Találatok a következő kifejezésre: 22 hetes vagyok most. Ha az (2 db)

22 hetes terhes vagyok most. Ha az orvos nem küldött még el 3d ultrahangra, akkor ez azt jelenti, hogy nem kötelezö vizsgálat?

Legjobb válasz: Szerintem a 3D-4D Uh nem kötelezõ, fõleg mert fizetni is kell érte.

Szerintem a 3D-4D Uh nem kötelezõ, fõleg mert fizetni is kell érte.
Szia! Azért nem küldött el mert ez nem kötelezõ! Ha te akarsz elmész ha nem akarsz akkor nem! De szerintem érdemes mert ott sokkal jobban észre veszik ha van valami baja a picinek. Meg jó dolog kérni róla a dvd-t és akkor a család többi tagja is megnézheti! Én 24 hetesen voltam! Üdv. Egy 35 hetes kismami
Szia, A 3-4D-s vizygálat 12.000Ft ba kerül általában.Vannak szerencsések mint én is, hogy a kórházban a genetikain mindig átvált 4d-re és így láthatm a kis csöppséget.Amúgy már voltam önállóan is, érdemes mert 20 perces dvd-t kapsz a kicsirõl, soha vissza nem térõ alkalom ez :OD
Egyetértek az elõttem szólóval: szerintem is érdemes elmenni, bár tény és való, hogy egy kissé drága. Viszont Te magad is meggyõzõdhetsz róla a saját szemeddel, hogy mindene megvan: kezei, lábai, az ujjacskái, és ha szerencséd van, még a vonásait és a mosolyát is láthatod! Szerintem nagyon megnyugtató, hogy látod, minden rendben a babánál, és tényleg soha vissza nem térõ alkalom! 26 hetes kismama

22 hetes kismami vagyok. Normális az, hogy az utolsó 1-2 hétben rohamosan nőni kezdett a pocakom? Eddig ha lefeküdtem, akkor nem nagyon látszódott, most már akkor is kerek, ha vízszintesben vagyok. :)

Legjobb válasz: Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :)))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :)))))

Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :) ))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :) ))))
Szia! Bizony, hogy normális!!! Nekem 2 hete nõ "nagyon durván" (19 hetes vagyok), azaz már mindenki látja! Eddig nekem is hanyatt fekve "eltûnt" a poci, most már akkor is domborodik. Azt mondják, hogy kb. a 20 héttõl indul be a nagy növekedés. Úgyhogy minden a legnagyobb rendben! Én már alig várom, hogy hatalmas legen! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is nagyon élvezem a gömbölyödést, isteni érzés! :o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!