Találatok a következő kifejezésre: 22 hetes és a vizsgálaton a (3 db)

Baj ha 22 hetesen még csak ultrahang vizsgálatokon, és a kötelező labor vizsgálatokon voltam? Az orvosom még nem csinált méhszájvizsgálatot.

volt két spontán vetélésem,lehet azért nem akar bolygatni? mindig kérdezem mikor kell jönnöm és csak ultrahangra hiv, ez normális?

Legjobb válasz: nem nem zavar, csak sok ismerösöm , és a védönö is mondta hogy még miért nem csinált, a dokim azt mondta majd a vége felé, csak megakartam nyugodni, hogy neme baj.köszi

A kérdező hozzászólása: nem nem zavar, csak sok ismerösöm , és a védönö is mondta hogy még miért nem csinált, a dokim azt mondta majd a vége felé, csak megakartam nyugodni, hogy neme baj.köszi
Engem sem piszklt a 35.hétig. Felesleges. A 37.héten szültem. Minden ok volt. Azóta 2 éves a kiscsajszi és most jön a tesója.. :) És most is csak UH-gal nézett.
szia magán dokik gyakran csinálják ezt, mert ismerik a terhességet. Azok aki nem fogadnk dokit, azoknál azért vizsgálnak folyamat, mert nem tudja az orvos, hogy hogy zajlik a terhesség, és az elõzményeket sem ismeri. De ha nagyon zavar, legközelebb kérdezd meg tõle, vagy a védõnõt.
Nekem is csak a 34. heten lesz mehszajvizsgalat. Eddig nem nezte a doki.
A kérdező hozzászólása: jajj de jo hogy irtatok, teljesen megnyugodtam. köszi.

Két hete voltam 16 hetes afp vizsgálaton, és azt irja a papiron hogy 22, 0-75, 0 kell legyen, nekem 18, 93, most ez bajt jelenthet?

Olyan stresszes napjaim vannak,fogászatot járom és most még jött ez is,a dokihoz csütörtökön kell mennem,nyugtassatok meg hogy nincs semmi baj.Válaszaitokat elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Ha az afp érték magas, az a velõcsõzáródási rendellenességre, ha alacsony, a down szindrómára utalhat. De nagyon megbízhatatlan vizsgálat. Az én eredményem nagyon alacsony lett,még amniocentézist is végeztek.A babánk pedig makk egészséges! Ne idegeskedj, nem lesz semmi baj! Üdv: 4 hós anyuka

Ha az afp érték magas, az a velõcsõzáródási rendellenességre, ha alacsony, a down szindrómára utalhat. De nagyon megbízhatatlan vizsgálat. Az én eredményem nagyon alacsony lett, még amniocentézist is végeztek.A babánk pedig makk egészséges! Ne idegeskedj, nem lesz semmi baj! Üdv: 4 hós anyuka

22 hetes vagyok és a vizsgálaton a méhszájjal kacsolatban azt írták a könyvembe, hogy cg:2000, ez jó?

Legjobb válasz: Szia! Ez azt jelenti, hogy a méhszájad teljesen zárt, a méhnyakad megrövidült kicsit (2 cm, ez az elsõ szám). Ez alapból 3. Ez attól lehet, ha pl. túl sokat ülsz. Lehet, hogy kicsit többet kellene pihizned, de ne aggódj, az eredmény teljesen jó, csak a tested jelez, hogy kicsit vegyél vissza. Boldog babavárást.

Szia! Ez azt jelenti, hogy a méhszájad teljesen zárt, a méhnyakad megrövidült kicsit (2 cm, ez az elsõ szám). Ez alapból 3. Ez attól lehet, ha pl. túl sokat ülsz. Lehet, hogy kicsit többet kellene pihizned, de ne aggódj, az eredmény teljesen jó, csak a tested jelez, hogy kicsit vegyél vissza. Boldog babavárást.
heteid alapján nem jó mert azt jelenti nyitva van.Asszem.Nem mondták, hogy pihenj?
Csatlakozom a második hozzászólóhoz; méhszáj zárt, de a méhnyak megrövidült! Nálam ugyanez a 24. héten következett be. A 28. hétig szigorúan kellett feküdnöm (a nap 24 órájából 23-at tuti feküdtem, a maradék 1 órában ettem vagy zuhiztam...), utána pedig maradt a sok-sok pihi. Most már 32 hetes vagyok, kihúztam...de a sétákról, vásárolgatásokról a 36. hétig le kell mondanom. Jah, és a 24. hét óta gyógyszereket kell szednem! Próbálj minél többet feküdni, ne ücsörögj sokat és az álldogálás sem tesz jót (pl. ne vasalj), ne emelj, ne fürödj meleg vízben, inkább válaszd a zuhit! Ha érzed, hogy nem jól vagy, mindenképp menj azonnal orvoshoz! Vigyázz magadra, és nem lesz baj! Mindenképp kitartást kívánok!
Hát én aztán már végképp nem értem a nõgyógyászokat. Nekem mindvégig 2000-es méhszáj szerepel a kiskönyvemben, ami teljesen zártat jelent, sose fektettek vele vagy egyéb más. Az orvosom mindig azt mondja, hogy teljesen zárt a méhszáj, semmi gáz nincsen, pedig 35 hetes vagyok. Tehát nem értem, hogy miért ne hívta volna fel a figyelmemet rá, hogy rövidül a méhszáj. Ez szerintem teljesen normális. Most kedden voltam nála utoljára, ismét 2000-es értéket írt, és mondta, hogy teljesen zárt vagyok, semmi gáz, nekem csak attól indulhat meg a szülés, hogy eléggé lent van a baba. De van itt az oldalon hasonló kérdés, keress rá, ott részletesen le van írva, hogy mit jelent ha 2000, 2100, 3000 stb, a méhszájad. További szép babavárást kívánok
Nah sziasztok közben nekem is leesett mekkora hülyeséget írtam.Az elsõ válaszoló vagyok megkérdeztem a dokimat addig semmi gond nincsen amíg van benne 0 ezt mondta tehát ne aggódj és jó babavárást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!