Találatok a következő kifejezésre: 22 hetes vagyok most (43 db)

Szia! Nekem is kb a 20-22. héttõl van ilyen, és hetente 1x. Nem volt gond vele eddig. Szerintem normális. Nyugi! :) 26 hetes.
Igen normális, nekem is kb. a 20. hét után sûrûsödött a folyásom. Néha olyan érzésem is szokott lenni, mintha bepisilnék, olyankor egy nagy adag cucc kifolyik. A doki mindig nézi, nincs vele gond, hüvely PH értéke rendben van. Akkor van csak baj, ha büdi, és nem fehér...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Akkor megnyugodtam. :)
En 30 hetes vagyok, ugyanilyen allagu folyasom volt, tehat se szine se szaga, megis elkuldott a dokim kenetre, az eredmeny trichomonas vaginalis, amit ha nem kezeltem volna, felszallo fertozes miatt elveszthettem volna a babat.Nem akarok senkit megijeszteni, de semmi fele folyast nem szabad feluletesen kezelni.Tehat ez a fajta fertozes felpuhitja a mehszajat es kesz a baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy szóltál. Nem állandó heti egyszer fordul elõ, semmi panaszom nincs. Azért ha megyek a dokimhoz megemlítem neki ismét, köszi az infót. Remélem nem lesz baj. Sajna most a dokim szabin van még vagy egy hétig.

Most akkor hány hetes lehetek? Mert a mensi szerint (aug.20) 22 hetes vagyok, a legutóbbi ultrahang szerint pedig 17+6 . elég nagy a kettő közötti különbség. és nem mindegy a szülés szempontjából sem.

Legjobb válasz: Ilyen nagy eltérés nem lehet! Nekünk 8 nap eltérés van , mert nem középidõben, hanem a terminus végén fogant. 4 hét eltérés az túl sok. Valami nem stimmel. Lehet, hogy nem jól mértek valamit uh-n, vagy nem az volt az utolsó menzeszed.

Ilyen nagy eltérés nem lehet! Nekünk 8 nap eltérés van , mert nem középidõben, hanem a terminus végén fogant. 4 hét eltérés az túl sok. Valami nem stimmel. Lehet, hogy nem jól mértek valamit uh-n, vagy nem az volt az utolsó menzeszed.
Mikor volt meg utoljára?
A doki nem mondott rá semmit sem? Az elõzõ UH szerint is kisebb volt? Igazából az utolsó mensit kell figyelembe venni. Az UH inkább támpont, hogy fejlõdik a baba. De azt ne felejtsd el, hogy 2 mérés sem egyforma, nem mindig ugyan abban a szögben lehet megmérni a babát és akkor más méret jöhet ki. Én lehet, hogy elmennék egy másik dokihoz is, hogy mérje meg a babát és ott rá is tudnál kérdezni. 37 hetes
Elsõ vok!Nekem szept. 9-én volt meg utoljára és most 17+3 napos vagyok!Elég sok az eltérés nálad!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! a mensim idõpontja tuti... lehet, hogy elnézek egy másik dokihoz is... kiváncsi vagyok h mit mond... Boldog Babavárást nektek!!!

A 19. hétig 3 kilót híztam, viszont most 22 hetes vagyok, és már 6 kilónál tartok! Nem értem az okát, nem eszem többet, sőt! Leszorítottam csak gyümölcsöt, nestlé fitnesst, és tejtermékeket eszem! Mi történik? Mit tegyek? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális, ne aggódj és én a helyedben a megszorítások helyett inkább odafigyelnék arra, hogy mindenbõl vigyek be a szervezetembe, amibõl szükséges. Tehát zöldséget is, fõtt ételt, húsokat, ha nem vagy vega. Nehogy lekorlátozd a táplálkozásodat erre a három féle dologra, amit felsoroltál, még akkor sem lenne jó ötlet, ha nem várnál babát, de most különösen nem szabad egyoldalúan táplálkozni. Az a súlynövekedés teljesen természetes, amirõl beszámoltál. Nekem 15. hétig farkasétvágyam volt, azokban a hetekben mégsem híztam. 18. héttõl viszont alig bírtam enni, a hasam akkor indult növekedésnek, visszamentem dolgozni, rengeteget mozogtam egy nap, ennek ellenére rá négy kiló jött fel az azt követõ öt hétben. Nem ettem többet, nem voltam lusta, de ez nem is hízás volt. Egyértelmûen a baba miatt van. Ez az, amit el kell fogadni és próbáld meg élvezni a terhességedet, mert ebbõl a hat kilóból lesz még 12 is minimum és még az is teljesen normális lesz!

Ez teljesen normális, ne aggódj és én a helyedben a megszorítások helyett inkább odafigyelnék arra, hogy mindenbõl vigyek be a szervezetembe, amibõl szükséges. Tehát zöldséget is, fõtt ételt, húsokat, ha nem vagy vega. Nehogy lekorlátozd a táplálkozásodat erre a három féle dologra, amit felsoroltál, még akkor sem lenne jó ötlet, ha nem várnál babát, de most különösen nem szabad egyoldalúan táplálkozni. Az a súlynövekedés teljesen természetes, amirõl beszámoltál. Nekem 15. hétig farkasétvágyam volt, azokban a hetekben mégsem híztam. 18. héttõl viszont alig bírtam enni, a hasam akkor indult növekedésnek, visszamentem dolgozni, rengeteget mozogtam egy nap, ennek ellenére rá négy kiló jött fel az azt követõ öt hétben. Nem ettem többet, nem voltam lusta, de ez nem is hízás volt. Egyértelmûen a baba miatt van. Ez az, amit el kell fogadni és próbáld meg élvezni a terhességedet, mert ebbõl a hat kilóból lesz még 12 is minimum és még az is teljesen normális lesz!
szerintem igen, ez normális. én épp ma reggel néztem a súlyom(bár ne tettem volna)! 9 kg van rajtam és a 26. hétben vagyok. én sem értem! sokkal kevesebbet ettem egész terhességem alatt mint azelõtt és mégis feljött az a +9kg.nem is látszik meg rajtam, csak a hasam nagy! szóval sajnos bele kell törõdnünk ez normális!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
Ne aggódj, én sem híztam 20hétig semmit, majd 5hét alatt rámjött 5kg és fogalmam sincs mitõl.Én is rengeteg gyümit eszem , meg joghurtot, tornázok is és még is jönnek a kilók.A védõnõm azt mondta, hogy ilyen tájt megugrik az ember súlya, majd abba marad és újra.Meg, hát a babóca is most kezd el igazán növögetni.4 barátnõm szûlt az idén és mind 20kg hízott, de szépen adják is le.Gondolj bele, alapból szülést követõen lejön vagy 6kg(baba, magzatvíz, méhlepény, stb)Arra vigyázz, hogy ne vizesedj majd, mert az sok kg-t jelent, meg nem is egészséges.Amúgy nekem a pocim nõ nagyon, meg talán egy pici ment a combomra, de nem vészes, nem is hiszik el , hogy már 67kg vagyok. Így hát ne csüggedj, jövõ ilyenkor már újra a régiek leszünk, egy gyönyörû kisbabával. Üdv:26 hetes kismami
A második válaszoló vagyok. Annyit még hozzátennék, hogy tényleg megáll egy pár hétre a súlynövekedés a huszas hetek második felében. Mint már említettem én 18-23 hét között híztam öt kilót, azóta eltelt négy hét és egy deka sem jött rám. Nem kezdek el korán örülni, mert biztos vagyok abban, hogy pár héten belül ismét jön egy hirtelen ugrás, majd valószínûleg pár hétig ismét leáll. Egyébként az egész egyénenként változó, biztosra még majd a 35. hét tájékán sem mehetünk, mert sokan írják, hogy az utolsó néhány hétben nõ leginkább a súly, mert a baba is akkor hízik a legintenzívebben, illetve sok nõnél akkor jön elõ a vizesedés, de elég sokan azt mondták nekem, hogy õk nem híztak már az utolsó hetekben.

22 hetes vagyok és a terheléses vércukron most voltam. A vizeletemben a fehérvérsejt 30 ami nagyon sok. Odaírták hogy diagnózis:fenyegető vetélés. Ez mitől lehet vagy most mit csináljak? Nagyon megijedtem.

Legjobb válasz: Sürgõsen keresd fel a nõgyógyászodat. Többet sajna nem tudok de sokak viezeltében van fehérje, fõleg a terhesség végén. A doki biztos mindent elmagyaráz, vagy a védõnõd.

Sürgõsen keresd fel a nõgyógyászodat. Többet sajna nem tudok de sokak viezeltében van fehérje, fõleg a terhesség végén. A doki biztos mindent elmagyaráz, vagy a védõnõd.
Ne idegeskedj!nekem nem a vizeletemben volt sok hanem a vérembe.22 volt a fehérvérsejszám.küldtek kivizsgálásokra, de nincs bajunk.valami gyulladást kerestek.ezt nekem is ráirták!menj dokihoz!majd irjal!Boldog babavárást!26 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: A védõnõm szerint nincs semmi gond lehet attól is hogy meg vagyok fázva. Mikor meggyógyulok megismételjük a vizeletvizsgálatot.Remélem akkor már minden oké lesz.
160tól számít magasnak, beutalhat kórházba, h lehúzzák a vernyomásod, hisz a a magas érték már a babának sem jó/veszélyezteti!
Nekem is ilyen magas volt, sõt még 160/111ig is felment, ehhez 110es pulzus is társult.Kaptam 2 féle gyógyszert, itthon folyamatosan mérnem kell.Ne félj, ha kapsz gyógyszert, le fog menni és nem lesz probléma.Próbálj sokat inni, az is segíthet.
terhességben 140/90 felett magas. Fogsz kapni dopegytet, mérned kell, írnod kell. Ha javasolhatom vegyél a gyógyszertárban tesztcsíkot és 3 naponta ellenõrizd hogy nincs-e fehérje a vizeletedben. Ne csak havonta egyszer nézzék!
amúgy a pulzus nem lényeg, mert a megnövekedett vérmennyiség miatt minden kismamának magasabb a pulzusa.
Addig nem biztos, amig meg nem születik :)
Biztos, csak születés után lesz :) Azért nyilván ennyi megerõsítés már irányadó. A vásárlással azért még várj egy picit :)
Ha azt veszem alapul, hogy barátnõmnek a 38. hétig lányt mondtak, az utolsó UH-n meg kiderült, hogy fiú, akkor nem. :)
általában már ritka az elnézés, de persze 100% tényleg akkor lesz ha megszületik. Bár ha babamozira ott sokszor oylan jól látszoódik hogy semmi kétség nem lehet hogy milyen nemû lesz.
nekem 18heten mondtak hogy kislany es az is lett :)
Én is 22 hetes vagyok a doki 3x is kislányt látott, pár napja lett meg a kromoszóma eredményem és kisfiam lesz.

Terhesség alatt használhatom a LACTACYD Femina Intim mosakodót? 22 hetes vagyok.

Legjobb válasz: szia!használhatod,én is használom azt ami kifejezetten a terhesség alatt használható.

szia!használhatod, én is használom azt ami kifejezetten a terhesség alatt használható.
Én a nõgyógyásztól kérdeztem, hogy használhatom e továbbra is, mert évek óta használom, azt mondta, hogy egész nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Akkor én is használom köszi .
Szia! Pont a Lactacyd-nak van olyan terméke, ami kifejezetten terheseknek ajánlott. A neve Lactacyd Femina Plus, és kék a csomagolása. Én végig ezt használtam..
A lactacydot én nem ajánlanám. Múlt héten voltam nõdokinál, beszélgettünk, õ nem ellenzi az intim habokat, de erre még õ is azt mondta h kuka. Hozzászokik a szervezet, eltolja a pHt és többet árt, mint használ. Amikor kismama voltam, és azóta is frezidermes ph4 intim habot használok, igaz ma már nem minden nap, kb 1 héten 3x, és meg vagyok vele elégedve.
A kérdező hozzászólása: Akkor végül is ez árt a babának vagy nem ?
Természetesen nem árt, akkor nem ajánlanák az orvosok. Nekem a ph-t sem tolta el.
A kérdező hozzászólása: Oké . Köszönöm szépen a választ :)
Az intim habokat terhesség alatt ugyanúgy lehet, sõt, talán még ajánlottabb is használni. Én végig a frezydermes intim habot használtam, ahogy most is, és hál istennek, végig rendben volt minden, megúsztam fertõzésmentesen.

22 hetes vagyok, és most kezdtem el hányni, ez normális?

Ma léptem a 23.hétbe, és éjjel arra keltem, hogy rettenetesen sok a gyomorsavam.Nem tudtam aludni sem.Reggel kétszer hasmenés, azt hittem zennel a dolog megoldva.De utána egyszer hánytam.Ettem kekszet, meg egy pohár teát, rá 1 órára az ia kijött.Valami javaslat??

Legjobb válasz: Sok a savad. Rennie-t vegyél. És ne híg kajákat egyél hanem szárazat! Kenyér, krumpli stb...

Sok a savad. Rennie-t vegyél. És ne híg kajákat egyél hanem szárazat! Kenyér, krumpli stb...
Ha ma még többször elõfordul, akkor valószinûbb, hogy valamit elkaptál.

22 hetes vagyok, ma hajnaltól szinte folyamatosan keményedek, most meg főleg! Mit csináljak és mitől van ez?

Legjobb válasz: Szia, sztem hivd fel a dokidat, de az elsõ terhességemnél én is igy jártam.MagneB6!!!!3X2.és pihenj!!!!

A kérdező hozzászólása: már most többször olyan mintha több ideig tartana! aranyos vagy nagyon!!! köszönöm!!
Nyugi!!Mi mind szorítunk!!!De most már szerintem induljatok el... Majd írj!!! 22 hetes
Szia, sztem hivd fel a dokidat, de az elsõ terhességemnél én is igy jártam.MagneB6!!!!3X2.és pihenj!!!!
szia szerintem is menj be a kórházba!!!
Holnapig nem várnék, nehogy gond legyen!Öngyógyítás nem ajánlott!!!!
Szia, Görcsölsz is, vagy csak keményedik a hasad? Most várom a második babámat. Én is 22 hetes vagyok és nekem is szokott..Iszok egy magnéziumot és lefekszem pihenni. A has megkeményedése természetes dolog.Tulajdonképpen felkészül a méhed a szülésre.A babád is nõ ezért érezhetsz feszülõ érzést is ami nem kellemes.Ilyenkor nyúlnak a szalagok stb.... Nyugalom!!!Van más tüneted is? Írj!Még egy darabig leszek...
azonnal vegyél be 2 magne b6ot, és menj holnap nõgyógyihoz!addig is feküdj le és pihenj!!!!!!aktívan!
Irány a kórház!!!
A kérdező hozzászólása: de mitõl lehet?!?! fééélek!! de itt sinterek vannak a kórházban, ahova én járok messzebb van! itt múltkor vakbélgyanúval is hazaküldtek!!! fáj alul a pociim!! :'(
A kérdező hozzászólása: halihó! na itt vagyok. most sikerült behozatnom a laptopot, bent kellett maradnom a kórházban. rengeteget kell pihennem meg a magne b6ot kapom 3x1et.a baba teljesen rendben van, megmondták 100%ra a nemét is --> kislány lesz!!! csak hétfõn mehetek haza! a dokim annyit mondott h "ilyen elõfordul a terhesség alatt..." ( na de jó...), de holnap kifaggatom még a többi dokit is. az állapotom alig javult, mintha nem hatna a magnézium. de sztem nincs baj, mert vizitkor csak megkérdezik h 'panasza?', szóval sztem jobban leszek majd.jó h csak pihenni tudok, mert sztem túlhajszoltam magam ottthon, az juttatott ide. nagyon aranyosak vagytok h így aggódtok! puszi majd még írok ha van vmi!
Remélem jól vagytok!Írd meg, hogy mi volt!
Hahó, kismama! Aggódunk értetek!!Azonnal írj, ha olvasod, légyszi!
Szia, én most olvastam el a kérdésedet, izgulok, mi van veled?? Kérlek írd meg, nagyon örülnék neki!Ne haragudj, nem kíváncsiskodni akarok, hanem tényleg érdekel!!! Vigyázz magadra!
Szia, Gondoltam rád...minden ok?? Ugye voltál orvosnál....Remélem nem találtak semmi bajt... Nagyon szorítok!!! Írj!! Üdv.22 hetes kismami
Szóval most én vagyok egy párszor a 22 hetes....kismami. Tényleg nyugi!!!Ha mocorog a babó az jó!!! De azért a megnyugtatásodért menj!!!Ja és mond meg, hogy ma görcsöltél is!!Meglátod nagyon kedvesek és segítõkészek lesznek!!Hidd el nem ciki!Én volt, hogy egy sima hányinger miatt megnézettem magunkat...Az a tuti..
A kérdező hozzászólása: mindjárt megyünk! mi lehet a gond?! ugye nem lesz baj?!?!
A has keményedése tényleg természetes, de nem egész nap, könyörgöm!!!Fõleg nem ennyi Mg után!Ha bizonytalan vagy, és félsz, hívd fel az orvost, vagy menj ügyeletre.a Te lelkiismereted az egész.Inkább küldjenek haza egy semmi sincs papírral, mint bármi legyen.Ja, és ilyen éjszakát se kívánjunk neki, hiszen retteg!Ami még rosszabbá teszi az egészet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat.ma hajnalban 2 magne b6tal kezdtem, utána kb 3at-4et vettem be vagy nemtom mennyit, de nem nagyon használtak, meg szúr egy picit alul! kicsit szúrósan fájt délután, most meg rohadt kellemetlen! inkább mintha fölül keményedne vagy én már nemtom! annyira félek!! :'(((
Akkor indulj el a messzebben lévõbe...Inkább nézzenek meg és e legyen semmi gond!!!
Elõzõ vagyok...22 hetes....Most olvasom, hogy szúr is!...:( Menjél be egy számodra közeli kórházba a kismama könyveddel és a leleteiddel.Kötelesek ambulánsan megvizsgálni.Ilyen esetben inkább nézesd meg magad, hiszen ha fáj is nem hiszem, hogy holnapig tudnál nyugodtan pihenni....Nen lesz semmi baj!!!!Próbálj meg lenyugodni!!!!Na indulás!!!Majd írj ha megjöttél!!Szorítok.. Üdv.
A kérdező hozzászólása: a szeméremcsontomnál enyhén szúr, görcsöltem is ma! most húzódik!!feszül, de babó mocorog!
szia, remélem most is minden ok nálatok, csak gondoltam írok újra.! Tudják már mi okozta a panaszaidat?

Most mit csináljak? 22 hetes vagyok és már 10 kiló van fent!

Terhesség el?tt fogyóztam sokat, most meg nem bírok lemondani a kenyérr?l. A cukorra is visszaszoktam édesít? helyett, és csak hízok. Tornázni nem tudok, mert bevéreztem egy alkalommal, el vagyok tiltva t?le.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ilyen miatt ne aggódj! Én 26kg-t szedtem fel az egész terhesség alatt. A korházból már -10kg-val jöttem haza! :) Amit megkívánsz azt szerintem ne vond meg magadtól! További szép babavárást! 10hetes kisfiú anyukája

Szia! Szerintem ilyen miatt ne aggódj! Én 26kg-t szedtem fel az egész terhesség alatt. A korházból már -10kg-val jöttem haza! :) Amit megkívánsz azt szerintem ne vond meg magadtól! További szép babavárást! 10hetes kisfiú anyukája
Akkor ezeket asz ételeket délelõtt egyed, ne pedig 12 után!
Nehogy már most terhesség alatt keljen fogyózni, majd utánna leadod ugyan úgy mint ezek elõtt. 60 kg-al kezdtem, s most 36 hetesen vagyok 88kg. Olyan 3 hete megfigyeltem, hogy nem hízok, megálttam, szóval lehet nálad is így lesz, az elején szeded fel, nem mint mások, hogy az utolsó 2 hónapban híznak heti 3kilókat.
Egyel nyugodtan!!En 58 al indultam es most vagyok 82kg...Es este jon ram a zabalhatnek :D probalj meg del elott tobbet enni ha tudsz, es akkor estere nem biztos hogy ehes leszel annyira...En is bundas kenyeres vagyok:) Suti, csoki:) Leadjuk hamar ne aggodj! A baba a fontos!!! 37hetes
Én 12 hetes vagyok, és már tíz kilót hiztam! Letettem a napi x doboz cigit, feladtam néhány dolgot! Sztem élvezd a terhességet! Én ugy vagyok vele, hogy majd lemegy, most a baba a legfontosabb!!
22 hetesen én is ennyit híztam.most vagyok 36 hetes és már 22kg van rajtam.a védõnõ sem szól értem mert még így sem látszik rajtam a súly.én is fogyóztam a babó elõtt, úgyhogy nem aggódok, ha akkor sikerült 10kg fogyni most is sikerül majd!a lényeg egyél ami jólesik, szerintem sokan ezt csináljuk:)
Én kb.ugyanennyit híztam és este nem ettem kenyeret:) Ne vonj meg magadtól semmit csak keveset egyél mindenbõl!(és sok-sok gyümit!)36hetes kismami
Szerintem elvezd ezt az allapotot. Ne vonj meg semmit magadtol...ugyanis az rosszabb a babanak mintha megadnad neki...Lehet hogy most lepontoznak, de nem erdekel. En is megeszek mindent amit megkivanok...es nem erdekel ki mit gondol. Szerintem szules utan majd leadod...ugyis szoptatas alatt a baba leszivja :) Szoval elvezd ki minden pillanatat. 38 hetes kismamai
A kérdező hozzászólása: Pont az a baj, hogy este kívánom a szénhidrátot:bundáskenyeret, csokit...stb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon tündérek vagytok, nagyon köszönöm!Az édesítõre visszaszokok, a Norbisban nincs aszpartam úgy tudom, falni eddig sem faltam, ezután sem fogok!Köszönöm mindenkinek, boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!