Találatok a következő kifejezésre: 22. nap p (3 db)

Már 5. napja késik (32. nap), de csak a 22. napon volt p. érésem. Csináltam ma egy tesztet, de negatív. A nődokim szerint a felfázástól nem késhet ennyit. Lehetek babás?

Legjobb válasz: lehet baba,ha csk a 22 napon volt pé-d.mert akkor még csak 10nap telt el a megtermékenyüléstõl.a nõdoki nem vizsgált meg?

lehet baba, ha csk a 22 napon volt pé-d.mert akkor még csak 10nap telt el a megtermékenyüléstõl.a nõdoki nem vizsgált meg?
Ha a 22. napodon volt péd, akkor a menzit elméletileg a 36. napra nem várod. Ezért ha babás is vagy a teszt majd csak 4 nap múlva mutatja ki. Pé után 14 nappal jön elméletileg a nem várt. Nekem is késett 2 napot a pém és a menzim is csúszott így 2 napot!
A kérdező hozzászólása: De ha 28 napos a ciklusom?Mindig ennyi... Tuti, hogy kitolódik a 36 napra?
Ha eddig 28 napos volt a ciklusod, akkor elméletileg a 13-14. napon volt péd. Most viszont a 22. napodon voltál középidõben, tehát onnantól még 14 nap volt vissza a ciklusodból.

A menses kitolódik a késői peteérés miatt vagy nem? 22. nap volt p. érésem.28 nap helyett pl. a 36. napon jön meg?

Legjobb válasz: lehet, hogy spontán vetélés miatt jött meg késõbb. Csináltál tesztet??

lehet, hogy spontán vetélés miatt jött meg késõbb. Csináltál tesztet??
probáld pár nap mulva qupidoval, az a legérzékenyebb. Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: akkor még együttlét után csak a 10. nap volt, így még nagyon-nagyon halványan sem mutatott semmit(oda kellett volna rajzolnom:-), GRAVI-HCG VOLT.
halványan sem jelent meg??? nagyon nagyon halványan? Lehet hogy nincs elég hcg a vizeletben. milyen tesztel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: ovu teszttel csináltam...tegnap még negatív volt a teszt. Nem tudom, mit csináljak.
nem lehet tudni, hogy mikor van pontosan peteérésed, várj egy pár napot, és tesztelj. Szerintem elég sokat késett, lassan kikéne mutatnia a tesztnek.
A kérdező hozzászólása: már hat napja késik... Úgy hallottanm hogy ha 22.napon van p.érés, ahhoz kell hozzáadni a 14 napot és így jön ki a 36 nap.
Ha eddig rendszeres volt a mensid nem fog késni most sem.
Ezt több tényezõ is befolyásolhatja, de általában nem jön meg késõbb.
Ha 22. nap volt pé-d akkor most azért nem mutatja ki a teszt, ha babás vagy. Tesztelj pár nap múlva és akkor már talán fog mutatni valamit. Hasonló helyzetben vagyok! Drukkolok!
És ezt mi honnan tudjuk???
A kérdező hozzászólása: Nem olyat kérdezek, aki nem ért hzozzá...
Elvileg lehet baba is bár ezt így elég nehéz lenne megmondani mert ugye a teszt sem mutatja ki mindenkinek a pozitívat hiába késik!esetleg valami más tünetetd nincs?
A kérdező hozzászólása: Szúrkál a méhem, a petefészkeim, de egyre kevesebbet. Pl. nem fáj a mellem, ami a mensi elõtt mindig szokott. Hüvelyi hõm:36, 5----nyelv alatt:37, 4 körül (de délután ) kitolódna a mensim a 36. napra?
Ha 22-én volt péd, akkor 36 napra kifog tolódni a ciklus, ha nicnsen baba a dologban. Szerintem várj pár napot és utána tesztelj!
A kérdező hozzászólása: és a mell fájdalma , feszülése el is maradhat?
Aki nem ért hozzá... Egy nõgyógyász talán ért hozzá, mindenki más csak tippel.
A kérdező hozzászólása: szerintem itt azok vannak, akik hasonló cipõben járnak, és csak tanácsokat adnak.Köszönöm
én hiszek ma tesztnek szerintem nincs baba


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!