Találatok a következő kifejezésre: 22 hetes vagyok - 3 cm-es (2 db)

22 hetes kismama vagyok - 3 cm-es polipot találtak a belső méhszájtól 9 mm-re, melyet tegnap egy 5 perces rutinműtét során eltávolítottak. Mire számíthatok?

22 hetes kismama vagyok.3 cm-es polipot találtak a bels? méhszájtól 9 mm-re, melyet tegnap egy 5 perces rutinm?tét során eltávolítottak. Az orvos szerint a kisbaba fejl?désére nincs hatással, mert méhen kívül volt. A szövettani eredmény majd a jöv? héten lesz meg. Találkoztatok már hasonlóval? Mik voltak a tapasztalatok?

Legjobb válasz: ha méhen kívül volt akkor a hüvelyedben volt végülis. Nekem nem volt ilyen, de az ilyen szöveteket mindig megvizsgálják, hogy tud-e terjedni, vagy rosszféle volt-e, vagy okoz e majd gondot esetleg a szülésnél...pl.:visszanõhet-e?? ne aggódj, nem volt köze a babádhoz.

ha méhen kívül volt akkor a hüvelyedben volt végülis. Nekem nem volt ilyen, de az ilyen szöveteket mindig megvizsgálják, hogy tud-e terjedni, vagy rosszféle volt-e, vagy okoz e majd gondot esetleg a szülésnél...pl.:visszanõhet-e?? ne aggódj, nem volt köze a babádhoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!