Találatok a következő kifejezésre: 22. hetes Tegnap este (3 db)

magnéziumot szedj rá
Nekem is volt ilyen a 30 héten, de nekem a magnézium nem volt elég rá, hanem Cordafelexet szedtem. Szerintem a biztonság kedvéért minél elõbb szólj orvosnak, és addig nagyon ne erõltesd meg magadat!
Nekem is ugyanez volt/van. Én már 18 hetesen éreztem és azóta magnéziumot szedek. Nekem is keményebb és húzódik, és inkább ott lent a méhemnél. Elmentem dokihoz és azt mondta, nem kemény (belül) a hasam és a méhszájam is rendben van. Valószínûleg a kisbaba nyomja ki magát. Nem lehet, hogy te is ezt érzed?
természetes. nõ a méh.
ne aggódj, lesz még pár ilyen...:) nincs semmi gond, nyúlnak a méh szalagok, csinálja a babód a helyet magának!! pihenj!! boldog pocakoskodást!!
Szia4 Nekem is volt ilyen érzés igaz, hogy kb. a 25-30 héttõl, és kiderült, hogy kezd kinyílni a méhszájam. Feküdj sokat, ne emelj és azért keresd fel a dokidat. 2 hetes kisfiú anyukája
Valószínûleg nyúlnak a méhszalagjaid, mivel most kapcsol rá a picúr. Ha nem görcsöl, nincs gond. Minden jót!
Szia! Nyugi, semmi baj sincsen! A tested alakul át és a méhszalagok nyúlnak. Nekem például csak jobb oldalon fájt egy ideig és ott is csak a hasam alja (kezdetekkor a terhesség 2/3-áig). Ezt követõ idõszakban a derekam bal oldala egészen fel a vesémig (6-7. hónap). Én is megijedtem, hogy felszálló fertõzés vagy vizeletpangás. Szerencsémre semmi ilyesmirõl nem volt szó. Ne aggódj, semmi gond! Boldog babavárást! 35 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!