Találatok a következő kifejezésre: 22 hetes vagyok ő (4 db)

S. O. S kijött az ajakherpeszem! Mit használhatok rá várandósan? Veszélyeztetheti a babát? 22 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Arra emlékszem, hogy Zoviraxot nem ajánlotta nekem anno a patikus, de Compeed herpesz tapaszt használhattam.

Arra emlékszem, hogy Zoviraxot nem ajánlotta nekem anno a patikus, de Compeed herpesz tapaszt használhattam.
Szia, Lehet, hogy furcsan hangzik, de nekem a babapopsi kenocs jott be. Semmilyen herpesz elleni szer nem segitett, am a 2-3 napos Neogranormonos kenegetes tokeletesen bevalt!
ha nem raksz rá semmit és ha kenegeted, akkor is ugyanannyi idõ alatt múlik el.
Ha máskor is volt már herpeszed, akkor semmi gondot nem okoz a babánál ne aggódj. Nyugodtan használd a Zoviraxot vagy a Telvirant, vagy amit eddig használtál. Viszont ha ez az elsõ eset, hogy kijött a herpeszed akkor beszélj a dokiddal.
Én herpesztapaszt vettem azt lehet és én azért is szeretem, mert azzal nem fáj és nem érzékeny. 27 hkm
én megvártam, hogy magától leessen. Nem éri meg kockáztatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már volt herpeszem, általában évente egyszer kijön.Tavaly is november 1 felé jött ki.Szóval akkor ha jól értem nem lesz baja a babámnak. huhhh!!! Ma nem tettem rá mást, csak pálinkával áttöröltem többször.holnap bekérdezek a gyógyszertárba akkor.

S. O. S. Nagyon fáj a hólyagom, pisilés vége felé reggel óta, 22 hetes km vagyok, akinek volt hasonló panasza az írjon mikorra múlt el, mit kapott rá?

Reggel 4.30-tól fent vagyok, rengeteget kell pisilnem, szinte mindig úgy érzem tele a hólyagom, és a pisilés végénél annyira fáj hogy ordítani tudnék. Pénteken voltam n?dokinál, minden oké, zárt a méhszájam, és nem is volt panaszom. Reggel 8-ra lementem a háziorvoshoz, adtam le vizeletet, 1-re lesz kész, utána vissza kell mennem a dokihoz, de nagyon félek nehogy a babának baja legyen. Eddig semmi gond nem volt a vizeletemmel, utoljára dec. 22 volt vizeletvizsgálatom, minden oké volt vele, folyásom szinte alig van csak ritkán, de azzal is rendben van minden! Ha valakivel történt már hasonló írjon, már alig várom az 1 órát, hogy lássam az eredményemet.

Legjobb válasz: Egy párszor nekem is volt. Szerintem a baba fekszik akkor úgy, hogy nyom valamilyen idegszálat. Nekem is volt, hogy annyira fájt, nyilalt, akkor visszatartottam a vieletet kicsit vártam és újra próbáltam. Volt, hogy mentem egy kört a lakásban és utána mentem el újra a wc-re, akkor már ment a pisilés. Szerintem ne aggódj! 36+5 hetes

Egy párszor nekem is volt. Szerintem a baba fekszik akkor úgy, hogy nyom valamilyen idegszálat. Nekem is volt, hogy annyira fájt, nyilalt, akkor visszatartottam a vieletet kicsit vártam és újra próbáltam. Volt, hogy mentem egy kört a lakásban és utána mentem el újra a wc-re, akkor már ment a pisilés. Szerintem ne aggódj! 36+5 hetes
Lehet, hogy nincs gond, de az is lehet, hogy hólyaghurut.Ha az, akkor a háziorvos ad majd antibiotikumot.Addig igyál sokat, esetleg szedhetnél be tõzegáfonya kapszulát (patikában biztos van).A babának nem lesz baja, ne aggódj!
Az 1. vagyok, mit mondott a dokid? Szerintem a hólyaghurut az más érzés, ez olyan idegi nyilalás, fájás. Bár nem tudhatom pontosan, hogy a kérdezõ mit érzett.
A kérdező hozzászólása: sok volt a baktérium a vizeletemben, felvagyok fázva, kaptam zinnat 250mg antibiotikumot, sok folyadékot kell innom, azt mondták holnapra jobb lesz.A babám pedig nagyon sokat mozog, és a feje pont a hólyagomnál van. Köszönöm a válaszokat, remélem hamar rendbe jövök.
Jobbulást! :)

22 hetes terhes vagyok. A párommal közösen terveztük a babát, ő is akarta. Most pedig úgy érzem, hogy nem akarja. Úgy érzem el kar hagyni, alig beszélünk. Messzire dolgozik és így csak nehezebb. Szeretem őt, de mit csináljak még, hogy jobb legyen?

Legjobb válasz: Szia, Mindenféleképpen beszéld meg vele a problémáidat, mert lehet, hogy csupán félreértés az egész.Azt hiszem nekem is olyan hormon túltengésem lehet, csinálok néha olyan feszkót semmiségen amit félreértek és úgy érzem majd meg halok ki esik a szívem a helyérõl.Biztosan most belehúzott a melóba, több pénzt akar hazavinni, esetleg úgy érzi nem tud eltartani egy családot és ettõl bizonyítani akar és még többet és még többet..... Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg errõl van szó.Ritka eset az, hogy tervezett babát az ember felad.Legalábbis én nem tudom elképzelni, az olyan embert le tudnám hányni.Keress valakit magad mellé, hogy ne érezd egyedül magad míg távol van szülõk, barátnõ akárki, esetleg neten kismamákat...Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen...Boldog babavárást.. 18 hetes kismami

Szia, Mindenféleképpen beszéld meg vele a problémáidat, mert lehet, hogy csupán félreértés az egész.Azt hiszem nekem is olyan hormon túltengésem lehet, csinálok néha olyan feszkót semmiségen amit félreértek és úgy érzem majd meg halok ki esik a szívem a helyérõl.Biztosan most belehúzott a melóba, több pénzt akar hazavinni, esetleg úgy érzi nem tud eltartani egy családot és ettõl bizonyítani akar és még többet és még többet..... Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg errõl van szó.Ritka eset az, hogy tervezett babát az ember felad.Legalábbis én nem tudom elképzelni, az olyan embert le tudnám hányni.Keress valakit magad mellé, hogy ne érezd egyedül magad míg távol van szülõk, barátnõ akárki, esetleg neten kismamákat...Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen...Boldog babavárást.. 18 hetes kismami
nem lehet hogy csak a terhességnek köszönhetöen vagy egy kicsit érzékenyebb lelkileg és bemagyarázod magadnak a legjobb amit tehetsz hogy beszélsz vele nekem is szokak ilyen gondolataim támadni :) mi egy helyen dolgoztunk én most tp-en vagyik és ilyen kérdésekel bombázom hogy ugye most ezzel meg azzal meg akarsz csalni pedig munkából egyenesenhaza jön és mindenhova együt megyünk csak ez ilyen bebeszélés és akkor is tudom mikor kérdezem mégis megkérdezem de ö megnyugtat és utána jó szerintem kérdezél rá mondjad neki hogy értsen meg és ne haragudjon ha most streszeled de neked se könyü és szükséged van arra hogy kimutasa hogy szeret és biztonságba vagy melette biztos meg fog nyugtatni ja és szeretkezz vele ha nem vagy eltiltva lehet hogy azt hiányoljja ?szoritok neked és mindig mindent beszélj meg vele de ne legyél hisztis csak nyugodtan biztos helyre jön minden jó baba várást együt nektek


22 hetes kismama vagyok ő lessz a harmadik babám sokat mocorog de néha mintha csuklana olyan érzésem van. Nem árt ez a babának?

Legjobb válasz: Nem és valóban csuklik.gyakorolja hogyan kell nyelni, issza a magzatvizet. Az enyém is sokat csinálta annó. A mostanit még nem tudom, csak 8hetes! :)))

Nem és valóban csuklik.gyakorolja hogyan kell nyelni, issza a magzatvizet. Az enyém is sokat csinálta annó. A mostanit még nem tudom, csak 8hetes! :) ))
Harmadik babánál már tudhatnád, hogy nem hogy nem rossz, kimondottan jó, ha csuklik, mert azt jelenti, hogy gyarkorol a tüdeje lélegezni, nyeli a magzatvizet. Késõbb még többet fog.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kettõ terhességem alatt nem éreztem hasonlót azért kérdeztem.
az én kislányom is sokat csinálta, sõt, még a szülés elõtt pár perccel is kortyolgatta a magzatvizet, akkor is csuklott, és pont a szívhang figyelõ gépen voltam, és az egész szülészet az én babám csuklását hallgatta, csak úgy hupogott a hangszóró.a szülésznõvel, jókat mosolyogtunk rajta.ez nem árt neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!