Találatok a következő kifejezésre: 22. hetes vagyok, folyamatosan (6 db)

22 hetes vagyok. Már kimostam és kivasaltam azokat a babaruhákat amiket folyamatosan kapok, és összehajtva szépen beraktam a szekrénybe, akkor mielőtt szülni megyek még egyszer mossam és vasaljam ki, vagy akkor már nem kell?

Azért csináltam már meg, mert olyan boldoggá tesz rendezgetni a manóm leend? ruháit, máris úgy érzem olyankor hogy már itt kint van velem, és már ez olyan "anyás".jó érzés.De akkor szülés el?tt kezdjem el?r?l?

Legjobb válasz: Én is mindent csak 36-37 hetesen mostam, vasaltam. Addig csak úgy voltak félrerakva a szekrényben. Szerintem én kimosnám õket a végén még 1x.

Én is mindent csak 36-37 hetesen mostam, vasaltam. Addig csak úgy voltak félrerakva a szekrényben. Szerintem én kimosnám õket a végén még 1x.
elhiszem, hogy jó érzés, vagyis tudom, hogy jó, de kicsit korai volt még :) azért még majdnem a fele hátra van, addig porosodik még rendesen. szóval én kimosnám õket újra majd még 1x :) én 36 hetesen csináltam meg, de akkor már tudtam, hogy hamarosan szülök. 37. héten szültem :)
Szia! Én is ilyen korán elkezdtem kimosni õket, bár én azért mert azt mondták hogy nem fogom sokáig húzni már. Én csak átöblítettem elõtte õket.
Szia! Én is így jártam, aztán a végén megcsináltam mégegyszer, szóval szerintem te is csináld majd meg. Üdv:8hós baba anyukája

22 hetes vagyok, ma hajnaltól szinte folyamatosan keményedek, most meg főleg! Mit csináljak és mitől van ez?

Legjobb válasz: Szia, sztem hivd fel a dokidat, de az elsõ terhességemnél én is igy jártam.MagneB6!!!!3X2.és pihenj!!!!

A kérdező hozzászólása: már most többször olyan mintha több ideig tartana! aranyos vagy nagyon!!! köszönöm!!
Nyugi!!Mi mind szorítunk!!!De most már szerintem induljatok el... Majd írj!!! 22 hetes
Szia, sztem hivd fel a dokidat, de az elsõ terhességemnél én is igy jártam.MagneB6!!!!3X2.és pihenj!!!!
szia szerintem is menj be a kórházba!!!
Holnapig nem várnék, nehogy gond legyen!Öngyógyítás nem ajánlott!!!!
Szia, Görcsölsz is, vagy csak keményedik a hasad? Most várom a második babámat. Én is 22 hetes vagyok és nekem is szokott..Iszok egy magnéziumot és lefekszem pihenni. A has megkeményedése természetes dolog.Tulajdonképpen felkészül a méhed a szülésre.A babád is nõ ezért érezhetsz feszülõ érzést is ami nem kellemes.Ilyenkor nyúlnak a szalagok stb.... Nyugalom!!!Van más tüneted is? Írj!Még egy darabig leszek...
azonnal vegyél be 2 magne b6ot, és menj holnap nõgyógyihoz!addig is feküdj le és pihenj!!!!!!aktívan!
Irány a kórház!!!
A kérdező hozzászólása: de mitõl lehet?!?! fééélek!! de itt sinterek vannak a kórházban, ahova én járok messzebb van! itt múltkor vakbélgyanúval is hazaküldtek!!! fáj alul a pociim!! :'(
A kérdező hozzászólása: halihó! na itt vagyok. most sikerült behozatnom a laptopot, bent kellett maradnom a kórházban. rengeteget kell pihennem meg a magne b6ot kapom 3x1et.a baba teljesen rendben van, megmondták 100%ra a nemét is --> kislány lesz!!! csak hétfõn mehetek haza! a dokim annyit mondott h "ilyen elõfordul a terhesség alatt..." ( na de jó...), de holnap kifaggatom még a többi dokit is. az állapotom alig javult, mintha nem hatna a magnézium. de sztem nincs baj, mert vizitkor csak megkérdezik h 'panasza?', szóval sztem jobban leszek majd.jó h csak pihenni tudok, mert sztem túlhajszoltam magam ottthon, az juttatott ide. nagyon aranyosak vagytok h így aggódtok! puszi majd még írok ha van vmi!
Remélem jól vagytok!Írd meg, hogy mi volt!
Hahó, kismama! Aggódunk értetek!!Azonnal írj, ha olvasod, légyszi!
Szia, én most olvastam el a kérdésedet, izgulok, mi van veled?? Kérlek írd meg, nagyon örülnék neki!Ne haragudj, nem kíváncsiskodni akarok, hanem tényleg érdekel!!! Vigyázz magadra!
Szia, Gondoltam rád...minden ok?? Ugye voltál orvosnál....Remélem nem találtak semmi bajt... Nagyon szorítok!!! Írj!! Üdv.22 hetes kismami
Szóval most én vagyok egy párszor a 22 hetes....kismami. Tényleg nyugi!!!Ha mocorog a babó az jó!!! De azért a megnyugtatásodért menj!!!Ja és mond meg, hogy ma görcsöltél is!!Meglátod nagyon kedvesek és segítõkészek lesznek!!Hidd el nem ciki!Én volt, hogy egy sima hányinger miatt megnézettem magunkat...Az a tuti..
A kérdező hozzászólása: mindjárt megyünk! mi lehet a gond?! ugye nem lesz baj?!?!
A has keményedése tényleg természetes, de nem egész nap, könyörgöm!!!Fõleg nem ennyi Mg után!Ha bizonytalan vagy, és félsz, hívd fel az orvost, vagy menj ügyeletre.a Te lelkiismereted az egész.Inkább küldjenek haza egy semmi sincs papírral, mint bármi legyen.Ja, és ilyen éjszakát se kívánjunk neki, hiszen retteg!Ami még rosszabbá teszi az egészet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat.ma hajnalban 2 magne b6tal kezdtem, utána kb 3at-4et vettem be vagy nemtom mennyit, de nem nagyon használtak, meg szúr egy picit alul! kicsit szúrósan fájt délután, most meg rohadt kellemetlen! inkább mintha fölül keményedne vagy én már nemtom! annyira félek!! :'(((
Akkor indulj el a messzebben lévõbe...Inkább nézzenek meg és e legyen semmi gond!!!
Elõzõ vagyok...22 hetes....Most olvasom, hogy szúr is!...:( Menjél be egy számodra közeli kórházba a kismama könyveddel és a leleteiddel.Kötelesek ambulánsan megvizsgálni.Ilyen esetben inkább nézesd meg magad, hiszen ha fáj is nem hiszem, hogy holnapig tudnál nyugodtan pihenni....Nen lesz semmi baj!!!!Próbálj meg lenyugodni!!!!Na indulás!!!Majd írj ha megjöttél!!Szorítok.. Üdv.
A kérdező hozzászólása: a szeméremcsontomnál enyhén szúr, görcsöltem is ma! most húzódik!!feszül, de babó mocorog!
szia, remélem most is minden ok nálatok, csak gondoltam írok újra.! Tudják már mi okozta a panaszaidat?

Mitol szedulhetek mar ket napja? Nem erosen csak szinte folyamatosan? 22 hetes terhes vagyok.

Eddig egyszer volt mar ilyen akkor jarni sem birtam annyira szedultem. Volt mar valakivel ilyen?

Legjobb válasz: Ilyenkor a keringésed miatt is szédülhetsz. A szervezetednek több vért kell szállitania .Nekem az alacsony vérnyomásom miatt voltak folyamatosan szédüléseim, a védõnõ ajánlotta, hogy igyam reggelente egy kávét. Nagyjából bevált. De lehet lelki oka is, hogy szédülsz, pánikszerû dolgok fõleg levegõtlen, zsúfolt helyen. Pihenj sokat, lehet vasat is kapsz majd ha indokolja a vérképed. 37 hetes kismama

Ilyenkor a keringésed miatt is szédülhetsz. A szervezetednek több vért kell szállitania .Nekem az alacsony vérnyomásom miatt voltak folyamatosan szédüléseim, a védõnõ ajánlotta, hogy igyam reggelente egy kávét. Nagyjából bevált. De lehet lelki oka is, hogy szédülsz, pánikszerû dolgok fõleg levegõtlen, zsúfolt helyen. Pihenj sokat, lehet vasat is kapsz majd ha indokolja a vérképed. 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt, megyek is delutan orvoshoz.


Lehet valamit tenni az ellen, hogy az arcomon folyamatosan pattannak meg a kisebb erek? Még csak 22 hetes terhes vagyok, de már 8 helyen van pattanás méretű piros folt tőle. Eléggé zavar a dolog.

Legjobb válasz: Kedves Sorstárs, Nekem a jobb kezemen van vagy 8-10 db a balon meg 3, az arcomon kb 4-6 és mind a 2 térdemen is.Próbáld meg elhúzni a bõrt, vagy üveggel elnyomni, és hogyha kifehéredik akkor nem érelpattanás, hanem értágulat.Én is azt hittem, hogy érelpattanás, de értágulatokkal van teli az egész testem.Nekem azt javasolták, hogy menjek el egy haematológushoz és nézessem meg.Megtörtént, nos levettek tõlem 7 ampulla vért, és most várom az eredményt, hogy nem-e valami máj probléma mert elvileg arra utalhat.Javaslom neke, hogy minden terhességi vizygálati papírodat vidd magaddal, mert akkor nem kell ennyi vért levenni.Én otthon hagytam õket. 23 hetes kismami

Kedves Sorstárs, Nekem a jobb kezemen van vagy 8-10 db a balon meg 3, az arcomon kb 4-6 és mind a 2 térdemen is.Próbáld meg elhúzni a bõrt, vagy üveggel elnyomni, és hogyha kifehéredik akkor nem érelpattanás, hanem értágulat.Én is azt hittem, hogy érelpattanás, de értágulatokkal van teli az egész testem.Nekem azt javasolták, hogy menjek el egy haematológushoz és nézessem meg.Megtörtént, nos levettek tõlem 7 ampulla vért, és most várom az eredményt, hogy nem-e valami máj probléma mert elvileg arra utalhat.Javaslom neke, hogy minden terhességi vizygálati papírodat vidd magaddal, mert akkor nem kell ennyi vért levenni.Én otthon hagytam õket. 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod! Megnéztem, a kissebbek elfehérednek, viszont van egy-kettõ nagyobb, azok nem. Lehet, hogy én is megnézetem hematológussal. Bár fogalmam sincs hol találok Nógrád megyében ilyen dokit :( Kíváncsi lennék majd az eredményedre, ha nem gond, meg hogy mit javasoltak! Addig is minden jót, boldog babavárást! :)

22. hetes terhes vagyok, folyamatosan hüvelyi fertőzésem van, árthat a babának?

Fejl?dési rendellenesség, stb. A vizsgálatok alapján teljesen egészséges!

Legjobb válasz: A gombás fertõzés a leggyakoribb ilyenkor,ami nem árt a babának. Jó lenne viszont kezelni a szülésig. Hogyha esetleg bakteriális vagy valami más akkor a dokid tudná megmondani ill. gyógyszert írni rá. A veszélye az lehet,hogy ha nyitva lesz a méhszály akkor a baba is fertõzõdhet. Valamint a koraszülésben is jelentõs szerepet játszanak a különbözõ fertõzések. Hogy a babánál fejlõdési rendellenességet okoz-e azt nem tudom. Mindenképpen beszélj a dokival errõl.

A gombás fertõzés a leggyakoribb ilyenkor, ami nem árt a babának. Jó lenne viszont kezelni a szülésig. Hogyha esetleg bakteriális vagy valami más akkor a dokid tudná megmondani ill. gyógyszert írni rá. A veszélye az lehet, hogy ha nyitva lesz a méhszály akkor a baba is fertõzõdhet. Valamint a koraszülésben is jelentõs szerepet játszanak a különbözõ fertõzések. Hogy a babánál fejlõdési rendellenességet okoz-e azt nem tudom. Mindenképpen beszélj a dokival errõl.
Én is így voltam vele terhesség elõtt is és a terhesség 24. hetéig folyamatossan volt vmi fertõzésem. A vizsgálatok alapján minden nrendbe vvan vele és az orvos is azt mondta ha kezelgetve vannak nem lesz baj. A zárt méhszáj védettséget jelent a babának de vannak fertõzések amik kinyithatják, de ha kezelve vagy mindig nem lesz baj! Sokaknál elõfordul a fertõzés terhesség alatt fogékonyabb a hüvely rá. Sokaknak még streptococcus is tenyészik és nincs baj mert kezelve vannak idõben! A lényeg h te is figyelj oda rá!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Használtam már mindent, kúpot, kenõcsöt, de nem segít! A dokimat meg nem igazán izgatta a dolog! Canestent ajánlotta!
Szia, A Canesten kúp valóban jó és használ is. Nálam 2x segített, de vetess kenetet, azt bármelyik kórházban megteszik (fõleg ahová tartozol). Ne hagyd magad lerázni, nem küldhetnek el és nem is fognak. Én sem megyek mindennel a fogadott dokimhoz. Sok sikert! Ha nincs nyitva a méhszáj, vagy nem egy nagyon komoly fertõzés, nem okoz semmi gondot.
Ha komolyabb lenne kapsz szereket.A picinek nem árt, csak korábban szülhetsz azzal.Olvastam 1párról, hogy 1szer voltak együtt és terhes maradt a csaj.Megtartották, összeházasodtak.Mind a ketten összeszedtek valami komolyat.A srácot komoly pénzért kikezelték, a csajt csak szülés után.Császárral szülhetett csak és kerülték a szexet.A pici védett maradt.De ez nagyon durva volt, úgyhogy ne aggódj.

22 hetes kismama vagyok. 1 hete nem tudok aludni, folyamatosan oránként, 2 oránként fent vagyok. Lehet, hogy a baba fent van?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, bár lehet hogy a mocorgása ébreszt, de terhesen már nem igazán kényelmes hosszú távon ugyanaz a testtartás, és nehezebben megy az alvás, más lesz a keringésünk, és lehetnek fájdalmaink, szval több oka is van, hogy nem tudjuk úgy végigaludni az éjszakát,ahogy szeretnénk.Ha teheted napközben pótold be.A baba is díjazni fogja:-)

Nem feltétlenül, bár lehet hogy a mocorgása ébreszt, de terhesen már nem igazán kényelmes hosszú távon ugyanaz a testtartás, és nehezebben megy az alvás, más lesz a keringésünk, és lehetnek fájdalmaink, szval több oka is van, hogy nem tudjuk úgy végigaludni az éjszakát, ahogy szeretnénk.Ha teheted napközben pótold be.A baba is díjazni fogja:-)
Nekem a terhességem elejétõl iylen szakaszos az alvásom. Egy-két hétig jól alszom, utána annyi ideig nem. Felébredek hajnali 2-kor és nem tudok visszaaludni... Ez jellemzõ a terhességre, és késõbb még rosszabb lesz, ha még nagyobb lesz a baba, és nyom, és rugdos... Ne izgulj, ebben semmi kóros nincs:-)
Szia! Én sem alszom valami jól, bevált szokásom, hogy 4 órakkor mint a vekker kinyitom a szememet és csak nagyon nehezen tudok visszaaludni :-) A védõnõm azt modta, hogy ez annak hatására is lehet, hogyha vitaminokat szedünk, mert jobban feltöltõdik a szervezet és nem igényli annyira a pihenést. Hála Istennek én nem voltam álomkóros a terhesség elején sem, de mióta szedem a magzatvédõt + MgB6-ot és gyümölcsözök, azóta tényleg még kevésbé alszom jól. De figyeljünk erre, kibírjuk ezt a 9 hónapot, a lényeg, hogy a babának sok vitamin jusson. Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!