Találatok a következő kifejezésre: 22 hetes és a terheléses (2 db)

27 hetes terhes vagyok és a 22. héten mentem a terheléses cukorvizsgálatra. Nem volt az korai?

nálunk 1 óra mulva kellet visszamenni a másodikra és a második elött normálisan kellet reggelizni nem volt cukros viz

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsö cukor terhelést a 16 hetes AFP vel együtt vették le következö 26 hét betöltésénél veszik.Cukros viz lesz ott is már alig várom:-)

Szia! Nekem az elsö cukor terhelést a 16 hetes AFP vel együtt vették le következö 26 hét betöltésénél veszik.Cukros viz lesz ott is már alig várom:-)
Nálunk a 24. héten csinálják, cukros vízzel:-(((Ha a doki akkor küldött, vagy a védõnõ, akkor biztosan jó úgy.Amúgy sztem annál a vizsgnál nem olyan fontos pontosan menni.
Szia! Engem a 23. héten küldött el a dogi a cukorterhelésre, én is felhívtam a védõnõt, mert mindenütt azt láttam, hogy 24. héten kell menni, de azt mondta, hogy ebben az esetben nem kell annyira a hetekhez ragaszkodni, mint pl. az AFP-nél, bármikor megcsinálható, csak általában a 24. héten szokták. Boldog babavárást! (26. hetes kismama)

22 hetes vagyok és a terheléses vércukron most voltam. A vizeletemben a fehérvérsejt 30 ami nagyon sok. Odaírták hogy diagnózis:fenyegető vetélés. Ez mitől lehet vagy most mit csináljak? Nagyon megijedtem.

Legjobb válasz: Sürgõsen keresd fel a nõgyógyászodat. Többet sajna nem tudok de sokak viezeltében van fehérje, fõleg a terhesség végén. A doki biztos mindent elmagyaráz, vagy a védõnõd.

Sürgõsen keresd fel a nõgyógyászodat. Többet sajna nem tudok de sokak viezeltében van fehérje, fõleg a terhesség végén. A doki biztos mindent elmagyaráz, vagy a védõnõd.
Ne idegeskedj!nekem nem a vizeletemben volt sok hanem a vérembe.22 volt a fehérvérsejszám.küldtek kivizsgálásokra, de nincs bajunk.valami gyulladást kerestek.ezt nekem is ráirták!menj dokihoz!majd irjal!Boldog babavárást!26 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: A védõnõm szerint nincs semmi gond lehet attól is hogy meg vagyok fázva. Mikor meggyógyulok megismételjük a vizeletvizsgálatot.Remélem akkor már minden oké lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!