Találatok a következő kifejezésre: 22 hetes vagyok, pár napja, ha (3 db)

22 hetes terhes vagyok, pár napja, ha hozzáérek a köldökömhoz, belülről nagyon éles szúrást érzek, ez mitől lehet?

Tegnap a párom véletlenül er?sebben megnyomta, és nagyon fájt! Összefüggésben áll a méh helyzetével?

Legjobb válasz: sajnos ebben nem tudok segíteni, de szerintem csak egy ideg lehet. ha mozog a baba már õ is okozhatja, de ha nyugtalan vagy javaslom az orvost.

sajnos ebben nem tudok segíteni, de szerintem csak egy ideg lehet. ha mozog a baba már õ is okozhatja, de ha nyugtalan vagy javaslom az orvost.

22 hetes vagyok. Ha pár napja nem érzek mozgást, az nem baj? Mert eddig 1 hete már aktivan éreztem.

csak azért kérdem,mert mindig attol félek,hátha valami baj van.ilyenkor már csak ugy nem mehet el a babám.ha elhalna azt érezném,v van valami jele?

Legjobb válasz: Csokoládéevés után aktívabbak szoktak lenni a babák, meg evés után, esetleg este.

Csokoládéevés után aktívabbak szoktak lenni a babák, meg evés után, esetleg este.
Én nem akarlak meg ilyeszteni de sztem hívd fel a dokidat, mert eznem normális dolog.nem kemény a hasad? te hogy érzed magad?esténként sem érzed h ficánkolna?egyél sok csokit szerintem is hátha bejön.ami még nagyon jóóó az a meleg fürdõ, próbáld ki!kérlek írj ha változik a helyzet...
Ne aggódj! Néha egy kicsit lustábbak. Te sem vagy mindig a toppon. Nem, hogy 22 hetesen, de már 12 hetesen (sõt még hamarabb is) vannak jelei, ha "valami baj van". Légy türelmes, mocorogni fog, sõt még lehet, hogy fogsz olyat is mondani, hogy egy kicsit visszább vehetne a fociedzésbõl(-:
Érdemes szerintem is jelezni a dokinak. Az én 22 hetes babám páróránként bejelentkezik. Az elsõ kisfiam lustább volt de ott sem teltek el napok.
Nekem azt tanácsolta a védõnõ, ha 12 óráig nem érzem a mozgást, feküdjek hanyatt, kicsitt rázzam meg a pocim óvatosan, hogy felébredjen. Ha akkor sem érzem, akkor szóljak. De a csokievés, vagy a szõlõcukor is jó ötlet. Vannak napok, ha pl. nagyon elfoglalt vagy, nem érzed a mocorgást, de ha ez tényleg napokig tart, az nem jó. Este lefekvéskor vagy reggel, kéne érezni egy picit legalább... Bízom benne, hogy tegnap este óta már fickándozik :o))) 26 hkm
A kérdező hozzászólása: igen, köszi a válaszokat, most reggel már éreztem egy picit.köszönöm
Hála Istennek!!! én nagyon drukkoltam h mozogjon...

22-hetes kismama vagyok. Megérezném ha nem élne a babám? Milyen tünetem lenne? Utobbi pár napban nemigazán érzem.

NAGYON AGGODOM:

Legjobb válasz: Szia! Nyugi!!! Nekem is volt ilyen, hogy alig-alig éreztem, aztán beindult. Pont abban az idõszakban vagy, amikor még akkora helye van mocorogni, hogy sokszor meg sem érzed. Eltelik pár hét és már nem fogod tudni nem észrevenni :)) Én most 25 hetes vagyok és még most is van olyan, hogy egyik nap szinte egész nap aktív, aztán másnap alig, majd a köv. nap ismét érzem egész nap. Próbálj lefekedni úgy, hogy a hátad félig ülõ helyzetben legyen, egyél vmi édességet, igyál rá, nekem ilyenkor rögtön megmozdul. Ha nagyon nem akar és nagyon aggódsz, akkor nézesd meg vagy az orvosoddal vagy a védõnõvel. Minden jót, boldog babavárást!

Szia! Nyugi!!! Nekem is volt ilyen, hogy alig-alig éreztem, aztán beindult. Pont abban az idõszakban vagy, amikor még akkora helye van mocorogni, hogy sokszor meg sem érzed. Eltelik pár hét és már nem fogod tudni nem észrevenni :) ) Én most 25 hetes vagyok és még most is van olyan, hogy egyik nap szinte egész nap aktív, aztán másnap alig, majd a köv. nap ismét érzem egész nap. Próbálj lefekedni úgy, hogy a hátad félig ülõ helyzetben legyen, egyél vmi édességet, igyál rá, nekem ilyenkor rögtön megmozdul. Ha nagyon nem akar és nagyon aggódsz, akkor nézesd meg vagy az orvosoddal vagy a védõnõvel. Minden jót, boldog babavárást!
Én huszonegy hetesen éreztem elõször, majd sokáig semmi.Most három hónapos a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Eddig esténként mindig rugdosott.most nem:-(
Nyugi igyál egy pohár kolát és egyél csokit feküdj hanyat tedd a kezed a hasadra szerintem meg fog mozdulni!Egyébként azt mondják éjjel a legaktivabb a babó!
Szia én is 22hetes vagyok.Múlt héten én is bepánikoltam egy kicsit, nekem is alig akart mocorogni.Most pedig úgy beindult, hogy nem igaz.Tegnap már éjszaka is fölébresztett, és most is egyfolytába rugdalózik, úgyhogy nyugodj meg.Azt mondják a frontokat is megérzik, és akkor nem mozognak annytit.Jó babavárást!
Szia, én most 25 hetes vagyok! És még nekem is van úgy hogy nem érzem! Persze akkor egy kicsit beparázok én is de nem kell!!!! Minnél jobban aggódsz annál jobban érzi Õ is , és inkább nem "háborgat" téged! Nyugodj meg, és érezni fogod! Meg "koppogj" be hozzá! Jelezni fog hogy ott van! És igazuk van az elõttem szólóknak is, hogy olyan sok helye van még 22 hetesen a babának, hogy azt nem is gondolnánk! Mondom 25 hetesen sokszor azt sem tudom hogy feküdhet, hiszen egyik pillanatban itt, a másikban ott, késõbb meg teljesen máshol érzem a mocorgást! Ez azért van, mert bõven van hely neki lubickolni!!!! Boldog babavárást! 25 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Bejelentkezett nemrég a drágám:-)))Legalább tudom jól van:-)))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!