Találatok a következő kifejezésre: 22 hetes vagyok. 1 hete nem (6 db)

Szia! Nekem is kb a 20-22. héttõl van ilyen, és hetente 1x. Nem volt gond vele eddig. Szerintem normális. Nyugi! :) 26 hetes.
Igen normális, nekem is kb. a 20. hét után sûrûsödött a folyásom. Néha olyan érzésem is szokott lenni, mintha bepisilnék, olyankor egy nagy adag cucc kifolyik. A doki mindig nézi, nincs vele gond, hüvely PH értéke rendben van. Akkor van csak baj, ha büdi, és nem fehér...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Akkor megnyugodtam. :)
En 30 hetes vagyok, ugyanilyen allagu folyasom volt, tehat se szine se szaga, megis elkuldott a dokim kenetre, az eredmeny trichomonas vaginalis, amit ha nem kezeltem volna, felszallo fertozes miatt elveszthettem volna a babat.Nem akarok senkit megijeszteni, de semmi fele folyast nem szabad feluletesen kezelni.Tehat ez a fajta fertozes felpuhitja a mehszajat es kesz a baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy szóltál. Nem állandó heti egyszer fordul elõ, semmi panaszom nincs. Azért ha megyek a dokimhoz megemlítem neki ismét, köszi az infót. Remélem nem lesz baj. Sajna most a dokim szabin van még vagy egy hétig.

22 hetes kismama vagyok. 1 hete nem tudok aludni, folyamatosan oránként, 2 oránként fent vagyok. Lehet, hogy a baba fent van?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, bár lehet hogy a mocorgása ébreszt, de terhesen már nem igazán kényelmes hosszú távon ugyanaz a testtartás, és nehezebben megy az alvás, más lesz a keringésünk, és lehetnek fájdalmaink, szval több oka is van, hogy nem tudjuk úgy végigaludni az éjszakát,ahogy szeretnénk.Ha teheted napközben pótold be.A baba is díjazni fogja:-)

Nem feltétlenül, bár lehet hogy a mocorgása ébreszt, de terhesen már nem igazán kényelmes hosszú távon ugyanaz a testtartás, és nehezebben megy az alvás, más lesz a keringésünk, és lehetnek fájdalmaink, szval több oka is van, hogy nem tudjuk úgy végigaludni az éjszakát, ahogy szeretnénk.Ha teheted napközben pótold be.A baba is díjazni fogja:-)
Nekem a terhességem elejétõl iylen szakaszos az alvásom. Egy-két hétig jól alszom, utána annyi ideig nem. Felébredek hajnali 2-kor és nem tudok visszaaludni... Ez jellemzõ a terhességre, és késõbb még rosszabb lesz, ha még nagyobb lesz a baba, és nyom, és rugdos... Ne izgulj, ebben semmi kóros nincs:-)
Szia! Én sem alszom valami jól, bevált szokásom, hogy 4 órakkor mint a vekker kinyitom a szememet és csak nagyon nehezen tudok visszaaludni :-) A védõnõm azt modta, hogy ez annak hatására is lehet, hogyha vitaminokat szedünk, mert jobban feltöltõdik a szervezet és nem igényli annyira a pihenést. Hála Istennek én nem voltam álomkóros a terhesség elején sem, de mióta szedem a magzatvédõt + MgB6-ot és gyümölcsözök, azóta tényleg még kevésbé alszom jól. De figyeljünk erre, kibírjuk ezt a 9 hónapot, a lényeg, hogy a babának sok vitamin jusson. Boldog babavárást!

22 hetes vagyok. Ha pár napja nem érzek mozgást, az nem baj? Mert eddig 1 hete már aktivan éreztem.

csak azért kérdem,mert mindig attol félek,hátha valami baj van.ilyenkor már csak ugy nem mehet el a babám.ha elhalna azt érezném,v van valami jele?

Legjobb válasz: Csokoládéevés után aktívabbak szoktak lenni a babák, meg evés után, esetleg este.

Csokoládéevés után aktívabbak szoktak lenni a babák, meg evés után, esetleg este.
Én nem akarlak meg ilyeszteni de sztem hívd fel a dokidat, mert eznem normális dolog.nem kemény a hasad? te hogy érzed magad?esténként sem érzed h ficánkolna?egyél sok csokit szerintem is hátha bejön.ami még nagyon jóóó az a meleg fürdõ, próbáld ki!kérlek írj ha változik a helyzet...
Ne aggódj! Néha egy kicsit lustábbak. Te sem vagy mindig a toppon. Nem, hogy 22 hetesen, de már 12 hetesen (sõt még hamarabb is) vannak jelei, ha "valami baj van". Légy türelmes, mocorogni fog, sõt még lehet, hogy fogsz olyat is mondani, hogy egy kicsit visszább vehetne a fociedzésbõl(-:
Érdemes szerintem is jelezni a dokinak. Az én 22 hetes babám páróránként bejelentkezik. Az elsõ kisfiam lustább volt de ott sem teltek el napok.
Nekem azt tanácsolta a védõnõ, ha 12 óráig nem érzem a mozgást, feküdjek hanyatt, kicsitt rázzam meg a pocim óvatosan, hogy felébredjen. Ha akkor sem érzem, akkor szóljak. De a csokievés, vagy a szõlõcukor is jó ötlet. Vannak napok, ha pl. nagyon elfoglalt vagy, nem érzed a mocorgást, de ha ez tényleg napokig tart, az nem jó. Este lefekvéskor vagy reggel, kéne érezni egy picit legalább... Bízom benne, hogy tegnap este óta már fickándozik :o))) 26 hkm
A kérdező hozzászólása: igen, köszi a válaszokat, most reggel már éreztem egy picit.köszönöm
Hála Istennek!!! én nagyon drukkoltam h mozogjon...

22 hetes terhes vagyok és eddig nem szedtem semmiféle terhes-vitamint. Problémát jelenthet ez? A másik pedig, hogy ha most elkezdenék szedni valamit, akkor elég lenne a heti 1 db, hogy ne legyen nagy a baba?

Legjobb válasz: meg fogsz lepõdni, de a vitamintól nem lesznek óriás babák. Én az elsõnél végig szedtem, sikerült kemény 2800 grammos gyereket összehozni vele, a másodiknál idõm sem volt bevenni, egy darabot nem szedtem, a gyerek a 38. héten született 3400 grammal. A heti egy pont annyit ér, mint amikor a multivitaminból veszel be hetente egy szemet a napi 1 helyett, tehát meglehetõsen keveset, persze a semminél pont heti 1 szemmel több. Ha gondolod szedd, ha nem nem, nem oszt, nem szoroz. Egyébként meg a baba megkap mindent, a hiány a Te szervezetedben mutatkozhat, ami ellensúlyozható a helyes, tápláló étrenddel is. Sok zöldség, gyümölcs, kevés szénhidrát.

meg fogsz lepõdni, de a vitamintól nem lesznek óriás babák. Én az elsõnél végig szedtem, sikerült kemény 2800 grammos gyereket összehozni vele, a másodiknál idõm sem volt bevenni, egy darabot nem szedtem, a gyerek a 38. héten született 3400 grammal. A heti egy pont annyit ér, mint amikor a multivitaminból veszel be hetente egy szemet a napi 1 helyett, tehát meglehetõsen keveset, persze a semminél pont heti 1 szemmel több. Ha gondolod szedd, ha nem nem, nem oszt, nem szoroz. Egyébként meg a baba megkap mindent, a hiány a Te szervezetedben mutatkozhat, ami ellensúlyozható a helyes, tápláló étrenddel is. Sok zöldség, gyümölcs, kevés szénhidrát.
Ha csak azért nem szedsz vitamint mert attól félsz nagy lesz a babád, akkor nyugodj meg, szedhetsz nyugodtan, nem fújja fel a babát. Én már terhesség elõtt szedtem 3 hónappal meg terhesség alatt végig sõt még szoptatás alatt is. Csak ajánlani tudom, ha szeded csak jót teszel vele magadnak is és fõleg a babádnak, mert megkap minden vitamint és ásványi anyagot amire szüksége van. De még jobb lett volna ha hamarabb kérdezel rá a dologra, mert fõleg az elsõ 12 hét az amikor kifejlõdnek a fõbb szervrendszerek. A baba elvon tõled mindent amire szüksége van, tehát magad miatt is fontos lenne, hogy szedj. Én elevitet szedtem, jó volt.
A kérdező hozzászólása: Azért nem szedtem, mert nem Mo-n éltem, és a kintibe egyáltalán nem bíztam (a betegtájékoztatót sem tudtam elolvasni, nem volt rajta angol, csak német és lengyel....) nem azért, mert féltem, hogy nagy lesz a baba. De igazából semmi mást sem szedtem, se magne-b6, se c-vitamin, csak a zölség és a gyümölcs. Abban bíztam/bízom, hogy 50 évvel ezelõtt sem szedtek ilyeneket és édesanyám is feleslegesnek tartja ezeket, 20 éve õ sem szedett és itt vagyok. De...ma már annyira reklámozzák, hogy talán érdemes.
50 éve még sokkal nagyon volt a vitamintartalma az élelmiszernek. A mostani üzemi termelés ezt jócskán lecsökkentette. Ezért van szükség kiegészítésre. Legalább folsavat szedtél volna az elsõ 12 hétben..
Én az elsõ 12 hétben szedtem Elevitet, utána már ne, csak rengeteg gyümölcsöt, zöldséget ettem, és szép, egészséges, normál súlyú babám született! Fájt a gyomrom, és a dokim mondta, hogy nyugodtan abbahagyhatom, csak az elején fontos! (Ja, MagneB6ot szedtem végig mondjuk)
lehet késõbb fogant. mire mész legközelebb lesz szívhang. 8 hetesen már tuti!
Szia! 6 hetesen még nekem sem volt szívmûködés.2 hét múlva minden rendben lesz nálatok! Boldog babavárást! 21 hetes
Nyugi, még "korai" a szívhang. Nekem is a 6. hét után volt.
Te a 6+1-et az utolsó mensitõl számoltad gondolom, de akkor még nem eshettél teherbe, kb 2 hétre rá volt a pé-d. Szerintem nem lehet a baba még 6 hetes, így nem lehet gond. Nyugi!
Szia! Nyugi.Elsõ szívhang úgy 8 hetesen hallható! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak, igen az utolsó mensitõl számoltam, ami február 19.én volt, de az orvosok is így számolnak! Igen a baba, 4 hetes lehet, mivel mensitõl kb 2 hétre foganhatott

22 hetes kismami vagyok. Normális az, hogy az utolsó 1-2 hétben rohamosan nőni kezdett a pocakom? Eddig ha lefeküdtem, akkor nem nagyon látszódott, most már akkor is kerek, ha vízszintesben vagyok. :)

Legjobb válasz: Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :)))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :)))))

Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :) ))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :) ))))
Szia! Bizony, hogy normális!!! Nekem 2 hete nõ "nagyon durván" (19 hetes vagyok), azaz már mindenki látja! Eddig nekem is hanyatt fekve "eltûnt" a poci, most már akkor is domborodik. Azt mondják, hogy kb. a 20 héttõl indul be a nagy növekedés. Úgyhogy minden a legnagyobb rendben! Én már alig várom, hogy hatalmas legen! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is nagyon élvezem a gömbölyödést, isteni érzés! :o)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!