Találatok a következő kifejezésre: 22. hetes vagyok, (307 db)

22 hetes vagyok és sárgás a folyásom, ez okozhat gondot?

Nincs szaga, nem viszket, de sárgás, ez normális amúgy?

Legjobb válasz: Én is 22 hetes vagyok, és nekem is van folyásom, ami szintén sárgás. De a doki nézte a hüvely ph-mat, és azt mondta minden rendben. Ha nincs panaszod viszketés, égõ érzés, akkor nincs gond. Ez természetes. Azt mondta idõvel el fog múlni, de van akinek végig megmarad a folyása. Úgyhogy teljesen normális. Gratulálok a picihez

Én is 22 hetes vagyok, és nekem is van folyásom, ami szintén sárgás. De a doki nézte a hüvely ph-mat, és azt mondta minden rendben. Ha nincs panaszod viszketés, égõ érzés, akkor nincs gond. Ez természetes. Azt mondta idõvel el fog múlni, de van akinek végig megmarad a folyása. Úgyhogy teljesen normális. Gratulálok a picihez
Szia! Nekem mindig is volt egy kis folyásom (sárgás) és az orvosom rendszeresen nézte terhesség elõtt, s minden rendben volt a PH értékkel. Nekem sincs viszketõs tünetem és szaga sincs soha. Most leszek 22 hetes, s jövõ héten megyek vizsgálatra, ott biztos megnézi az orvos (nekem még nem volt a terhesség alatt manuális vizsgálat). Sok könyvben olvastam, hogy a terhesség alatt megnõhet a folyás menniysége, melyet a méhnyak termel. Ha legközelebb mész dokihoz, ott is kérdezz rá, én is ezt fogom tenni.
sziasztok én is ilyen cipõben járok, 27 hetes terhes vagyok. Kaptam már kúpot többször is de pár napig jó aztán újra visszatér a sárga folyás (fõleg reggel). A ph-t hogy nézi a doki? A vérvételi papíromon van ph érték (5.5) ez jelentené a hüvely ph-ját?
Második válaszoló vagyok. A ph-t hüvelyi kenetvétel után állapította meg. Volt egy nõorvosom a mostani elõtt, õ sosem nézett ph-t, csak nyomatta belém a kül. kúpokat, de sosem mondta, hogy ez teszem azt gombás fertõzés. Akkor sem viszkettem soha. A mostani nõorvosm minden téren sokkal alaposabb, s õ nem híve annak, hogy felborítsuk a hüvely egyensúlyát, ha nincs fertõzés.
köszi, tehát akkor mondjam a dokimnak csináljon kenetvételt? ebbõl aztán megállapítható hogy gomba vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Na, nekem canesten kúpot ajánlott a végén a doki, ennyi.
Szia! Nekem is kb a 20-22. héttõl van ilyen, és hetente 1x. Nem volt gond vele eddig. Szerintem normális. Nyugi! :) 26 hetes.
Igen normális, nekem is kb. a 20. hét után sûrûsödött a folyásom. Néha olyan érzésem is szokott lenni, mintha bepisilnék, olyankor egy nagy adag cucc kifolyik. A doki mindig nézi, nincs vele gond, hüvely PH értéke rendben van. Akkor van csak baj, ha büdi, és nem fehér...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Akkor megnyugodtam. :)
En 30 hetes vagyok, ugyanilyen allagu folyasom volt, tehat se szine se szaga, megis elkuldott a dokim kenetre, az eredmeny trichomonas vaginalis, amit ha nem kezeltem volna, felszallo fertozes miatt elveszthettem volna a babat.Nem akarok senkit megijeszteni, de semmi fele folyast nem szabad feluletesen kezelni.Tehat ez a fajta fertozes felpuhitja a mehszajat es kesz a baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy szóltál. Nem állandó heti egyszer fordul elõ, semmi panaszom nincs. Azért ha megyek a dokimhoz megemlítem neki ismét, köszi az infót. Remélem nem lesz baj. Sajna most a dokim szabin van még vagy egy hétig.
Általában 22-25.hét között
26 hetesen csinálják a terhelést. Boldog babavárást! 39 hetes kismami
nálunk pécsett a 24 hét környékén.
Nálunk szekszárdon a 28.hétig csinálják
Tatabányán a 24.héten csinálják, kivéve ha valami miatt elõbb indokolt.
Én is 22. hétben vagyok és nekem 3 hét múlva kell mennem. Úgy tudom, hogy a 24-28. héten csinálják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a vállaszokat.

Hány hetes kortol csuklik a baba? Mikortól érezhető? 22 hetes vagyok de azt még nem érzem

Legjobb válasz: szia, én 30 hetes vagyok, és most éreztem elõször, mondjuk van aki elõbb érzi, van aki egyátalán is érzi. Ne aggódj, nem jelent semmit. :)

szia, én 30 hetes vagyok, és most éreztem elõször, mondjuk van aki elõbb érzi, van aki egyátalán is érzi. Ne aggódj, nem jelent semmit. :)
A kérdező hozzászólása: :) :)
Elsõ babámmal 19 hetesen éreztem elõször, másodikkal talán olyan 26 hetesen, de onnantól is nagyon ritkán és halványan... (Mindkétszer mellsõ falon volt a méhlepény.) Nem egyformán érzi mindenki és még a terhességek is különböznek! Semmi gond, ha nem érzed, van aki egyáltalán nem érzi egész terhesség alatt.
Elsö lányomnál szinte mindig éreztem amikor már éreztem öt. A másodiknál nagyon ritkán csuklott így ritkán éreztem, szinte havonta 1x csak. De a külömbség meg is van. Az elsö lányom kisbabaként is rengeteget csuklott, a második nagyon ritkán.
onnantól hogy folyadék van a gyomrában, tud csuklani -dokim mondta. Más kérdés h ki mikor érzi ezt.
30 hét körül
Az elsõ két lányom csak akkor csuklott, mikor már megszületett :-) A harmadiknál a 24. hét után, a negyediket pedig a 20. héttõl érzem csuklani. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 24hkm
30 hetes vagyok, most kezdett el a drága :) .

22 hetes vagyok, és szerintem sokkal kisebb a picim, mint kellene. Mindenki sopánkodik, hogy "jajj, milyen pici a hasad, még nagyon az elején vagy. " Annyira bosszant. Aki szintén átél hasonlót hogyan éli meg?

Alacsony vagyok, 160 cm, 58 kg-val kezdtem, ma 64 kg vagyok. Ez ducinak számít? Vajon ezért nem látszik nagynak a pocakom?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû, hogy óriási hasad legyen!!Ha az UH-n minden rendben volt, akkor ne aggódj!Én 18 hetes vagyok, és ha nagyon akarom még mindig eltudom titkolni, hogy terhes vagyok. :) De ez az elsõ terhességemnél is így volt, viszont az utolsó hónapban meg kis sem tudtam kelni az ágyból.Élvezd a terhességed, és ne törõdj másokkal.Úgy is igazán a 30. héttõl fog nõni a hasad, akkor meg már az lesz a baj.. :) Boldog baba várást! ;)

Nem törvényszerû, hogy óriási hasad legyen!!Ha az UH-n minden rendben volt, akkor ne aggódj!Én 18 hetes vagyok, és ha nagyon akarom még mindig eltudom titkolni, hogy terhes vagyok. :) De ez az elsõ terhességemnél is így volt, viszont az utolsó hónapban meg kis sem tudtam kelni az ágyból.Élvezd a terhességed, és ne törõdj másokkal.Úgy is igazán a 30. héttõl fog nõni a hasad, akkor meg már az lesz a baj.. :) Boldog baba várást! ;)
Szép a pocid, 22 hetesen tökéletes a mérete, nem tudom miért piszkálnak, tojd le õket! :)
A legjobb, ha csak mosolyogsz, ha vissza akarsz szolni, akkor mondd, hogy szules utan a kotenyhas miatt legalabb nem kell majd aggodnod.de egyebkent meg sokat nohet. Nekem ket gyermekem van, mindkettovl kicsinek talaltak a hasam, nem is volt nagy, de en vekony vagyok es magamhoz kepest nem volt kicsi szerintem. En mondjuk ezt sejtettem, mert sportolok, eros a hasizmom. Ilyenkor nem tagul ugy ki, mint atlag hasfalnal. A gyerekek 3-4 kg kozott szulettek es hosszu volt mindketto. Viszont teny es valo, hogy szules utan csak annyi pocakom volt, amennyit a bor adott, az is hamar visszahuzodott. Szoval igen, ha mar elonyt kell keresni, akkor: -en vegig tudtam hajolva cipot huzni -szorteleniteni konnyen az intimzonat -megfordulni az agyban -felulni, felallni -nem kellett soha azon izgulni, hogy hasam maradt szules utan. A baratnomnek pl maradt es idiota ismerosok DIREKT poenbol zaklattak azzal, hogy biztos maradt meg bent egy gyerek, vagy mar uton van a kisteso.
22 hetesen nekem sem volt hasam, ami akkor meg nem is zavart... de amikor mar 30 hetesen is akkora, az mar picit zavaro :D 10 hetig SEMMIT sem nott a hasam. nagyon zavart, de 22 hetesen meg nem foglalkoztam vele. most 34 hetes vagyok es vagy 10x nagyobb lett a pocim, pedig nem is naon hiztam az alatt a 4 het alatt. lesz meg nagy a pocid, majd megindul szepen lassan, de most meg ne torodj vele h ki mit mond (utana se...) mond meg h "ja kicsi a hasam, de koszonom a baba makk egeszseges". kit erdekel ki mit mond nem??? csak legyetek egeszsegesek mind a ketten.
Egyáltalán ne foglalkoz vele.Nekem az elsõvel még a végén is alig látszott a hasam.Lényeg, hogy egészséges legyen a babád.Ha egyébként izmos a hasfalad akkor kevésbé fog látszani a pocak, amúgy meg az elején vagy még ezután fog majd csak igazán nõni a hasad.
nekem is viszonylag pici a hasam, de a baba rendesen fejlodik. en 157 cm es jelenleg 52 kilo vagyok (48-rol indultam) 22 hetes vagyok en is.
Ne törõdj az ilyen "megmondó emberekkel"! Neki tökmindegy, milyen vagy, csak kötözködhessen! Rólam azt is beszélték, amikor az elsõ babát várom, h biztosan azért ilyen kicsi a hasam, mert fogyókúrázok... Hát hogyne.. Valóban nagyon kicsi pocakim volt, egyszer soronkívüli uh-ra is elküldött az orvosom, a szonográfus megnyugtatott, attól, h valakinek 3x ekkora hasa van, nem nagyobb a babája, sõt... Akkor pocakkal mentem szülni, mint egy átlagos 6 hónapos terhes, a kislányunk 3100 gr és 56 cm volt... Mirõl beszélünk? Most várjuk a kistesót, 18 hetes vagyok, jóval nagyobb a pocim mint elõször, most persze ez a "baj". Már "nekik", mert én nem foglalkozom senkivel. :) A legjobbakat nektek!
Köszi. :) Ez a kép mondjuk 6 éve készült, kisfiú. Akkor mondok viccesebbet, második terhességemnél kisebb volt a hasam (!), mondták kisebb lesz a baba is biztos. Aha, 4250g és 60 centi lett. :D Most a 3. babát várom 22 hetes vagyok, még szinte nem is látszik. Sok oka lehet. Én pl. 180 cm vagyok, tehát jó magas és a méhem is hártahajló volt, ez mind közrejátszott abban, hogy ne nagyon látszódjon a hasam. Szülés után viszont normál pozícióba került a méhem, mégsem lett nagyobb hasam a többi terhességnél. Szerintem ez is genetika. Ja és 14 kilót híztam.
A kérdező hozzászólása: Most látom, hogy 4 kg-s babád lett! :) Annyira érdekes ez...Neked nem mondták, hogy mi lehet az oka a pici hasnak? Egyébként meg gratulálok! :D
A kérdező hozzászólása: Azta!! Nem semmi! Mekkora babád született? Kislány vagy kisfiú?
8-as vagyok! Ez a kép a 38. héten készült rólam, szerinted én mit hallgattam?! :D http://kepfeltoltes.hu/view/120702/Marci_1____Borfesztiv_l_2..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a képeket, tényleg szép nagy lett. Nekem ilyen volt múlt héten, ma mintha kisebbnek látnám...:( http://kepfeltoltes.hu/view/120702/k_p_www.kepfeltoltes.hu_...
Akkor mutatom :) szóval 22 hetesen még semmi, 24 hetesen épphogy valami látszódott, 27 hetesen: http://noob.hu/2012/03/02/Babucim.jpg 30 hetesen: http://noob.hu/2012/03/29/babu.JPG 33 hetesen: http://noob.hu/2012/04/17/poci.JPG 36 hetesen: http://noob.hu/2012/05/04/P1000180.JPG 37+5-re szültem, kb ekkora pocakkal, mint a 36 hetes :-) Ne foglalkozz másokkal, látod nekem is jól megnõtt :D
Nekem a 24. héten kezdett nõni, és a 38. hét elõtt 2 nappal lett meg a bébim :) És egész nagy pocakom lett a végére, ha kíváncsi vagy linkelek egy képet! :-) Ja és én is 160 cm vagyok, és 59 kg voltam :-)
Én is 22 hetes vagyok, a normál ruhák jók rám, alig látszik a hasam, pedig 3. terhesség. Az elsõnél úgy mentem szülni, hogy nem tudták mit akarok ott hajnalban, mert alig látszott valami, mégis 4 kilós gyereket szültem. Örülj neki, nem törvényszerû a nagy has. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a kedves hozzászólásokat! :) A 20. hetes uh-n minden a legnagyobb rendben volt, reggel is a mocorgásokra ébredtem, úgyhogy csak is ezzel fogok foglalkozni. A megjegyzéseket meg letojom! :) Kedves 3. hozzászóló! Megmutatnád azt a képet? Köszönöm! Boldog babavárást Nektek is!

Állandóan azt kérdezgetik hogy hányadik hónapban vagyok. Én meg így soha nem szoktam mondani/tudni.22 hetes vagyok, akkor az 5. hónapban?

Hülyén néznek, mikor hetekben megmondom, mert így van a fejemben, nem számolgattam át hónapokra. De akkor átgondolom, mert tényleg mindenki így kérdezni. Tehát így kell átszámolni? 8-12. hét a 2. hónap 12-16. hét a 3. hónap 16-20. hét a 4. hónap 20-24. hét az 5. hónap 24-28. hét a 6. hónap 28-32. hét a 7. hónap 32-36. hét a 8. hónap 36-40. hét a 9. hónap

Legjobb válasz: igen 5 honapos és 2 hetes vagy vagyis 5 és fél honapos

igen 5 honapos és 2 hetes vagy vagyis 5 és fél honapos
Azért kérdezik ezt, mert aki nem volt még terhes az nem tudja, hogy itt a kismamik hetekben számolják. Korábban én is hónapokban gondolkodtam, aztán a terhességem után már hetekben. (egyébként teljesen jól számoltad át :) , de ha nem jut eszedbe akkor nyugodtan mondhatod, hogy 22 hetes vagy vagy azt hogy mikorra várod)
Én sosem így számolom, de biztos így is jó:) Mivel utoljára október 31-én volt meg, így dec. 1-ig az elsõ, dec. 31-ig a második, jan. 31-ig a harmadik, március 2-ig a negyedik, április 1-ig az ötödik, május 1-ig a 6. június 1-ig a hetedik, július 1-ig a 8. és augusztus 2-ig a 9. hónapban vagyok:)
Ha már betöltötted az 5 hónapot, azaz a 20 hetet, akkor a 6. hónapban vagy.
Oszinte leszek: en azon lepodok meg, amikor latom, hogy problemat okoz a honapokban szamolas. Tenyleg nem beszolas, meg semmi, csak szerintem annyira logikus, hogy ott van egy konkret datum, az utolso mensi elso napja, akkor kezdodott a terhesseg es csak annyit kell megnezni, hogy azota hany honap telt el. Szerintem felesleges jatszani, szamolgatnik, meg tablazatokat nezegetni, hogy hanytol hany hetig tart ez a honap, meg az a honap... Mert datumtol mai napig szamolas olyan, mintha kb az eletkorodat kellene megmondani. OK, elvileg fent marad egy het, mert igy szamolva 9 honap plusz kb egy het a kiiras datuma, de 9 honap tavlatabol egy het kb semmi... Tehat ha mondjuk oktober 8-an volt a mensid es most van marcius 10, akkor azota eltelt 5 honap. Es kesz. A hatodikba leptel, de konkretan 5 honapos terhesnek szamitasz. A baba koranal is ez lesz, azt is kerdezgetik majd, a konkret heteknek babaknal meg csak az elso par honapban van jelentosege, 10. het utan mar nem igazan mondja senki, hogy hany hetes a babaja, hanem honapokat mondanak.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm. :)
Kárdezõ, azért nem jó, mert nem veszed figyelembe, hogy egy hónap nem 4 hétbõl áll, hanem 4 és fél hétbõl. Egyszerûen számold a hónapokat onnantól, hogy utoljára megvolt:) Akkor nem tévedhetsz:)
Tõlem is mindig azt kérdezik, hogy hányadik hónapban vagyok, még olyanok is, akiknek van már gyerekük. Én pedig ugye hetekben számolom, és kapásból nem mindig tudom a hónapot, de egyébként én is úgy szoktam számolni, ahogy már elõttem is írták. Amikor utoljára megjött attól számítva mindig egy hónappal több. Most 20 hetes vagyok, azaz 4, 5 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdezem, hogy akkor mégis hogyan számoljam? Nekem ez tûnt logikusnak, amit leírtam. Másképp az utolsó 4 hét a 10. hónap lenne, nem?
Elsõnek, a 22 hetes nem 5 hónapos és 2 hetes. Mert ha 4 hét lenne 1 hónap akkor, 40 hét 10 hónap lenne. És hát tudjuk hogy a terhesség az utolsó mensitõl számítva 40 hét. És kedves kérdezõ, ha a 8-12 hét a 2. hónap, akkor a 1-7 hétig van az elsõ hónap? az nem hosszú kicsit?
én is úgy számolom ahogy az utolsó válaszoló
szerintem aki megkérdezi az ugysem számol utána, ethát napra hétre pontoan:) , körül belül akarják tudni, egyrészt akinek még nincs gyereke fogalma sincs látszatra mekkora különbség van egy 3-4.és egy 5-6 hónapos terhesség közt (szándékosan írtam hónapot) fõleg hogy annyira különbözõ pocakméretek vannak. Inkább csak arra kíváncsiak mennyi van még hátra, mikor lesz baba..stb aki tudni akarja pontosan, annak meg obb ha hétre számolva mondod...

Viszér! Második babámat várom, 22 hetes vagyok. A szemérem ajkaimon nagyon csúnya viszerek vannak. Elkezdtem a detralex gyógyszert. Nagyon félek a trombózistól. Mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: Sajnos én is ugyan így vagyok,szinte megijedtem magamtól,mikor leborotváltam,nagyon csúnyák a viszerek.Én is szedem a gyógyszert,mást nem nagyon lehet tenni,reméljük minden rendben lesz. A másik,amitõl tartok az a gátmetszés.Attól félek,valamit ott elvágnak,amit nem kéne.Neked nem mondta a dokid,hogy a viszerek miatt veszélyes e vagy ez nem számít? 29 hetes kismama

Sajnos én is ugyan így vagyok, szinte megijedtem magamtól, mikor leborotváltam, nagyon csúnyák a viszerek.Én is szedem a gyógyszert, mást nem nagyon lehet tenni, reméljük minden rendben lesz. A másik, amitõl tartok az a gátmetszés.Attól félek, valamit ott elvágnak, amit nem kéne.Neked nem mondta a dokid, hogy a viszerek miatt veszélyes e vagy ez nem számít? 29 hetes kismama
Sziasztok, hogy álltok visszér témában?Van aki esetleg már megszült?Én a 33 héten vagyok, és már tényleg nagyon ronda, remélem tényleg elmúlik utána...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elsõ babám császáros volt, farfekvés miatt, de szépen visszahúzódott akkor is. Már most ráírta a doki a kiskönyvembe, hogy ez is császáros lesz. Minden hasonló sorsú kismamának kitartást!
13.05-ös vagyok. Nagyon csúnyán kidudorodnak, nekem több is van, szinte olyan vastagok, mint a kisujjam és a combomon is sajnos. Nekem ez a második terhességem, az elsõ után teljesen visszahúzódott, remélem most is.
Mind a kettõ, nekem néha vagy 1cm re kint van
vagyis "s" :D
mínusz "sz"
OFF Bocs, hogy nem válaszolok, hanem kérdezek, kitapintható a visszér ott lent, vagy látszik?
Voltam a dokinál, nem adott rá semmit, azt mondta ne nagyon borotváljam, mert nagyon tud vérezni.Szülésnél fõleg a gátmetszést végzõ orvosnak kell figyelni, nehogy belevágjon.Nekem van a lábamon is, de annyirab nem vészes, meg igazából nekem 15éves korom óta kidagadnak az ereim fõleg nyáron a vádlimon.Szex után néha nekem is baromira tud fájni, multkor nagyon be volt dagadva.
Sajnos szintén visszér, a 3. Babával...:-) A borotválást azt nem kellene erõltetni, majd ha eljön az idõ, ott megcsinálják. Nagyon könnyen belevághatsz, és az nem lenne szerencsés. Nekem nem kell szednem gyógyszert, hanem maj a szülés elõtt el kell kezdeni injekciózni magam a trombózis elkerülése miatt, és egészen a gyermekágy végéig! :-( A 2. Babámnál jelent meg, gátmetszésnél nem okozott gondot, és az szépen vissza is húzódott, de most sajnos megjelent megint! :-( Máshol is van visszered?
Lehet szexelni, de nekem legalábbis utána iszonyúan fáj az összes viszerem, ott is, lábamon is, úgyhogy mi más módját választjuk.
Szintén zenész, 23 hét és második baba.Én holnap megyek vele orvoshoz, kiváncsi vagyok ad e rá valamit.Szexelni lehet attól még, mit mondott a dokitok?
Sziasztok! Én már megszültem, 8.16-án és már most sokkal szebb a lábom, meg a gáttájékom is, remélem hamar visszahúzódik.
Igen, ne aggódj én 32 hetes vagyok de már nekem is egy ideje duzzadt.
Nekem is ilyen már egy ideje, 34 hetes vagyok. Én azt hittem, hogy mivel ez már a harmadik terhességem, "lesüllyedt" valahogy odalenn, nem tartanak a szalagok...ezek szerint tévedtem:)
Ilyet én is érzek, fõleg székelésnél, mikor erõlködök. Szerintem a visszerek ott is megduzzadnak. De vízvisszatartás is lehet. 24 hetes km.
Persze ez természetes, nekem is megduzzadt! A vérbõség miatt van, ne aggódj! Boldog babavárást:)

22 hetes vagyok. TSH szintem 3.2 lett, annyit mondtak csak jodid 100-at szedjek. Normális ez a szint?

Legjobb válasz: Szia! Én 25.hetes vagyok. Engem is elküldtek TSH-ra,mert a dokim úgy látta,h. duzzadt a pajzsmirigyem. A TSH-val a pajzsmirigy túl-,vagy alulmûködését tudják kimutatni. A normál érték a leleteim szerint 0,4-4,0 mlU/L között van. Szóval a tied ezen belül van, de a felsõ határ közelében. Gondolom ezért javasolták,h. szedj egy kis jódot. Nekem 2,28 volt amúgy. Teljesen jó.

Bizony bizony. A TSH 4-ig jó, de csak annak aki nem akar babát. Babókához 2alá minimum mennie kell. Nálam a pm gond három vetélés után derült ki, pedig a TSHm a "normál" alatt volt 3, 9, mégis baj lett belõle. Három hónap után, euthirox szedése mellett babás lettem. Neked nem kell szedni ?????? Most 23 hetes vagyok. A jódról a 12-ik hétig le voltam tiltva, most viszont szedni kell. Nem azéert mert neked jó lesz, hanem a bébinek. :) Engem is felhomályosított az endokrinológusom, hogy kicsit leront most az állapotomon a jód, de a babának nagy-nagy szüksége van rá! Annyit a jóddal kapcsolatban, hogy szakaszosan kezd el szedni, szoktasd hozzá magad, mert én rögtön bevettem, és egy napig feküdtem, olyan volt mint akit fejbe vágtak, vagy pedig egész éjszaka dorbézolt. :) :)
Szia! Én 25.hetes vagyok. Engem is elküldtek TSH-ra, mert a dokim úgy látta, h. duzzadt a pajzsmirigyem. A TSH-val a pajzsmirigy túl-, vagy alulmûködését tudják kimutatni. A normál érték a leleteim szerint 0, 4-4, 0 mlU/L között van. Szóval a tied ezen belül van, de a felsõ határ közelében. Gondolom ezért javasolták, h. szedj egy kis jódot. Nekem 2, 28 volt amúgy. Teljesen jó.
okés!köszi a tanácsot!
nekem 3, 1 lett a tsh! 4-ig jó!Akkor most hogy is van? Pedig a normál érték között van.Ezt én sem értem.
0, 4 és 4, 0 között jó! Tehát a 3, 1 is. Orvos(és vizsgálat) függõ, h. ki mennyire veszi szigorúan a határértékeket. Van aki nem foglalkozik vele, ha a normálértékek közé esik, de vannak akik már akkor is foglalkoznak vele, ha határérték közeli az eredmény, mint a kérdezõnél is...Ezért javasolták neki a jodidot.
szia nekem pajzsmirigy alulmüködésem van és gyógyszert szedek rá évek óta meg terhesen is. az érték amit irtál nem veszélyes de oda kell rá figyelni a jód nagyon fontos. Nekem hálaistenek végig 1 alatt maradta a szint de neked se kell túl aggódni magad gondolom nézztek ft4 és ft3 értéket is állitólag ahogy a dokim nekem magyrázta ezek az érékek elõre 2-3 hónappal jelzik ha nagy gond lenne.azért is kell majd legközelebb is nézetned mert a baba is elkezdi termelni a saját hormonját és akkor a tiedet ha kell állítják hozzá. De szerintem ha egyébként nem volt soha ilyen gondod akkor lesz a jód rá. 39 hetes km
17, 39-es! Feltétlen keress fel egy ENDOKRINOLÓGUST!!!! Ne nõgyógyászt, hanem kizárólag endokrinológust. Nekem a nõgyogyim is és a házidokim is félrebeszélt, és azt mondta jók az eredményeim, az endokrinológustól rögtön gyógyszert kaptam...!!!!!!
14:34-es vagyok.Nekem is vetélés lett belõle, pedig határérték alatt van!Azt mondták teljesen normális az eredmény!Akkor már végképp nem tudom, hogy mit tegyek a 3.1-emmel?!
elég magaska
Vetélést okozhat, ha nincs babával 1-2 között a TSH. Sajnos én így jártam 10 hetesen. Ez még jó érték, a vélemény ráadásul nagyon megoszlik. Nekem 4, 5 volt, és elvetéltem... Kezelni kell, komolyan kell venni! Namost! NAGYON FONTOS!! Mindenképp kérj olyan vizsgálatot, hogy anti-TPO! Mert abból és csak abból derül ki, hogy az immunrendszered okozza-e az alulmûködést vagy a jódhiány!!! Mert neked jódhiányra tippelt a doki, de ha máégis az immunrendszer, és csak most vették észre, mint nekem is a vetélés elõtt picivel..., akkor SZIGORÚAN TILOS JÓDOT SZEDNI, mert begyulladhat a pajzsmirigy, amire egyébként is hajlamos a pajzsmirigy terhesség alatt, illetve szülés után!! Nem megriasztani akarlak, de nézess anti-TPO-t!
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint még 4-ig mehet.Köszi a válaszokat
20:05-ös!És akkor most te babás vagy?Mit szedsz?Mennyi az értéked?Kell beutalót kérni az endokrinológushoz? Már kész lesz tõlem a házidokim! :)

22 hetes vagyok, nagyon fáj a derekam ma. Mitől lehet ez? Eddig nem fájt. Nem valami gondot jelez?

Legjobb válasz: NE aggódj nincs semmi baj! Most jön az igazi terhesség. Ha nem vagy szerencsés akkor fog is fájni gyakran. Ha nem görcsölsz,nincs vérzés akkor nincs gond sem! Én 11 hetes vagyok és azon szerencsétlenek közé tartozom akinek az elejétõl fáj mindene. így hordtam ki a lányomat is és ezzel a babával sem leszek szerencsésebb :D Jó babavárást!

NE aggódj nincs semmi baj! Most jön az igazi terhesség. Ha nem vagy szerencsés akkor fog is fájni gyakran. Ha nem görcsölsz, nincs vérzés akkor nincs gond sem! Én 11 hetes vagyok és azon szerencsétlenek közé tartozom akinek az elejétõl fáj mindene. így hordtam ki a lányomat is és ezzel a babával sem leszek szerencsésebb :D Jó babavárást!
Nõ a méhed, a baba. Egyre többet fog fájni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!