le se lehet állítani a kisfiamat, aminek örülök nagyon. Néha olyan, mint az alien-ben amikor kitör a hasból valami... na Õ nem tör ki, csak próbálkozik. :)

Szerintetek butaság? 22hetes kismami vagyok és bekapcsolok mesét majd a fülhallgatót a hasamra teszem. Olyan érzés mintha ő is élvezné :-)

Legjobb válasz: Szerintem csupán nincs értelme. A mama hangját érzékeli a baba, de pl apa hangját pocakon keresztül már igen kevéssé (ettõl lehet hozzá beszélni, meg zenét is lehet hallgatni, mert valami átjut, de igen kevés). Ha te hallgatod a zenét akkor te megnyugszol és a hormonok szintje megváltozik a szervezetedben, kortizol pl. csökken ezáltal kevesebb a stressz, hozzá is kevesebb stresszhormon jut el õ is nyugodtabb lesz. Ha te élvezed miért lenne butaság :) Az emberek sok mindent csinálnak aminek nem feltétlenül van haszna de jólesik.

Szerintem csupán nincs értelme. A mama hangját érzékeli a baba, de pl apa hangját pocakon keresztül már igen kevéssé (ettõl lehet hozzá beszélni, meg zenét is lehet hallgatni, mert valami átjut, de igen kevés). Ha te hallgatod a zenét akkor te megnyugszol és a hormonok szintje megváltozik a szervezetedben, kortizol pl. csökken ezáltal kevesebb a stressz, hozzá is kevesebb stresszhormon jut el õ is nyugodtabb lesz. Ha te élvezed miért lenne butaság :) Az emberek sok mindent csinálnak aminek nem feltétlenül van haszna de jólesik.
Mi a 26. hét környékén játszottuk be a babának Youtube-ról a Kacsameséket, az amúgy lusta babám rendesen beindult rá, kérdés, hogy tetszett-e neki vagy sem. A magzattal való kommunikáció bármely formája szerintem jópofa, a kötõdést mindenképpen erõsíti!
Már miért lenne butaság?? :-)) Ez kb olyan, mint amikor az anya vagy az apa beszél hozzá a pocakon keresztül.. Kedves elsõ, akkor azt is butaságnak tartod?! Kérdezõ, ha neked és a babának is jólesik, akkor tedd csak nyugodtan, ártani biztos nem árt! :-)) Boldog babavárást! 30+5 hkm
Butaság.
"Ez kb olyan, mint amikor az anya vagy az apa beszél hozzá a pocakon keresztül. Kedves elsõ, akkor azt is butaságnak tartod?!" Mi köze ennek a kérdséhez? És nem azt mondtam hogy árt - csinálja ha neki jól esik - azt mondtam hogy butaság. Ugyanis ez volt a kérdés.
Szia!lepontozhattok, de én nagyon megmosolyogtam a kérdésedet.Szerintem is butaság.Inkább beszélgess vele, hisz a mama hangjánál nincs jobb egy magzatnak!A lényeg, hogy folyamatosan hallja a hangodat, egy idõ után reagálni is fog ha hozzá beszélsz.30hkm


22hetes kismamik hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? 3d-re? Terheléses vércukorra? Mennyit hiztatok? Hol és mikor szültök?

Legjobb válasz: 21. hétben vagyok. uh-ra legközelebb a 32. héten kell menni - május vége- terheléses vércukorra március utolsó e. hetében. eddig 2.5 kg-ot híztam 52.5 kg-ról 55 -re - szóval úgymond semmit mert az ami feljött a magzatvíz, baba, vértöbblet méhlepény súlya + a cicik. július közepére vagyok kiírva DEOEC-en fogok szülni. 2. baba lesz kisfiú.. mindenünk megvan már, kelengye,kórházi csomag, babakocsi, kész a kuckó is már csak mosnom kell. És Te?

21. hétben vagyok. uh-ra legközelebb a 32. héten kell menni - május vége- terheléses vércukorra március utolsó e. hetében. eddig 2.5 kg-ot híztam 52.5 kg-ról 55 -re - szóval úgymond semmit mert az ami feljött a magzatvíz, baba, vértöbblet méhlepény súlya + a cicik. július közepére vagyok kiírva DEOEC-en fogok szülni. 2. baba lesz kisfiú.. mindenünk megvan már, kelengye, kórházi csomag, babakocsi, kész a kuckó is már csak mosnom kell. És Te?
elfelejtettem elõbb irni hogy én még nem vettem semmit, ugy vagyok vele hogy még ráérek.szerintetek kellenne már vásárolnom neki?
én tegnap tültöttem be a 23 hetet, pénteken kell mennem cukor vizygálatra amitõl egy picit félek ne hogy valami gond legyen.én is már 8kg felszedtem de annyira nem sokallom, majd le megy szülés után.jun 21-re várjuk a kislányunkat.én szlovákiába fogok szülni mert itt élünk.nálunk 3-4hetente kell orvoshoz menni és akkor minden alkalommal csinál uh-t.
Sziasztok! Ma töltöttük a 21.hetet!Elsõ baba, kislány lesz a drágám!:-) Eddig kb 5kg-t híztam.Sajnos elõtte sem voltam vékony alkat, de most úgy vagyok vele, hogy szülés után majd lemegy.Mindent megeszek amit esetleg megkívánok persze csak mértékkel!!de szerencsére nem vagyok még nagyon kívános!Aztán majd meglátjuk mi lesz a végén!:-)Cukorterhelésre jövõ héten ad a doki idõpontot.Akkor megakarom kérni csináljunk egy uh-t mert volt egy kisebb szövettömörülésem és szeretném tudni hol tart, mi van vele.Mondjuk azt mondták, hogy a babának de nekem sem lesz ettõl semmi bajom de azért jobb szeretném tudni mi van vele!Most a napokban érzékeny a köldököm, nem tudom mitõl lehet!Amúgy júli 12-re vagyok kiírva a Sote1-ben.Rucikák vannak már véve a babának meg kapunk is a többit a nagyobb dolgokat most kezdjük el majd megvenni! Mindenkinek Boldog Babavárást Kívánok!:-)
Sziasztok! 21. hétben vagyok, eddig 6 kilót híztam (53-ról 59-re). Miskolcon a megyei kórházban fogok szülni. A pulzusom nekem is magas kicsit, de az orvosom azt mondta ez még belefér. Még dolgozom és jobban viselem ezt a második terhességet, mint a kisfiammal anno. Nekem is az esti ceremónia nehéz már egy kicsit, de a négy éves fiacskám annyira várja a kistesót, hogy ez átsegít a nehézségeken. :)
Én is 8kilot híztam.Júli 5re vagyok kiírva.Sote Ire. Nekem már megvolt a terheléses cukor, uhra étfõn megyek, minden rendben, nõ a poci.szívem szerint már mindent vásárolnék a picinek!!:) ))
Jó egészséget kedves utolsó!!! 9 kg.....emiatt senki nem fog megítélni én is nagyon hányós voltam tonikot ittam sokat. elsõ v.
júli 3-ra vagyok kiírva. Még nem vásároltunk. A cukor terhelésre majd ma jelentkezem be, meg mennem kell belgyógyászatra, mert a kedves háziorvos nem csinálta meg az ekg-t, mikor mondtam, hogy vannak panaszaim. sokszor úgy ver a szívem, hogy már-már fáj a mellkasom, és persze mindezt jó gyorsan, a pulzusom magasabb, mint a vérnyomásom. 93/55 pulzus meg 98.... Hát ilyenkor elég "lassan" élek. Ma megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz, és azt sem bánnám, ha megmutatná mi van neki. :) A hízásomat mellettetek le sem merem írni... 9 kiló, de az már a 20. hétig. Azóta nagyon figyelek, és nem jött fel most több. sajna az elején olyan hányingeres voltam, hogy a cukros kóla, meg az evés segített rajta, minek eredménye heti 1 kiló... :S
Tegnap töltöttem. Második terhesség. Szinte megsem érzem. Csak az esti szertartás megy már nehezebben(nagyobb gyerek fürdetése, vacsoráztatás, esti rendrakás). Hasam szépen növekszik. Uh-ra a 32. héten megyek, semmi 4d, ill. 3d... Cukorterhelésre 16.-ikán megyek. Hízásom 3, 5 kg-nál tart. Szülni elõre láthatólag Júli. 4.-én fogok.
Sziasztok! Én elvileg holnap leszek 24 hetes. Június 24-re várjuk a babót. Elég sok dolgot megvettünk: babakocsi, hordozó, kiságy, 1-2 ruha, ilyesmik. Holnap megyek cukor-terhelésre, remélem rendben lesz. Eddig 2 kilót híztam, eleinte rosszul voltam, viszont se nem híztam se nem fogytam, ez a két kiló is az utóbbi 1 hónapban szaladt fel, de a pocim is most indult meg jobban növekedésnek. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy 3-4 hetet várhatunk még a 3d-vel. Ti mikor mentek?

22hetes kismama vagyok és nagyon pattanásos lett a bőröm. Mit tehetek?

Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Szia! Ez engem is erdekelne, hasonlo gondjaim vannak meg igy 28 hetesen is.

Szia! Ez engem is erdekelne, hasonlo gondjaim vannak meg igy 28 hetesen is.
Szeintem nyugodtan használhattok bármilyen pattanástalanító krémet. Én az Artistry-t használtam mert az természetes anyagokból készül. Esetleg egy kozmetikust kérdezz vagy bõrgyógyászt. Egy idõ után magától is elmúlik. Kellemes babavárást!
sziasztok csajok.27 hetes babás vagyok és világ életemben pattanásos voltam.16 évesen kiprobáltam a világ legtöbb krémjét de csak rosszabb lett a helyzet.találtam utánna egy teljesen egyszerü krémet kb 1500ft és minden gyógyszertárban lehet kapni.akneroxid 10 a neve.egy kicsit büdi ezért csak este kenjétek magatokra és csak oda ahol pattanás van.1 hét alatt rendbehozza a bört és nehezen jön ki utánna tölle a pattanás.terhesen is használhatjátok.én is használom most.boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Kipróbálom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!