Találatok a következő kifejezésre: 22 hetes Olyan érzésem van ha (2 db)

Ez valoszinuleg a hasi foveroer.
Ritmusosan érzed, vagy, csak egyszer egyszer? Ha ritmikus akkor fõverõér, de ha csak egyszer egyszer akkor valószinûleg a babó már :)
A kérdező hozzászólása: Hát csak egyszer egyszer!Nem ritmikusan érzem.
az a baba lesz, de épp ideje megkezdeni az érezgetést! gratulálok!
AZ bizony a baba. Én ha nem érzem konkrétan hogy rúg, hanem csak így dobban egy nagyot, akkor valószínû hogy keze-lába hátrafelé van, és a szerveid felé kalimpál! Boldog babavárást! 26 hetes kismama

Másnak is fáj (t) a bordája? 22 hetes vagyok, a terhességi koromhoz képest nagy pocakkal. Mostanában, főleg evés után olyan érzésem van, mint ha a belsőségem nyomná kifelé a bordáimat. Ez normális? Mi okozza?

Legjobb válasz: Szerintem normális, vagyis velem is így van, én 23 hetes vagyok. Babáink csinálják a helyet maguknak:), láttam egy képet, hogy hová kerülnek a belsõ szerveink a terhesség során....elképesztõ.

Szerintem normális, vagyis velem is így van, én 23 hetes vagyok. Babáink csinálják a helyet maguknak:) , láttam egy képet, hogy hová kerülnek a belsõ szerveink a terhesség során....elképesztõ.
A kérdező hozzászólása: És Te tudod csillapítani valamivel?
Nekem is ugyanígy van, ha sokat eszem.De ha sokszor eszel keveset, elkerülheted az ilyen problémát. 23hetes pocakos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!